The Witcher 3 izdvojena tema

poruka: 6.116
|
čitano: 1.033.682
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
The Witcher 3

Bloody Baron storyline... Epic. Odabrao osloboditi duh druidice u onom stablu btw ako nekog zanima, outcome je prava obiteljska tragedija.

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.5.2015 19:01 (The Unforgiven).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: The Witcher 3
The Unforgiven kaže...

Bloody Baron storyline... Epic. Odabrao osloboditi duh druidice u onom stablu btw ako nekog zanima, outcome je prava obiteljska tragedija.

još kad nađeš knjigu gdje piše tko je u stvari to koga si oslobodio:) Knjiga se zove She-Who-Knows

13 godina
odjavljen
The Witcher 3

Jel ima neko AMD 7770 i igra Witcher 3 na njoj?

0 0 hvala 0
11 godina
The Witcher 3

Pocelo mi je smetati nedostatak storage lokacije negdje,skupljam sve setove i vec sada imam x4 oruzija,i nekih 8-10 komada armora u torbama,i svaki put kad posjetim prodavaca moram paziti da sta ne prodam bezveze :(

0 0 hvala 0
13 godina
The Witcher 3

Napokon sam došao na Skellige Isle, igru igram polako, radim side questove i nigdje se ne žurim.

http://i.imgur.com/DZ3fE2d.jpg

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ja 14. lvl, prvi put u Novigradu, mislim da ću tek za 3-4 sata ići na Skellige
17 godina
Vuk15 kaže...

Imam pitanje za doktor1. Na kojima postavkama igras igru?

AA / HBAO + / Sharpening Normal / Depth of Field / Bloom

Shadows Quality- Medium

Terrain Quality  - Low, (teselacija terena i ova opcija u igri ne radi)

Water Quality - High

Grass Denisty - High

Texture Quality - High

Foliage Visibility Range - High

Detail level - High

____

user.setting:

Documents\The Witcher 3

[Rendering]

GrassDensity=2200 -- defult high postavka je 2000, (ultra 2400)

CascadeShadowDistanceScale0=2 -- ne uzima FPS, a više objekata ima sjene; (ultra postavke 1)

CascadeShadowDistanceScale2=3 -- foliage u daljini dobiva sjenu; nema udara na parformanse

TextureMipBias=-0.7 -- high qulity opcija je na -0.4, ultra -1.0 i ova mi taman paše

MaxTextureAnisotropy=16

MaxTextureAnizotropy=16

[Foliage]

MaxVisibilityDepth=24 -- high postavke su 12, ultra 24 a ne skida performanse; renderira više stabala u daljini; iako je Foliage Visibility Range na high jer ultra mi je neigrivo ovo popravi dojam

[Rendering/SpeedTree]
GrassGenerationEfficiency=0.001 -- dodaje još foliage bez da uzima performanse

[Streaming/Textures]
UseMipRefiner=true

____

gc.ini:

The Witcher 3\bin\config\base

ObjectMemoryTrigger = 290

u

ObjectMemoryTrigger = 512

*više o tome

Kada se editira user.settings datoteka potrebno ju je staviti na "read only" jer igra zna nekad biti tvrdoglava pa vratit sve na deafult. I normalno je da nakon editiranja neke opcije u igri pokazuju "Low" preset jer tako igra registrira pošto nema "Custom" opcije u izborniku. No sve je onako kako je stavljeno u ini datoteku!

Ovo su postavke na kojima vrtim u konstantnih 1080@30, (s time da sam grafičku "kloko" do tamo i nazad jer bez tih "klokova" nema šamse na 30 FPSa). U močvari mi FPS na nekim mjestim padne na 28, ali ako tamo promjenim sa HBAO+ na SSAO tada se vrati na 30. Uzevši u obzir da PS4 tamo ima cca 20 FPSa, ovo je super.

Nvidia Control Panel:

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.5.2015 0:51 (doktor1).
15 godina
neaktivan
Wack kaže...

Pocelo mi je smetati nedostatak storage lokacije negdje,skupljam sve setove i vec sada imam x4 oruzija,i nekih 8-10 komada armora u torbama,i svaki put kad posjetim prodavaca moram paziti da sta ne prodam bezveze :(

Stvari koje baciš na tlo ne nestaju. Zauvijek ostanu tamo gdje si ih bacio. Meni nije nestao niti jedan predmet na taj način tako da u stvari imaš mjesta koliko hoćeš. Ja sam si odabrao jedno mjesto na glavnom trgu u Novigradu i tamo ostavljam stvari koje ne trebam, a ne želim nužno prodat. Ali siguran sam da će prije ili kasnije implementirat banku, ili opciju da kupiš svoju kuću još bolje.

17 godina
Badaboom kaže...

opciju da kupiš svoju kuću još bolje.

Ma ovo nema šamse! Igra se vrti oko Witchera, a Witcheri ne kupuju svoje kuće! Geralt "živi" u Kaer Morhenu, a kada nije tamo je na putu gdje spava po krčmama i lovi čudovišta za pare. Nije ovo Skyrim.

Mnogi su pogriješili i očekivali Skyirm igru no ovo je potpuno drugačije i treba se ufurat u taj svijet!

Ovo je Witcher; u divljini, na putu, uzima razne ugovore da zaradi novce itd...

"What are you doing?" - "Killing Monsters"

Iako nisam u Actu 2, Kaer Morhen je od tada dostupan i tamo možeš bacat stvari do mile volje...

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.5.2015 21:36 (doktor1).
15 godina
neaktivan
The Witcher 3

@doktor1 u stvari da, uopće ne razmišljam. Witcher ima svoju bazu u Kaer Morhenu. Samo treba dodat škrinju u koju se može ubacit stvari.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Badaboom kaže...

@doktor1 u stvari da, uopće ne razmišljam. Witcher ima svoju bazu u Kaer Morhenu. Samo treba dodat škrinju u koju se može ubacit stvari.

Da je ubace u Dandelionovu krčmetinu nakon što ga izbaviš i opremiš krčmu!

StariGad_HR @battlefield StariGAD#2592 @ Diablo 3
15 godina
neaktivan
The Witcher 3

E koja igretina! Mislio sam da ne mogu biti bolji questovi od red barona, ali onaj quest od kiere mertz sa kletvom na otoku ledi žile. Znao sam da je nešto sumnjivo s malom kad sam je uhvatio da laze, al sam nabrzinu kliknuo da cu joj pomoci. E kad sam izasao iz ribarove kolibe, napravio par koraka, a ono vrisak da se prestravis, i jos sa slusalicama.

Fenomenalna igra, jednostavno nesto posebno. najvise me impresionira i da npc i najbezveznijem questu ima vrhunski voice acting.

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.5.2015 22:51 (Odoakar).
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
The Witcher 3

Svi likovi sto sam ih sreo su die lol, a ja se jos jadan trudim da nitko ne umre, sve naopako...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mquany kaže...

Svi likovi sto sam ih sreo su die lol, a ja se jos jadan trudim da nitko ne umre, sve naopako...

Nesto krivo radis.

Meni jos niko nije umra.

12 godina
neaktivan
Odoakar kaže...

... ali onaj quest od kiere mertz sa kletvom na otoku ledi žile. Znao sam da je nešto sumnjivo s malom kad sam je uhvatio da laze, al sam nabrzinu kliknuo da cu joj pomoci. E kad sam izasao iz ribarove kolibe, napravio par koraka, a ono vrisak da se prestravis, i jos sa slusalicama.

..Alternativa je da lik poljubi malu, u njenom pravom obliku... pa sad sta je stravicnije.. :D..

Under neon loneliness...Motorcycle emptiness...
17 godina
The Witcher 3

Možda da ljepite spoilere vi šta pričate o likovima...

Super ste, još napišite imena tko umre i kako..

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Badaboom kaže...
Wack kaže...

Stvari koje baciš na tlo ne nestaju. Zauvijek ostanu tamo gdje si ih bacio. Meni nije nestao niti jedan predmet na taj način tako da u stvari imaš mjesta koliko hoćeš. Ja sam si odabrao jedno mjesto na glavnom trgu u Novigradu i tamo ostavljam stvari koje ne trebam, a ne želim nužno prodat. Ali siguran sam da će prije ili kasnije implementirat banku, ili opciju da kupiš svoju kuću još bolje.

Pa i ovo je dosta dobra alternativa,samo da ne mora u torbama biti,hvala za infromaciju.

15 godina
Mene samo zanima koji je vrag s NPC-evima u gradu koji sam odjednom počnu vikati i trčati ko muhe bez glave dok sprintam kroz grad (niti ne na konju, samo ovako), iritira do bola
17 godina
The Witcher 3

To je neki bug. U uličici u blizini su razbojnici pa se to nešto pomješa i nastane nered...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
The Witcher 3

Citam ja vaše komentare i pitam se u kojem trenutku je scena u kadi kada namještaš pricu iz prijasnjih dijelova. I nakon 10 sati onog provg podrucja odem ja konacno za Yen i skontam da je 10 sati bio prologue ubiti 

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
The Witcher 3

Kakva je borba? Tj. dal se još uvijek svodi na spamanje quena i rollanje ko budala? I dal mačevi imaju neku težinu ko u recimo Dark Soulsu ili su još uvijek ko od plastike?

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Mačevi imaju težinu? Na što misliš?

15 godina
neaktivan
The Witcher 3

Heavy attack ima tezinu, dosta duze traje recovery. Fast attack je i dalje 'plastika', nije to bas DS gdje svako oruzje ima svoju brzinu swinga i brzinu recoverya.

Al borba je super, ja konstanto kombiniram brze i jake napade, dodge i roll, pa malo signova, malo bombi. Dobio sam nedavno i achievement gdje u jednoj borbi sam ubio trojicu neprijatelja na razlicite nacine (mac, bomb, sign). A protiv human protivnika uvijek idem na parry&riposte, prezabavno je, pogotovo na vecoj tezini gdje kad zajebes parry to poprilicno osjetis na healthu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.5.2015 10:24 (Odoakar).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
The Witcher 3

Edit:finish!

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.5.2015 18:42 (SPY).

0 0 hvala 0
15 godina

ak si budes kupovao, onda si kupi prek ebay-a.

11 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Mačevi imaju težinu? Na što misliš?

Oružja bez mase ->

Oružje s masom (1:37) ->

Odoakar kaže...

Heavy attack ima tezinu, dosta duze traje recovery. Fast attack je i dalje 'plastika', nije to bas DS gdje svako oruzje ima svoju brzinu swinga i brzinu recoverya.

Al borba je super, ja konstanto kombiniram brze i jake napade, dodge i roll, pa malo signova, malo bombi. Dobio sam nedavno i achievement gdje u jednoj borbi sam ubio trojicu neprijatelja na razlicite nacine (mac, bomb, sign). A protiv human protivnika uvijek idem na parry&riposte, prezabavno je, pogotovo na vecoj tezini gdje kad zajebes parry to poprilicno osjetis na healthu.

Tnx. Kakva je situacija kad se na većoj težini moraš boriti s više protivnika. Dal je to roll-fest ili ima kakvih alternativa? Tipa neki AoE stun ili nesto slicno.

Također, budući da u pravilu nemam vremena prolaziti igre dva puta, dal bi mi se možda isplatiolo čekati GOTY verziju ili se od ekspanzija/DLC-ova ne očekuje previše?

16 godina
odjavljen

Najteži dvoručni mačevi imali su oko 4kg, većina velikih mačeva imala je 2-3kg. To i nije baš nikakva težina i nije predstavljala problem u "vitlanju". Ideje o teškim mačevima i oklopima notorne su gluposti.

15 godina
neaktivan

@fra_miljenko Pa ubacili su taj dodge iliti quickstep, koji je meni puno bolji za borbu od rolla. Roll uglavnom koristim kad protivnik ima velik AoE, jer se s quickstepom nije lako izvuci. Block mi je ok, jer ce te jaki protivnikov udarac staggerat dok manje blockiras uz kratku recovery animaciju. Igram broken bones i s vise protivnika je uglavnom stvar quickstepa da se pravilno pozicioniras i pa malo bockas nacete protivnike. I dalje AI zna biti glup i da ga se exploitat sa signovima i cimanjem jednog po jednog protivnika, ali ako igras posteno, onda borba zna biti jako zabavna i nije smao rolll na roll.

ja bih definitivno preporucio kupovinu igre sad, fenomenalna je a sadrzaja ima pun kufer. Tek sam jucer jahajuci do Oxenfurta shvatio koliko je ogroman svijet.

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.5.2015 11:15 (Odoakar).
17 godina
fra_miljenko kaže...

Tnx. Kakva je situacija kad se na većoj težini moraš boriti s više protivnika. Dal je to roll-fest ili ima kakvih alternativa? Tipa neki AoE stun ili nesto slicno.

Nije roll fest. Tko kaže da je roll fest i button mashing pojma nema! Svaki "sign" ima dodatne različite oblike castanja i efekte. Također otključavaju se novi potezi poput Whirla za fast attack skill tree kojem su potrebni stamina i adrenalin za izvođenje

A ima zbilja mnogo skillova za otključat...

Na službenom forumu sam naišo na mnogo postova di se pljuje po borbi, a jazavci nisu niti znali kako npr castat sekundranu sign opciju. Da ne pričam iznenađenje kada vide ove linije koje spajaju mutagene sa određenim skillom te daju dodatne buffove...

Evo moja dva videa, (Death march)

Neki lvl 9

Ovdje sam poprilično veći lvl od beštija

Ali imaš svakakvih, pa čak i onih koji pljuju po borbi i kako je lagano te da ne osjete nikakv napredak, a igraju na najlakšoj težin.

Takvi će ti reć da je borba button mashing i dosadna.

Šta se tiče težine mačeva:

"The two-handed sword was a specialized and effective infantry weapon, and was recognized as such in the fifteenth and sixteenth centuries. Although large, measuring/150-175 cm overall, it was not as hefty as it looked, weighing something of the order of 2.3-3.6 kg."

Uz to, ti si Witcher, rijetka osoba koja preživi teške treninge i šopanje kemijom da ima veću sangu, izdržljivost, osjetila itd...

I da, ima razlike između fast i strong attack poteza.

Užas je šta svi kod svake igre počnu ljepit neke Dark Souls usporedbe! Odigro sam Dark Souls 1 i 2 i ta borba nije ništa toliko specijalno da se mora stavljat u svaku vražiju temu gdje se pojave virtualni mačevi. Odlična je, ali to nije razlog da svaka igra mora imati takvu borbu. Dosadni su ljudi, a pogotovo neki hardcore DS fanovi!

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.5.2015 11:33 (doktor1).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice