The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.448.172
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
16 godina
neaktivan
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim

Aj da i to probam hvala ti ti si jedini koji je ponudio riješenje fala ti...............ako imaš još jako bi bio zahvalan

Nema problema {#}, pokušaj ovo gore, ako nisi sugran da si dobro snimio drivere lijepo ih reinstaliraj ( sve zbriši, pa snimi nanovi, moguće da si snimio nove preko starih ).

AKo ni to ne pomogne, dog igra radi ajde na task menager, procese i stavi igrin prioritet na najviše, ako ovo pomogne morat češ to raditi svaki put kad budeš ulazio u igru.

Događa li ti se ovo i u drugim igrama?

EDIT: Da nisi slučaju patchao igru s 1.2 patchem, bilo je dosta problema s tim.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.12.2011 18:20 (thuglife).
16 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Aj da i to probam hvala ti ti si jedini koji je ponudio riješenje fala ti...............ako imaš još jako bi bio zahvalan

Nema problema {#}, pokušaj ovo gore, ako nisi sugran da si dobro snimio drivere lijepo ih reinstaliraj ( sve zbriši, pa snimi nanovi, moguće da si snimio nove preko starih ).

AKo ni to ne pomogne, dog igra radi ajde na task menager, procese i stavi igrin prioritet na najviše, ako ovo pomogne morat češ to raditi svaki put kad budeš ulazio u igru.

Događa li ti se ovo i u drugim igrama?

EDIT: Da nisi slučaju patchao igru s 1.2 patchem, bilo je dosta problema s tim.

Ne nisam sa patchem................aj probati ću ovo što si naveo i iskreno nisam provjerio na drugim igrama ali hoču kad doma dođem jer sam na poslu

So say We All
16 godina
The Elder Scrolls V: Skyrim

Ajd ekipo na Games master i lijepo uredno glasajte za Skyrim da bude igra mjeseca svakog mjeseca, jer to i zaslužuje! {#}

ButcherCRO ingame! A Kingdom for a Beer!!
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ja sam 95 glas :D

YAY
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.12.2011 19:11 (MAKl).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

jel se moze pravit oruzje i gdje

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Zaokruzio na stotku {#}

Remember, remember the Fifth of November, The Gunpowder Treason and Plot, I know of no reason Why Gunpowder Treason Should ever be forgot.

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
jadro87 kaže...

veveve.gugl.kom

16 godina
neaktivan
jadro87 kaže...

Nađi nekog blacksmitha, oni imaju forgeove na kojima možeš praviti oružje, poboljšavati oružje, praviti armore i slično...

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
13 godina
odjavljen
doktor1 kaže...

Moj poremećeni lik, (podvojena ličnost) u novom steel kompletu sa Rahgot maskom, (maska diže Staminu za 70 pa mi je neophodna za način igranja)

Te u uniformi novog poslodavaca...

O kako mocno izgleda taj armor {#} kako se zove? jel light ili heavy. Koje ti je lik rase?

14 godina
neaktivan

neznan za koga se udat posto san khajit jel bolje da se vjencan za tigricu ( :D  ) ili za neku lipsu plavusu ( :D  )

YAY
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Comi123 kaže...
doktor1 kaže...

Moj poremećeni lik, (podvojena ličnost) u novom steel kompletu sa Rahgot maskom, (maska diže Staminu za 70 pa mi je neophodna za način igranja)

Te u uniformi novog poslodavaca...

O kako mocno izgleda taj armor {#} kako se zove? jel light ili heavy. Koje ti je lik rase?

Heavy, Nord... Ali to je obični Steel Armor, samo mi je igra modana po najnovijem MOD tutorijalu šta sam danas stavio u moding temu...

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.12.2011 20:22 (doktor1).
15 godina
neaktivan

Pozdrav, evo i mene na Skyrimu.{#}

Čitam topic i slušam o igri, igrao sam i nešto Morrowind malo.

Ispravite me ako griješim, ali prema onome što sam vidio u biti nema nekog posebnog izgrađivanja lika u klasičnom smislu.

Ovdje ti se glavne stvari levelaju ovisno o tvom korištenju istih. Znači ako ću lockpickat taj skill će mi se levelat u skladu koliko ga koristim, isto tako magije itd.

A bodove koristim kao za neke ekstra perkove, koji mi se opet dalje levelaju koliko ih koristim? Jesam fulao ili sam dobro skužio?

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina

Dobro si skužio. Odabereš lika, odrediš mu izgled i on se razvija kako ti dalje igraš. Koje skilove i oružja koristio to će se razvijat.... A perkove ubacuješ u te skilove koje najviše koristiš...

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
doktor1 kaže...

Dobro si skužio. Odabereš lika, odrediš mu izgled i on se razvija kako ti dalje igraš. Koje skilove i oružja koristio to će se razvijat.... A perkove ubacuješ u te skilove koje najviše koristiš...

i da dodam da i neke rase daju određene bonuse na neke skillove i aktivne efekte tipa nord ima resist frost 50%

Cpt_LIAR
14 godina
neaktivan

perkovima dodajes neke pogodnosti npr. da mos napravit kolut unaprid >.<

EDIT: cool ti je armor a koji je to mod

YAY
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.12.2011 21:04 (MAKl).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina

Nabavio staffove od Magnusa i ukokal Ancana... U krugu tih par misija se stvarno fine stvari pronadju, sad kad imam takve igracke mogel bi malo magiju razvijat...

Ne znam jel normalno, ali sad sad isel na mjesta di sam ukokal zmajeve i vidim da su se opet pojavili na tim mjestima premda na mapi pise cleared... {#}

Screenshotal bi svog lika, al ne znam kak :S

Truth in engineering.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

neznan jeli neko vec stavia ovo, neda mi se trazit unazad. meni najbolja recenzija skyrima {#}

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

evo zapocet cu igranje skyrima,pa me zanima na koju tezinu

da stavim,posto kod manje vise svih bethsedinih igara nakon 10-15 levela

postaje jako tesko umrijeti....pa nestane izazova,

nebi zelio ni da bude nemoguce,posto nemam vise vremena ko nekad za PC,

posao,zena,dijete su uzeli svoj danak :-)

marroncevic
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Jel zna netko kao ispraviti bug u A blade in the dark

zmaj samo stoji u zraku i neće zapoćeti oživljavnje drugog zmaja

BF3:crna_bandera
17 godina
neaktivan
Brkovi kaže...

Stavi na expert, pogotovo ako si već igrao TES igre. Ak ti postane lagano, master.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
15 godina
neaktivan
FreedomStation kaže...

neznan jeli neko vec stavia ovo, neda mi se trazit unazad. meni najbolja recenzija skyrima {#}

Hahah koji kralj, pogledajte mu ostala videa pogotovo onaj zadnji.

{#}

LoL acc THCJoshi
17 godina
protjeran

ima li koji mod s kojim su neposjećena i nova mjesta na mapi označena drugom bojom.

evo maloprije naletim na neku ženu i kaže da su je napali vampiri i da će mi označit na mapi gdje su.

pogledam na mapu, i nije mi jasno gdje je to. ili sam ga dosad otkrio a možda i bio tamo.

''how yes no''
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Brkovi kaže...

Ne diraj ništa za početak. Težina dosta ovisi o tipu lika kojeg vodiš i levelu. Težina se lako promijeni baš bilo kad u igri kroz meni.

16 godina
neaktivan
mierda-del-torro kaže...

ima li koji mod s kojim su neposjećena i nova mjesta na mapi označena drugom bojom.

evo maloprije naletim na neku ženu i kaže da su je napali vampiri i da će mi označit na mapi gdje su.

pogledam na mapu, i nije mi jasno gdje je to. ili sam ga dosad otkrio a možda i bio tamo.

Pa neistražene lokacije i jesu sive, odnosno druge boje, a one za koje niakd nisi ni čuo ni nisu na mapi, što tu ne štima?

15 godina

opla

ako se zakopam do pola ne možeš me ukrasti...trollhorse ako se zakopam do pola ne možeš me ukrasti...trollhorse
počeo me pratiti,i ne to nije onaj iz deadra questa.opla počeo me pratiti,i ne to nije onaj iz deadra questa.opla
Cpt_LIAR
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mierda-del-torro kaže...

Ima taj mod i zove se 'vanilla' i prije nego što pitaš - to već postoji u igri i bez ikakvog moda. Neposjećena mjesta su uglavnom crna a posjećena uglavnom bijela. Kad ih otkriješ, samo pobijele.

Inače udri ESC, odi na quest i selektiraj ga, tad ćeš dobit onaj marker koji te vodi kroz kompas i na mapi.

16 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Odem, ubijem vukodlaka, pa tko ubija vukodlaka? Da sam ja vukodlak, bih li ja volio da budem ubiven?

I sta dobijem, ovo, ovo, ovo, ovo najgay odjelo na svijetu. Zasto, oh zasto Thor-e boze moj?

Viš vraga, zbilja : )

Na ženskoj savršeno izgleda btw ; )

16 godina

Evo da i ja pokažem svog lika :)

Mage, glavni skilovi su conjuration i destruction, trenutno lvl21, uskoro će postati battlemage kada dignem staminu malo jer želim koristiti dragon scale armor (koji cu naravno enchantati).

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ovo je bilo veoma gusto.. pošto sam još lvl 9.. :P

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
donluxx311 kaže...

Ovo je bilo veoma gusto.. pošto sam još lvl 9.. :P