ne znam zasto se forsira ta usporedba sa witcher-om 3 i sa skyrimom ljudi su samo rekli da im je skyrim uzor, no to ne znaci da ce witcher 3 bit skyrim, odnosno da ce imat lose stvari iz skyrima.
...
fuzija witchera i skyrima je mokri san svakog rpg igraca. ali nije to bas tako jednostavno spojit. nadam se da ce im ovih 9 miseci biti dovoljno da igru usminkaju i da srede sve kako bog zapovida.
Negdje sam već komentirao i osvrnuo se na ovo, ovdje u temi ili u Skyrim temi, nisam siguran.
Osobno, ne brine me kako će ukomponirati one elemente koje misle "posuditi" iz Skyrima, ili načiniti iste na osnovu Skyrim predložaka. To su ljudi koji svaki delay odrade s razlogom. Ne srljaju, ne žure.
Nadalje, način na koji pričaju, kroz entuzijazam, ovo i ono, ja stvarno nisam uspio dobiti dojam da će negdje da failaju. Ništa nije zvučalo neizvedivo, i sve je rečeno u granicama normale te prosječnih očekivanja. Što god da su rekli - bilo je na mjestu i logički razumljivo. Ako sve teče ovako lijepo kao i do sada, samo neka nastavi dok ne dođe famozni dvadesetipeti veljače.