Decki moze mala pomoc
Tek sam sad krenuo igrati skyrim i igra mi je super.
Ima nekih sitnica koje me zivciraju tipa sucelje koje trazi privikavanje, moram pjeske nekam daleko, kupio sam konja al su mi ga ubili :D Konj mi je u igri drek, iskreno, pješice praktički letim po mapi, stamina mi je dosta dignuta i imam perk da me oklop ne usporava.
sad sam 22 lvl nord, zavrsio sam main quest, sada igram side questove
evo par stvari koje me zanimaju:
1. zasto traderi imaju samo 750 golda, ima koji da ima vise? Ima, odi u Whiterun, odmah na ulazu imaš kovača, ženska ispred ima i po soma golda, ponekad i više, a pošto su maknuli da po jednoj trgovini postoji samo jedan izvor novca (kao u prijašnjim Bethesdinim igrama, da 2 trgovca iz istog shopa dijele inventory i pare), tako i tip u samoj trgovini kovačnice ima isto toliko golda, tako da možeš 2k golda u jednom runu pokupit. Dok ne nabaviš perk iz Speecha da možeš dilati bilo koju vrstu predmeta bilo kojem trgovcu, malo niz ulicu pa na kraju desno ti je Belethor, on će ti uzeti miscelanije, poput vrijednog prstenja itd.
2. onaj encahmet je malo retardiran recimo ja nadem oklop koji na sebi ima moc da daje 50 healta i onda ja prvo disencahmentam taj oklop i onda dobijem moc koja daje 30 healta i onda dok jos tu moc stavim na neki drugi oklop recimo onda mi stavi samo 20 i ja na kraju imam svoj oklop sa samo 20 healta...tak da pretpostavljam da je bezveze to raditi prije nego imas sve perkove za enchment. "Tvoj" enchantment koji si naučio i koji želiš staviti na neki predmet bit će onoliko jak koliki ti je enchantment skill. Upgradeaj si perkove ako želiš.
3. Znaci ako recimo ima sve skupa 100 perkova u igri za nadograditi i dal onda imas i 100 tih bodova kaj nadogradis ? Znaci ja te perkov morem upgradeti bilo kako jer budem svakak sve dobil na kraju ili moram paziti i staviti na ono kako hocu da mi moj lik bude dobar? Ne, ne postoji način da ti lik bude "katica za sve". Ne postoje bodovi za nadogradnju svega, ali recimo možeš slobodno, po meni, zaobići Pickpocketing i Lockpicking skill treeove (između ostalih) i uložiti to u one stvari koje stvarno koristiš.
4.kolko opce ima lvl-a igra? Odgovoreno ti je.
5.ne mogu se sjetiti, al ima jos stvari koje bas ne kuzim...