The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.447.708
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
14 godina
neaktivan
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
AlienWare1 kaže...

Ljudi, kako ubiti proklete dragon priestove, build mi je archer/onehanded & light armor? Stealth criticalovao bi ga do bola, ali tamo u Shearpointu nalazi se i zmaj koji me non stop detecta, pa ako me vidi on, vidi me i priest, pa SC nije moguć.

Imate kakav savjet?

Critas i zmaja, on koliko se sjecam spava na word wallu...

When I get sad I stop Being sad and be awesome instead. True Story.
13 godina
protjeran
The Elder Scrolls V: Skyrim

Kako napreduje onaj co-op mod?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Isprobat ću ponovo, hvala. Nisam vidio da spava jer kad sam došao do Shearpointa on je već letio iznad mene, pa ću sad probati fast travel i odmah u sneak.

EDIT: Napravio sam par questova i sad sam pokušao ponovo. Stealthao sam zmaja dvaput i nakon što me detectao još par puta ga pogodio i on se sunovratio na pod, te sam ga dovršio lukom i strijelom, a za priesta (Krosisa) došao sam dovoljno blizu kako bi triggerao otvaranje kovčega i onda sam se sakrivao iza ogromne kosti mamuta usred polja dok smo se gađali međusobno. Izgleda da je bio potrošio svoj Staff of fireballs jer je na 4/5 potrošenog zdravlja samo stajao na jednoj udaljenosti od mene i nije ništa radio. Uglavnom, na glavi sam već imao Hide Helmet of major archery (bows do 25% more damage efekt) i ovo je došlo kao šamar budali: naime Krosis dodaje 20% više Lockpickingu, Archeryju i Alkemiji, a ima više nego duplo armora.

Ovog Khajiita ne bi ni mater prepoznala. Ovog Khajiita ne bi ni mater prepoznala.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.2.2013 18:43 (AlienWare1).
17 godina

probao sam hearthfire i onako... nisam zainteresiran u posvajanje ali gradnja kuce mi je ok, samo sto iziskuje puno vremena

sto se tice ovog dlc-a, dal ga vrijedi nabavljati i koliko dugo traje?

It's not who u are, it's who u know.
12 godina
neaktivan

Dali je dovoljno 4Gb rama za 1680X1050 ultra quality bez modova?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ark kaže...

Dali je dovoljno 4Gb rama za 1680X1050 ultra quality bez modova?

Bitna je graficka kartica, ali 2-4gb je ok.

LoL acc THCJoshi
13 godina
odjavljen
Obi Wan kaže...

probao sam hearthfire i onako... nisam zainteresiran u posvajanje ali gradnja kuce mi je ok, samo sto iziskuje puno vremena

Kako ne vrijedi {#} Ako mislis na Dragonborn DLC. +50-tak sati novog gameplaya, jahanje zmajeva, nova mapa, istrazivanje, kvestovi... Pravi DLC kakav treba, nemoj ga propustiti.

14 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

Ako ne očekuješ epsko jahanje zmajeva (ipak nije tako bajno kao što su si mnogi zamislili) i igrao si Morrowind, da, isplati se, donosi podosta novog sadržaja, karta veličine cca 1/5 Skyrima, glavni quest nije nešto posebno, no side questova ne fali ni po broju ni po zanimljivosti.

Osobno, isplativije nego Dawnguard (makar ni on nije za bacit).

Please state the nature of the tehnical emer... oh, it's you. Have you tried turning it off and on again?
17 godina

Igra sam Skyrim bez DLC-eva samo na Xbox 360 (koji sam u medjuvremenu proda) i to tek kad je izasa.

Kako me uvatila opet manija da ga zaigram te kako godine cine svoje pa sam pola toga i zaboravia, red je da upogonim ovu moju PC kantu.

Ako ima neko snizenje/akcija za Skyrim sa DLC-ima, javite.

Odvojit cu od pelena i raznih kasica, sve za dobar RPG, dica ce mi oprostit takvi bezobrazluk {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Virty kaže...

Igra sam Skyrim bez DLC-eva samo na Xbox 360 (koji sam u medjuvremenu proda) i to tek kad je izasa.

Kako me uvatila opet manija da ga zaigram te kako godine cine svoje pa sam pola toga i zaboravia, red je da upogonim ovu moju PC kantu.

Odvojit cu od pelena i raznih kasica, sve za dobar RPG, dica ce mi oprostit takvi bezobrazluk {#}

Vala da znas i jeste ti PC kanta. Ali kad bi se gadjali jajima :) A Skyrim je bolje igrati na PC-u, sto zbog bolje draw distance sto zbog vise detalja (modova ako volis), gameplay-a, i slicno. Ja jedva cekam da nabavim Dragonborn DLC. A sad odo u Riften. {#}

17 godina
neaktivan

Čujem da u Riftenu toče super pivkane. :D

15 godina
Da, al postoji mogućnost da ostaneš bez svih para dok ih ispijaš :D
17 godina
Comi123 kaže...
Virty kaže...

Vala da znas i jeste ti PC kanta. Ali kad bi se gadjali jajima :) A Skyrim je bolje igrati na PC-u, sto zbog bolje draw distance sto zbog vise detalja (modova ako volis), gameplay-a, i slicno. Ja jedva cekam da nabavim Dragonborn DLC. A sad odo u Riften. {#}

Nisam ljubitelj modova, ali bih moga probat SkyUI mod i High Resolution Texture Pack{#}

16 godina
neaktivan

Ne natječite se s pijandurom u Whiterunu. Mučko đubre je spremno otkriti vam svoj pravi identitet.

Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Je li to onaj tip s kojim se natječeš pa kad se osvijestiš vjenčan si sa Hargravenom?

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
AlienWare1 kaže...

Je li to onaj tip s kojim se natječeš pa kad se osvijestiš vjenčan si sa Hargravenom?

Upravo taj ćifut, da.

15 godina
jedan od zabavvnijih questova mi je to bio :DD
15 godina
neaktivan

Ja tu pijanduru ne mogu nac nikako nigdje ni u jednom Innu u Skyrimu bas mi je krivo jer je quest jedan od boljih

16 godina
The White Wolf kaže...

Ja tu pijanduru ne mogu nac nikako nigdje ni u jednom Innu u Skyrimu bas mi je krivo jer je quest jedan od boljih

Mislim da moraš biti 15 ili čak 20 level da bi naletio na njega. Može biti u bilo kojem gradu u innu. Ja najčešće na njega naletim u roriksteadu.

16 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...

Jep...

Dobar mi je jako i onaj u Markarthu kad naiđeš na onog što ti kaže da su u jednoj kući neki zli entiteti, šta li, pa na kraju dobiješ jedno od žešćih oružja u igri, te koje usputno zauzme pola FOV-a, a to je Mace of Molag-Bal.

17 godina
4ucker kaže...
The Unforgiven kaže...

Jep...

Dobar mi je jako i onaj u Markarthu kad naiđeš na onog što ti kaže da su u jednoj kući neki zli entiteti, šta li, pa na kraju dobiješ jedno od žešćih oružja u igri, te koje usputno zauzme pola FOV-a, a to je Mace of Molag-Bal.

nije meni ta maca nesto

13 godina
Obi Wan kaže...
4ucker kaže...
The Unforgiven kaže...

Jep...

nije meni ta maca nesto

Odličan je zbog punjenja soul gemova. Ako ti je smithing visok, možeš ga dobro napumpati pa kolje k'o lud. Meni je zasad na flawless, mogu samo misliti kakav je na legendary.

Inače, Dawnbreaker i Mehrunes' Razor su mi je najljepše oštrice u igri iako ni jedna nije najjača u svojoj kategoriji.

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.2.2013 15:41 (pr0n_addict).
17 godina

nisam nesto previse zainteresiran za enchanting tako da... sve sto imam su jako jednostavni enchantovi.

17 godina

jos nesto... bas sam sad ubio serpentine dragona, ali mu nisam absorbao soul... jer jos netko naisao na takav problem ili to tako treba bit?

17 godina
protjeran
Obi Wan kaže...

jos nesto... bas sam sad ubio serpentine dragona, ali mu nisam absorbao soul... jer jos netko naisao na takav problem ili to tako treba bit?

Meni se to znalo desit par puta, zadnji put sa blood dragonom.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
15 godina
neaktivan

Vec sam 36 lvl  i nista vjerojatno je neki bug...

12 godina
Kako pokrenuti dragonborn dlc (sad sam level 62)
Work hard play harder
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Vuk15 kaže...
Kako pokrenuti dragonborn dlc (sad sam level 62)

LInk

You may get a random assault from a group of cultists, one of who will be carrying a note that will instigate the quest.

Alternatively, if you want to head to Solstheim yourself, simply head to Windhelm and speak to Gjalund Salt-Sage. Doing this won't trigger the quest, but you can explore the area and Cultists can still approach you here.

He can be found by the docks of Windhelm (outside the actual town itself), working on one of the ships moored here. Speak to him and ask for a ride to Solstheim and the Dragonborn DLC quest will begin.

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.2.2013 17:43 (lmutak).
17 godina
Prince-Artas kaže...
Obi Wan kaže...

a evo ubio sam 3 zmaja i jos niti jedan soul. nije sad da mi treba ali malo mi je to cudno. citao sam nesto o respawn zmajevima koji ne daju souls ali onaj dragon koji se prvi put pojavljuje u dragonborn dlc-u mi nije dao soul... svasta

12 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
Prince-Artas kaže...
Obi Wan kaže...

a evo ubio sam 3 zmaja i jos niti jedan soul. nije sad da mi treba ali malo mi je to cudno. citao sam nesto o respawn zmajevima koji ne daju souls ali onaj dragon koji se prvi put pojavljuje u dragonborn dlc-u mi nije dao soul... svasta

Nije ni meni dao soul, jer ti je Miraak uzeo i nestao... Valjda ga nisi skuzio

pero
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice