Znam da nije izbačena ova igra za PC,volio bi da je igram.
Postoji li neka mogučnost da se igra preko nekog PS 4 emulatora ili šta li već?
Znam da nije izbačena ova igra za PC,volio bi da je igram.
Postoji li neka mogučnost da se igra preko nekog PS 4 emulatora ili šta li već?
Možeš jedino probat preko Playstation Now usluge, inače nikakvi emulatori ne postoje.
Za ps1,ps2 ,psp emulatori rade vrlo dobro za ps3 nisam siguran jer nisam probao ali navodno vecina igara nije igriva.PS4 nema jos emulatora ukoliko sam dobro upucen.
šteta što nisu izbacili tu igru za PC.
Sony je kupio Naughty Dog davnih dana tako da nema šanse da izađe na PC-u.
khm khm ...
al je neko fino pojeo govno.
SVE igre dolaze na PC s konzole. Prevelika je zarada. To i ptice na grani vec znaju..
Sve će to da dođe...
\o/\o/\o/
Ako su izbacili prve dijelove GOW i Horizona ne kužim zašto ne bi nastavke...pitanje je samo kada.
Ako su izbacili prve dijelove GOW i Horizona ne kužim zašto ne bi nastavke...pitanje je samo kada.
Čekati ih 2-3-4 godine je meni isto kao i nikad. Red Dead 1 se čeka evo sad 13 godina...
Meni nije, ne znam kaj bi prije igrao, tri terbajta instaliranih igara tak da kad stignu, dobro stignu.
https://www.thegamer.com/ratchet-clank-rift-apart-coming-to-pc-according-job-listing/
Kaj se tiče RDR1 na PCu
Meni nije, ne znam kaj bi prije igrao, tri terbajta instaliranih igara tak da kad stignu, dobro stignu.
https://www.thegamer.com/ratchet-clank-rift-apart-coming-to-pc-according-job-listing/
Kaj se tiče RDR1 na PCu
Je je i meni se kliže.
Ako kupiš PS5 ja ti posudim Ghost of Tsushima besplatno da odigraš igra je vrhunska.
Možda kupim slim kad ozađe za koju godinu, ako zbilja nekaj bitno ne izađe za PC...hvala na ponudi svakako
imas rdr2 u najbljem izdanju na kompu,imas gow (ne ragnarok al i to ce doc) u najboljem izdanju na kompu,imas horizon zero dawn,imas resident evile sve u najboljoj verziji itd itd .
manje govanaca papati. Doce i ostale,neminovno je. Na 1 loš port ima 3-4 dobra.
Osim toga ekipa vec napisala,kako se jedan sony moze kompetati s cijelim PC game libraryom? Cijeli zanrovi ne postoje na konzoli ...
Doći će ti ta remek djela na PC kad i Hajduk bude prvak. Samo ti čekaj naivčino
od kad je Sony počeo svoje igre na PC izbacivati...PC je best buy consola...sve za Xbox je istog dana i za Windowse...tako da...izabereš rezoluciju s kojom želiš na PC imati posla i prema tome kupuješ konfiguraciju...kupio sam 2018 ps4pro...radi exclusive...na kraju upravo the last of us mi je jedno od najboljih gamer doživljaja...god of war...uncharted...nije za mene
nakon što odradim zaostatke sa četvorke..povratak među master race...da se danas vračam...uzeo bih rtx3060Ti...budući će to biti krajem sljedeće godine...onda rtx4060
zivis u gadnoj zabludi ali boze moj,konzolaši ,šta drugo ocekivati.
od kad je Sony počeo svoje igre na PC izbacivati...PC je best buy consola...sve za Xbox je istog dana i za Windowse...tako da...izabereš rezoluciju s kojom želiš na PC imati posla i prema tome kupuješ konfiguraciju...kupio sam 2018 ps4pro...radi exclusive...na kraju upravo the last of us mi je jedno od najboljih gamer doživljaja...god of war...uncharted...nije za mene
Grafička košta ko cijela konzola, kakav best buy.
zivis u gadnoj zabludi ali boze moj,konzolaši ,šta drugo ocekivati.
Imam oboje, igram ono što želim, kad želim. Ne čekam nikog, niti vodim kozolaške ratove s dječicom po forumima.
Matrere ti, koja si ti faca!!!
Sigurno si obožavan i od žena!!!
\o/\o/\o/