kakva ce ovo biti igretina!!!!
a kako cu se ja moliti bogu da cu ju moći pokrenuti!
kakva ce ovo biti igretina!!!!
a kako cu se ja moliti bogu da cu ju moći pokrenuti!
Da li se uopće zna koja konfa će trebat, s obzirom da je novi engine u pitanju...
Igra izgleda predobro.
Da li se uopće zna koja konfa će trebat, s obzirom da je novi engine u pitanju...
koliko god igra dobrlo izgledala u vrijeme izlaska nekakav mainstream hardwer bi to trebao sasvim ljepo gurat tako da ti ne trebas previse brinut, naravno pod uvjetom da Poljaci opet ne zaglibe s optimizacijom ko u jedinici - valjda nece, ako ne cekat cemo witcher 2 enhanced edition
Nadam se, jer me je prvi dio na trenutke probijao... Još sam mislio da imam sasvim prihvatljivu konfu, osim što je tada bila 3870 u kombinaciji...
Ako ništa drugo, bar neće biti konstantnih loadanja pri otvranju svakih vrata...
Nadam se da će se isplatit čekanje...
OMG! ovo izgleda predobro! uf, kako sam se sad nabrijao.. cak pomalo i uzbudio
Cure, pripremite se za Geralta :P
ova grafika izgleda konzolaski
ova grafika izgleda konzolaski
A kao nije dobra?
meni je super
Primjetih da recimo na Gametrailersu(neznam za druge stranice) pod filmiće za PC igre znaju relativno često ubacit gameplay videe koji su snimani na konzolama a ne na PC-u (a igra izlazi i na PC-u i na konzolama) što lagano iritira,pa se možda to dogodiloi i za Witchera?
Primjetih da recimo na Gametrailersu(neznam za druge stranice) pod filmiće za PC igre znaju relativno često ubacit gameplay videe koji su snimani na konzolama a ne na PC-u (a igra izlazi i na PC-u i na konzolama) što lagano iritira,pa se možda to dogodiloi i za Witchera?
Nemoguće kad ne izlazi za konzole. Mislim bude jednog dana, ali kasnije i primarna platforma je PC.
Nemoguće kad ne izlazi za konzole. Mislim bude jednog dana, ali kasnije i primarna platforma je PC.
Osim kaj izlazi za konzole...
dali bude igrica multy mod imala?
konzološka igra ili ne, meni nije briga, jer taj gameplay je preodlican, i to je moja ljubav
Osim kaj izlazi za konzole...
Pa da, ali ne odmah, tako da je to privremena PC ekskluziva. Za PC je zakazana za sredinu iduće godine, a za konzole su rekli da će eventualno doći.
majke mi moje ti ne kuzis izlazi za PC i Xbox360 u prvom kvartalu 2011 a za ps3 kasnije...
Ja ne znam sta si pokusao rec s tim...
Jedva čekam igru, još nisam odigrao prvi dio, planiram početi ovaj mjesec, nakon što završim DA: Oirigins, tako da mogu znati što očekivati od dvice.
Od Witchera ne očekuejm Da:O, znam da je to nemoguće ostvariti, ipak, očekujem solidan RPG i nadam se da ću ga i dobiti ( tako su barem rekli recenzenti ).
Od Witchera ne očekuejm Da:O, znam da je to nemoguće ostvariti, ipak, očekujem solidan RPG i nadam se da ću ga i dobiti ( tako su barem rekli recenzenti ).
ni ja ne ocekujem da:o ali zbog toga jer mi je witcher puno bolja igra... pokusao sam igrat da:o ali to mi nije bilo to.. probat cu ga opet zaigrat pa da donesem koliko toliko objektivan sud. a do tada mi je witcher uz gothic serijal nesto najbolje iz rpg svijeta... ili je bar drugacije!