kaj sutra izlazi?
kaj sutra izlazi?
Teško. Sutra je vjerojatno najava, trailer ili nešto slično.
aha, steta...a jel se zna kada izlazi SE2 ?
Pa sutra ćeš saznat. :)
Samo se nadam da nisu ništa naparvili sa Clem!
Iako ova kapa je vjerovatno "provokacija"...
Jedva čekam da krene nova sezona pa da vidim koji su ono ljudi bili koje Clementine vidi na kraju prošle sezone, dali su neki iz 400 Dana DLCa itd...
Samo se nadam da nisu ništa naparvili sa Clem!
Iako ova kapa je vjerovatno "provokacija"...
Jedva čekam da krene nova sezona pa da vidim koji su ono ljudi bili koje Clementine vidi na kraju prošle sezone, dali su neki iz 400 Dana DLCa itd...
Eto razjašnjeno je sve. Glavna protagonistica biti će Clementine. Priča se nastavlja sa naših odluka iz prve sezone i DLC-a.
Susretat ćemo neke preživjele likove iz dlc 400 daysa i hrpu novih.
Može se već kupiti na Steamu za 20 eura. Igra će izlaziti ponovno u epizodama kao i do sada.
Igra (prva epizoda) izlazi: uskoro. Tako i tamo piše. Vjerojatno krajem 11 ili početkom 12 mjeseca.
Htjeli su sa ovom igrom napravit to neko "TV serijsko" iskustvo u virtualnoj igri... Pa i uspjeli su .. Clem i Lee su mi bili jači likovi nego pola castinga u seriji TWD...
Pogotovo Clem, briljantan voice acting, ta neka personilizacija osobe koliko to igre dopuštaju... Ma fantastično...
Pa da bacim ankentu jednu za nas TWD fanove..
Šta mislite dali bi Telltale trebao "likvidirat" Clementine u drugoj sezoni
EDIT: po mogućnosti obrazoližit zašto DA/NE pa da imamo o čemu bulaznit dok nam ne dođe nova sezona...
4 | DA |
---|---|
11 | NE |
Da, jer bi koncept igre bio bliži konceptu stripa u kojem se bez puno razmišljanja riješava bitne likove. To bi dalo uvjerljivost igri i mislim da bi bio jako dobar spin na igre u kojima glavni lik uvijek preživi pa nešto drugo ni ne očekuješ.
Međutim, teško da će se takvo što dogoditi.
Da,
He he...
Ali ono, nisam očekivao niti da će Lee otić u vražiju mater pa eto...
Neka ubiju Kennya! Šta me živcira taj tip...
pa kenny je već mrtav
pa kenny je već mrtav
ali ako je kod mene već umro onda ga nema više ili

Vjerujem da neće sresti stare likove, evtl Kennyja kad su već pitali, ali mislim da će sresti ove koje smo upoznali u 400 days. Možda dođe do njihove zajednice nekako.
A yebite se, sad opet idem igrat TWD! Samo ovaj put idem bez milosti :)
Vjerujem da neće sresti stare likove, evtl Kennyja kad su već pitali, ali mislim da će sresti ove koje smo upoznali u 400 days. Možda dođe do njihove zajednice nekako.
Sve mislim da su ova dvojica koje Clem vidi na kraju prve sezone neki od likova koje smo u žpoznali u 400...
Jedva čekam... još kada bi dobili svih pet epizoda u šutu da nemoramo čekat...
Ali dobor, sada su još izbacili i TWAU serijal pa će biti zaniljvo u narednim jesecima šta se tiče epizodnog igranja...
jel itko napravio pre purchase, gdje je najjeftinije za kupiti
Na mnogim slikama Clem je sama...
A i ovdje se vidi kako ima torbu na leđima sa svim kamperskim potrepštinama...
A pošto je starija, tko su ona dva lika sa kraja prve sezone onda? Dali ćemo to doznati tek u kasnimijm epizodama preko neke priče...Hoćemo li sami baulajti po svijetu tražeći grupu? Iako takav gameplay baš nema mogućnosti donođenja nekih bitnih odluka tako da ništa od toga vjerovatno...
I bilo bi odlično da Clem sretne bivšu ženu od Lee-ja..
Ovdje gdje drži sliku na kojoj je Lee; i onda neka žena u grupi iz pozadine upita; otkuda ti ta slika, koga poznaš otuda, (jer je to slika obitelji koju Lee nađe u prvoj epizodi)? I kraj x epizode...
Samo neka Telltale požuri više...
Clementine je dosta starija nego u prvoj sezoni...
Mislim da se radi o uređenijem modelu, sumnjam da su išli previše unaprijed što se vremena tiče.
Nisam u toku uzlazi The Walking Dead 2 igra ili??
Nisam u toku uzlazi The Walking Dead 2 igra ili??
da izlazi, najavljeno je da će izaći prije Božiča, ali ja očekujem da će izaći prvi tjedan u 12. mjesecu
na steamu je cijena trenutno 157 kuna
Clementine je dosta starija nego u prvoj sezoni...
Mislim da se radi o uređenijem modelu, sumnjam da su išli previše unaprijed što se vremena tiče.
Ma nije. Pa vidi da nije to taj babyface više...
A i evo od Telltalea
"Many months have passed since the events seen in Season One of The Walking Dead, and Clementine is searching for safety."
Možda sam krivo reako "dosta starija", ali da je starija nego prije, je
Predhodna me odusevila,nemoj samo da ga unakaze kao vecinu igara koje izlaze na brzinu..ajde da drzimo
imali li kakvih novih informacija, nikad dočekat izlazak igre
- Clem and Omid are at Gil's Pitstop, the central location of Season 1's 400 Days DLC.
17.12 izlazi prva epizoda...
i ja jedva cekam, predobra je igra. i wolf nastavak cekam :D