ali dobro, 4. epizoda (igre) je dobra sa odličnim završetkom, kao i obično, nemogu puno reći a da ne spojlam.....
Playtime?
2-3 sata, više ako se igra laganini?
ali dobro, 4. epizoda (igre) je dobra sa odličnim završetkom, kao i obično, nemogu puno reći a da ne spojlam.....
Playtime?
Najbolja recenica u episode 4 Kenny you know what,go FUCK YOURSELF
Playtime?
Ubi me, nisam mjerio vrijeme, brijem nekih 3-4 sata komotno.... Ali ono laganini, bez forsiranja....
moze meni netko rec kako uc u onu kucu na pocetku epizode.
ma vec sam skuzio, prvo 10 minuta nemogu nac i onda ponovno krenem i nadem.
Jel obavezno da lee završi infected?
Jel obavezno da lee završi infected?
Mislim da da, mislim da je to prevelika stvar da bi igrač imao nekog izbora tu. Nego, koju rečenicu ste odabrali na kraju?
Da, mora biti ugrižen, to se ne može promijeniti... Ja sam za zadnje odabrao :
"What do you want from me" :)
hvala sto si nam svima spoilo epizodu. nemogu vjerovat kakvih ****** ima.
Hvala što nisi napisao kome je ta zadnja rečenica upučena.
Hvala što nisi napisao kome je ta zadnja rečenica upučena.
da zna, vjerojatno bi
Koristite spoiler stil, dok je epizoda još svježa.
Po meni tko nije zavrsio cetvertu epizodu nema tu kaj trazit. Kaj opce ista pita, kad normalno da ce se ovdje pricat o zadnjoj epizodi . Inace , kao i obicno, mislim da imam novu najbolju igru ikad igranu , barem meni. Epizoda svaki put sve bolja i bolja.
Par stvari u 4 epizodi poprilicno razalosti igraca.... citao sam negdje da nakon 5 epizode nije kraj, da ce ic 2 sezona.... Al ono masterpiece, u svakoj minuti sam uzivao...
da cetvrta epizoda mi je super, odma ispod trece, jedva cekam ovu sljedecu zadnju u toj sezoni. igra je odlicna, medu najboljim koje sam igro. trebala bi dobit nagradu za igru godine u nekom segmentu.
Šta se dogodi ako povučete gore Bena? Ja sam ga pustio..
Šta se dogodi ako povučete gore Bena? Ja sam ga pustio..
ništa, povučeš ga gore i ostane s vama
jedino kad idete po Clem ga Kenny ne želi sa sobom, pa imate opciju da idete samo s Benom, samo s Kennyem, sa svima, ili da Bena pošaljete čuvati brod.
Kenny nuzno nejde s tobom. Ovisi kakav si bio s njim kroz 3 epizode. Samnom su isli svi osim kenny-a
Ja sam kroz te tri epizode uvijek bio uz kennya, stalno sam stao na njegovu stranu a kad je trebalo po malu ic on meni kaze neznam dal bi ti isto napravio, a za gada sam uvijek sve radio, onda sam mu opsovo i otiso.
meni najtrenutak što se tiče osječaja je bio kad sam ošo na tavan i ...
Meni kad je Lee ugrižen, točno sam osjetio tu paniku i bespomoćnost.. Super igra.
A na tavanu sam mislio da je stvarno Duck gore
Meni kad je Lee ugrižen, točno sam osjetio tu paniku i bespomoćnost.. Super igra.
A na tavanu sam mislio da je stvarno Duck gore
Ja sam mislio da će se probuditi, da je to bio sam san (kao i što je bilo i u onoj kamp kućici u 3. epizodi). A i znao sam da će se nešto dogoditi tamo kraj tog smeća gdje se skrivao zombi... Bena sam ostavio na životu jer ništa nije bilo namjerno, nego je samo htio zaštiti grupu. Dobro ga je Lee okarakterizirao u 2. epizodi "He is just stupid and young" :), a kenny mi počinje ići na živce, skoro uvijek uz njega a taj redneck počne srati. Bilo kako bilo, možda najzanimljivija epizoda dosad, ionako svaka je dobra na svoj način :)
Da, zaboravio, kad je ona kravetina upucala Carley, isto jedan od emotivnijih trenutaka u igri, taman kad sam si počeo biti dobar s njom..
FY telltale studios! AHAHAHAHA
Kurva Kenny, pas mater.
Najbolje epizoda do sada, definitivno.
ljudi jeste mu pomogli na tavanu da on uzme pištolj i puca možda je to
ja sam koknuo malog zombijića.... nije to to, sve se bazira na prijasnjim epizodama, jesi bio uz njega, etc...
ma nije, ja sam uvijek ali bas uvijek bio s njim i onda mi na kraju kaze, necu ic s tobom jer nisam siguran da bi ti napravio isto.
Da, ali ako odaberete 3 odgovor, onda on pristane ici sa tebom.
Nego mene jako zanima je li Clementine otisla sa onim stricekom doktorom ili ju je netko drugi oteo.
I zanima me jako hoće li se ona zenska koja je ukrala RV pojaviti sad na kraju...
Ja mislim da je Clemetine uzela voki tokić i kontaktirala onaj nepoznati glas i on ju je navodio van dvorišta i uzeo. Nije ju doktor mogao uzet. Čisto sumnjam.