The Walking Dead (Igra)

poruka: 285
|
čitano: 61.104
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: The Walking Dead *SPOILERI*
Kelam kaže...

Ovo mi nije nikako jasno znaci rijec je o igri a svi ovdje pricaju o epizodama?

Jel mi moze neko objasnit malo to?

za početak mogao si pogledat prvi post u temi

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.11.2012 20:52 (XXX-Man).
15 godina
neaktivan
luxxxfromhell kaže...
luxxxfromhell kaže...

Ja još nisam pokrenio, samo sam to vidio.... Jel postoji mogućnost da Lee preživi? Kakav si to ending imao? :D

Ne postoji ta mogućnost. Dakle Clementine je ostavila Lee-a i to je to. (tako sam joj rekao)  Odma poslije toga su mi se pokazali statsi i onaj popis glumaca, voice actora.....

Makar taj kraj sam odigrao 2 puta gdje ga je i ubila, nakon što mu je vaza pala na glavu. Isto ništa. Sad mi fali taj prokleti achievement -.-

XXX-Man kaže...

tko će sad dočekat sljedeću sezonu...jedva sam dočekao 5 epizodu...

Ja isto. I sad sam ostao pomalo dissapointed -.-

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | Origin: bernard.sasko@facebook.com (Berologic)
13 godina
The Walking Dead *SPOILERI*

Pa citam i nikako mi nije jasno 

Nesto na njihovoj stranici pise kao da sve utjece sta napravimo kako ce se odvijat prica... Jese nastavljaju epizode i jese svaka kupuje posebno ili?

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Kelam kaže...

Pa citam i nikako mi nije jasno 

Nesto na njihovoj stranici pise kao da sve utjece sta napravimo kako ce se odvijat prica... Jese nastavljaju epizode i jese svaka kupuje posebno ili?

{#}

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
13 godina

Oprostite na pravopisnim greskama

Ali to je moj nacin govora/pisanja inace iz splita sam

Ako je to stvarno bilo bitno za naglasiti umjesto odgovoriti na moje pitanje ispricavam se i obecajem da vise to necu ponoviti

Takoder se ispricavam sto i sada u tekstu nisam pisao š, č, č, ž i đ

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Moj facepalm je bio na cijeli tvoj tekst, boldano je samo šlag na tortu.

na njihovim stranicama točno piše ono što ti pitaš, samo treba malo tražiti i gledati.

https://www.telltalegames.com/walkingdead/episodes/#thegame

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
16 godina
neaktivan

Vidiš, ja sam pak imao drugačiji kraj.

Bez te scene sa brdom. (kasnije sam pogledao na youtubeu video i vidio to)

Ili jednostavno nisi pričekao dok se creditsi izrolaju.

Inače, jako emotivna i tužna epizoda, iako je nekako bilo i očekivano, opet ti nije drago gledati sve likove koji se većinom epizoda pojavljuju kako umiru. Odličan završetak, sad čekamo.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
15 godina

Wow, super igra, odličan završetak, ako što je bilo i očekivano. Nego, recite mi, vi koji ste odrezali Lee-ju ruku, što je točno drugačije? Jer ja svoju nisam dao {#}

I još neš, ovo je jedina epizoda na kojoj sam pričekao da se creditsi izlistaju, jel poslije još koje postoji kakav cutscene koji sam propustio?

Pričam i serem bezveze
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...

Wow, super igra, odličan završetak, ako što je bilo i očekivano. Nego, recite mi, vi koji ste odrezali Lee-ju ruku, što je točno drugačije? Jer ja svoju nisam dao {#}

I još neš, ovo je jedina epizoda na kojoj sam pričekao da se creditsi izlistaju, jel poslije još koje postoji kakav cutscene koji sam propustio?

Ja sam odrezao ali mislim da je sve isto jer mi je frend također igrao a da nije odrezao ruku i bio je isti završetak :)

Stiže igra na CD-u, svih 5 nastavaka i stiže za Božić. To će se kupit sigurno :)

ELS BLAUGRANES <3
15 godina
neaktivan

A sta je sa Omidom i Cristom? Gdje su oni nestali. I sta se dsi ako Lee kaze da oni prvi idu preko onog transparena preko ulice sa zgrade na zgradu?

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | Origin: bernard.sasko@facebook.com (Berologic)
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

genijalna igra{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Bernard Huky Hux kaže...

I sta se dsi ako Lee kaze da oni prvi idu preko onog transparena preko ulice sa zgrade na zgradu?

ako oni idu prvi, sruši se kad Omid i Crista prijeđu pa se Lee mora spustiti i prijeći preko ulice između zombija...

tako je bilo kod mene...neznam što se desi ako Lee ide prvi, to ću vidjet kad ću ponovo igrat na drugačiji način :)

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
16 godina
neaktivan

Ista stvar.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Prekjucer zavrsio petu epizodu, stvarno vrhunska igra, nema sta :)

Ceka se druga sezona :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Koja je prica sa likom koji je oteo Clem ako u episode 2 ne uzmes hranu,koji je onda njegov motiv?

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.11.2012 22:47 (lmutak).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
lmutak kaže...

Koja je prica sa likom koji je oteo Clem ako u episode 2 ne uzmes hranu,koji je onda njegov motiv?

Pa zar mu treba motiv; tip nije normalan, glavu od žene u zombi EDIŠN nosi u torbi... {#}

A inače ako ti i ne pristaneš uzet hranu, tvoja ekipa je uzme... Ali tada Clem ja mislim da nema onu crvanu majicu od njegovog sina jer kada odlučiš uzet ti vadiš stvari i dođeš do majice; sa duge strane kada ne želiš uzet ne vadiš stvari.......

P.S. jučer sam baš gledao na IMDb i osto sam kada sam vidio da Clementine glas daje žena koja je 75 godište....

ššššš - možda su u šumi
15 godina
Još uvijek mi je Carley najviše žao, ona mi je najdraži lik bila.
Pričam i serem bezveze
16 godina
neaktivan

P.S. jučer sam baš gledao na IMDb i osto sam kada sam vidio da Clementine glas daje žena koja je 75 godište....

Nikad mi nije drago glumce iza likova, ubije magiju nekako.

13 godina

Neznam jeli vec bilo, ne citam komentare dok ne zavrsim sa zadnjom epizodom... Klik.

Ubi bene, ibi patria.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

a ja mu capnijo ruku dakle sve to zađabe 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nije za đabe, al ne minja puno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo i ja sam jučer napokon odigrao tu zadnju, petu epizodu. 

Kad pogledam cijelu sliku ovo je definitivno jedna od najboljih i najemotivnijih igara koje sam ikad igrao. Okej, možda nije baš potpuno na mjestu zvati ovo igrom, više je interaktivni strip ili nešto slično, ali ta interaktivnost podiže emotivno iskustvo na razinu na koju film ili serija nikad neće moći.

Sve u svemu Telltale je napravio odličan posao i bit će zanimljivo vidjeti što će biti dalje. Možda opišu što se dešavalo s Clem nakon napuštanja Leea, a možda u cijelu kombinaciju ubace nešto novo, nove likove i novu lokaciju. U svakom slučaju mogućnosti je beskrajno puno.

Ekipa, ako ste završili igru s jednim odlukama nemojte igrati nanovo, zato što smatram da je prava čar ove igre to donošenje odluka i činjenica da ih ne možete promijeniti i da s njima morate živjeti. Baš po tome je igra posebna jer svaka odluka utječe na nešto, negdje.

U svakom slučaju ja igru sad ostavljam, možda je odigram opet za koju godinu, kad sve zaboravim.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

8 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

sad bas gledam tu igru na XBL i košta samo 400mp. Al sad mi nije jasno dal svih 5 epizoda košta toliko ili svaka epizoda je po 400mp?

Htio bih odigrati sa drugim odlukama da detaljnije procijenim igru.

17 godina
neaktivan
Svaka epizoda ti je 400 MP.
Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
17 godina

Jedan članak o Sezoni 2 na IGNu...

predpostavke...

Big Question: Is There a Zombie Lee?

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.11.2012 12:22 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Evo pravi spoiler...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Prica je odlicna, samo mi je zao sto nase odluke nisu imale skoro nikakvog utjecaja na daljni tok igre :S

Steam: merce990
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Jedan članak o Sezoni 2 na IGNu...

predpostavke...

Big Question: Is There a Zombie Lee?

Neznam bili ga trebalo biti, postoji i varijanta u kojoj ga Clem upuca u glavu, u kojem se slučaju nebi pretvorio.

13 godina

Uf, imat ću punu ruku posla ove epizode. If u know what i mean {#}

Znam da neće imati utjecaja na kraj, al eto... Da vidim kako će to sve proći.

Ubi bene, ibi patria.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice