- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja ne mogu vjerovati da onaj mutavi starac s kojim sam imao masu problema, opet radi probleme. Na onom mirovnom sastanku, on valjda po rasporedu nešto treba reći, ali naravno, ne govori ništa. I svi gledaju u njega, i ništa se ne događa. A ja se ne mogu maknuti s mjesta i učiniti bilo što. Stvarno ne znam što dalje..
imam problem... oni ice mage likovi koriste ice spike. sve bi to bilo u redu da sad taj ice spike meni ne viri cilo vrime iz guzice i ne mogu ga se nikako rijesit... kao da je dio mog armora... ima li tko ideju kako da to cudo nestane iz moga desnog guza?
imam problem... oni ice mage likovi koriste ice spike. sve bi to bilo u redu da sad taj ice spike meni ne viri cilo vrime iz guzice i ne mogu ga se nikako rijesit... kao da je dio mog armora... ima li tko ideju kako da to cudo nestane iz moga desnog guza?
Ja sam taj ice spike često imao zaglavljen u vratu...Makne se s vremenom (valjda)...
wtf.
kako mu je ovo uspilo.
Ja sam taj ice spike često imao zaglavljen u vratu...Makne se s vremenom (valjda)...
ne virujem bas... viri iz guzice cilo vrime... pokusao sam i reloadat i sve ali nista -.-
ne virujem bas... viri iz guzice cilo vrime... pokusao sam i reloadat i sve ali nista -.-
Upisi u konzolu 2 puta sexchange i nestat će. Ima san isti problem.
nisam ljubitelj prckanja po konzoli... bar ne na prvom playthrough, ali izgleda da nemam rjesenja... hvala za savjet
nisam ljubitelj prckanja po konzoli... bar ne na prvom playthrough, ali izgleda da nemam rjesenja... hvala za savjet
Ja sam tako trcao sa dvije strelice jedna na kacigi druga na bedri, maklo se tek kad sam "popusio" jos par strelica od drugih protivnika. Pa pokusaj to.
mod koji rijesava problem s custom keybindingsima:
Ja ću se definitivno posvetiti levelanju, malo sam pretjerao sa questovima, lvl12 a guram nosinu sve više gdje mi nije mjesto. Eh, i priklonio sam se pobunjenicima, ne znam koliko mi je to pametno bilo, ali vidjeti ćemo.
Jel ko zna onaj drinking quest di pijes sa SAm Guevenne pa te otmu,ja pijem s njim i samo bude quest completed.
E sad jer to ima kakve veze sto sam vukodlak i otporan na bolesti....ili?
Evo još malo bugova:
-ne može se postati thane od Dawnstara (koliko god ljudi pomogli uvijek će pisati 2/3) i jarl vas neće imenovati Thanom
-quest koji dobijete u Inn-u u winterholdu da nađete neku žensku (isabella se zove) ne "aktivira" se tj ne piše u quest logu pa morate jako dobro slušat šta NPC_ovi govore da bi riješili taj quest
+ neke sitnice tipa, bounty questovi mi se ne maknu iz quest loga kad ih riješim pa mi je sada quest log krcat bounty questovima koje sam već riješio
+ navodno se nemože postati ni thanom u winterholdu jer ni tamo nemožete skupiti 3 questa da pomognete stanovnicima (tako barem čitam po forumima, još nisam probao iz prve ruke)
ovo me sve više počinje živcirat...... kao što sam prije rekao, ajd da je bug sa grafikom, neki glitch ili tako nešto ali quest bugovi zbilja uništavaju doživljaj igranja
Ja sam valjda onda imao sreće jer sam postao thane između ostalih i u ta dva grada. Treba sa svima razgovarati više puta jer nisu odmah svi raspoloženi ti daju quest.
Je i doživio sam prvo propadanje kroz grafiku kod labirinta. Pa tamo malo pripazite. Dok sam se vračao "lift" se nije digao do kraja i evo mene ispod svega.
Nemogu nikako dobiti treći quest u Dawnstaru.... Jesi sva 3 dobio u gradu ili negdje van grada?
I ono za winterhold ne drži vodu, tamo sam uspio postati Thane iako nijedan quest nisam dobio u quest log, samo sam čuo dijalog i po tome riješavao questove....
Ostao mi je još samo Markhart za riješiti. Nadam se da neće i tu biti bugova
E sad za sve koji imaju problema sa bugovima zbog kojih se ne mogu završiti questovi. Ima jedan način koji sam isprobavao i ponekad radi a ponekad ne. Trebat će koristiti konzolu, pa oni koji to ne žele nek preskoće ovaj post.
Ovo radite na vlastitu odgovornost,zato prije nego krenete za svaki slučaj spremite sejvanja na sigurno.
1. Prije nego počnete prčkati po konzoli sejvajte igru
2. E sad počne konzola, upalite konzolu i upišite u nju
showquesttargets
Ta naredba će vam izlistati sve aktivne questove. Neće pisati imena questova nego njihovi ID-ovi. Sad ako imati više questove ( a sigurno imate) napišite sve ID-ove na papir. To treba jer vi u biti neznate ID questa koji vam treba nego ćete ga naći traženjem. Zato, vrijeme traženja ovisi o broju questova. Važna stvar kod ovog traženja je da će vam se automatski otključavati novi questovi, pa zato treba napisati koji su sve questovi na početku da ne bi morali proći cijelu igru prije nego nađete ID questa koji vam treba. Ne brinite se zbog ovog otključavanje novih questova, to će se sve vratiti na staro kada natrag load-ate sejvanje koje ste napravili u prvom koraku. U konzoli listate stranice sa PageUp i PageDown tipkama na tipkovnici.
3. E sad ide najdosadniji dio. Vi neznate ID questa pa zato morate isprobavati. Malo ubrzanje kod traženja bugovitog questa je sufiks ID-a koji vam može pomoći. Sufiks MQ se odnosi na glavne questove (Main Quest), mg se odnosi na questve od mage guilda, tg thief guilda itd. Postoji neka logika označavanja. Ako znate gdje ste dobili taj quest to vam može pomoći. Traženje potrebnog questa koji je zablokiral se odvija na slijedeći način, (dosadni način), nakon što ste upisali "showquesttargets" bez navodnika i nakon što su vam se izlistali svi aktivni questovi, shema je sljedeća:
Upišite u konzolu
sqs id_questa (npr. sqs mgr20)
i izlistat će vam se sve faze tog questa i ujedno ID faze pojedinog questa, a iza dvotočke će stajati 1 ili 0 ovisno da li ste tu fazu već napravili ili ne. (Umjesto id_questa stoji id koji ste pročitali gore u konzoli). Sad ide treća naredba. Upišite u konzolu
setstage id_questa id_faze_questa (npr. setstage mgr20 20)
i igra će vas prebaciti u sljedeću fazu. Nakon te naredbe na ekranu će se normalno pojaviti poruka o daljnoj fazi tog questa iz koje se može pročitati da li taj ID odgovara traženom questu ili ne. Ako to nije taj quest ponavljate postupak. Znači upišete opet u konzolu "sqs id_quest" , ali sada ID od questa prije njega. Pročitate ga pomicanje sa PageUp prema gore. To će vam izlistati faze tog novog questa. Pa onda opet upišete "setstage id_novog_questa id_faze_questa", i pročitate na što se ona odnosi.
Preporuka je da idete na sljedeću fazu,a ne odmah na kraj questa. I da prilikom upisivanja u konzolu nemate upaljenu kartu Skyrima ili neki od menija jer se onda ne vide poruke questa.
Znaći sad ponavljate postupak dok ne nađete odgovarajući quest.
4. Kada ste pronašli taj bugoviti quest, zapišete ID questa i potrebne faze na papir, Load-ate sejvanje iz prvog koraka, otvorite konzolu i samo upišete naredbu na daljnu fazu tog questa, znaći kao primjer upišete samo "setstage id_questa id_faze_questa" i to je to. Dalje normalno izvršavate taj quest i sve ostale.
PS:
Ovaj postupak ne vrijedi za sve questove, neki ne reagiraju što ćete vidjeti i prilikom isprobavanja. Postupak ne radi za questove koje ste već napravili, znaći završili do kraja, a oni su ostali još uvijek prikazani kao aktivni. Ako naiđete na takav quest (ja jesam), možete upisati još u konzolu naredbu "completequest id_questa" koja će maknuti pokazivač sa mape ali ne i sa liste aktivnih questova.
PPS:
Naredba completequest završava quest i trebala bi ga maknuti sa liste, ali kod nekih bugovitih questova to nije slučaj.
Za izlistavanje svih naredbi u konzolu upišite help.
PPPS:
Samo da još nadodam to sam napravio zbog questa koji je meni zablokirao,quest je
Find the copy of N'Gasta! Kvata! Kvakis!
a ID tog questa je za one koji trebaju mgr20
Usput bilo bi dobro da i ostali koji naletite na bugoviti quest i riješite ga na taj način, na forum upišete ID tog questa da se skrati vrijeme traženja.
jako kvalitetan post sto se tice bugovitih questova... probat cu, jedan quest mi je trn u oku, nadam se da cu ga uspjeti maknuti uz quest loga
edit: upalilo je, uspija sam rijesit quest iz blind cliff cave: melka and petra
Ja sam taj bugoviti quest sa mage guildom tražio otprilike 15-20 minuta jer sam u to vrijeme imao 7 questova od njih.
Nemogu nikako dobiti treći quest u Dawnstaru.... Jesi sva 3 dobio u gradu ili negdje van grada?
Da sva tri questa dobiješ u gradu, ne sječam se točno gdje.
Jel ko zna onaj drinking quest di pijes sa SAm Guevenne pa te otmu,ja pijem s njim i samo bude quest completed.
koristi spoiler pls poput ovoga sto sam ja sada
koristi spoiler pls poput ovoga sto sam ja sada
Sry
Sry
sry je nedovoljno dobro, editiraj post
Sry
sry je nedovoljno dobro, editiraj post
Sry 2
Koje postavke za najjacu grafiku, kad stavim na ultra onda se antiostopic filtering makne potpuno, pa neznam sta je bolje?
Imam problema sa "First Lessons" questom, poslušam šta mi onaj mage ima za reć, baci prvi spell na mene, ja ga odbijem sa wardom, i nakon toga samo stoji.
Šta da radim, probao sam reloadat save, ući, izaći, sa followerom, bez njega. Po_izdit ću.
Čak sam ga probao sa shoutom malo odbacit iza, ali ništa.
lvl 70 ... ja i supruga ... grafa je super, nazalost kao sto sam vec rekao ati kartice imaju problema sa texturama na nekim mjestima ali inace radi ok, puno bugova, previse se mora skipati preko konzole, izuzetno lagano lvlanje cak na master tezini koju stalno igram, fakat mi je zao sto jos nisu malo poradili dulje na njemu i izdali ga kako spada. Da ne zaboravim voice acting je strasno los ... vrti se valjda sve ukupno mozda 10 glasova u cijeloj igri :(
Hoću li ja ovo moći igrati s ovim čudom pod Moj PC, prvi komp i na kojim postavkama i rezom otprilike?
Hvala.
najbolje ti je sam provjerit, ova stranica meni uvijek pomaže SystemRequirementsLab.com
ta stranica je najvece smece koje postoji...
Hoću li ja ovo moći igrati s ovim čudom pod Moj PC, prvi komp i na kojim postavkama i rezom otprilike?
Hvala.
Najbolje da i sam isprobaš. Igra bi ti trebala raditi bez problema na Ultra