The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.463.366
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
13 godina
odjavljen
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
cinco44 kaže...
Promatrač kaže...

Ovaj patch 1.5 gdje bi to moglo skinuti a da nije sa steama.

http://thepiratebay.se/torrent/7145279/The.Elder.Scrolls.V.Skyrim.Update.8-RELOADED

Smijem staviti ovaj link? To je za piratske verzije igre, ali patch je besplatan.

Imam stariju verziju 1.5 u kojoj nema animacija u prvom licu, voda je mutna skroz, nista se ne vidi a u sumama na primjer pojavljuju se neke crte (teksture) > E sad, da li ova verzija ima takvih bugova ili je ispravljena? Ja imam 7 RELOADED

16 godina
neaktivan
The Elder Scrolls V: Skyrim

Večina je ispravljena kako čujem.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
thuglife kaže...

Večina je ispravljena kako čujem.

Pa da... Sjecam se da je posle 1.5 izasla beta 1.5....26 , tako nesto, koja je eliminisala bagove sto gore nabrojah. A vi sve peceve sto izadju automatski mozete pogledati na ovom linku: http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:Patch Tu imate ispravke questova, bugova... Ma sve.

15 godina
neaktivan

Nedavno sam par postova iznad postavio video sa par dobrih modova, složio sam sve šta treba i počeo igrati ispočetka sa zadnjim update-om, sad je sasvim novi filing i odlično izgleda.

Evo par shotova, ovo su shotovi kad sam tek počeo, sada sam bolje podesio anti-aliasing pa još bolje izgleda.

http://img685.imageshack.us/img685/4856/tesv2012040911553064.jpg

http://img6.imageshack.us/img6/9271/tesv2012040917345028.jpg

http://img845.imageshack.us/img845/3803/tesv2012040917365810.jpg

http://img440.imageshack.us/img440/3451/tesv2012040917371308.jpg

http://img853.imageshack.us/img853/2151/tesv2012040917374464.jpg

http://img99.imageshack.us/img99/2249/tesv2012040917380542.jpg

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
Moj PC  
8 0 hvala 2
15 godina
neaktivan

Možeš li reć koje si modove koristio? 

I trebam pomoć, u igri mi se javljaju kao neki artefakti, u vodi čudni pentagrami nekakvi i u daljini u planinama, sve čudno, jel neko zna zašto? Mogu postat SS-ove.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Sry na duble postu, riješio sam problem :)

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
protjeran
Jonja kaže...

Možeš li reć koje si modove koristio? 

I trebam pomoć, u igri mi se javljaju kao neki artefakti, u vodi čudni pentagrami nekakvi i u daljini u planinama, sve čudno, jel neko zna zašto? Mogu postat SS-ove.

Cesti ALT+Tab zna uzrokovati svakave artefakte.

17 godina
neaktivan

Možda će zanimati kojeg konzolaša:

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.4.2012 19:13 (ZC_Someone).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Imas razlicite modove, ali preporucam da skines HD Texture Mode, nisam mogao vjerovat kolko toga promjeni!  {#}

FilePlanet

Nexus 

14 godina
Skywalker5 kaže...

Imas razlicite modove, ali preporucam da skines HD Texture Mode, nisam mogao vjerovat kolko toga promjeni! {#}

FilePlanet

Nexus 

ne razumijem zašto mi kada instaliram 2K HD textures ili high res. texture pack DLC crasha na desktop prilikom loadanja save ili new game...

17 godina
neaktivan
sylar951 kaže...

ne razumijem zašto mi kada instaliram 2K HD textures ili high res. texture pack DLC crasha na desktop prilikom loadanja save ili new game...

Pretpostavljam da ili nemaš novu verziju igre ili ne koristiš mod/fix koji omogućuje Skyrimu da koristi više od 2GB rama.

14 godina
neaktivan

Meni se otkada sam instalirao HD Texture Pack uvijek crasha pa ga samo otvorim kao administrator i tjt.

0 0 hvala 0
14 godina
ZC_Someone kaže...

Pretpostavljam da ili nemaš novu verziju igre ili ne koristiš mod/fix koji omogućuje Skyrimu da koristi više od 2GB rama.

imam 1.5.26 verziju... to je najnovija... i sad sam stavio fix 4GB skyrim i uspio je loadati level ali se opet crashao nakon nekoliko sec... pokušao sam ponovo ući i onda su stabla bila ljubičasta... sad kad pokušam ući opet se crasha u loadu.. (pokušao sam i run as administrator)

EDIT: pokušao sam sada i sa LITE verzijom koja je upola manja i jednostavnija nego FULL... igra se normalno loadira, primjećujem neku promjenu u teksturama ali nakon 2-3 fast travela opet se crasha... bez tih tekstura igra uredno radi... malo sam googlao i vidio da je vjerojatno problem u system ili Vram memoriji... ja imam 4GB DDR3 i 3GB dedicated video memory na grafičkoj tak da nerazumijem...

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.4.2012 22:45 (sylar951).
13 godina
odjavljen

Ovu Bethesdu bi trebalo bicovat da rade bolje svoj posao. Imam 8 RELOADED verziju (to je poslednja), i zasto mi je voda skroz mutna? Sve plavo, ne vidi se nista, a u travi se pojavljuje neko iscrtavanje???

0 16 hvala 0
17 godina
neaktivan
Comi123 kaže...

Ovu Bethesdu bi trebalo bicovat da rade bolje svoj posao. Imam 8 RELOADED verziju (to je poslednja), i zasto mi je voda skroz mutna? Sve plavo, ne vidi se nista, a u travi se pojavljuje neko iscrtavanje???

Jel ti to ozbiljno? Zbilja misliš da imaš bilo kakvo pravo sr*ti po ljudima jer ti ne radi nešto što si im ukrao. Tim više što postoji mogućnost da ti ne radi baš zato što si ukrao. FFS, kamo ovaj svijet ide...

13 godina
odjavljen
ZC_Someone kaže...
Comi123 kaže...

Jel ti to ozbiljno? Zbilja misliš da imaš bilo kakvo pravo sr*ti po ljudima jer ti ne radi nešto što si im ukrao. Tim više što postoji mogućnost da ti ne radi baš zato što si ukrao. FFS, kamo ovaj svijet ide...

Daj covece zezam se malo. Zbilja Bethesda ima najbolje RPG-ove, svaki sam prelazio s uzivanjem i ako bog da i ove naredne cu sto dolaze... Pitao sam za pomoc ovde jer bag iritira. A to da li je neko nesto ,,Ukrao" o tome se ti ne sekiraj...

17 godina
neaktivan
sylar951 kaže...

imam 1.5.26 verziju... to je najnovija... i sad sam stavio fix 4GB skyrim i uspio je loadati level ali se opet crashao nakon nekoliko sec... pokušao sam ponovo ući i onda su stabla bila ljubičasta... sad kad pokušam ući opet se crasha u loadu.. (pokušao sam i run as administrator)

EDIT: pokušao sam sada i sa LITE verzijom koja je upola manja i jednostavnija nego FULL... igra se normalno loadira, primjećujem neku promjenu u teksturama ali nakon 2-3 fast travela opet se crasha... bez tih tekstura igra uredno radi... malo sam googlao i vidio da je vjerojatno problem u system ili Vram memoriji... ja imam 4GB DDR3 i 3GB dedicated video memory na grafičkoj tak da nerazumijem...

Ako imaš zadnju verziju onda taj fix za 4GB ne moraš koristiti. Bar ne bi trebao. Jer od verzije 1.2 (bar mislim) Skyrim sam po sebi bez ikakvih fixeva može koristiti više od 2GB rama.

Nego dal ti to imaš 32 bitne windowse? Bar ti tako piše pod MOJ PC.

I dal koristiš samo grafičke modove (HD teksture i sl.) ili si možda instalirao i nešto što mjenja gameplay, novi UI, neslužbeni patch i tome slično?

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.4.2012 9:58 (ZC_Someone).
14 godina
ZC_Someone kaže...
Nego dal ti to imaš 32 bitne windowse? Bar ti tako piše pod MOJ PC.

I dal koristiš samo grafičke modove (HD teksture i sl.) ili si možda instalirao i nešto što mjenja gameplay, novi UI, neslužbeni patch i tome slično?

imam 32 bitne windowse... (iskreno nezz koja je razlika između 32 i 64 bitnih)

imam par texture modova za male i female body, te par sitnih modova kao što su 100% killmove i basic human needs i tytanis crafting... ništa strašno... međutim, probao sam i bez ijednog moda i opet se crasha :(

ono što bih vjerojatno trebao napomenuti jest da imam razor verziju igre i reloaded update 8 (1.5.26) ali i 2K HD textures su unofficial tex. mod pa bi to trebalo radit zajedno...

nekako imam osjećaj da je stvar u ramima... igru pokrećem na ultra detaljima sa rezolucijom 1600x900 pa možda i s tim texturama prekorači mojih 4GB rama...

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.4.2012 16:22 (sylar951).
17 godina
neaktivan

Moguće je da imaš problema s nedostatkom memorije baš zbog 32 bitnih windowsa.

Ukratko zbog određenih ograničenja 32 bitni windowsi ne mogu u potpunosti iskoristiti svu memoriju koju imaš instaliranu. Ja bi ovako otprilike rekao vjerojatno ne više od 3,2GB. Možda čak i manje. Znam za jedan slučaj kad je bilo moguće koristiti samo 2,8GB RAMa od instaliranih četiri. A za HD teksture je preporučeno minimalno 4GB radne memorije. Da budeš siguran probaj otvoriti Windows Task Manager i pod Performance tabom pogledaj koliko memorije u megabajtima imaš po stavkom Physical Memory.

U svakom slučaju ja bi ti preporučio da na takvu konfiguraciju prije ili kasnije (bolje prije) instaliraš 64 bitni OS. Razlike u korištenju su minimalne a bar ćeš u potpunosti iskoristiti plaćene komponente.

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.4.2012 18:59 (ZC_Someone).
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
ZC_Someone kaže...

Moguće je da imaš problema s nedostatkom memorije baš zbog 32 bitnih windowsa.

Ukratko zbog određenih ograničenja 32 bitni windowsi ne mogu u potpunosti iskoristiti svu memoriju koju imaš instaliranu. Ja bi ovako otprilike rekao vjerojatno ne više od 3,2GB. Možda čak i manje. Znam za jedan slučaj kad je bilo moguće koristiti samo 2,8GB RAMa od instaliranih četiri. A za HD teksture je preporučeno minimalno 4GB radne memorije. Da budeš siguran probaj otvoriti Windows Task Manager i pod Performance tabom pogledaj koliko memorije u megabajtima imaš po stavkom Physical Memory.

U svakom slučaju ja bi ti preporučio da na takvu konfiguraciju prije ili kasnije (bolje prije) instaliraš 64 bitni OS. Razlike u korištenju su minimalne a bar ćeš u potpunosti iskoristiti plaćene komponente.

kada idem u my computer/properties piše da imam 4GB rama ali u zagradi (3.25 usable)... znači vjerojatno je to problem... 

hmmm... znači trebam staviti 64-bitnu sedmicu... da bar ima neki načim upgradeanja sa 32 na 64... morat ću se nekako snać...

EDIT: evo sredio sam 64bitne windowse i čini se da si bio u pravu tj. texture su prekoračile 3.25GB usabe ram memorije pa se zato crashalo... sada kada 64bitni win. dopuštaju potpunu upotrebu svih rama, igra radi uredno sa svim hi res teksturama... no ipak sam se odlučio za unofficial 2k HD tex. nego za official bethsedin DLC... 2k mi nekako bolje izgleda

thanks {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.4.2012 3:24 (sylar951).
13 godina
odjavljen

Da li je Mehrunes Razor najace oruzije u igri? {#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ne, niti približno. Crit chance je 1% tako da...

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Kako pomoću konzole pokrenit quest za učlanit se u stormcloakse?

Kad san prilazija main quest mora san ga maknit zbog nekog buga a sad mi Ulfric ne daje quest.

Only the brave
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RePlaY kaže...

Kad san prilazija main quest mora san ga maknit zbog nekog buga a sad mi Ulfric ne daje quest.

Imašovdje na dnu objašnjeno. Ak si stao na nekom drugom questu nađi njegov quest ID a postupak bi trebao biti isti.

16 godina
ZC_Someone kaže...
RePlaY kaže...

Imašovdje na dnu objašnjeno. Ak si stao na nekom drugom questu nađi njegov quest ID a postupak bi trebao biti isti.

Neradi mi "resetquest" niti "setstage". Koja je komanda za pokrenit quest? Proba san "startquest" ali nije.

Only the brave
13 godina
odjavljen

http://n4g.com/news/986591/amd-catalyst-12-4-whql-released evo link drajvera koji poboljsavaju Skyrim (imate tu spisak), e sad, da li neko zna podrzava li moja graficka ove drajvere posto je stara serija, to jest HD4850, na spisku je nema, samo noviji tipovi HD7xxx, HD6xxx ???

0 0 hvala 0
17 godina

grafička ih podržava ali nema apsolutno nikakvih optimizacija za serije starije od HD5xxx tako da je svejedno imao ti najnovije ili 12.3 ..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
13 godina

Igrate li još uvijek ovo čudo od igre? :)

Uz ovu muziku na repeat igram po cijele dane

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Da, ja sam nedavno počeo prelaziti po drugi put.

Čitao sam negdje da bi sljedeći tjedan mogao izaći info o prvom DLC-u.

Netko je skuzio listu fajlova u folderu DLC01, spominju se neki Snow Elfovi, samostrel (!) i jos par stvari.

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Cromaki kaže...

Igrate li još uvijek ovo čud

Kakvo je to pitanje!!! {#}

Doveo sam već trečeg lika na 50 + . Nakon 50 uglavnom postane prelagano pa zarolam novog.  Odigrao warriora, thiefy i sada igram magea. RPG stil igranja (npr. mage se ne bavi blacksmitom) i ne koristim exploite, puno je zanimljivije. Također svaki put kada krenem s novim likom skinem i hrpu novih modova da i okoliš izgleda drugačije. Uskoro ću na 300+ sati {#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice