Igrica me već počela živcirati jer neznam šta trebam dalje napraviti.... znači šta trebam napraviti kada trebam ubiti onog takagija...ima previše onih vojnika i nestignem ih ubiti...piše da trebam neka vrata naći ako sam skužio...secret doors..jel znate gdje su
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
probaj upisati u google "the punisher pc walkthrough", pa nađi što radi i javi dali si našao.
evo našao sam i sve skužio...prošao sam to...;)
i to mi je trebalo da skužio 100 dana....dobra igrica...:)....upravo prolazim...jel znate jel je možda još koji nastavak izašao
ih bre,toliko dugo za rusku gromadu
Uvek kad zapnes negde,ukucaj u youtubu ime igre i "walkthrough",imas maltene za sve igre predjena kompletna poglavlja...Koliko me je samo to puta spasilo kod ranijih T.Raidera i slicnih logicko-avanturistickih igara....Suska se da ce izaci Punisher 2,ali da ce biti XBOX 360 ekskluziva,ali to su samo magloviti planovi....Ono sto ce te sigurno obradovati je izlazak Max Payne 3 za sve platforme u decembru(12.mesec) ove godine
.To je slican koncept kao Punisher,a sigurno si presao prethodne delove..pozz
da.... i jedan i drugi max payne...isto je to skoro
Igirca je zakon preso sam je vise od 5 puta tako znam svaki detalj a najbolje je kad iskoristis onaj slagher pa koljes i bacas nozeve nema jacega igrica je fenomenalna nema je bolje.
Ajd ako ima ko pomoći bio bih zahvalan, naime instaliro sam igru Punisher jer sam čuo dosta dobroga o njoj. Dakle prođe intro filmić,pa na glavnom meniju pokrenem igru ali poslije toga ne mogu ništa.Čujem zvuk ali slika mi stalno titra crno bijelo. Ne znam u čemu je problem
Brijem da ispunjavam ove minimalne zahtjeve
98(se)/ME/2000/XP (only); 1 GHZ Pentium III or AMD Athlon XP processor; 128 MB RAM; 64MB DirectX 8.1 compatible AGP card with hardware transform and lighting; DirectX 8.1 compatible sound card
Moja je ova
Procesor : Intel Celeron, 2400 MHz,
Matična ploča: Matsonic MS9127C (5 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 3 DIMM, Audio, LAN)
Grafička kartica: ATI Radeon 9600 / X1050 Series Secondary (128 MB)
Sa tim bi trebao moci igrati punisher ja sam imao losiju grafu od tvoje pa sam igrao a to crno bijele crte nikad cuo.
Sa tim bi trebao moci igrati punisher ja sam imao losiju grafu od tvoje pa sam igrao a to crno bijele crte nikad cuo.