The punisher

poruka: 11
|
čitano: 4.301
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
The punisher

Igrica me već počela živcirati jer neznam šta trebam dalje napraviti.... znači šta trebam napraviti kada trebam ubiti onog takagija...ima previše onih vojnika i nestignem ih ubiti...piše da trebam neka vrata naći ako sam skužio...secret doors..jel znate gdje su

0 0 hvala 0
17 godina
The punisher

probaj upisati u google "the punisher pc walkthrough", pa nađi što radi i javi dali si našao.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: The punisher

evo našao sam i sve skužio...prošao sam to...;)

16 godina
neaktivan
The punisher

He he,sad si me vratio u 2004.godinu.Meni je najjaci onaj  grmalj Rus sto te ceka u stanu kad se Punisher vrati sa misije.Kad naskocis na njega pa ga odvaljujes vratima od frizidera,pa posle glavom u monitor,pa televizor i onda kroz prozor iz stana  Smijeh Smijeh  izvinite braco Rusi,nista licno Osmijeh

Evo podsednika:

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

i to mi je trebalo da skužio 100 dana....dobra igrica...:)....upravo prolazim...jel znate jel je možda još koji nastavak izašao

16 godina
neaktivan
The punisher

ih bre,toliko dugo za rusku gromadu  Osmijeh Uvek kad zapnes negde,ukucaj u youtubu ime igre i "walkthrough",imas maltene za sve igre predjena kompletna poglavlja...Koliko me je samo to puta spasilo kod ranijih T.Raidera i slicnih logicko-avanturistickih igara....Suska se da ce izaci Punisher 2,ali da ce biti XBOX 360 ekskluziva,ali to su samo magloviti planovi....Ono sto ce te sigurno obradovati je izlazak Max Payne 3 za sve platforme u decembru(12.mesec) ove godine Bogataš .To je slican koncept kao Punisher,a sigurno si presao prethodne delove..pozz

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

da.... i jedan i drugi max payne...isto je to skoro

16 godina
protjeran
The punisher

Igirca je zakon preso sam je vise od 5 puta tako znam svaki detalj a najbolje je kad iskoristis onaj slagher pa koljes i bacas nozeve nema jacega igrica je fenomenalna nema je bolje.

Ivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
The punisher

Ajd ako ima ko pomoći bio bih zahvalan, naime instaliro sam igru Punisher jer sam čuo dosta dobroga o njoj. Dakle prođe intro filmić,pa na glavnom meniju pokrenem igru ali poslije toga ne mogu ništa.Čujem zvuk ali slika mi stalno titra crno bijelo. Ne znam u čemu je problem

Brijem da ispunjavam ove minimalne zahtjeve

98(se)/ME/2000/XP (only); 1 GHZ Pentium III or AMD Athlon XP processor; 128 MB RAM; 64MB DirectX 8.1 compatible AGP card with hardware transform and lighting; DirectX 8.1 compatible sound card

Moja je ova

Procesor : Intel Celeron, 2400 MHz,

Matična ploča: Matsonic MS9127C  (5 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 3 DIMM, Audio, LAN)

Grafička kartica: ATI Radeon 9600 / X1050 Series Secondary  (128 MB)

- - -Space may be the final frontier, but it's made in the Hollywood basement - - -

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
The punisher

Sa tim bi trebao moci igrati punisher ja sam imao losiju grafu od tvoje pa sam igrao a to crno bijele crte nikad cuo.

Ivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
The punisher

Sa tim bi trebao moci igrati punisher ja sam imao losiju grafu od tvoje pa sam igrao a to crno bijele crte nikad cuo.

Ivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice