Napomena: Za ubacivanje saveova moras imati xliveless mod koji uklanja sve komponente Livea pa npr. ne mozes igrat Multiplayer.
Napomena: Za ubacivanje saveova moras imati xliveless mod koji uklanja sve komponente Livea pa npr. ne mozes igrat Multiplayer.
multiplayer nisam ni igra, al eto baš me zeznilo i sad san nadogradia komp.. a neda mi
se sve iz početka
Nema do final fantasya, ovakvo nesto jednostavno nebi mogao odigrati iz respekta prema ff serijalu. Grafika je odlicna u Remnantu, ali prica i onaj ff stil jednostavno se cini kopiran i time gubi na svojoj originalnosti.
eh, subjektivno.... 
tako je meni TLR pravo osvjezhenje u nedostatku takvih tipova igara (FF-mi se vishe ne da prolaziti
)
a pricha je pred kraj ochekivana, ali opet, to mi je ugodno iznenadjenje...
makar moram priznati da ga nisam vec neko vrijeme halal
Tema je malo zakazala.
Ali ovu igru morate voljeti( pc gameri) jer rijetko koji takvi rpg izađe za pc .
Na steamu akcija za 10 evrica ova igra....
OK, ovo bash i nije RPG za PC, igro sam. tj probo igrat, port je dosta los i tesko ju je igrat bez gamepada kao i vecinu portova
AKO imate gamepad ili planirate kupit (nisu skupi, oko 100+kn ima jako dobrih, nadje ih se za 60-80 kn)
Inace sama igra, tj. prica i stil borbe nisu losi, samo mene su jako zivcirale tipke, kao sto sam vec napomenuo... nema klasicnog key definera pa cete morat otkrivat metodom pokusaja i pogresaka koja tipka "glumi" koji controler button, sto moze jako zivcirat jer vam uvijek nekaj fali