The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.448.062
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
13 godina
neaktivan
The Elder Scrolls V: Skyrim

Koristim ENB sharpshooter brojne HD texture, novi armori novi weapons.Brojni modovi za zvuk ITD...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
peterstern9 kaže...

Ja sam odlučio da ću modati po OVOM tutorialu, i sve ručno bez Nexus Mod Managera. Ovdje su samo modovi za grafiku koji su mi realno najvažniji, a ostale ću ubaciti neke iz doktorovog tutoriala za gameplay i ostalo.

E super hvala,dao mi jedan forumas link na torrentu sa 20 gb modova verzijom,automatski installer,samo odaberes koje ces,naravno ja sam sve stisnuo da instalira i preko 26 gb iznosi Skyrim folder,samo sto crasha prije main screen,mozda ima nesto u readme ako se neki modovi krse.
Ako te interesira,javi se u privatne poruke,nemas nikakvog posla,samo odaberes koji ces ENB,teksture itd. i onda kasnije samo odaberes u .esp izborniku koje ces modove. 

14 godina
neaktivan
Blazen22 kaže...

Koristim ENB sharpshooter brojne HD texture, novi armori novi weapons.Brojni modovi za zvuk ITD...

Ja imam toliko, ako ne i više .espova/.bsa + gomilu 2048x2048, neke i 4096x4096 textura, pa mi skryrim 28Gb zauzima.

I koliko vidim imaš staru verziju CLARALUX-a, ja imam najnoviju pa imam samo jedan .esp file.

http://www.youtube.com/watch?v=43oFiKvAQe0&feature=fvwrel
13 godina
neaktivan

Imam jednu nedoumicu vezanu uz rucni modding...da li da extractam u Skyrim folder glavni ili u data folder unutar Skyrima?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
peterstern9 kaže...

Imam jednu nedoumicu vezanu uz rucni modding...da li da extractam u Skyrim folder glavni ili u data folder unutar Skyrima?

Textures/meshes/clutter/.bsa/.esp, sve to ide u Data folder.

13 godina
neaktivan

Može li netko molim vas napraviti screenshot svog glavnog Skyrim foldera? Zanima me od čega se sastoji, ima li npr. textures folder ili je on u data folderu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Imam GT540M koju je skyrim prepoznavao sve do instalacije modova..

sad kad pokrecem igru ne ocitava mi tu grafu nego samo radi integrirana, ostale igre rade normalno, zna neko u cem je problem?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Npr. kada ubacim 2K HD teksturu rucno u Skyrim/data folder, kada pokrenem Skyrim launcher, ne pokaze mi se pod Data Files ništa, tj. ne mogu ga niti pokrenuti. Da li je to normalno?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
peterstern9 kaže...

Može li netko molim vas napraviti screenshot 

It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society
14 godina
neaktivan
peterstern9 kaže...

Normalno je jer si ubacio teksture, ne .esp/.bsa fajl.

Taman instalirao Skyrim i pomalo počinje modanje...

Ovako data folder u mene izgleda;

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.11.2012 18:45 (donator_bubrega).
17 godina
peterstern9 kaže...

Skini si ovu verziju koju ja imam (vidi se na slici, budući da ne smijem staviti link) i unutra imaš sve modove koje možeš zamisliti i aktiviraš ih jednim klikom. Za grafiku, gameplay, patchevi, itd.

Najjednostavnije i bez kompliciranja.

It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.11.2012 18:54 (cinco44).
13 godina
neaktivan

Evo, upravo završio modanje, jos mi se jedino skida immersive armors v5, rucno sam sve radio, sve odlicno radi, igra mi je "teska" oko 9 GB. Stavio sam si uglavnom modove za grafiku, ima li netko savjete koje modove staviti za gameplay i interface?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
peterstern9 kaže...

Evo, upravo završio modanje, jos mi se jedino skida immersive armors v5, rucno sam sve radio, sve odlicno radi, igra mi je "teska" oko 9 GB. Stavio sam si uglavnom modove za grafiku, ima li netko savjete koje modove staviti za gameplay i interface?

Interface - SkyUI, Categorized Favorites Menu
Gameplay - Proper Lenght Arrows, Realistic Ragdolls...

17 godina

Jao koje pi.zdarije...

Reinstalirao sam winse prije cca 2 mjeseca i sad nanovo Skyrim.

No odmah neki problem.

Poruka problema - Unable to find INI file. Please reinstall Skyrim.

Reinstalirao i nista, googlao i nista, jel zna koje je rjesenje ?

Truth in engineering.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Skini nečiji .ini file i zalijepi ga u njegov direktorij ( vidi na netu gdje je, neznam točno ), možeš i doktorov iz one modding teme.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
donator_bubrega kaže...
peterstern9 kaže...

Interface - SkyUI, Categorized Favorites Menu
Gameplay - Proper Lenght Arrows, Realistic Ragdolls...

Hvala, mozes ti ili netko drugi staviti jos dosta gameplay modova pa da si izaberem...idem samo na one sigurne koji su kompatibilni sa svima i koji ne traze patch 1.6 ili tako nesto jer nemam te nove patcheve...
16 godina
neaktivan

ima dobrih modova za questove? 

2 0 hvala 0
17 godina
thuglife kaže...

Skini nečiji .ini file i zalijepi ga u njegov direktorij ( vidi na netu gdje je, neznam točno ), možeš i doktorov iz one modding teme.

Imao sam ja sve to kopirano kao backup, no nekako mi se nije kreirao folder "My Games".

Rucno sam ga napravio i to je bio jedini problem.

Hvala na savjetu. {#}

Update: evo jos jebada...

slike dolje...

(kopiral sam taj .dll file u skyrim i system32 folder no djaba)

Truth in engineering.
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.11.2012 14:57 (Batista).
13 godina
neaktivan

Može mi netko reći malo više o TES V Skyrim - Ultimate HD Edition 2013 Rus-Eng modu, ima preko 18 GB, navodno najbolji i najkvalitetniji Skyrim mod, je li to istina?

Što mislite da li je to najbolje rješenje za mene ako želim što ljepši gameplay, grafiku, a sve to uz što manje truda? (jer mi se neda baš previše vremena gubiti za ručno modanje koje vrlo lako ne uspije zbog nekompatibilnosti nekih modova)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Jedva čekam da počne opet zima, zapadne snijeg, da se krenem šetati po proplancima oko Winterholda, stop uta bolji ugođaj.
Pričam i serem bezveze
16 godina
neaktivan

Daleko najatmosferičnije vrijeme za igranje, kad je napadalo snijega u Splitu pa baciti u večernjim satima, nešto posebno.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

na nekim forumima bi odmah moderatori napomenuli da postoji vezana tema koja je specijalizirana za skyrim modove i mislim da bi tam trebalo raspravljati koji mod staviti ili ne staviti, kolike teksture i probleme s kompatibilnoscu doticnih

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.11.2012 12:27 (Zdravek2008).

3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Zdravek2008 kaže...

na nekim forumima bi odmah moderatori napomenuli da postoji vezana tema koja je specijalizirana za skyrim modove i mislim da bi tam trebalo raspravljati koji mod staviti ili ne staviti, kolike teksture i probleme s kompatibilnoscu doticnih

Primi moje duboke isprike!
Ovdje sam postavio pitanje vezano uz modove zato što je ova tema puno aktivnija od teme za modove i vjerojatnije je da ću ovdje dobiti željeni odgovor odnosno uopće odgovor.

Ali evo, čisto da napomenem, glavni problem oko modova sam riješio i sva buduća pitanja vezana uz modove ću postaviti u odgovarajuću temu, u redu?

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.11.2012 22:21 (peterstern9).
16 godina
neaktivan

instalirao sam taj mod pa me sad zanima dal mogu kako pokrenuti save od prije posto mi veli da nije dostupan?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Malo o novostima u Dragornbornu:

• Explore Beyond Skyrim – Leave the province of Skyrim and travel to the coastal island of Solstheim. Encounter the Dark Elven settlers of Raven Rock and the native Skaal, as you unravel the mystery of a Dragonborn’s return.
  • Become the Ultimate Dragonborn – Harness the power of the Voice as you face off against the first Dragonborn. Wield new shouts and spells including Dragon Aspect – allowing you to summon the inner power of a dragon to deliver colossal blows and strengthen other shouts.
  • New Powers – Discover dark powers as you journey into a new Daedric realm. Collect books of forbidden knowledge and choose new paths for your skills and abilities.
  • New dungeons, creatures, weapons, and more – Suit up in Bonemold and Chitin armors and wield Stalhrim weapons as you navigate through a myriad of dungeons. Battle formidable foes like Ash Spawn, Rieklings, and more.

+

novi SS-ovi:

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
Moj PC  
5 0 hvala 17
17 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...

Malo o novostima u Dragornbornu:

• Explore Beyond Skyrim – Leave the province of Skyrim and travel to the coastal island of Solstheim. Encounter the Dark Elven settlers of Raven Rock and the native Skaal, as you unravel the mystery of a Dragonborn’s return.
  • Become the Ultimate Dragonborn – Harness the power of the Voice as you face off against the first Dragonborn. Wield new shouts and spells including Dragon Aspect – allowing you to summon the inner power of a dragon to deliver colossal blows and strengthen other shouts.
  • New Powers – Discover dark powers as you journey into a new Daedric realm. Collect books of forbidden knowledge and choose new paths for your skills and abilities.
  • New dungeons, creatures, weapons, and more – Suit up in Bonemold and Chitin armors and wield Stalhrim weapons as you navigate through a myriad of dungeons. Battle formidable foes like Ash Spawn, Rieklings, and more.

+

novi SS-ovi:

Jedva čekam. Neka naprave još jedan tako veliki dlc i puna šaka brade.

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded.
12 godina
neaktivan

Pozdrav! Instalirao bih Skyrim i par modova, ali kako ima tona modova i alata potreban mi je savjet od nekoga ko se razumije.

Ako neko može da mi napiše pravilan redoslijed instaliranja (radi se o pirat igrici). Ne bih pretjerivao sa modovima ali ako ima još neki dobar mod vrijedan instaliranja slobodno neka dopiše - samo po redoslijedu.

Da li je ovo pravilan redoslijed instalacije?

1. Skyrim
2. The Elder Scrolls V Skyrim Update 10 Incl Dawnguard
3. Skyrim patch v1.8.151.0.7
4. Unofficial Skyrim Patch (to sam vidio da ispravlja dosta bugova)
5. Nexus Mod Manager
6. Skyrim HD - 2K Textures (ako ima neki bolji pack umjesto ovoga dopišite)
7. Duel - Combat Realism
8. Immersive Armors
9. JaySuS Swords

Hvala puno!

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.11.2012 14:29 (Bi5h0p).

0 0 hvala 0
16 godina

Od kako sam instaliro ovaj zadnj dlc djeca u skayrimu su bez odječe.

Jel ima tko ovakvih problema i kako bi se to moglo riješit.

Ne mogu vam opisat kak je glupo kad uđeš u neku grad a djeca trče oko tebe u gačama.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Uf kako ovo budi lijepa sječanja na Morrowind

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

moram priznat da se naigrao skyrim dosta kao takvog

pa vas molim (neda mi se citat cijela tema) koje bi mi vi modove apsolutno preporucali

inace imam zadnji patch+dawnguard i heartfire dlc ako je bitno spomenuti

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice