The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.449.799
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
16 godina
neaktivan
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
PeaceFrog kaže...

Hm, ekipa, ako može prijedlog!

Što je zabavnije, ili bolje rečeno, fleksibilnije ili manje monotono, dual wield ili one-handed + štit? Nikako da se odlučim...magija mi se nije dopala zbog scaliranja spellova, tako da sam morao podići Illusion recimo da bih koristio invisibility i sl., a do tada je bilo samo spamanje fireboltova. One-hand + štit mi se pari zanimljivo, ali koliko borbe traju? Znam da je inače igranje tanka većinom bazirano oko "upijanja damagea" pa se borbe često razvuku...jel to slučaj i ovdje?

Maga se može igrat itekako dobro no većina neiskusnih novopečenih igrača foriraju destruction a zapostavljaju moćne škole poput illusion i summoninga. Mag se u TESovima ne igra kao fireball spammer, nije ovo diablo. 

Štogod da odabereš od oružja ne možeš puno pogriješit. Po meni štit je em realniji em zabavniji em sigurniji em moćniji i ima neke vrlo opake perkove gore. Ja igram sword+board i sve preporuke na to dajem. 

16 godina
neaktivan
Living.Dead kaže...

Jeli se magicka reg stacka? Naime onaj archmage roba mi daje 100% magicka reg i jos nosim masku koja mi isto daje 100%. Jeli to znaci da imam 200% magicka regeneracije?

Isprobaj u igi najbolje, potroši manu i štopaj sekunde do regeneracije. 

14 godina
neaktivan
Living.Dead kaže...

Jeli se magicka reg stacka? Naime onaj archmage roba mi daje 100% magicka reg i jos nosim masku koja mi isto daje 100%. Jeli to znaci da imam 200% magicka regeneracije?

mislim da ne, samo u odnosu na osnovnu regeneraciju (znači imaš regeneraciju 10m/s, ne dobiješ 10*2*2 nego 10+10+10), u borbi se smanji na 1/3...

Ovdje može biti VAŠA reklama!
16 godina
neaktivan
The Elder Scrolls V: Skyrim

Quest When you hang your enemies head.

Nakon što ubijem emperora,Nazir kaže da odem kod Delvina i da uzmem njegove usluge.Ja sam uzeo onu koja najmanje košta ali ne piše mi objective completed.Sad neznam da li da opet uzmem neku koja više košta ili šta?

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dodinho kaže...
djdragon95 kaže...

Meni osobno jedan od ljepših armora u igri :D

Koji je to armor?

Nightingale armor dobijes ga kod thief questova

Remember, remember the Fifth of November, The Gunpowder Treason and Plot, I know of no reason Why Gunpowder Treason Should ever be forgot.
17 godina
big_guy kaže...

Moraš ih kupiti sve da bi ti pisalo objective completed.

It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society
15 godina
neaktivan
@big_guy dobio si 20000 golda, sad ih potrosi ^^
15 godina
neaktivan
Thorien Kell kaže...

Maga se može igrat itekako dobro no većina neiskusnih novopečenih igrača foriraju destruction a zapostavljaju moćne škole poput illusion i summoninga. Mag se u TESovima ne igra kao fireball spammer, nije ovo diablo. 

Štogod da odabereš od oružja ne možeš puno pogriješit. Po meni štit je em realniji em zabavniji em sigurniji em moćniji i ima neke vrlo opake perkove gore. Ja igram sword+board i sve preporuke na to dajem. 

Sigurno je mag zanimljiv kad se otključaju spellovi poput invisibilitya, paralayza, aoe damagea i ostalih, ali je relativno repetativan (u odnosu na prethodne Elder Scrollse) dok se ne dignu svi skillovi.

Uostalom, dosta spellova ne postoji u Skyrimu, tipa chameleon (koliko ja znam), blind, damage over time efekti, water walking i drugi...magea sam igra u Morrowindu i Oblivionu i ovdi mi pari malo zakinut u odnosu na prethodnike...možda sam u krivu, to je samo moj dojam.

Odlučia sam se ipak za sword+shield za sad, zbog omjera ofenzive/defenzive, i archery za skidanje iz daleka i pari zanimljivo

14 godina
N3N0 kaže...
@big_guy dobio si 20000 golda, sad ih potrosi ^^

Nemoj ih trošiti, ako potrošiš onda češ morati nabavit novih 19K golda ako hočeš riješiti Quest do kraja, ako ne riješiš nečeš moći završiti zadnji Quest koji ti daje Dark Brotherhood.

17 godina

Je li se može nekako u igri promijeniti izbor perkova ?

Recimo makneš sve perkove iz heavy armora u light...

Premalo perkova ima za toliko skillova :))

Two worlds 2 je dobro rješio perkove. Kad ti dosadi igrati određenim stilom

samo odeš do nekog lika i nanovo raspodjeliš perkove.

0 0 hvala 0
15 godina
Space kaže...

Mislim da se to nemože.

Two Worlds 2 je po meni bio odličan RPG.

14 godina
Space kaže...

nažalost ne možeš, imao sam i ja taj problem (tj. ja sam bio "pogriješio" u odabiru) ali sam morao nastaviti i super mi je! 
Imaš cheat, pogledaj malo po google-u da resetiraš sve perkove i nanovo ih namjestiš. 

17 godina
neaktivan
Thorien Kell kaže...

Slažem se, ima i važnijih stvari od destructiona. Ja kad god sam igrao maga obično mi je prvo izbor bio conjuration. Kad je Golden Saint ili Dremora Lord na tvojoj strani onda se već moraju malo drugaćije s tobom razgovarati :)

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
13 godina
neaktivan
a, ne bi vjerovali kolko je onaj ward koristan protiv magova.
16 godina
neaktivan
Space kaže...

http://www.giantbomb.com/the-elder-scrolls-v-skyrim/61-33394/is-there-a-way-to-reset-perks/35-525033/

dakle može konzolom, jedne mičeš druga dodaješ, trapavo ali radi

bio je ovdje link za jedan programčić koji to navodno može no ne mogu sad nać...

16 godina
neaktivan
Markus Dignus kaže...
a, ne bi vjerovali kolko je onaj ward koristan protiv magova.

Zapravo i nije..

Puno je efikasnije samo izhilati dmg koji ti spell napravi..

Ward cucla magicku ko beba..

13 godina
neaktivan
treba dić skill i nać neki jači ward
13 godina
odjavljen

Ljudi, zna li se sta za DLC ekspanzije, osim da ce se prvo pojavit za konzole pa onda za PC... Na primjer, gdje ce se radnja desavati (mozda opet posjetimo zemlje Cyrodila ili Morowinda) {#} To bi bilo mega kul.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja bih jako volio vidjeti malo "arabian nights" ugođaja, zakrivljenih mačeva, pustinjskih gradova, dina, oaza. Malo mi je hladno u skyrimu postalo :D

13 godina
neaktivan
očekujem u šestici tropske krajeve i pustinje hammerfella ili elsweyra i akavire u priči
16 godina
neaktivan
Markus Dignus kaže...
treba dić skill i nać neki jači ward

Imam solidan restoration (iznad 70) i ward funkcionira samo ako nabaviš blizu 100% jeftinije spellove..

Čak i tada je bolje nešto drugo staviti u ruku koju ti on zauzme..

Healovi imaju dobar koeficijent + 50% healing perk, sad hilam 300 aoe..

Ward bi blokirao 100njak dmg za više magicke.

Dobar koncept, užasna izvedba..

14 godina
neaktivan

Imam problem, znaci downloadao i instalirao skyrim patch sve prek steama i sad kad krenem igrat igru launcha ga prek steam i kad stisnem play na onom windowu pital dali allowam da program napravi promjene na kompu i ja stisnem yes, i onda krene launch iz pocetka i onda opet dodje onaj prozor i kad opet stisnem play opet me pita dali allowam i tako u nedogled??? Any ideas?

As a sidenote... Steam FFS!!! Je*e me taj steam ko beba zvecku, i to konstantno.

He who dares, Wins!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Comi123 kaže...

Ljudi, zna li se sta za DLC ekspanzije, osim da ce se prvo pojavit za konzole pa onda za PC... Na primjer, gdje ce se radnja desavati (mozda opet posjetimo zemlje Cyrodila ili Morowinda) {#} To bi bilo mega kul.

Kralju trebali bi oni prvo napravit jedan poveći patch :P, a tek onda razmišljat o dlc-ovima i expanzijama. Ukoliko naprave dlc prije jednog poštenog patcha, ja se ostavljam igre jer ovo je sramota! Pa mogli su bar nešto izvuć iz priješnjeg iskustva glede izrada tih nesretnih patcheva.

13 godina

Poznavajuci njih i Fallout  N.Vegas, pravi patch ce izaci tek sa prvim DLC-om ;)

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.12.2011 22:17 (VooDooZg).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Seanai kaže...

Imam problem, znaci downloadao i instalirao skyrim patch sve prek steama i sad kad krenem igrat igru launcha ga prek steam i kad stisnem play na onom windowu pital dali allowam da program napravi promjene na kompu i ja stisnem yes, i onda krene launch iz pocetka i onda opet dodje onaj prozor i kad opet stisnem play opet me pita dali allowam i tako u nedogled??? Any ideas?

As a sidenote... Steam FFS!!! Je*e me taj steam ko beba zvecku, i to konstantno.

platio si igru... sad nabavi crack i uživaj {#}

13 godina

Ima li itko problema sa NPC koji ne priča vec samo pise subtitle od teksta koji treba kazat ali se samo pojavi i nestane konkretno kad pričam sa ESBERNOM  ?? Hvala

ShadowWLordD
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
MasterOdisasteR kaže...

Ima li itko problema sa NPC koji ne priča vec samo pise subtitle od teksta koji treba kazat ali se samo pojavi i nestane konkretno kad pričam sa ESBERNOM  ?? Hvala

Bilo već masu puta, imaš fix, voice.bsa treba extractat i rješi se problem, prije par stranica čini mi se bio link za taj extractor....

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1654425
13 godina
AbeDomeNuS kaže...
MasterOdisasteR kaže...

Bilo već masu puta, imaš fix, voice.bsa treba extractat i rješi se problem, prije par stranica čini mi se bio link za taj extractor....

Ako ti nije problem link dat jel ne mogu nac 

ShadowWLordD
14 godina
neaktivan
MasterOdisasteR kaže...
AbeDomeNuS kaže...
MasterOdisasteR kaže...

Ako ti nije problem link dat jel ne mogu nac 

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1654425
17 godina

Dragonscale armor, jel ono spada u Heavy ili Light ? (cini mi se da ne spada nikud)

Truth in engineering.

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice