The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.449.681
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
17 godina
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
VooDooZg kaže...
Ince onaj mod ( koji otezava - nemam sad link poslje stavim ), je pre pre dobar Sad kad neknos zveknem strelom i ak ne pogine isprva me sljedi kilometrima i kroz vrata, i sulja se i iznenadi me - opcenito ai neprijatelja je popravljen za 2000% vise ih se spawna pa i to daje dodatnu takticku car borbe itd... Lv up je sporiji itd ....... Super stvar
PeaceFrog kaže...

Za sve one kojima je igra prelaka:

Jel itko probao slijedeće modove:

Slower leveling - http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=175

i

Increased spawns - http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=1269

@VooDooZg koji si instalirao? 1., 2. ili obadva? namjeravam krenut ispocetka (nije da sam nesto obiso, nisam se mako od witheruna i riverwuda :) ) al nekak se nikak nemrem uzivit da sam nord :) a i dosta sam lunjao okolo pa sam pocistio neke dungene samoinicijativno pa mi sad onaj lik koji daje zadatke ne daje te koji su ocisceni, a ja bi bas te papirice sa zadacima skupljao :))

vec dugo nisi nabacio neki link sa modom koji koristis, pa ako nebi bilo problem, nabacit, tak da ak cu vec krenut ispocetka, da krenem u iStilu :) da dozivljaj bude potpuno drugaciji i da vise nista nebude isto :))

unaprijed zahvaljuje :)

14 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

Polako mi je postalo dosadno pa sam se bacio na main kvestove, trenutno je talačka kriza u elven ambasadi {#}

Recite mi, koliko još nakon toga ima main kvestova?

Neznan koliko će mi se dati istraživati i grajndati sporo nakon main kvesta, pogotovo ako su sajdkvestovi ponavljajuči i slične tematike.

Ovako kad idem 'uz' glavni kvest pa obavim +5 stvari sa strane bude mi odlično, taman.

malo, ja sam napravio 5 questova, nakon toga radio offquestove do levela 34 i tada opet krenuo na main questove.

Bio sam šokiran, kroz jutro prije faksa sve sam obavio. Stvarno je kratak main quest

17 godina
neaktivan
The Elder Scrolls V: Skyrim

Našao sam glass sword i sad me zanima da li ga mogu usavršiti budući da mi je smithing samo u heavy armoru? Ako ne, da li ga mogu odnjeti negdje da se usavrši?

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded ----- Iron Within, Iron Without!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...

Našao sam glass sword i sad me zanima da li ga mogu usavršiti budući da mi je smithing samo u heavy armoru? Ako ne, da li ga mogu odnjeti negdje da se usavrši?

čekaj do deadrica :D Glass je na drugo strani tree-a, tako da nemožeš niti nemožes odnjeti nekome(bar tako mislim)

13 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...

ja mislim da ga mozes ojacati ali ne kao sa perkom, ja sam ojacavao neke bez perka na fine ali mislim da ne mozes dalje

btw kao ojacavas na legendary na toliko ne mogu ni sa perkovima

17 godina
djdragon95 kaže...

Meni osobno jedan od ljepših armora u igri :D

Koji je to armor?

Koristite blage riječi i jake argumente BF3 nick: Dorjan_CRO
17 godina
forzzuk kaže...

Polako mi je postalo dosadno pa sam se bacio na main kvestove,

Također. Imam sto sati. Ja to planiram kada obavim Dark Brotherhood.... Ali znam da ću obavljajući qeustove za njih još usput napravit gro questova. Nešto me ipak vuče da igram dalje. Nabavio Batmana, ali nikako da krenem.

Još nisam imao nijedan bug nakon 100 sati, (osim letećih mamuta, konja i mačeva/štitova) i nadam se da Bethesda radi na opakom DLCu. Kada se samo sjetim Shivering Isle DLCa.. Kakvo je osvježenje bio dolazak u onaj grad luđaka....

ššššš - možda su u šumi
15 godina
neaktivan

Nisam prije volio rpg igre, ali sada vidim da sam u krivu bio! SKYRIM RULES! Predobra igra, sama prica sa pocetka je zanimljiva, malo je dosadno hodati, makar dok neustedim za konja ali inace igra rules!

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Luxy2501 kaže...

Nisam prije volio rpg igre, ali sada vidim da sam u krivu bio! SKYRIM RULES! Predobra igra, sama prica sa pocetka je zanimljiva, malo je dosadno hodati, makar dok neustedim za konja ali inace igra rules!

Konj je prespor, čak si brži bez njega {#}

17 godina
XVII Mini kaže...
Luxy2501 kaže...

ššššš - možda su u šumi
13 godina
Sad vise nisam siguran dali sam samo 2 mod instalrao ili oba moda !? Moguce da sam samo drugi instalirao, ali nebitno jer ti ovaj 2 radi na nacin ----- da ako si ti 30lv onda ovisno o tezini protivnik je 30-34-38lv i ima takvu opremu, uz jis 100 stvari,,,, ako ides ispocetka onda instaliraj oba moda imho
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
Sad mi se light armor skill puni 15 puta brze jer me tuku ko majmuna i strele mi dolete od nikud ;) jedva cekam vikend... Ajde sad jos koji mod za texture dobar nek neko stavi ili koji drugi dobar mod da ga je isprobao ----- jedva cekam kad izadje jedan komplet mod od kojih 200-300mb ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Konj je za qurac napravljen, brzi sam od njega u light armoru i s lukom na ledjima i natrpan staminom mogu trcat dosta dugo a sad kad perk dobim da se stamina puni 50% brze ---- kakav konj onda, nebitan je :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
doktor1 kaže...
XVII Mini kaže...
Luxy2501 kaže...

Što nisam u pravu? samo kažem ...

17 godina
VooDooZg kaže...
Sad vise nisam siguran dali sam samo 2 mod instalrao ili oba moda !? Moguce da sam samo drugi instalirao, ali nebitno jer ti ovaj 2 radi na nacin ----- da ako si ti 30lv onda ovisno o tezini protivnik je 30-34-38lv i ima takvu opremu, uz jis 100 stvari,,,, ako ides ispocetka onda instaliraj oba moda imho

Ono šta je većina fanova zahtjevala da se makne iz Obliviona!! Da svi na mapi napreduju zajedno sa tobom. Užas!

ššššš - možda su u šumi
13 godina
Zasto !?!? ..... Pa kaj je te bi logicno da ti prebildani 30 lv udjes u zonu di su banditi lv 20 i onda ih razguzis pogledom !?!? .... Meni je ovo sasvim super, i pogotovo to kaj su 10 puta pametniji sad ocito ide sa visim lv ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Kakovg smisla ima sav taj upgrade oružja, oklopa, perkova i sličnih stvari ako ćeš konstantno dolazit do protivnika koji te razljepe kao da si lvl 10, a ti si madafakar lvl 43 sa opakim armorom i oružjem iz druge galaksije i onda imaš problema sa banditima koji spavaju n apodu i nose krpice. To je bilo najveće s*anje u Oblivionu i to su ispravili, ali netko želi po starom...njegova volja!

Zar to ima smisla!?!? Da cijeli svijet postaje bedasmadafaker zajedno sa tobom, Dragonborne spasiocem Skyrima!?!? I dont think so....

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.12.2011 18:08 (doktor1).
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ne sviđa se ni meni to scaliranje protivnika. Jednostavno nemaš osjećaj napretka u igri.

Nego, imate li vi ideje kako da mi aktivne efekte pokazuje dok igram. Jer jednostavno kad npr. bacis štit, ne znam kad će mi isteći efekat, a ne ide mi se cijelo vrijeme ići u izbornik i pauzirati borbu.

15 godina
neaktivan
Camalus kaže...

Ne sviđa se ni meni to scaliranje protivnika. Jednostavno nemaš osjećaj napretka u igri.

Nego, imate li vi ideje kako da mi aktivne efekte pokazuje dok igram. Jer jednostavno kad npr. bacis štit, ne znam kad će mi isteći efekat, a ne ide mi se cijelo vrijeme ići u izbornik i pauzirati borbu.

ja primjetim i skaliranje i napredak..prije nisam mogao uc u dungeon sam, bez Lydie, i nisam mogao ravno 1 na 1 ubit nikoga a da ne iskoristim bar neki potion...

sada sam lvl 50, i mogu 1 na 5, u vecini slucajeva bez potiona, ali primjetim da su i protivnici jaci, tako da ako se previse opustim i pocnem glupirat, odma dobijem kaznu

13 godina
S tim modom, batem u Riftenu i okolici di sam sad imaju bolji armor i bolje oruzje i pametniji su i kad te nadju nahebo si ali zato ako si dobar i koristis potencijale/skillove onda si u igri, ako igras archera koji koristi light armOr zbog sneak i to sve skupa dobro izbalansira i koristi kako he zamusljeno onda nema problema, sneak + 3xlegendary bow dam. I bandit legne ako te skuzi bome ces mu morat 10-ak strela deknut uz to kaj ce ako ima kakav potion onda ce ga iskoristiti i vratiti si health a ne da ga kao retardinjo ostavi tebi !!!!! Tak da - mrak je tvoj prijatelj !! Ili ako si tenk onda koristi to kaj vec trebas !! Tak to i treba biti !!
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.12.2011 18:23 (VooDooZg).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Da ja stavim taj mod i najobicniji Draugr bi me razvalio sa 1hit, prakticki ne nosim armor, samo abrakadabra halje xD. Dobar mod bi bio kad bi bossovi bili do 5lvla jaci, a svi slabiji od njih do 10-15 lvla slabiji od naseg lika(naravno domace i divlje zivotinje bi uvijek imale staticni lvl, kao i sad, nije logicno da se i one lvlaju s nama)...
15 godina
neaktivan

Hm, ekipa, ako može prijedlog!

Što je zabavnije, ili bolje rečeno, fleksibilnije ili manje monotono, dual wield ili one-handed + štit? Nikako da se odlučim...magija mi se nije dopala zbog scaliranja spellova, tako da sam morao podići Illusion recimo da bih koristio invisibility i sl., a do tada je bilo samo spamanje fireboltova. One-hand + štit mi se pari zanimljivo, ali koliko borbe traju? Znam da je inače igranje tanka većinom bazirano oko "upijanja damagea" pa se borbe često razvuku...jel to slučaj i ovdje?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
XVII Mini kaže...

Si cuo za galop!?

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka
14 godina
protjeran

odlučio krenuti od starta. sa assasinom, sneak, archery i 2 daggera. koja rasa bi bila najbolja za to: dark elf ili one velike mačke sa repom hehe? (imaju sneak bonus nekakav)

LoL East server, nick Skullscar, main champ Ezreal
13 godina
Najbolji za to ti je wood elf - ja igram apsolutno istu stvar i savrseno mi je lego !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

nekužim zašto toliko pi*dite oko rasa. One daju samo mali bonus, neki bonus i +5skill u nekim drvima što je sitnica.

Ja npr. bilo što igram odaberem bretona da me magovi nemogu 1 shotat

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nisi, konj ima sprint znaš, odnosno galop.

VooDooZg kaže...
Zasto !?!? ..... Pa kaj je te bi logicno da ti prebildani 30 lv udjes u zonu di su banditi lv 20 i onda ih razguzis pogledom !?!? .... Meni je ovo sasvim super, i pogotovo to kaj su 10 puta pametniji sad ocito ide sa visim lv ;)

Zato što se onda gubi osjećaj napredka, kad ti dođeš negdje, u neki dungeon, a ovi te nalupaju ko beba zvečku i vratiš se 15 lvl poslije i razbiješ ih, to je smisao RPGa, inale nema osječaja napredka.

skullscar kaže...

odlučio krenuti od starta. sa assasinom, sneak, archery i 2 daggera. koja rasa bi bila najbolja za to: dark elf ili one velike mačke sa repom hehe? (imaju sneak bonus nekakav)

Wood Elf ima jači archery i light armor, dok mačke imaju bolji sneak i one handed, lockpicking, sneak, pickpocketing i ostali thief/ assassin skillovi su im isti.
Ja preporučam mačku, a ti vidi što ti više paše.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
15 godina

oh da ih bog mazo. Instalirao novi patch i sad mi se igra ruši svako malo, a ni ne pričam o custom texturama koje mi sad ne rade . Prije sve radilo normalno sad ništ. Ma vračam se na staro pa kak bude bude, a nije da sam tijeko nekih 50h  igranja naišao na neki bug koji mi uništava doživljaj.

For everything you gain, You lose something else.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...

Ljudi pa zar ne čitate opise perkova? možeš ga usavršavat kao dobar kovač iako nemaš glass no duplo manje nego kad imaš perk : )

Recimo ja imam lijevu stranu lakih metala razvijenu, 70% smithinga (bez ikakvig grindanja, samo normalno ubijanje životinja i pravljenje oklopa od kože, level 35) i moj glass armor je legendaran (popijem +50% sithing potion NE NAPRAVLJEN nego nađen u tamnici) i glass mač mi je puno jači i od ebonyja a vjerovatno će bit jači  iod daedrica, što mi je malo lame : )

16 godina
neaktivan

Jeli se magicka reg stacka? Naime onaj archmage roba mi daje 100% magicka reg i jos nosim masku koja mi isto daje 100%. Jeli to znaci da imam 200% magicka regeneracije?

Kurwe, alkohol i torcida!

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice