Malo prije mi se prvi put desilo da sam ukokal zmaja, al mu je dusa ostala... 
Ja sam naišao na mislim Blood xy zmaja i ne mogu mu ništa, sprži on mene nekoliko puta iz zraka, ostajem živ, pumpam health potionima, a kad mi dođe jedva ga okrznem i opet iznova leti, pali, rekoh ne još, drugi put :)
Koja je taktika, izmicanje vatri + čekanje da sleti ili što ?
Izbjegavaj mu glavu jer će te zgrabiti i ode cijeli health ili bar ogroman dio, najbolje mu je prići sastrane no uzmi u obzir ako imaš heavy armor da će se okretati brže nego ti, i za čas će ti opet biti sprijeda.
Ja ga gađam Wabbajackom uredno, Lydia ga provocira sa lukom i strijelom sa 40dmg kombinirano i sve štima zasad fino, kad se spusti sjurim se na njega sa molag bal macom i još nekom ebony sa isto 41 dmg tu negdje..

daj pročitaj moj post prije. Rekao sam ti da sam napravio više od 20 questova poslje. Razgovarao sam sa svima. Neznam baš da li je bug kad oni normalno ragovaraju sa mnom i daju mi questove.
Ove druge mi se ne svidjaju 
Nego posto ocu da razvijam one-handed u samo jednom pravcu (znaci ili swords, ili axes, ili maces) koje bi ste vi preporucili, u kombinaciji sa blockom i heavy armor?