The Witcher 3 izdvojena tema

poruka: 6.116
|
čitano: 1.027.492
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
The Witcher 3

Magic Trap / Yrden je odličan! Pogotov za grupnu borbu!

Jedva čekam još tih skilova otključat; ovo ć ebiti pravi gušt igrat na kakvom 20+ lvlu jer borba samo napreduje kako se lik razvija

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: The Witcher 3
Sale_ds kaže...
Ja gotov. Zavrsio sinoc. 8.5/10

U pet dana si prešao igru?

To je bio prelet kroz main quest pa nisi vidio 50% igre, ili si igrao po cjele dane...

12 godina
Sale_ds kaže...

Aj slikaj lika lv 50 da vidimo jer ja sam igrao par dana cijele dane i tek sam level 20.

14 godina
neaktivan
Moloch kaže...

Worth A Buy je žestoko spljuvao ovu igru:

Recimo da mi je Skyrim bio sasvim ok igra, dok mi Witcher 2 nije legao. Ono što sam vidio gameplaya 3jke me nije ni oduševilo ni razuvjerilo od igre. Ima li netko želju skomentirati ovo što je lik iznio u videu? S njegovim se mišljenjem i ukusom obično poprilično slažem, ali opet, tol'ko ljudi hvali igru... a niš, uzet ću je na nekom opasnom popustu za godinu-dvije :)

Ma daj lik je teški tenkre i kakav mu je to glas i o čemu on to uopče priča, vidi se da je išao s namjerom da popljuva igru, a i ono što sam vidio uopče nezna igrat. Probaj igru pa prosudi sam, gameplay video je jedno, a doživljaj drugo, mislim da nećeš požalit jer je igra stvarno vrijedna vremena. Meni je ovo najbolji RPG još od Fallouta 3..

14 godina

@moloch

Stvar je u tome što je očito igra napravljena prvo za konzole i gamepad a onda su portali na PC, isto kao i DA:I

Pa samo trebaš vidjeti kontrolu jahanja, ako si na puteljku, stisneš dvaputa shift i konj ti sam jaše, slijedi puteljak bez da ga upravljaš. Sve je pojednostavljeno i poglupljeno. Kontrole su užas, a AI zna biti glup na trenutke. 

Ali opet, igra je krcata sadržajem, questovi su odlični, barem ovi na koje sam ja naletio. Nemaš osjećaj da grindaš. Voice acting i animacije odlične. Vizualno igra sa ovim novima patchem izgleda vrlo dobro. 

Po meni, igra ima više pozitivnih stvari nego negativnih, ali nije bez mana i na tebi je da procjeniš da li su loše kontrole razlog da ne odigraš 200+ sati vrhunskog (što se tiče priče) RPG-a. 

Nebih se složio da je igra 10/10, realnije nekih 8/10

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.5.2015 13:00 (quickr).
14 godina
njuskac kaže...
Sale_ds kaže...

Aj slikaj lika lv 50 da vidimo jer ja sam igrao par dana cijele dane i tek sam level 20.

Nije on ni blizu lvl-a 50. Vjerojatno je rushao main quest i propustio veći dio igre, ali njegove pare, njegov gušt. Kaj sada.... 

17 godina
quickr kaže...
Pa samo trebaš vidjeti kontrolu jahanja, ako si na puteljku, stisneš dvaputa shift i konj ti sam jaše, slijedi puteljak bez da ga upravljaš.

Žao mi je, ali ovo je fantastičan dodatak! Van ceste kada istražuješ ti upravljaš, a kada jašeš po glavnom putu ljepo prati cestu!

Ja ne koristim fast travel i ova opcija je jednostavno odlična

16 godina
odjavljen
The Witcher 3

Ja istražujem pješke (idem od upitnika do upitnika), kad moram do grada preprodat sva sranja što sam nakupio onda idem konjem do najbližeg znaka za fast travel ili ako imam volje produžim do grada/selendre.

Jedan hint:

So after being about 18 hours in, I learned about holding down the attack button while on Roach instead of tapping it. Turns out this slows down time. Allowing for a precise (and often extremely fatal.) blow. so if you knew all good and if you didn't HAPPY RIDE BY DEATH BLOWS.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.5.2015 13:17 (skank666).
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
ma ja sve nanoge idem...na konju nemos lootat biljke i onda uopce nevolim konja....rade odem na fast travel ako jako daleko trebam ici...
VenAtoR#2231
14 godina
The Witcher 3

Pratim cesto worth a buy,ali ne mogu se sloziti s njegovom recenzijom Witchera. Postujem njegovo misljenje svakako,ali mora se priznati da je imao prevelika ocekivanja kad je vidio 10/10. Ni jedna igra ne vrijedi 10/10.

Od svih njegovih argumenata slazem se jedino u vezi borbe da je malo slampava(premda je meni na kontroleru bolje iskustvo). Za mapu su rekli da nije totalno otvorena vec da je podjeljena u regije,znaci to se znalo vec prije samog izlaska igre ne znam cemu njegovo blebetanje o tome. 

Seljaci imaju skriptirano kretanje?? Mislim no shit,sta je ocekivao da ce svaki npc imati posebne skripte za odredene momente sto napraviti.

Igra ima mana,ali nemojte suditi o igri po jednom videu propustit ce te odlicnu igru.

Moj PC  
9 1 hvala 0
16 godina
odjavljen
The Witcher 3

Ne znam koliko je tu ljudi jahalo konja, ali konj sam prati cestu kad galopira, dapače, sam skače, sam skreće oko prepreka i sl. Konj nije F1 bolid da imate savršenu kontrolu po stupnjevima.

Kad smo kod stupnjeva, fora je da okretanje u stupnjevima nema smisla. Povezani i smisleni pokreti s inercijom su daleko bliži stvarnosti, jer u stvarnosti se možemo izvijati, okretati za 180°C odjednom, saginjati i sl. - igra je vrlo gruba i ograničena aproksimacija agilnosti koju je nemoguće "realistično" prenijeti. Uostalom, miš i tipkovnica ili gamed/joystick kontroler su daleko od realnog i dobrog pa bi bilo i suludo da se bilo kakva igra uopće pokušava komplicirati kao pokret; dapače, sve dok ne igramo ispred Kinecta, nije realno.

I da:

Moloch kaže...

Danas nemamo tehničkih ograničenja, pa mi nije jasno da u next-gen igri ja ne mogu postaviti svog avatara gdje ja to želim nego gdje igra odredi... a ako je ovo istina da je swordfight "button-mashing"... pa kako je igra dobila tako visoke ocjene? Meni je osobno kontrola, kao i Macku, izuzetno bitan element igre - ako igra sama odlučuje što će, kako će i u kojem će se smjeru krenuti moj lik... pa to je više strategija nego first/third person igra :D

LOL?

1. Kako misliš nemamo ograničenja?

2. Ne, borba nije button smashing. Nije ništa lošija od drugih tog tipa ili bilo kojeg drugog

3. Ne, igra ne odlučuje ništa sama, odakle to?!

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
The Witcher 3

meni iskreno ne moze bit minus to sto je igra velika i treba 200 sati za prec... ionako cu je sigurno proci do W4 :) sto vise to bolje, nema zurbe, uzivancija i polako....

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.5.2015 14:05 (MegaTheJohny).

0 0 hvala 0
11 godina
quickr kaže...

@moloch

Stvar je u tome što je očito igra napravljena prvo za konzole i gamepad a onda su portali na PC, isto kao i DA:I

Pa samo trebaš vidjeti kontrolu jahanja, ako si na puteljku, stisneš dvaputa shift i konj ti sam jaše, slijedi puteljak bez da ga upravljaš. Sve je pojednostavljeno i poglupljeno. Kontrole su užas, a AI zna biti glup na trenutke. 

Ali opet, igra je krcata sadržajem, questovi su odlični, barem ovi na koje sam ja naletio. Nemaš osjećaj da grindaš. Voice acting i animacije odlične. Vizualno igra sa ovim novima patchem izgleda vrlo dobro. 

Po meni, igra ima više pozitivnih stvari nego negativnih, ali nije bez mana i na tebi je da procjeniš da li su loše kontrole razlog da ne odigraš 200+ sati vrhunskog (što se tiče priče) RPG-a. 

Da, ja isto mislim da ću pričekat podosta i uzet na nekoj akciji. Iskreno, Witcher 2 mi nije baš bio nešto napet, tako da ne izgaram od želje igrati 3ojku.

kign kaže...

Pratim cesto worth a buy,ali ne mogu se sloziti s njegovom recenzijom Witchera. Postujem njegovo misljenje svakako,ali mora se priznati da je imao prevelika ocekivanja kad je vidio 10/10. Ni jedna igra ne vrijedi 10/10.

Od svih njegovih argumenata slazem se jedino u vezi borbe da je malo slampava(premda je meni na kontroleru bolje iskustvo). Za mapu su rekli da nije totalno otvorena vec da je podjeljena u regije,znaci to se znalo vec prije samog izlaska igre ne znam cemu njegovo blebetanje o tome. 

Seljaci imaju skriptirano kretanje?? Mislim no shit,sta je ocekivao da ce svaki npc imati posebne skripte za odredene momente sto napraviti.

Igra ima mana,ali nemojte suditi o igri po jednom videu propustit ce te odlicnu igru.

Meni obično pogodi sasvim dobro, zato ga i pratim, no činilo mi se da je možda malo previše istaknuo loše strane... no ako su kontrole stvarno tako loše kao što je on pokazao na videima, ali se ne "osjeti" na kontroleru (odnosno zapravo je predviđeno za kontroler), onda je to "samo" loš PC port. Sve 5. Nema frke, i Skyrim sam cijeli odigrao na kontroleru i bilo mi je klasu bolje nego igranje na tastaturi, pogotovo archery. Ne vidim zašto bi tastatura bila holy grail gaminga, još ko klinci smo uvijek preferirali joysticke i padove a QAOP kombinaciju samo kad bi crknuo mikroprekidač ili je nedostajao joystick za frenda :D

Tonči kaže...

Ne znam koliko je tu ljudi jahalo konja, ali konj sam prati cestu kad galopira, dapače, sam skače, sam skreće oko prepreka i sl. Konj nije F1 bolid da imate savršenu kontrolu po stupnjevima.

Kad smo kod stupnjeva, fora je da okretanje u stupnjevima nema smisla. Povezani i smisleni pokreti s inercijom su daleko bliži stvarnosti, jer u stvarnosti se možemo izvijati, okretati za 180°C odjednom, saginjati i sl. - igra je vrlo gruba i ograničena aproksimacija agilnosti koju je nemoguće "realistično" prenijeti. Uostalom, miš i tipkovnica ili gamed/joystick kontroler su daleko od realnog i dobrog pa bi bilo i suludo da se bilo kakva igra uopće pokušava komplicirati kao pokret; dapače, sve dok ne igramo ispred Kinecta, nije realno.

I da:

Moloch kaže...

Danas nemamo tehničkih ograničenja, pa mi nije jasno da u next-gen igri ja ne mogu postaviti svog avatara gdje ja to želim nego gdje igra odredi... a ako je ovo istina da je swordfight "button-mashing"... pa kako je igra dobila tako visoke ocjene? Meni je osobno kontrola, kao i Macku, izuzetno bitan element igre - ako igra sama odlučuje što će, kako će i u kojem će se smjeru krenuti moj lik... pa to je više strategija nego first/third person igra :D

LOL?

1. Kako misliš nemamo ograničenja?

2. Ne, borba nije button smashing. Nije ništa lošija od drugih tog tipa ili bilo kojeg drugog

3. Ne, igra ne odlučuje ništa sama, odakle to?!

Za nekog tko se ogorčeno bori protiv religioznih zealota i dežurnih odvjetnika na Star Citizen temi, ovdje si poprilično zabrazdio u suprotnom smjeru s opravdavanjem developera vađenjem zanimljive parabole s tim što je realno što nije. :D. Šalu na stranu - ovo s konjem je zapravo nebitno, tako su napravili i ok (a oko toga da su radili "pametnog konja koji sam skače" :

) :) I Far Cry 4 ima aute koji se "lijepe" na cestu, to je odluka oko igrivosti kakva je da je, meni se ne sviđa po ovome što vidim (nije mi se dopalo ni u FC4), ali u igri možda i funkcionira.

Drugi dio - ušao si u neko demagoško filozofiranje koje opet nema veze s temom... ako imaš vremena, pogledaj video ili oba koje linkah u kojima lik kaže to što već kaže. Ja ne tvrdim ništa niti iznosim zaključke, jer je još nisam igrao (osim 2ojke, koja mi se nije dopala iz drugih razloga).

ad 1) Nemamo ograničenja u stilu se odnosilo da imamo dovoljno procesorke snage da možemo renderirati smooth simulaciju pogleda | rotaciju glave oko vrata | rotaciju očiju u duplji umjesto koraka rendera od 10°. Oladi doživljaj.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.5.2015 14:12 (Moloch).
16 godina
odjavljen

Ne baš. Nikad nisam niti očekujem da igre budu realne, jer je to nemoguće za sve osim za Kinect kontrolu, a i tada su problem simulacija kretanja u brzini, inercije i sl.

Što se konja tiče, LOl, da - IMHO trebali su napraviti da sam skače, ovo je jadan konj zaostao u razvoju. :P --- Nema tu demagoške rasprave - jednostavno, igre moraju kompenzirati ograničenja takvim stvarima. To su namjerne dizajnerske odluke, kao što bih ja obavezno dizajnerski odlučio da konj sam skače preko prepreka.

Što se tiče renderinga, pa ne vidim problem s renderingom? Prvo, ne renderira se na procesoru, nego grafičkoj, i glatko je. Kakve očne duplje? Pa tko to vidi? I rotacija glave u kontrolama misliš? Šališ se, zar ne? Ti bi ARMA kontrole u ovome? :D

15 godina
The Witcher 3

Igra li netko igru na ps4? Kakve su performance?

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Tonči kaže...

Ne baš. Nikad nisam niti očekujem da igre budu realne, jer je to nemoguće za sve osim za Kinect kontrolu, a i tada su problem simulacija kretanja u brzini, inercije i sl.

Što se konja tiče, LOl, da - IMHO trebali su napraviti da sam skače, ovo je jadan konj zaostao u razvoju. :P --- Nema tu demagoške rasprave - jednostavno, igre moraju kompenzirati ograničenja takvim stvarima. To su namjerne dizajnerske odluke, kao što bih ja obavezno dizajnerski odlučio da konj sam skače preko prepreka.

Što se tiče renderinga, pa ne vidim problem s renderingom? Prvo, ne renderira se na procesoru, nego grafičkoj, i glatko je. Kakve očne duplje? Pa tko to vidi? I rotacija glave u kontrolama misliš? Šališ se, zar ne? Ti bi ARMA kontrole u ovome? :D

Sve 5 za odluke u  dizajnu igara. Osim toga, nikad se neće udovoljit svakom.

Za rendering - uopće ne pričam o tome nego sam koristio kao (očito loš jer ga nisi shvatio) primjer. Da si pogledao recenziju vidio bi da se lik žali da:

- ne može postaviti lika na poziciju koju hoće jer igra sama napravi dodatan proizvoljan korak ili 2 i sl.

- ne može upravljati likom kako želi nego to igra radi umjesto njega, odnosno avatar će završiti "tamo negdje u onom smjeru, cca"

- na što sam ja dao komentar koji si ti izvadio iz konteksta, a koji se odnosio da su nekad igre iz tehničkih ograničenja uvodile limit na mogućnosti kretanja i akcije likova. Mogao sam dati i naprimjer mogućnosti kretanja likova u 8bit igrama samo po osi x i y (0, 90°) ili x+y smjeru (45°) ili bilo koji od milijun tehničkih ograničenja neke platforme / igre / štogod. Taj je moj komentar zapravo nebitan u cijeloj priči i nema smisla naklapati dalje oko toga.

Ono što je bitno, je koliko se loše kontrole osjete u igri. Iskreno, ovo me najviše i brine jer i Witcher 2 mi je imao podosta "clunky" kontrole (iako mu je veći grijeh što mi je bio poprilično dosadan). S druge strane, igre koje pamtim kao vrlo zabavne - Crusader: No Regret i No Remorse imale su valjda najgori kontrol setup u povijesti third person/isometric shootera pa su mi i dalje bile zakon. Iako, ruku na srce, nikad nisam prestao psovat te kontrole. Ako je Witcher3 dovoljno dobra igra da mogu preći preko usranih kontrola, preći ću, a vidim da ste vi većina happy tako da očito nije toliko veliki problem. Ili je Mack kao i ja, stara picajzla.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.5.2015 14:32 (Moloch).
17 godina
The Witcher 3

@Kill Frenzy

Čitam da su PS4 performanse užasne... Uglavnom u višim 20tim, a kada počne kiša i nevrijeme oko 20...

Tako piše čovjek koji radi na recenziji Witchera...

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.5.2015 14:23 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Kill Frenzy kaže...

Igram ja.

Nisam brojao pixele i frejmove. To se ne radi na konzolama.

Izgleda lijepo i nemam zamjerki na taj aspekt igre.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.5.2015 14:30 (DeniZg).
15 godina
doktor1 kaže...

@Kill Frenzy

Čitam da su PS4 performanse užasne... Uglavnom u višim 20tim, a kada počne kiša i nevrijeme oko 20...

Tako piše čovjek koji radi na recenziji Witchera...

To sam i ja vidio i popizdio.

Next Gen my ass.

Baš sam sada na mom pcu stavio sve na ultra osim hairworksa i sjena na medium i igra ne pada ispod 40fpsa i izgleda prekrasno ali bi je ja radije igrao na ps4.

Gledajući usporedbe  grafike na pcu i ps4 razlika nije velika.Negdje se vidi a negdje baš i ne.Jedino me jebe loš fps na soniju.

Uzmeš konzolu da se ne moraš s tim zajebavat i onda kad izadje nova igra ja prvo moram gledat kakav je frame rate.

DeniZg

Ne radi se tu o brojanju sličica.Radi se o tome da igra zašteka na tren.Pad fpsa se osjeti i to mi smeta.Ubija doživljaj,totalno.Ne dam za igru 500 kuna ako će me hebat.

Neznam kako ti ali ja ne mogu igrat dva,tri sata ako igra šteka.Ubije me.Odu mi oči.

Čini mi se da neki namjerno zatvaraju oči pred nečim što ne žele vidjet.

Stranice su trenutno nedostupne.
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.5.2015 14:34 (Kill Frenzy).
17 godina
The Witcher 3

Na Neogafu i služebni forum ima dosta tema i po pitanju jako lošeg FPSa na PS4! Iako ja mislim da dolazi patch na tu paltfromu..

Ali rekli su da će i day one patch stavit FPS na 30 pa ništa od toga!

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.5.2015 14:35 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Nisam puno igrao, al ono što sam vidio framerate i nije baš na stabilnih 30. Al daleko od toga da nešto puno smeta, odnosno da je neigrivo. Igra i dalje izgleda jako lijepo na PS4.

Navodno će idući tjedan patch-fix za framerate.

PSN ID : Eraserhead_981
11 godina
Kill Frenzy kaže...

To sam i ja vidio i popizdio.

Next Gen my ass.

Baš sam sada na mom pcu stavio sve na ultra osim hairworksa i sjena na medium i igra ne pada ispod 40fpsa i izgleda prekrasno ali bi je ja radije igrao na ps4.

Gledajući usporedbe  grafike na pcu i ps4 razlika nije velika.Negdje se vidi a negdje baš i ne.Jedino me jebe loš fps na soniju.

Uzmeš konzolu da se ne moraš s tim zajebavat i onda kad izadje nova igra ja prvo moram gledat kakav je frame rate.

DeniZg

Ne radi se tu o brojanju sličica.Radi se o tome da igra zašteka na tren.Pad fpsa se osjeti i to mi smeta.Ubija doživljaj,totalno.Ne dam za igru 500 kuna ako će me hebat.

Neznam kako ti ali ja ne mogu igrat dva,tri sata ako igra šteka.Ubije me.Odu mi oči

Slažem s s tobom. Igra na konzoli mora bili fluentna i "mozak na pašu". Loše performanse su neoprostive na konzolama, pogotovo što iste odmah vide tijekom razvoja igre.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.5.2015 14:37 (Moloch).
14 godina
neaktivan
quickr kaže...

@moloch

Pa napravljena je prvo za konzole zbog večeg broja kupaca na njima, neznam koji je problem dati 200kn za kvalitetan joystick i igrati na pc-u. Igra je pojednostavljena, ali koja igra to danas nije i ovo poglupljeno, neznam što misliš pod time, ali glupo sigurno nije. Kontrole su odlične, opet napominjem, igram sa joystickom na pc-u i nemam problema s njima. AI zna biti glup da slažem se, al nabroji mi igre gdje AI nije glup, no opet nabroji primjere glupog i sam ćeš vidjet da tražiš dlaku u jajetu. Ako je jedan Dragon Age: I dobio ocjenu 9/10, onda Witcher 3 uopče ne bi mogao uči u taj rang ocjenjivanja jer je tri koplja iznad njega.

EDIT: što se tiče worth a buya i njegove recenzije, on govori o kombatu da je loš i da to treba uzeti kao minus, dok ću ja reči da je meni kombat odličan. Mislim da je glupo nekome nametati da je nešto globalno loše, jer se njemu ne sviđa no isto tako vrijedi i za mene ili nekog trečeg. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.5.2015 14:51 (Đapa club).
16 godina
odjavljen
Moloch kaže...

- ne može postaviti lika na poziciju koju hoće jer igra sama napravi dodatan proizvoljan korak ili 2 i sl.

To je odluka - dobija se realnija animacija likova, vizualno. Meni se to jako sviđa, kamoli da mi smeta.

Ali random smjer nije u pitanju...

12 godina
Kill Frenzy kaže...

DeniZg

Neznam kako ti ali ja ne mogu igrat dva,tri sata ako igra šteka.Ubije me.Odu mi oči.

Čini mi se da neki namjerno zatvaraju oči pred nečim što ne žele vidjet.

Ne znam što bih ti rekao, jer mi se čini kao da želiš potvrdu svog mišljenja, a ne komentar nekog tko ima igru i igra ju.

Meni se igra ne trza, barem ne u početnoj zoni gdje se nalazim. Ne znam jel padala kiša, al je puhao vjetar.

Na konzolama se pad framerate bolje osjeti nego na PC-u koji ima visoki framerate, jer smo navikli na konstatan framerate, a i pad ispod 24 sličice je poprilično vidljiv kao trzanje.

Jedino trzanje na PS4 sam ja vidio/osjetio u Battlefieldu 4. Nigdje drugdje.

I da, igru sam, platio 350 kn box verziju, ne 500.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.5.2015 14:46 (DeniZg).
11 godina
The Witcher 3

Dobro jesam ja jedini covjek koji ne razumije zasto vam combat ne valja ili sta ?
Nije da napadam nekoga svi imamo ukuse i to postujem,ali combat je odlican ili ja nemam pojma sta je dobar combat?
Ako uletim kao kreten i pokusam hack and slash budem zgazen za par sekundi (igram na broken bones) ako tempiram i ofanzivu i defanzivu dobijem odlicne i napete borbe.
U svakome slucaju svaki RPG poslije ovoga ce se dobro,dobro morati potruditi da side questove odradi kako treba.
Igrom nisam bio posebno zadivljen prvih par sati igranja,najveca zalba su mi kretnje koje koliko god da se pokusam da naviknem nisu kako treba.
Osim toga u ovih 30 sati odigranih nemam nekih zalbi,iznenadjuce mal broj bugova ocekivao sam puno vise za igru ove velicine.
I konacno ima itema,W1 i W2 najvse mi je smetalno mal broj itema za naci ovdje bogme ima kao u predhodne 2 i jos toliko.

Sve u svemu ako ste financijski sposobni i volite RPG igre necete pogrijesiti sa kupovinom ove igre.

0 0 hvala 0
11 godina
Đapa club kaže...

Pa napravljena je prvo za konzole zbog večeg broja kupaca na njima, neznam koji je problem dati 200kn za kvalitetan joystick i igrati na pc-u. Igra je pojednostavljena, ali koja igra to danas nije i ovo poglupljeno, neznam što misliš pod time, ali glupo sigurno nije. Kontrole su odlične, opet napominjem, igram sa joystickom na pc-u i nemam problema s njima. AI zna biti glup da slažem se, al nabroji mi igre gdje AI nije glup, no opet nabroji primjere glupog i sam ćeš vidjet da tražiš dlaku u jajetu. Ako je jedan Dragon Age: I dobio ocjenu 9/10, onda Witcher 3 uopče ne bi mogao uči u taj rang ocjenjivanja jer je tri koplja iznad njega.

Nije problem. Imam doma spojena 4 Xbox kontrolera na PC. :)

Tonči kaže...
Moloch kaže...

To je odluka - dobija se realnija animacija likova, vizualno. Meni se to jako sviđa, kamoli da mi smeta.

Ali random smjer nije u pitanju...

Meni se to ne sviđa nimalo. Lik je pokazivao i izgledalo je da je nespretno i vrata od kuće pogodit. :D

Uvijek ću staviti gameplay>animacija

17 godina
The Witcher 3

Ovaj Worth a Buy sere! Ovu igru jednostavno treba igrat sa kontrolerom jer je mngoo bolje i tada su problemi kretanja rješeni! Zar danas onaj tko se igra na PCu nema gamepad? Pa svaku igru iz trećeg lica je bolje igrat sa gamepadom!

Dobro te kotrole na tipkovnici i mišu mu mogu proć pod negitvno, ali sa gamepadom je to drugi svijet, doslovno!

A sada on i njegovo obično sranje u vezi toga da je ovo nije open world nego ima regije; evo ga, VGX 2013 trailer

I ne prestaje kenjat o "open world" djelu, a nema pojma kao šta je reklamirano! Ubiti zna, ali je odlučio biti drugačiji od drugih pa popljuvat igru

Ja zbilja neznam koji k je ljudima da sada odjednom seru kako je CDPR lagao i da su tu regije, a ne "pravi" open world.

Dalje, on večinu mape mjeri na prolouge/tutorial području? Nije normalan!

Zatim pokazuje na palaču u Vizimi za koju govori da je mapa slične veličine kao White Orchard šta je običnao sranje; To je samo palača u Vizimi, nikakva mapa...

A to šta igra ima dvije regije, a svaka je velika kao GTA V mapa nije bitno, bitno je srat da je multi region...

Dakle, 15 minuta trabunja kako su loše kontrole na tipkovnici i da ovo nije open world, a igra je upravo ono šta je reklamirano od 2013 godine - multi region open world!

Borba je loša? Kada se razvije lik borba postane odlična, a to pokazuje i ovaj gif

Mnoštvo skillova i raznih načina baratanja oružjem i znakovima nakon razvoja lika

I borba nije nikakav button mashing, tko tako igra, nema pojma igrat ovu igru!

Sada sam lvl 10 i već mi je borba mnogo zabavnija nego na kakvom lvl 5! A kamli neće na kakvom 20 lvlu kada doradim i otvorim skillove...

Užas! Jazavac se je htjeo istać od svih drugih pozitivnih recenzija jer mu je tako puklo!

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.5.2015 15:10 (doktor1).
Moj PC  
10 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Ovaj Worth a Buy sere! Ovu igru jednostavno treba igrat sa kontrolerom jer je mngoo bolje i tada su problemi kretanja rješeni! Zar danas onaj tko se igra na PCu nema gamepad? Pa svaku igru iz trećeg lica je bolje igrat sa gamepadom!

Dobro te kotrole na tipkovnici i mišu mu mogu proć pod negitvno, ali sa gemapdom je to drugi sviejt, doslovno!

A sada on i njegovo obično sranje u vezi toga da je oovo nije open world nego ima regije; evo ga, VGX 2013 traielr

I ne prestaje kenjat o "open world" djelu, a nema pojma kao šta je reklamirano! Ubiti zna, ali je odlučio biti drugačiji od drugih pa popljuvat igru

Ja zbilja neznam koji k je ljudima da sada odjednom seru kako je CDPR lagao i da su tu regije, a ne praiv open world.

Dalje, on večinu mape mjeri na prolouge/tutorial području? Nije normalan!

Zatim pokazuje na palaču u Vizimi za koju govori da je mapa slične veličine kao White Orchard šta je obična laž; To je samo palača u Vizimi, a ne niakkva mapa

Dakle, 15 minuta trabunja akko su loše kontrole na tipkovnici i da ovo nije open world!

Užas!

Pa lik ga baš sere i mene to više živcira od njegovih primjerdbi jer je jasno da je radio recenziju kako bi posrao kontrole, a da ih uopće kako mi se čini nije probao sa joystickom. Krenuo sam i ja igrat sa tipkovnicom i shvatio sam već nakon prvog turtoriala da je kontroler way to go. Inače prezirem joystick i samo jednu igru igram na njemu Fifu15 na ps4, ali Witcher 3 je srođen za igru s njim pa ne vidim zašto oklijevati.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.5.2015 15:07 (Đapa club).
14 godina

Službena stranica navodi da je igra open world, nigdje se ne spominju regije.

Nije Mack toliko popljuvao igru koliko se striktno fokusirao na negativni aspekt iste. Negativni po njemu da se razumijemo. Ako malo bolje pogledate filmiće (oba) pohvalio je sve ostalo, i grafiku i priču, i questove... I trebate pogledati malo više njegovih videa, vidjet će te da nije tipični recenzent, i ne pljuje igre samo da bi bio drugačiji. Ali dobro.

Btw, proklet bio dan kad će gamepad biti bolja opcija za igranje RPG-a od miša i tipkovnice. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.5.2015 15:40 (quickr).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice