The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.449.862
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
17 godina
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Batista kaže...

Dragonscale armor, jel ono spada u Heavy ili Light ? (cini mi se da ne spada nikud)

postoje obe varijante... najvise za light varijenatu jer je to najbolji light armor u igri...

za heavy uzmes daedric...

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
neaktivan
Batista kaže...

Dragonscale armor, jel ono spada u Heavy ili Light ? (cini mi se da ne spada nikud)

Lajt

LoL acc THCJoshi
17 godina
Obi Wan kaže...

Nisam probal upgrade-at daedricov armor, al zar nije Dragonscale opcenito najjaci armor u igri ?

Koristim Dragonscale armor i Daedric oruzja jer mi se to cini najbolja kombinacija. (za mog light warriora)

Truth in engineering.
13 godina
neaktivan
The Elder Scrolls V: Skyrim

imam skyrim i super je XD {#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Batista kaže...
Obi Wan kaže...

Nisam probal upgrade-at daedricov armor, al zar nije Dragonscale opcenito najjaci armor u igri ?

Koristim Dragonscale armor i Daedric oruzja jer mi se to cini najbolja kombinacija. (za mog light warriora)

procitaj ponovno sta sam napisa

dragonscale armor moze i light i heavy, međutim kao takav za light armor je najbolji, dok za heavy nije, jer je daedric najbolji heavy armor u igri.

stoga ako igras light warriora dragonscala je za tebe najbolji, a ako igras heavy onda nije, u tom slucaju je deadric. druga je stvar ako se tebi daedric ne sviđa pa koristis dragonscale. ali statisticki daedric>dreagonscale (heavy) mada se tu radi samo o 20-30 armora ako se ne varam.

It's not who u are, it's who u know.
17 godina

Sreo ludu babu, ali sam je izlječio oristeći staff šta mi je ostao od jednog questa.... Wabajack wabajack wabajack {#}

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Deva003 kaže...

imam skyrim i super je XD {#}

Good for you. {#}

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
14 godina
protjeran

eh da...

LoL East server, nick Skullscar, main champ Ezreal
16 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

Ja bih jako volio vidjeti malo "arabian nights" ugođaja, zakrivljenih mačeva, pustinjskih gradova, dina, oaza. Malo mi je hladno u skyrimu postalo :D

Hoćeš reć želiš u Hamerfell? Redguardsi te željno očekuju ; )

16 godina
Batista kaže...

Nisam siguran kako je kod light varijante, ali dok heavy sa svim armorima možeš lupiti cap, tako da više-manje biraš koji ti je lijepši. Jedina razlika je što sa Draedic armorom možeš bez ijednog perka zalupetati 570, a, recimo, sa Dwarenom trebaš rješiti quest, pobrati tonu perkvoa, enchentati napušen sa +smithing travom i slične kerefeke izvađati.

Ako se ne varam, maksimalno što su iz Daedrica seta izvukli je 4500 armora, što znači da imaš i više nego dovoljno prostora da downgreadaš na željeni armor.

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
15 godina
neaktivan

Sljedeći tjedan izlazi novi patch, a ubrzo i Creation Kit sa integriranim Steam Workshopom, tako da će izrada modova i samo instaliranje istih biti jako lagani.

http://www.bethblog.com/index.php/2011/12/01/skyrim-what-were-working-on/

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/#!/bf3/soldier/theSEKIman/stats/188613961/
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina

@Bukva  reko bi da bilo koji armor lupa cap, evo što ti sve točno treba:

Enchanting 100 (perkovi - Enchanter 5/5, Insightful Enchanter, Extra Effect) Extra Effect nije nužan... ali po meni jako koristan.

Smitting 100 ( treba ti samo perk od armora koji želiš upat na max tipa Glass Armor)

Alchemy 100 (perkovi Alchemist 5/5, Physician,  Benefactor)

Kad imaš sve to sa Enchantanjem si napraviš rukavice,prsten,ogrlicu,kacigu koji če ti svaki dić:

created potions are 25% more powerful, onda sa tim setom napraviš potion of Enchanting, pa ga popiješ i Enchantaš opet isti set samo jači. (neće bit 25% , nego 29% powerful potions).

Kad imaš sva 4 29% itema za potione , napraviš si onda potion koji diže Smitthing za 130%.

Onda si nabaviš Notched pickaxe koji diže Smitthing za 5% , i napraviš 4 dijela opreme koji dižu Smitthing za 29%.

Ako koristiš Extra Effect Enchanting perk možeš kombinirat skupa Alchemy & Smitthing na iste iteme (jedna item je razlika Smitthing ide na Armor a Alchemy na Kacigu)

Ja koristim nakraju ovako:

Kaciga- created potions are 29% more powerful

Rukavice- created potions are 29% more powerful,Weapons and armor can be improved 29% better

Prsten- created potions are 29% more powerful,Weapons and armor can be improved 29% better

Ogrlica- created potions are 29% more powerful,Weapons and armor can be improved 29% better

Armor- Weapons and armor can be improved 29% better

Moj rezultat ču napisat u primjeru weapona ( Deadric Warhammer) sa Two Handed na 100 čisti dmg je 230!!! imam 4 djela opreme koji diži Two Handed za 47% (188%) i onda je dmg bolesnih 662 dmg!!! stime da je Warhammer Enchantan sa 45 Cold i 45 Fire dmg :)

Ostala oprema mi je probila granicu od 100% manje trošenja mane za Destruction , pa Destruction skillovi netroše manu, al ni oružja koja koriste Destruction (znači bilo koji elemental dmg) nemoraju se nikada rechargat :)

Ako kome treba pomoć za Enchantanje ili Smittanje ili Alchemiju neka pita.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Svaka čast na izračunima ali to mi je nekako silovanje i overkill same igre.

Ako te stisnem teško bude uredi mi pomognem hvala, savvy?
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Koji pakao, sreo sam (do sad i za mene) najtežeg protivnika! Dragon priesti požderite se :D

Onaj mage na kraju Meridijinog Deaderic questa...lik ima gomilu healtha, heala se ako mu healthi padnu na oko 20%, ima 4-5 miniona u blizini, casta "i win" cone of cold i ice spike koji su mi odnosili preko 150-200 healthi svaki pojedinačno, uz to imaju i slow efekt, kada konačno umre onda se pojavi u undead verziji i tu casta fire i shock spellove, doduše nema gomilu healthi...eh da, i vrata se nakon ulaza u prostoriju odmah zaključaju tako da nema bježanja...daaaamn :D

Morao sam na kraju spustiti težinu na expert, prvi put u igri...ali dobro je znati da ovakvi mrgudi postoje iako su frustrirajući.

0 0 hvala 0
13 godina

A gle , toliki Armor mi niš neznači ionako je 567 Armor Class dovoljno da postigneš granicu od 80% dmg reductiona...

Dmg koji imam na Deadric Warhammeru  je bolestan, ali ionako moj stari Ebony Warhammer koji je bio upan bez Smitthing i Enchanting potiona i Smitthing i Enchanting opreme je već djelio pravdu i to jako.

Stime da sad mi resisti nisu baš bajni i Spellcasteri mi mogu idalje zagorčat situaciju.

Al pito bi te koliko vremena ti treba da postigneš to što sam napravio, pa nisam ja počeo igrat igru sa tim itemima...

13 godina
neaktivan

4 0 hvala 3
14 godina
neaktivan
AbeDomeNuS kaže...
MasterOdisasteR kaže...

Ima li itko problema sa NPC koji ne priča vec samo pise subtitle od teksta koji treba kazat ali se samo pojavi i nestane konkretno kad pričam sa ESBERNOM  ?? Hvala

Bilo već masu puta, imaš fix, voice.bsa treba extractat i rješi se problem, prije par stranica čini mi se bio link za taj extractor....

Ne krive informacije dijeliti.  VoicesExtra.bsa {#}

MasterOdisasteR kaže...
AbeDomeNuS kaže...
MasterOdisasteR kaže...

Ima li itko problema sa NPC koji ne priča vec samo pise subtitle od teksta koji treba kazat ali se samo pojavi i nestane konkretno kad pričam sa ESBERNOM  ?? Hvala

Bilo već masu puta, imaš fix, voice.bsa treba extractat i rješi se problem, prije par stranica čini mi se bio link za taj extractor....

Ako ti nije problem link dat jel ne mogu nac 

http://www.tesnexus.com/downloads/file.php?id=3117

13 godina
Ovakvo overkill iskoristavanje igre sa svim i svacim da se prepumpa lik i onda im je glupo igrati s modom jer je pretesko zato kaj dodju na lv 40 a protivnici ostamu na lv12 i onda vi dodjete sa 30lv jacim likom i + 1800% na dam i armor i onda je to osjecaj pravi. --------- pa ne znam dal da se smijem ili se placem :) Nego to kaj kazete da onda nemate osjecaj da ste napredovali ako vi niste lv40 a protivnici lv15, znate kaj je pravi osjecaj kad idem idem idem i dodjem do glavnog bossa i nadjem neki opak armor ili weapon i onda si mislim a u qurac kakvi ce mi tek sad protivnici ;) kuzis
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jučer zalutao u neki Liar's nešto, sve krcato mobova mamu im j*bem, ne mogu ih ni sa Lydiom pomesti, lvl19 sam, blockam štitom, još ima špiceve na njemu, lupam gadove, ubijem šestoricu Falmera, otkrijem se iza štita i dva me odmah zgruvaju ona jača castera, a Lydia legne valjda dok još ovu 6-toricu mlatim.

Poslati Lydiu kao tenk sa štitom i sikirom je izgleda jedino rješenje a ja da uzmem neku 2h za maksimalan DPS, nikakva magija i ta sr*nja.

Krcato mobova, meni ima u prostoriji pet sa pet valjda deset Falmera, što slabijih što jačih, ne znam je li bug, al nisam kvragu ni siguran kojeg tučem više..

Cemetary gates
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Jel to tamo u jekoj spilji di su kod bandita u birtiju upali i poklali ih !? Probili su nekakav tunel do njih pa ih otimali- to je dobra spilja-zanimljiva
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
VooDooZg kaže...
Jel to tamo u jekoj spilji di su kod bandita u birtiju upali i poklali ih !? Probili su nekakav tunel do njih pa ih otimali- to je dobra spilja-zanimljiva

Drito ta, a puna Bog te ovih jazavaca, tučem trojicu, Lydiu tuku trojica {#}, to je razlika ajd mene i nje, ali šta s casterima, njih pokušao prve posmicati, kad evo mi za vratom tri,četiri obična i bam bam na pola healtha sam.

Moram se nakupovati potiona prije nego idem dolje..zapelo mi da očistim tu rupetinu, baš me zanima boss, ukoliko ga ima. Nemoj mi reći {#}

Cemetary gates
16 godina
neaktivan
thedream kaže...

Jučer zalutao u neki Liar's nešto, sve krcato mobova mamu im j*bem, ne mogu ih ni sa Lydiom pomesti, lvl19 sam, blockam štitom, još ima špiceve na njemu, lupam gadove, ubijem šestoricu Falmera, otkrijem se iza štita i dva me odmah zgruvaju ona jača castera, a Lydia legne valjda dok još ovu 6-toricu mlatim.

Zna bit zaje*ano dok ne digneš MR, poslije je dosta lakše, evo digo na master diff. jučer sad kad sam malo podigao MR i ide bez beda, puno znači taj MR.

Recmo lord stone će ti dat 25% MR a na štit bez velikog enchantinga možeš stavit +12%. To je već sasvim OK, još bolje ako nađeš neku MR ogrlicu

BTW za sword/board warriora najlakše i najpraktičnije je dizat onaj shield perk koji te brani 50% od elemental štete, s tim i sa malo resistancea magovi ti neće bit ni izbliza toliko za*ebani.

15 godina
neaktivan

Probati ću sa đubretarkom danas, tako zovem ovaj luk koji imam, pošto me u početnom hodniku ne vide, izazvat ću ih magijom i dok se uzjeb*vaju dolje u prvoj dvorani i kote, posmicati sa sigurne distance jednog po jednog. Hand-to-hand napad tek kad počistim bar šestoricu sa distance, inače je stvarno prevelika gužva.

Jednostavno mi je aggro prevelik, ne mogu šestoricu nalupati sa lvl19, a Lydiu bi najrađe poslao kvragu, ali mi treba kao teretno magare i da izaziva zmajeve da se spuste, pa ih zgruvam s čim stignem, jučer 2 blood dragona riješio, nisu preteški, samo nemam kapacitet ni ja ni ona nositi sve te koščine i skejlove.

Uzdati ću se u to da ću nabasati na dragon armor negdje u kakvom fortu ili ovako nekoj mobovskoj vukoyebini.

Ništa, javim danas kako sam prošao popodne ovaj Liar's, ide li ili preskačem do nekog lvl30 kad poriješavam questova sa stormcloacksima.

Cemetary gates
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.12.2011 8:47 (thedream).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Streetpunk kaže...

@Bukva  reko bi da bilo koji armor lupa cap, evo što ti sve točno treba:

Enchanting 100 (perkovi - Enchanter 5/5, Insightful Enchanter, Extra Effect) Extra Effect nije nužan... ali po meni jako koristan.

Smitting 100 ( treba ti samo perk od armora koji želiš upat na max tipa Glass Armor)

Alchemy 100 (perkovi Alchemist 5/5, Physician,  Benefactor)

Ne treba ti ništa od toga. Ova igra prelagane je iovako. Tako ćeš utuć masu perkova, zapostavit ostale zabavnije vještine, neprijatelji će ti bit dosadno lagani a ništa što nađeš kao loot neće bit ni izaleka dobro kao ono što imaš. Ukratko sam ćeš sebi sje*at iskustvo igranja zato jer si bio pohlepna njubara.

Smithing i Enchating su OPed iovako. Recimo imam smithing 73% bez ikakvog grindanja 1000 daggera i ostalih gluposti, samo normalno pobijem beštije, pokupim kože, napravim armor i prodam. Alchemy uzmite ako vas zabavlja (mene ne) no nije previše potreban (iako je moćan) recimo ja ponekad nađem +50% smithing potion - kud ćeš više? Mogu skovat legendary glass armor koji mi sa štitom nosi 450 AR, to mi sa ligt armor perkovima (ne još potpuno razvijenim stablom) daje damage reduction od 70% a 80% je cap. A čak nemam ni dragon armor još. Dakle svako grindanje je APSOLUTNO BESPOTREBNO. I normalnim smithingom u razvoju kroz igru dostić ćete level cap, ni alchemy ni enchanting NIJE BITAN.

Moj savjet je uzmite jedno od ta tri koji vam se čini zabavniji i koji bolje paše vašem liku. Ništa vam više ne treba.

13 godina
Ja sam u tu spilju isao na lv24 ako se sjecam---tezina 4/5 je tada bila---i isao sam solo bas da isprobam,,, iskreno gruno sa castera odmah strelom ja 3xsneak dam i jis par dok su dosli do mene ali onda sam morao zbrisat van ( tada jos nisam imao mod ovaj instaliran pa je isla ta fora da kad izadjes da te ne sljede ), tako sam zbriso jedno 2-3 puta pa sam ih pocistio, uglavnom ostala mi u sjecanju bili su zajebani i imali najbolji ai - do instaliranja mod-a !!
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina

Nakužim ovo prepucavanje oko toga da je nešto za igru overkill i da je igra prelaka ako je netko pametno odabrao perkove i time postao bolji.

Pa zar nije bit igra da sa svakim levelom budete sve jači i bolji?

Govorite ovo nije balans, ono nije balans itd. Ajde još bi kužio da je ovo multiplayer igra pa nije nešto balansirano, ali ovako kada igrate protiv botova je stvarno glupo nešto govoriti za balans i da je igra prelaka kad si netko nešto dobro unaprijedi, a k tome postoji i više razina težine igre koje se mogu mjenjati kad netko poželi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Nakužim ovo prepucavanje oko toga da je nešto za igru overkill i da je igra prelaka ako je netko pametno odabrao perkove i time postao bolji.

Pa zar nije bit igra da sa svakim levelom budete sve jači i bolji?

Govorite ovo nije balans, ono nije balans itd. Ajde još bi kužio da je ovo multiplayer igra pa nije nešto balansirano, ali ovako kada igrate protiv botova je stvarno glupo nešto govoriti za balans i da je igra prelaka kad si netko nešto dobro unaprijedi, a k tome postoji i više razina težine igre koje se mogu mjenjati kad netko poželi.

Perkovi se ne odabiru "pametno" nego u skladu sa svojim zamišljenim likom kojeg vodiš.

Točno bit igre je sa svakim levelom postati jači i bolji, a ne na prvom levelu uskočit u daedric armor, što je moguće i neki rade.

Nije glupo govorit za balans ako forsiranjem igre možeš uništiti mehaniku nagrada i time si faktički sje*ati igru.

Više razina težine je nedovoljno, ukoliko tako složiš lika. U tome je stvar, zar nisi probao igrati? Neki ljudi na masteru ubiju zmaja jednom strijelom. 

13 godina
neaktivan

kako da prestanem bit vampir zacrveni se pise mi as a blood starves vampire you are hated and feared i poslje me svi napadaju

0 0 hvala 0
16 godina

Pa ali ako lik s niskim levelom ima smithing na 100 i dragon armor onda je time žrtvovao druge perkove samo radi armora.

Uostalo što ako netko nađe nekakav dobar štit ili mač sa lvl 15? On sad kao pošteni lik nebi smio udariti naprijatelja s tim mačem jer će ga ubiti jednim udarcem, nego si nek rađe uzme drugi mač, tog proda i čeka da ga postepeno napravi ili dobije kao nagradu jer će si pokvariti bit igre. Razumio bi da se radi o MP igri pa nije fer prema drugim ljudima, ali ovako protiv AI-u me baš briga dal ću biti od njih jači ili slabiji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Instalirajte mod sa spawnanjem i ostalim, ne koristite fore sa 1000 daggera i izlazenjem i ulazenjem u igru 1000 puta dok trgovac ne dobi zeljeni item ili napuni blagajnu i sve ce biti super !!........... Igrajte kak je napisao, ulovis vuka oderes kozu napravis armor i prodas itd ....kao u stvarnom zivotu, sjebali su kaj su trebalj za smihting napravizi kao i za ostalo ( da do 20l. Ide ovak s daggerima ali poslje da ti treba 5000daggera da odes jedan lv gore pa ti rintaj - nebi se nikom dalo vjerujem !! ).......... Uglavnom treba par stvari ispraviti tipa daggeri, enchenting pa prodaja i sam enchenting ograniciti i otezati odnosno staviti slabije punjenje skilovima tipa da je 5/5 daje 15-20% jaci skill ili efekt, skill svaki 2lv up pa poslje 20lv svaki 3lv up itd... ... I onda bi bilo dobro balansirano !!
Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice