Što više igram više mi se sviđa igra..
Heh upravo sam otkrio blue palace a sastrane mi igra pjesma eiffel 65-blue
Što više igram više mi se sviđa igra..
Heh upravo sam otkrio blue palace a sastrane mi igra pjesma eiffel 65-blue
Samo disejblaš Ultimate Follower Overhaul u data files?
Imam u dati 15gb modova sad nemogu ukljuciti sta da radim
Vidi u nexus mod manageru pod plugins možeš li uključit.
Ima li kakav mod za stijene i za sijene
Ima li kakav mod za stijene i za sijene
Za stijene je AOF Detailed Mountains + ovo odlično.
A za sjene je dovoljno par .ini tweakova.
Imam u dati 15gb modova sad nemogu ukljuciti sta da radim
trebas onu liniju u .ini datoteci promijeniti na 1,proguglaj ne sjecam se bas sada,nesto b_enable tak' nest
Samo disejblaš Ultimate Follower Overhaul u data files?
evo opis sa stranice sta treba uraditi prije nego kliknes disable
UNINSTALL:
1) MAJOR THING:(Only If You Do Not Want To Play UFO Anymore) Before removing you need to dismiss all your followers and go to Riverwood. On the river island there talk to Tina the Firefly. Yes she's a firefly. Only when you get dialog saying "It is done, please quit game and remove UFO files." can you make a save and uninstall.
--WHY?-- If you don't, all follower will have Outfit=None remembered in a save and with no other follower outfit setting mod you'll get a lot of naked peoples. This is unfortunately the only way i can make this mod compatible with other mods that change actor forms, without having to worry about compatible files or setting Outfit=None manually in other mods.
2) MAJOR THING:Also dismiss followers before talking to Tina and removing the mod. Otherwise extra followers above the one allowed by vanilla game will be non-hireable with vanilla settings.
i sad ako igras sa vise likova moras to uraditi sa svakim
I, kako se zvao?
Razor Scales Armor, nema ga ni na nexusu ni na steamu, prekapao sam google da bi ga našao.
Meni jedan od lijepših armor modova.
DP maska stvarno odlično izgleda - klik
Btw igram Skyrim cirka 250h, ali ne sjećam se da sam na ovo naletio, panj pun buba
Skyrim Dragonborn dolazi u siječnju na pc
Gamespotov live gameplay
I na YouTube ima par let's play video uradaka.
a šta da se patim, da pasem oči kad moram čekat do siječnja(šmrc)- za sada lutam pustopoljinama nebil našo nešto što je svima promaklo..
Gamespotov live gameplay
I na YouTube ima par let's play video uradaka.
Red Mountain se dimi na 9:12, epski
ps gamespot je nešto spor, evo youtube
https://www.youtube.com/watch?v=NAjESIAqKLE
Imam problem sa igrom koji me muči još od 11.11.2011.
Naime, igra mi radi zadovoljavajuće dok sam na otvorenom (šuma, gradovi, itd...), no u većini zatvorenih prostorija mi igra padne na jednoznamenkasti broj fps-a. (npr. kad se uđe u onu utvrdu na početku kada zmaj napadne, te kada se ide niz one kružne stepenice u toj istoj utvrdi). Bilo na low ili high, svejedno, uvijek loše radi. Isprobao sam sve što sam na google-u uspio naći, no ništa nije pomoglo. Čak sam i u skyrim.ini file-u sve dao na 0, što se tiče sjena i svjetla, isto.
Da li netko možda zna razlog? Obično vrijedi ono da na otvorenom je lošiji fps, a ne u zatvorenom prostoru.
Imam problem sa igrom koji me muči još od 11.11.2011.
Naime, igra mi radi zadovoljavajuće dok sam na otvorenom (šuma, gradovi, itd...), no u većini zatvorenih prostorija mi igra padne na jednoznamenkasti broj fps-a. (npr. kad se uđe u onu utvrdu na početku kada zmaj napadne, te kada se ide niz one kružne stepenice u toj istoj utvrdi). Bilo na low ili high, svejedno, uvijek loše radi. Isprobao sam sve što sam na google-u uspio naći, no ništa nije pomoglo. Čak sam i u skyrim.ini file-u sve dao na 0, što se tiče sjena i svjetla, isto.
Da li netko možda zna razlog? Obično vrijedi ono da na otvorenom je lošiji fps, a ne u zatvorenom prostoru.
Probaj ubaciti najnovije drajvere za graficku, i nesto jako vazno: Pecevi-oni mnogo poboljsavaju performanse, bar je takav slucaj kod mene. Do ovih 7,8 peceva koliko ih vec ima, igra sve bolje radi. Sjecam se prvi put igram Sky i vrti mi na nekih 25-30 FPS-a, danas oko 45, a porast od 10-tak frejmova nije bas mama stvar.
E sad je gust lutat snjeznim dijelom Skyrima dok je vani ovakvo vrijeme ! :)
Trk do Winterholda :D
Izgleda da je Dragonborn pun pogodak.
http://www.eurogamer.net/articles/2012-12-05-the-elder-scrolls-5-skyrim-dragonborn-review
P.S.
Možda dobiju GOTY za ovaj dlc.
100 mu gromova, jedva cekam :D
100 mu gromova, jedva cekam :D
Kako proći one portale u dawnguardu.
Jbt zapeo sam tam i ni makac,otvorena su mi tri porta i kroz koji god prođem moram se vratit nazad.
A fali još dva uzimanja one vode
Edit:stisnio slučajno citiraj.
Joj ja se fakat ne sjecam kak sam to presao.
Ak ti nitko ne odgovori, googlaj za walktrough ako ti to ne zvuci previse cheaterski...
Uh, koja je uživancija bila igrati po onom nevremenu u subotu.
Otvorio sam si balkonska vrata (pored stola gdje mi je PC) i napravio pravi 4D effect. Snjeg i vjetar šibaju po licu a ja tumaram po skyrimu .
Uh, koja je uživancija bila igrati po onom nevremenu u subotu.
Otvorio sam si balkonska vrata (pored stola gdje mi je PC) i napravio pravi 4D effect. Snjeg i vjetar šibaju po licu a ja tumaram po skyrimu .
Moras ih nac sve na mapi,znaci kad izadjes iz portala trazi okolo (imas kada vani otvoris mapu oznake di su ,pa lutaj okolo i trazi).
I pazi da se ne vratis u one koje si vec odradio....
Moras ih nac sve na mapi,znaci kad izadjes iz portala trazi okolo (imas kada vani otvoris mapu oznake di su ,pa lutaj okolo i trazi).
I pazi da se ne vratis u one koje si vec odradio....
Riješio sam to,samo jedno pitanje kad pokupim onaj luk i kad se vratim ne znam izaći van.
Jel postoji neka caka ili ja jednostavno fulam izlaz.