The Witcher 3 izdvojena tema

poruka: 6.116
|
čitano: 1.031.574
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: The Witcher 3
The White Wolf kaže...

Moram reć da su animacije trcanja i skakanja  uzasne naspram nekih igri combat protiv ljudi izgleda odlicno dok sa ovim grifinom i nije nesto podsjeca me na skyrim kad bi se borio protiv zmajeva a to je veliki fail pogotovo na kraju kad su prekinuli odsijecanje glave grifinu okolis izgleda sjajno...

Ja mislim da ovo s grifinom je napravljen veliki "cut" fajta jer kako sam sjecam u proslim video-vima je bilo da skoči na njega i napravi slajd ispod njega. Neznam, bar je to moje nekakvo misljenje, a  oko animacija se slazem.

League of Legends Nick (EAST): i tata bi sine
15 godina
neaktivan

iako je jos dosta do finalne verzije ali sumnjam da ce se nesto promijenit ali svejedno ce bit epic igra {#}

14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Ja mislim da sam ja jedan od malobrojnih kojima su animacije hodanja/trčanja dobre, meni se baš sviđa taj style, iako nisu on par sa recimo nečim kao A. Creed, ali mi nikad nije smetalo

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.6.2014 0:51 (PLASMAorLCD).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
The Witcher 3

Animacije trčanja i skakanja su odlične. Ovo nije assasins creed. Ovo je Witcher.

[M|C] jokaCRO ingame
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
The Witcher 3

pogle animacije u hvaljenom skyrimu

izgledaju puno losije..

ovo je po meni jako dobro zasad

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Fanu kaže...

pogle animacije u hvaljenom skyrimu

izgledaju puno losije..

ovo je po meni jako dobro zasad

ma joj Skyrim je sega mega za ovo

po gameplayu ,grafici , animacijama i dubini rpg sustava

http://www.snabbox.org/
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.6.2014 10:07 (Arnold Layne).
16 godina
The Witcher 3

Po cemu? Skyrim je meni razvodnjen do neigrivosti.the witcher ima i bolju atmosferu i igrivost a bome i grafiku.. Pricu da i ne spominjem..

[M|C] jokaCRO ingame
Moj PC  
6 1 hvala 0
13 godina
odjavljen
red_bull kaže...

Po cemu? Skyrim je meni razvodnjen do neigrivosti.the witcher ima i bolju atmosferu i igrivost a bome i grafiku.. Pricu da i ne spominjem..

ma da malo mi je glupo post ispao mislio sam rec da je skyrim na nivou igara sa sege naspram witchera :D

15 godina
neaktivan

Imas pravo, a Witcheri su ne agilni spori vitezi u teskim oklopima jel da? {#}

13 godina
odjavljen
The White Wolf kaže...

Imas pravo, a Witcheri su ne agilni spori vitezi u teskim oklopima jel da? {#}

Barem nemaju metlu u guzici

13 godina
neaktivan
The Witcher 3

http://www.ign.com/events/e3

Witcher 3 gameplay će bit ponovno

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
The Witcher 3

Dotični Witcher 3 gameplay video: 

Moj PC  
1 0 hvala 5
14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Kada se ljudi žale na animacije trčanja, na šta točno misle, način na koji drži ruke dok trči?

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

Kada se ljudi žale na animacije trčanja, na šta točno misle, način na koji drži ruke dok trči?

Vjerojatno ni sami ne znaju.

13 godina

hmmm meni ovo predobro za xbox one izgleda? pogotovo kosa i opcenito fizika kose i dlake itd?

jel još nekom čudno ? il sam se prevario pa je ovo bio PC gameplay?

15 godina
neaktivan
Rocinante2112 kaže...

hmmm meni ovo predobro za xbox one izgleda? pogotovo kosa i opcenito fizika kose i dlake itd?

jel još nekom čudno ? il sam se prevario pa je ovo bio PC gameplay?

Da, ali zato je 720p 30fps na X1.

http://pastebin.com/DXwqCPC6 | You are a Faraday cage dreaming of being a man. Break your path to ground and learn to float.
15 godina
The Witcher 3

Za konzole je dosta 30 fps-a, ipak se ne rade nagli pokreti sa mišom kao na kompu. Samo ne mogu vjerovat da je 720p reza. Kolika je na četvorci?

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it, is what you do with the gift of life that determines who you are. -Mewtwo
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Dragon age, Witcher 3, a onda kingdome come. I to svaki sa nekoliko mjeseci između sebe taman da upotpunosti iskusiš igru, pređeš ju, kad evo nove avanture. Predivno.....

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
13 godina

Istina. Mada više čekam witcher 3 nego DA. Vidjeh DA gameplay sa E3-a i djeluje jako arkadno,podsjeca po svemu na DA2. Pojeednostavljen i flashy i tako... JOs veci odmak od DA:O koji je bog i batina :(

14 godina

Za ubiti nešto vremena dok ne izađe witcher 3, DA je i više nego dovoljan {#} A ako je istina za ovih 100 sati gameplay-a u witcheru, to će me taman držati do kingdome come-a krajem 2015. {#}

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
13 godina
odjavljen
quickr kaže...

Dragon age, Witcher 3, a onda kingdome come. I to svaki sa nekoliko mjeseci između sebe taman da upotpunosti iskusiš igru, pređeš ju, kad evo nove avanture. Predivno.....

BloodBorne za mene uz Wtichera :)

ovo ostalo je preobicno

12 godina
The Witcher 3

Jbt,svi usporedjuju skyrim i The Witcher.A kao sto je sam CD PROJEKT reko:Skyrim im je inspiracija za igru.Znaci od nje i je nastao The Witcher3.The Witcher 3 ce biti bolja igra,jel je to unaprijedjeni Skyrim,sa The Witcher tematikom.

Moj PC  
2 15 hvala 0
15 godina
neaktivan
ph3nom_gamer kaže...

Za konzole je dosta 30 fps-a, ipak se ne rade nagli pokreti sa mišom kao na kompu. Samo ne mogu vjerovat da je 720p reza. Kolika je na četvorci?

Ciljaju 1080p ali zadnji put kada su pricali bila je 900p.

http://pastebin.com/DXwqCPC6 | You are a Faraday cage dreaming of being a man. Break your path to ground and learn to float.
16 godina
Endymon kaže...

Jbt,svi usporedjuju skyrim i The Witcher.A kao sto je sam CD PROJEKT reko:Skyrim im je inspiracija za igru.Znaci od nje i je nastao The Witcher3.The Witcher 3 ce biti bolja igra,jel je to unaprijedjeni Skyrim,sa The Witcher tematikom.

joj daj, koji mrtvi skyrim...

[M|C] jokaCRO ingame
14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Čini mi se da nije bilo.

Na muci se poznaju junaci ; Ako ne počneš, nećeš ni završit ; Bez muke nema nauke.
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Na to da izgleda smotan ko da ce past svaki trenutak a o skakanju da i ne govorim izgleda kao animacija sa PS2 igri bar zasad na ovom demu...

14 godina
neaktivan
The White Wolf kaže...

Na to da izgleda smotan ko da ce past svaki trenutak a o skakanju da i ne govorim izgleda kao animacija sa PS2 igri bar zasad na ovom demu...

de ti malo skaci i vidi kako izgleda ... po meni su dosta realisticne animacije trcanja i skakanja. Igra je osvjezenje  :D

17 godina

ne znam zasto se forsira ta usporedba sa witcher-om 3 i sa skyrimom ljudi su samo rekli da im je skyrim uzor, no to ne znaci da ce witcher 3 bit skyrim, odnosno da ce imat lose stvari iz skyrima.

iz te perspektive to bi trebalo bit ovako: ima fino main quest i xy side questova, bauljas okolo, radis sta te volja, puno bolji combat nego skyrim, ugodaj witcher svijeta i nadasve uzivancija. sigurno je da main story nece biti kao u skyrimu, da ga mozes preci u 3 sata, a s druge strane ocekivana kolicina sekundarnih lokacija je uvijek dobra. da li ce to njih bit kao i u skyrimu ili ne, zbilja ne znam. sto se mene tice slobodno.

medutim, u pitanje sad dolazi level scaling. kako ce to izvesti to je ono sto me interesira. da li ce bit nekih nevidljivih zidova dok ne dodes do nekog dijela main questa ili ce ti igra nekako suptilno rec da je bolje da tu ne ides dok ne dodes do nekog lvl-a to je sad nagadanje. sjetite se da i u skyrimu nije bilo tako bajno po pitanju level scale sistema.

fuzija witchera i skyrima je mokri san svakog rpg igraca. ali nije to bas tako jednostavno spojit. nadam se da ce im ovih 9 miseci biti dovoljno da igru usminkaju i da srede sve kako bog zapovida.

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
neaktivan
The Witcher 3

To sam se i ja pitao, kako će ove ''chaptere'' pretvorit u open world, možda će biti nemoguće doći/proći negdje dok ne dođeš tu u storyu ili tako nešto

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PLASMAorLCD kaže...

To sam se i ja pitao, kako će ove ''chaptere'' pretvorit u open world, možda će biti nemoguće doći/proći negdje dok ne dođeš tu u storyu ili tako nešto

Ja mislim da sam procitao da ce monsteri imati svoj level (npr. drowner bude neki low lvl ) tako da napocetku se nebude mogli svuda ići jer će biti jaki monsteri na nekim podrucima.

S time mislim da neće biti skaliranja monstera po tvojem levelu, ali nisam siguran.

League of Legends Nick (EAST): i tata bi sine
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.6.2014 20:14 (null).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice