Pobogu, zašto?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pa zelim malo eksperimentirat
Ovaj trol u chapteru 2 je najveća gubica u igrama ikad!
Meni su dwarfovi najsmjesniji: ...lesbomancy...
i pocese se po jajima
CPU: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5400+ 2.8 GHz
RAM: 2GB
Video Karta: ATI Radeon HD 3800 Series
Jel bi mogao ja da je igram na medium detaljima?
CPU: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5400+ 2.8 GHz
RAM: 2GB
Video Karta: ATI Radeon HD 3800 Series
Jel bi mogao ja da je igram na medium detaljima?
Zavisi od reze i zavisi jel 3850 ili 3870 :D . Medium sigurno :D
Hehe, zato i jest tako laka.
Hehe, zato i jest tako laka.
LOL
Počeo sam igrat na normal težini, ali sam zaključio da i nema nekog izazova i da je šteta ovakvu igru odigrat tako! Počeo sam isponova na Hard i kada se uhvati mot borbe, magije i napitaka to je pravi gušt. Prvi put na Normal nisam mogao niti prismrdit onoj balisti u dvorcu, a sada na Hard bez ikakvih problema. Dva napitka, (Swallow i još 10% damage), Yrden i Igni te kombinacije "jakih i slabih" udaraca sa mačem i to je to...
patch 1.3-nije jos izasao, samo notes.
Pod 3. TO SAM ČEKAO!!!
sviđa mi se
Ovaj trol u chapteru 2 je najveća gubica u igrama ikad!
No! Flowers stink! Troll bring... bird dung!
Op op novi quest? *sigh* Sad cu opet morati preci W2. Slatke muke
danas se ni jednu igru neisplati(ušteda živciranja) odigrati odmah kad izađe već treba pricekati nekoliko patcheva.to potvrđuje i W2.
baš planiram ovih dana krenut na prvi prelazak igre a ovaj patch će sjest ko naručen :)
Danas prijepodne sam malo igrao kako sam gore napisao na HARD težini i samo ću reći da nisam niti jednom izgubio život u Prologueu (nakon šta se skuži mehanika). Sve ispod hard mi se čini nedovoljno napeto....
Zanima me kada se čita Journal, svi oni podaci o likovima i mjestima su u trećem licu. Dali to piše/prepričava Dandelion? Meni se tako učinilo...
Jedva cekam taj patch da isprave podrsku za 16:10 monitore,jer inace imam crne pruge gore i dole pa je stoga ni ne igram.
Same here, ali meni treba podrska za 4:3. Nadam se da će biti nešto od toga.
Same here, ali meni treba podrska za 4:3. Nadam se da će biti nešto od toga.
Game now supports 4:3, 5:4, 16:10 aspect ratios.
Jedino od svega sta me u igri razocaralo jest da se nije nigdje nista doznalo o Alvinu niti su se igdje pojavili witcheri iz Kaer Mohrena mislim da su to stvarno trebali rijesiti...
Ne znam ovo je stvarno cudno vec sam na 5 levelu i jos uvijek ne mogu iskoristit talent pointse ,kao da je neki error reinstalirao igru krenuo ispocetka ista stvar se desava WTF????
Ne znam ovo je stvarno cudno vec sam na 5 levelu i jos uvijek ne mogu iskoristit talent pointse ,kao da je neki error reinstalirao igru krenuo ispocetka ista stvar se desava WTF????
Igras li na Hard? Pokreni meditaciju i odi na character, onda ces moci.

Da na hard thanks
moras prvo 5 ili 6 iskoristit na onom witcher pathu gore , pa ce ti se tek onda otkljucati alchemy , sword i magic path .
ako si mozda na to mislio :)
ne nego sam je prosao na normal i sve je funkcioniralo normalno al nisam znao da na hardu trebas meditirat za talente...