The Witcher 2

poruka: 1.997
|
čitano: 364.943
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: The Witcher 2
skank666 kaže...

a kako cu se ja moliti bogu da cu ju moći pokrenuti!

BC2 nick: Ray.hr ||| XFIRE; mypet ||| STEAM user: has_mesar
15 godina
The Witcher 2

Da li se uopće zna koja konfa će trebat, s obzirom da je novi engine u pitanju...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
The Witcher 2

Igra izgleda predobro.

Nobody expects the Spanish Inquisition! /// Yo, ho, ho, and a bottle of cum.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Kvod kaže...

Da li se uopće zna koja konfa će trebat, s obzirom da je novi engine u pitanju...

koliko god igra dobrlo izgledala u vrijeme izlaska nekakav mainstream hardwer bi to trebao sasvim ljepo gurat tako da ti ne trebas previse brinut, naravno pod uvjetom da Poljaci opet ne zaglibe s optimizacijom ko u jedinici - valjda nece, ako ne cekat cemo witcher 2 enhanced editionSmijeh

"To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?"
15 godina

Nadam se, jer me je prvi dio na trenutke probijao... Još sam mislio da imam sasvim prihvatljivu konfu, osim što je tada bila 3870 u kombinaciji...

Ako ništa drugo, bar neće biti konstantnih loadanja pri otvranju svakih vrata...

Nadam se da će se isplatit čekanje...

15 godina
neaktivan
The Witcher 2
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.8.2010 14:05 (The White Wolf).

0 0 hvala 2
17 godina
The Witcher 2

Ako netko nije pogledao evo novi video:

Grafika izgleda odlično, a ova scena dvorca oduzima dah.

donosi nove poteze.

Radio, ne radio, svira radio!
Moj PC  
9 0 hvala 9
16 godina
odjavljen
boxer kaže...

OMG!  ovo izgleda predobro! uf, kako sam se sad nabrijao.. cak pomalo i uzbudio

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
neaktivan
The Witcher 2

Cure, pripremite se za Geralta :P

Kill a man, one is a murderer; Kill a milion, a conqueror; Kill them all, a God.- Jean Rostand(1894-1977)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ova grafika izgleda konzolaski Smijeh

17 godina
The White Wolf kaže...

ova grafika izgleda konzolaski Smijeh

A kao nije dobra?

Radio, ne radio, svira radio!
15 godina
neaktivan

meni je super

15 godina
The Witcher 2

Primjetih  da recimo na Gametrailersu(neznam za druge stranice) pod filmiće za PC igre znaju relativno često ubacit gameplay videe koji su snimani na konzolama a ne na PC-u (a igra izlazi i na PC-u i na konzolama) što lagano iritira,pa se možda to dogodiloi i za Witchera?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mancekk kaže...

Primjetih  da recimo na Gametrailersu(neznam za druge stranice) pod filmiće za PC igre znaju relativno često ubacit gameplay videe koji su snimani na konzolama a ne na PC-u (a igra izlazi i na PC-u i na konzolama) što lagano iritira,pa se možda to dogodiloi i za Witchera?

Nemoguće kad ne izlazi za konzole. Mislim bude jednog dana, ali kasnije i primarna platforma je PC.

We are nothing but the stones to pave the way...
15 godina
neaktivan
17 godina
neaktivan
Ad4pt3r kaže...

Nemoguće kad ne izlazi za konzole. Mislim bude jednog dana, ali kasnije i primarna platforma je PC.

Osim kaj izlazi za konzole...

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
15 godina
neaktivan
:(
znaci da bi i ta igra mogla podlesti tome najcrnijem zlu sbih pc gamera....
konzolama !!!
:D
50Niggas
15 godina
The Witcher 2

dali bude igrica multy mod imala?

konzološka igra ili ne, meni nije briga, jer taj gameplay je preodlican, i to je moja ljubavNevinašce

BC2 nick: Ray.hr ||| XFIRE; mypet ||| STEAM user: has_mesar
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
skoro sam 100% siguran da ne...
50Niggas
17 godina
Danny_HR kaže...
Ad4pt3r kaže...

Osim kaj izlazi za konzole...

Pa da, ali ne odmah, tako da je to privremena PC ekskluziva. Za PC je zakazana za sredinu iduće godine, a za konzole su rekli da će eventualno doći.

We are nothing but the stones to pave the way...
15 godina
neaktivan
ako je za konzole, znaci nije, a sto bi a takvoj igri i bilo, nije mmo pa da skupa questate...
a grupna makljaza je u fantasy rpg-ovima besmislena...
50Niggas
15 godina
neaktivan

majke mi moje ti ne kuzis izlazi za PC i Xbox360 u prvom kvartalu 2011 a za ps3 kasnije...

15 godina
neaktivan

Ja ne znam sta si pokusao rec s tim...

15 godina
neaktivan
boxer kaže...

Ako netko nije pogledao evo novi video:

Grafika izgleda odlično, a ova scena dvorca oduzima dah.

donosi nove poteze.

5 slika OMG GRAPHICS WHORE :D

16 godina
neaktivan
The Witcher 2

Jedva čekam igru, još nisam odigrao prvi dio, planiram početi ovaj mjesec, nakon što završim DA: Oirigins, tako da mogu znati što očekivati od dvice.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
nakon dragon agea, odigraj neki drugi, slbiji rp, jer ce ti nakon njega witcher slabo izgledati...
50Niggas
16 godina
neaktivan
1337Code_breaker kaže...
nakon dragon agea, odigraj neki drugi, slbiji rp, jer ce ti nakon njega witcher slabo izgledati...

Od Witchera ne očekuejm Da:O, znam da je to nemoguće ostvariti, ipak, očekujem solidan RPG i nadam se da ću ga i dobiti ( tako su barem rekli recenzenti ).

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
15 godina
neaktivan
dobit ces sto ocekujes :)
50Niggas
16 godina
odjavljen
thuglife kaže...
1337Code_breaker kaže...

Od Witchera ne očekuejm Da:O, znam da je to nemoguće ostvariti, ipak, očekujem solidan RPG i nadam se da ću ga i dobiti ( tako su barem rekli recenzenti ).

ni ja ne ocekujem da:o ali zbog toga jer mi je witcher puno bolja igra... pokusao sam igrat da:o ali to mi nije bilo to.. probat cu ga opet zaigrat pa da donesem koliko toliko objektivan sud. a do tada mi je witcher uz gothic serijal nesto najbolje iz rpg svijeta... ili je bar drugacije!

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
neaktivan
The Witcher 2

There is no good or evil - Only decisions and consequences

6 0 hvala 8
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice