The Witcher 2

poruka: 1.997
|
čitano: 364.808
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: The Witcher 2
The White Wolf kaže...

prvi screen je u igri i meni mu oci izgledaju normalno kao ljudske...

Nije, mačije su samo što iz ovog kuta izgledaju "normalnije".

Pogledaj kod one iza njega oči i vidi razliku.

Samo se nadam da će u ovome nastavku dati više važnosti ostalom oružju jer sam u prošlom djelu koristio samo ona dva mača.

15 godina
neaktivan
xxxxx kaže...
The White Wolf kaže...

prvi screen je u igri i meni mu oci izgledaju normalno kao ljudske...

Nije, mačije su samo što iz ovog kuta izgledaju "normalnije".

Pogledaj kod one iza njega oči i vidi razliku.

Samo se nadam da će u ovome nastavku dati više važnosti ostalom oružju jer sam u prošlom djelu koristio samo ona dva mača.

ne vjerujem jer je witcherovo glavno oruzje mac

17 godina
harpy21 kaže...

A što je s posljedicama iz prvog dijela? Da li će biti potreban save iz prvog nastavka, kao u slučaju mass effect s obzirom na mnoštvo odluka koje ste mogli obavljati u prvom nastavku ili će igra biti neovisna, bez povezanosti s prvim dijelom?

Mislim da bi trebali napraviti taj sustav ili barem napraviti da na početku izaberaš odluke koje si donio u jedinici.

xxxxx kaže...

To se neće dogoditi jer ti mačevi su glavno obilježje Witchera.

17 godina
wyks kaže...
harpy21 kaže...

A što je s posljedicama iz prvog dijela? Da li će biti potreban save iz prvog nastavka, kao u slučaju mass effect s obzirom na mnoštvo odluka koje ste mogli obavljati u prvom nastavku ili će igra biti neovisna, bez povezanosti s prvim dijelom?

Mislim da bi trebali napraviti taj sustav ili barem napraviti da na početku izaberaš odluke koje si donio u jedinici.

xxxxx kaže...

To se neće dogoditi jer ti mačevi su glavno obilježje Witchera.

Tako je, a ne sjećam sa da je ijedno oružje  moglo konkurirati tim mačevima.

It's good to be smart - It's smarter to be good
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.4.2010 18:01 (boxer).
16 godina
The Witcher 2

Ma stavio bi da su naprimjer neki ogromni čekići/sjekire bolje protiv ogromnih čudovišta i tako nešto, jer bi to povećalo rpg element u igri...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
xxxxx kaže...

Ma stavio bi da su naprimjer neki ogromni čekići/sjekire bolje protiv ogromnih čudovišta i tako nešto, jer bi to povećalo rpg element u igri...

Ah, on je ipak lovac na čudovišta i stvorenja, a ne nekakav barbar. U originalu je ionako u većem značaju bila priprema za borbu pomoću raznih napitaka, pripravaka i otrova, a ne radi sjekire koja daje visoki dmg i slične gluposti...

17 godina
harpy21 kaže...
xxxxx kaže...

Ah, on je ipak lovac na čudovišta i stvorenja, a ne nekakav barbar. U originalu je ionako u većem značaju bila priprema za borbu pomoću raznih napitaka, pripravaka i otrova, a ne radi sjekire koja daje visoki dmg i slične gluposti...

A i mač mogu koristiti samo Witcheri, bilo bi blesavo sad stavljati neke sjekire i slično za čudovišta.

@xxxx

Pa u prvom dijelu si i mogao imati sjekire i maljeve za borbu protiv ljudi.

15 godina
neaktivan
wyks kaže...
harpy21 kaže...
xxxxx kaže...

A i mač mogu koristiti samo Witcheri, bilo bi blesavo sad stavljati neke sjekire i slično za čudovišta.

@xxxx

Istina, ali ja sam to rijetko koristio, tek protiv onih divovskih biljki ubojica...

16 godina
wyks kaže...
harpy21 kaže...
xxxxx kaže...

@xxxx

Znam, prešao sam prvi dio ali su ti maljevi bili beskorisni...

15 godina
The Witcher 2

sva oruzja su bila beskorisna osim ono koja je imao witcher! jer su imale ili u minusu damage ili nesto u % itd. tao da nista od toga nije valjalo, uvjeren sam u to !

BC2 nick: herro Ray
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
The Witcher 2

Nešto novih detalja...

Klikni me!

Sviđa mi se novi, opširniji pristup alkemiji, al' moram priznati da će mi faliti sex cardovi. :)

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!

1 0 hvala 1
17 godina
Danny_HR kaže...

Sviđa mi se novi, opširniji pristup alkemiji, al' moram priznati da će mi faliti sex cardovi. :)

Neeeeeeeeee :(

Pa neće valjda to ukinuti?

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
17 godina
neaktivan
Piše ti u tekstu.
16 godina
odjavljen
The Witcher 2

PlačPlačPlačPlač

divno... bas divno... jos malo pa nes nigdje moci cice vidjet

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The Witcher 2
Cro trailers :)

2 0 hvala 3
17 godina
markomarko kaže...

Izgleda veoma dobro.

Radio, ne radio, svira radio!
15 godina
The Witcher 2

Iako je to stariji video,al nećemo cjepidlačiti jer smo pijani...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The Witcher 2

mrzim to što nema fast travela, stvarno iritira

0 0 hvala 0
17 godina
dead_priest kaže...

mrzim to što nema fast travela, stvarno iritira

U prvom je bilo nešto slično kada si negdje u sredini igre dobio opcije putovanja kroz portale.

Radio, ne radio, svira radio!
15 godina
neaktivan

Nisam tolko igrao. Živciralo me to što je za svaki quest trebalo 16 puta s jedne strane grada preći na drugu. Izuzmemo li to, igra je predobra

17 godina
neaktivan
The Witcher 2

Novi dev diary koga zanima.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The Witcher 2

The witcher 2 assassins of kings ce biti predobra igrica toliko sam ocaran sa njome da cu je kupiti org ko sto sa i prvi dio.Prvi dio je prodan preko 1.5 milijuna org.primjeraka sto je extra i osvoji preko 100 nagrada.Zanima me gdje mogu naruciti knjigu prema kojmu je igrica pravljena.I mozete li mi prepuruciti jos koji dobar rpg koji je slican the witcheru.Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
The Witcher 2

Knjige o Wicheru sam vidio u Algoritmu u Zagrebu kod Jelačića,jedino što su na engleskom bile (mislim da još nema hrvatskog prijevoda).

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
scarface797 kaže...

The witcher 2 assassins of kings ce biti predobra igrica toliko sam ocaran sa njome da cu je kupiti org ko sto sa i prvi dio.Prvi dio je prodan preko 1.5 milijuna org.primjeraka sto je extra i osvoji preko 100 nagrada.Zanima me gdje mogu naruciti knjigu prema kojmu je igrica pravljena.I mozete li mi prepuruciti jos koji dobar rpg koji je slican the witcheru.Hvala

gothic 3,uskoro i 4.dio,dragon age,oblivion

16 godina
odjavljen
bugonja kaže...
scarface797 kaže...

.I mozete li mi prepuruciti jos koji dobar rpg koji je slican the witcheru.Hvala

gothic 3,uskoro i 4.dio,dragon age,oblivion

pa ne znam bas... eventualno gothic2 i 3 ali ove ostale - JOK!! nema ni jedne igre slicne witcheru. jednostavno je posebna

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
15 godina
The Witcher 2

ima li kakve novosti kad ce izaci dvojka?

BC2 nick: herro Ray ||| XFIRE; mypet ||| STEAM user: has_mesar
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
null kaže...

ima li kakve novosti kad ce izaci dvojka?

Navodno početkom 2011-te, neznam točan datum.

15 godina
neaktivan
The Witcher 2

Dok god mogu radit za Scoia'tael, kupujem :)

Nadam se samo da nas neće tjerat da radimo za kralja i ljude i štaveć ne.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
The Witcher 2

Ma samo da ima onih sex cardova i ja kupujem :P

Kill a man, one is a murderer; Kill a milion, a conqueror; Kill them all, a God.- Jean Rostand(1894-1977)

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The Witcher 2

Nema sex cardova... ali možda budu filmići xD

Samo da bude karanje bolje odrađeno nego u Dragon Ageu.

Moj PC  
4 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice