The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.447.874
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
12 godina
The Elder Scrolls V: Skyrim
Koji su modovi za borbu da je teža
Prodajem matičnu ploču GA-78LMT-S2P stara 8mjeseci garancija u Protisi Cijena 250-200kn
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Vuk15 kaže...
Koji su modovi za borbu da je teža

Skini Deadky Combat, to ti je dobvoljno, bude taman izazov.

LoL acc THCJoshi
16 godina

uglavnom hvala jednom forumasu na pomoci,a ne ovima koji se podsmijehuju i prave sto veci postcount da bi se frendovima u skoli pohvalili kako imaju cetiri zvjezdice na BUG forumu.
stavio sam samo drugi save i leti...

hvala jos jednom 

Moj PC  
3 6 hvala 0
15 godina
neaktivan

Dal ima kakav mod za bolje sjene na likovima?

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
logi7 kaže...

Koji je to mod za likove? Ne sjećam se da su izgledali tako glatko i zaobljeno. :)

I'm very large!
17 godina
doky01akablava kaže...

a ne ovima koji se podsmijehuju i prave sto veci postcount da bi se frendovima u skoli pohvalili kako imaju cetiri zvjezdice na BUG forumu.

hahahah al ima takvih?

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
neaktivan
Nos kaže...
logi7 kaže...

Koji je to mod za likove? Ne sjećam se da su izgledali tako glatko i zaobljeno. :)

CBBE v3.2

12 godina
Ima li kakvih novost u vezi skyrim online?
Fabijan
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ako misliš na The Elder Scrolls Online - ovdje imaš temu.

It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society
12 godina
cinco44 kaže...

Ako misliš na The Elder Scrolls Online - ovdje imaš temu.

Ne mislim na ovo http://forums.skyrim-online.com/portal.php

Fabijan
17 godina

Daleko je to još od nečeg konkretnog.

It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society
14 godina
neaktivan

Je imao netko problem u Dawnguardu da kad zabije onog vampira i oslobodi Moth Priesta pa ga zabije da ne moze pricat s njim? Loadao sam vec par puta otpocetka te spilje, sad cu probat loadat dosta unazad (prije nego uopce odem po onu zenu s dwemer gyrom i tipa s medvjedom) pa cu probat ponovno, ali ako netko ima drugu ideju I'm game.

Vigilo confido
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

Da li je ovo samo kod mene ili je ovako kod svakoga? Kad Falover nekog ubije, to se meni prepisuje. Recimo imam people killed 50 i naidje jos 5 bandita na primjer, ali ih sve falover pobije, meni cifra raste na 55 a ja ih nisam ni pipnuo. Nije to neki problem, ali glupo mi da se na moj racun kidaju glave {#} Dakle?...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jedan rant: Što mi se maloprije desilo...

Radio sam jedan quest u kojem sam našao hrpu loota i imao sam još 100+ weighta prijašnjeg loota kojeg nisam još prodao. Dakle idem ja gore-dolje preko pola Skyrima, prenosim loot od Markartha do kuće u Whiterunu (jer mi vendori nisu imali nigdje para) itd. i zastao sam na tren u svojoj kući jer jedan mač koji je zasad bio višak nisam htio prodati (staviti na tu "hrpu" za prodavanje). Palo mi je napamet da ga stavim na weapon rack zasad.

Dakle, maknem stock ukras iznad kreveta (dva obična željezna duga mača i željezni štit na weapon racku) i htio sam vidjeti što bi mogao staviti iznad kreveta umjesto toga, da je lijepo, a ne previše vrijedno. Izbor je ne znam ni sam kako zastao na Elven luku i kako igram na Xbox kontroleru slučajno stisnem tipku za akciju "stavi" (na rack, jel?) i kako nakon toga nije ništa bilo na weapon racku idem ja dalje raditi quest misleći da je on još u inventoryju. I dođem na lokaciju i da ću promijeniti vrstu strijele, vidim nema mi Elven bowa.

Poludim, kopam po kući (jer imam različite pretince za različite stvari) jesam li ga možda ispustio sa ostalim lootom u loot ormariću i ništa.. I onda se sjetim da sam nešto prčkao s lukom na weapon racku i onda je krenulo rageanje.. :D

Sad sam u procesu nabavke novog luka i ako to ne uspije, stvorit ću ga preko konzole s item id-om (mislim da je fer, igra pojela, igra stvorila :D )

EDIT: Stvorio sam novi preko konzole, nema veze, ali izbaci čovjeka iz takta.

Btw, ako nekog zanima, radim quest u dwarven ruševinama ("Izgubljena ekspedicija") u Markarthu i stvarno je zanimljivo, evo u spoileru neke zanimljive reference koje sam ja tako shvatio i tako ih vidim:

Što više ulazite u ruševine grada, to više shvaćate koliko je ova ekspedicija slična onoj u bazi Mariposa u Fallout serijalu (ona u kojoj su bili i Master, ali i Harold), ali ne toliko u likovima, već u tome što su obje lokacije (Mariposa i Nchuand-Zel, grad Dwemera) odjednom napuštene i u njih se nije ulazilo mnogo vremena i obje ekspedicije su naišle na koban kraj u raznim zamkama u njima (u Mariposi automatski turreti i ostala vojna oprema, a u Nchuand-Zelu zamke na pritisak koje izbacuju šiljke/vatru/strelice, ali i svojevrsne parne robote koji se bude ukoliko osjete prisutnost uljeza). Htio sam napisati još par stvari koje sam primijetio, ali sam zaboravio. :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.2.2013 2:27 (AlienWare1).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Koji si ti lik {#}

17 godina
neaktivan

Inače nisam ovakav "freak", ali pošto sam igrao većinu igara iz Bethesdinog izbora, jednostavno mi se sve poklopilo. :)

12 godina
Izašo Dragonborn DLC
Work hard play harder
Moj PC  
12 0 hvala 8
16 godina
neaktivan
Vuk15 kaže...
Izašo Dragonborn DLC

For fuck sake, napokon netko...

Pišite dojmove već sad, odmah.

14 godina

Igram od danas ujutro i jedva sam se odvojio od DLC-a. Samo cu reci EPIC !

Friends will be friends, When you're through with life and all hope is lost, Hold out your hand cos friends will be friends right till the end.
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina

Jel radi dragonborn na windows 8,jer instaliram sve ok ,al kad pokrenem skyrim launcher onda mi je data files zakljucan,a u njemu bi trebao upalit dlc ak se ne varam.Neznam u cem je problem probao sam i prek nexus mod managera,u njemu stavim kvacicu na dragonborne i udjem u igru al tamo di bi trebao biti brod za aktivirat quest (wildhelm docs) broda nema,nit me oni cultist nigdje ne zaustave....

Main quest sam zavrsio...

Ak mi neko moze pomoc unaprijed hvala

Data files zakljucan Data files zakljucan
Ovk bi trebalo bit da se moze otvorit data files Ovk bi trebalo bit da se moze otvorit data files
They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.2.2013 23:52 (lmutak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Lol, baš sam prije par sati gledao komentare na {#} za jedan Skyrim update i lik je imao isti problem.

Trebaš dodati liniju "bEnableFileSelection=1" (bez " ofc) u SkyrimPrefs.ini fajl. Ovo bi ti trebalo pomoći i vjerujem riješiti problem:

15 godina
AlienWare1 kaže...

Lol, baš sam prije par sati gledao komentare na {#} za jedan Skyrim update i lik je imao isti problem.

Trebaš dodati liniju "bEnableFileSelection=1" (bez " ofc) u SkyrimPrefs.ini fajl. Ovo bi ti trebalo pomoći i vjerujem riješiti problem:

OMFG,cijeli dan sam izgubi na ovoj gluposti,uglavno da ti mogu dati 10 hvala dao bi........

Spreman za dragonborne Spreman za dragonborne
They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.2.2013 0:28 (lmutak).
15 godina
neaktivan

Poz ekipa, odlučih nanovo preći Skyrim uz to da odigram ovaj Dragonborn DLC najnoviji

i onaj prošli s vampirima-whachyama-call-it.

Point is, da li naprosto startam new game (sredio sam uredno instalaciju sveg gore navedenog, enableao .ESM-ove

na launcher listi i all seems well and good) ili što?

Ono, ne znam gdje unutar same igre navedeni DLC-ovi 'započinju' ako me kužite.

Ne znam koliko mjenjaju samu originalnu igru i questove koje sam znam od prvog prelaska igre.

Čisto da ne fak apam nešto.

Hvala.

+ Može li link na Doktorovu asorted temu o moddanju ako tko ima?

Bio sam aktivan u njoj, moddao i sudjelovao no ne mogu je naći.

Ili nekakav link na sveobuhvatan pak modova sa Nexusa?

Puno hvala i GG.

Yaaay, tri godine gubljenja vremena ovdje.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

Poz ekipa, odlučih nanovo preći Skyrim uz to da odigram ovaj Dragonborn DLC najnoviji

Point is, da li naprosto startam new game (sredio sam uredno instalaciju sveg gore navedenog, enableao .ESM-ove

Ne znam koliko mjenjaju samu originalnu igru i questove koje sam znam od prvog prelaska igre.

Hvala.

Puno hvala i GG.

Pa nista krenes ispocetka i to je to ;) Za Downguard prvi kontakt sa cuvarima spomenuce ti tako ti i pocinje Downguard. Sto se tice Dragonborn-a idi na Windhelm docks i nadji brod te se obrati liku i tako pocinje Dragonborn.

U vezi modova skyrim nexus pa idi na top files ili kako vec nadji/skini sta ti  je volja etc....

P.S. Ja jos nisam ni krenuo/la jer nemam love za kartu....

ॐ नमः शिवाय
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.2.2013 0:52 (SPY).
17 godina
neaktivan

Evo link na Skyrim modding temu

14 godina
neaktivan

Koliko je Dragonborn kompatibilan s modovima? Da cekam da se modovi updateaju ili mogu vec sad krenut u nabavku? :)

Vigilo confido
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
forzzuk kaže...

Hvala.

Puno hvala i GG.

Dragonborn još nisam krenuo igrati ali sam igrao sa novim likom sa instaliranim downgardom. Downguard quest line ne možeš početi prije nego postaneš level 10 a ono što sam primjetio prije levela 10 a razlikuje se od prvog puta kada sam igrao skyrim bez downguarda su sporadični napadi vampira po gradovima i šumama te u nekim pečinama/dvorcima sretneš čudovišta koja su ubačena s expanzijom iako se radi starom contentu iz skyrima.

17 godina
forzzuk kaže...

Nebi nis reko da link nije na pocetku i kraju svake stranice na ovom podforumu :)

"Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding"

15 godina
neaktivan

Ne gledah dovoljno dobro u kasnim noćnim satima pa hvala ekipi na odgovorima {#}

Necu puno off topičarit no možete li mi kratko navesti koje (veće, sveobuhvatne, easy-to-install) modove koristite?

U prošlom prelasku skyrima sam nakrcao sve živo i mrtvo što je moj komp mogao potjerati na 30FPS-a.

Doktorov post mi sada kad gledam izgleda popirilično zbrkan od pustih updateova pa ne znam odakle početi.

Yaaay, tri godine gubljenja vremena ovdje.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ljudi, kako ubiti proklete dragon priestove, build mi je archer/onehanded & light armor? Stealth criticalovao bi ga do bola, ali tamo u Shearpointu nalazi se i zmaj koji me non stop detecta, pa ako me vidi on, vidi me i priest, pa SC nije moguć.

Imate kakav savjet?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice