The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.449.886
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
14 godina
neaktivan
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
alscaul kaže...
dv14 kaže...

Sad mi je žao što nisam trenirao archery, sneak i light armor. Mislim da bi bilo puno zanimljivije i lakše ubijati stvorenja.

istina xD archery i sneaking mi se čini malo op, pogotovo protiv malo jačih protivnika i zmajeva

vjeruj mi da i je op... daedric bow + daedric arrows + par perkova da te protivnici skoro ni ne primjecuju, igra postaje prelagana cak i na master

Smrt jednog čovjeka je tragedija, smrt milijuna - statistika.
17 godina
neaktivan
The Elder Scrolls V: Skyrim

Meh, nije zanimljivo s lukovima, ja to preferiram s daggerima riješavati ko pravo mučko đubre.

Zapravo toliko sam mučko đubre da sam i zmaju uspio staviti "soli" na rep. {#}

U jednom potezu blood dragon na 50% zdravlja :) U jednom potezu blood dragon na 50% zdravlja :)
a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.11.2011 0:06 (ZC_Someone).
Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

oh, neeee, naletio sam na bug kod gosn septimusa, najbolje da pogledate video (ne gledajte video ukoliko si ne želite spoilati radnju)...

dakle septimus umjesto da se raspadne po podu stoji pored knjige i glumi gljivu, ukoliko pokušam razgovarati s njim dobijem poruku "this person is busy", pretražio sam net i nisam našao rješenje, možda netko ovdje zna, isto ima bug... nešto, priti plizz {#}

edit: riješio septimusa fireballom {#}, bog nek mi dušu prosti... {#}

autori koje ignoriram: Sinatra, Ezio, alen-c, Viator, Talalej, epos, Lazarus Long
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.11.2011 1:15 ((s)izgoreo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Oberstleutnant kaže...

U cemu je stvar oko ove igre? Vidim da je ekipa apsolutno poludila pa ono?

Nek me neko prosvijetli...

nek mi neko da dovoljno dobar razlog da ju zaigram s obzirom da od kad postoji multiplayer rijetko ili skoro nikad ne igram single..

Mozda ti ovo pomogne za pljucnut 300+ kunelica

14 godina
neaktivan

ako je i archery op.. onda jedino sta nije op su Magicka based likovi lol
ja sa one handed (imam heavy armor - na svakom dijelu armora imam +25% one handed dmg + ring + amulet ) sve oneshotam..zmajeve isto vrlo brzo dok se spuste

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
quickr kaže...

Evo još malo bugova:

-ne može se postati thane od Dawnstara (koliko god ljudi pomogli uvijek će pisati 2/3) i jarl vas neće imenovati Thanom

-quest koji dobijete u Inn-u u winterholdu da nađete neku žensku (isabella se zove) ne "aktivira" se tj ne piše u quest logu pa morate jako dobro slušat šta NPC_ovi govore da bi riješili taj quest

+ neke sitnice tipa, bounty questovi mi se ne maknu iz quest loga kad ih riješim pa mi je sada quest log krcat bounty questovima koje sam već riješio

+ navodno se nemože postati ni thanom u winterholdu jer ni tamo nemožete skupiti 3 questa da pomognete stanovnicima (tako barem čitam po forumima, još nisam probao iz prve ruke)

ovo me sve više počinje živcirat...... kao što sam prije rekao, ajd da je bug sa grafikom, neki glitch ili tako nešto ali quest bugovi zbilja uništavaju doživljaj igranja

Ja sam valjda onda imao sreće jer sam postao thane između ostalih i u ta dva grada. Treba sa svima razgovarati više puta jer nisu odmah svi raspoloženi ti daju quest.

Je i doživio sam prvo propadanje kroz grafiku kod labirinta. Pa tamo malo pripazite. Dok sam se vračao "lift" se nije digao do kraja i evo mene ispod svega.

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.11.2011 0:52 (formula1live).
14 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
D3ViL kaže...

Poceli su me nervirat frost/blood zmajevi jer mi je Bow skill jako low (sve u two hander) Pa mi treba 100 godina da ga nateram da sleti. Ko preventivu nakupovao sam prstenja i neckova koji su jako lagani pa na svaki nabacio resistance na frost/fire etc etc tako da trpam oko vrata ovisno od situacije {#}

i mene malo zivciraju... cuo sam da ima shout kojim zapovijedis zmaju da sleti, ali ga jos nisam nasao... odnosno nisam se ni trudio, tako da nisam jos na njega naletio

Taj shout Dragonrend Dobijes ga kad prelazis main quest i kad nadjes Elder Scroll...kao gledas u proslost sa elder scrollom tako nesto ugl. vrlo je koristan protiv zmajceka {#}

14 godina
neaktivan
ouchh kaže...

ako je i archery op.. onda jedino sta nije op su Magicka based likovi lol
ja sa one handed (imam heavy armor - na svakom dijelu armora imam +25% one handed dmg + ring + amulet ) sve oneshotam..zmajeve isto vrlo brzo dok se spuste

eh... da te vidim protiv ancient dragona xD

15 godina

Pao prvi div. {#}

Luk i strijela, sneak, Lydia i pao je nakon 6-7 strijela.

Uff danas mi je prvi put užasno pao fps. Igra mi se vrtila na 10-15 fps.

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.11.2011 1:26 (dv14).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

E jel ono u High Hgrotharu u Courtyardu na nebu pokraj 2 mjeseca Aurora Borealis?

Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ne i nema je svako malo na nebu.

Ako te stisnem teško bude uredi mi pomognem hvala, savvy?
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kora kaže...

E jel ono u High Hgrotharu u Courtyardu na nebu pokraj 2 mjeseca Aurora Borealis?

I ja sam uzivao u pogledu dok se mesina pekla ;)

15 godina
neaktivan

Opet ja sa DragonRendom,dual wield HighElf Destruction Arch Mage bla bla bal :D

WoT: BlackRainCRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
EraserHead kaže...

Ono što mi se nevjerojatno sviđa u igri da nema GLUPOG respawna, tj. kada pobiješ svo ljudstvo u nekoj tamnici, i vratiš se nakon nekog vremena opet u nju, leševi i dalje ostaju a nema drugih protivnika {#}

Neprijatelji u većini pećina će se respawnat nakon nekoliko igrinih dana ili tjedana.

17 godina
neaktivan

evo jedna turistička, ja i u pozadini talos, slikao me morž sa plaže jakim zumom...

autori koje ignoriram: Sinatra, Ezio, alen-c, Viator, Talalej, epos, Lazarus Long
Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
protjeran
forzzuk kaže...

WTF?

Dinamo živi vječno
15 godina
Kora kaže...
forzzuk kaže...

WTF?

Sarkazam.Bazinga.

15 godina
neaktivan
Prince-Artas kaže...
EraserHead kaže...

Ono što mi se nevjerojatno sviđa u igri da nema GLUPOG respawna, tj. kada pobiješ svo ljudstvo u nekoj tamnici, i vratiš se nakon nekog vremena opet u nju, leševi i dalje ostaju a nema drugih protivnika {#}

Neprijatelji u većini pećina će se respawnat nakon nekoliko igrinih dana ili tjedana.

To je i logično, da se nakon nekog vremena netko drugi tu naseli...samo da li je čisti respawn ili se pojave drugi neprijatelji?

Good Artists Copy, Great Artists Steal.
13 godina
odjavljen

Ljudi, jel se do 50 levela uzimaju perkovi. Cuo sam da je tako i ia se poslje leveluje jako sporo. ???

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Warrior Nation - [WNx] trazi igrace za MW2 i Black Ops...Steam : cron555 ili [WNx]KaiseR

7 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Usporedba WoWa i Skyrima {#}

11 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kao što se može grafika podesiti da bude bolja nego ultra, dali se može tisto tako podesiti da bude manja od low, ja sam ga uspješno pokrenuo na amd 2800+(2.1 jedna jezgra), 7300gt(512ddr2 mb) i 768 mb rama, stvarno je optimizirana igra.

Ali blago rečeno "šteka", može se igrati ali nije to to.

Znam da nije gušti igrati na low i da bi bilo bolje pričekati da se kupi nov PC ali to nije ostvarivo u dogledno vrijeme{#}

Hvala na pomoči{#}

S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

uh na takvim komponentama niti low ne može raditi. štekanja se ne budeš riješio nikako

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. Mahatma Gandhi
14 godina
neaktivan

Ima li kakav mod za grafiku,posto ovo mi nije to,radije bih jos malo pricekao da tako nesto izade i onda igrao igru kako spada.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Gdje kupiti nekakvo oružje,imam nekakvu sjekiricu sa damageom 12...{#}

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

A nađeš,kupiš u trgovinama,enchantaš,napraviš od rude i tako.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

U SkyrimPrefs.ini isključi ili smanji shadow i water efekte, e sad kako i na što se ne bih mogao sjetit, dovoljno davno sam to čačkao da sam zaboravio, guglaj, imaš i onaj ini tweaker.

Na mom računalu radi dovoljno dobro da bude igrivo (učitavanje većih mjesta nekad potraje i do minutu), spašava me proc i memorija (točnije onaj tweaker da igra koristi više od 2GB RAM-a), bitno da mogu igrati dok dođe nova grafička, a tada se kreće ispočetka {#}

Ovdje može biti VAŠA reklama!
13 godina
odjavljen
Comi123 kaže...

Ljudi, jel se do 50 levela uzimaju perkovi. Cuo sam da je tako i ia se poslje leveluje jako sporo. ???

Pa ja sam level 50 i približavam se 51-vom. Ovo usporenje baš nisam primjetio, leveli se valjda konstantno usporavaju ali ja ću doći na level 51 isto brzo kao i što sam došao ne levele 45-50. U  biti što ti je skill veći to ti brže raste i level. Normalno ako će ti poslje ostati sami skilovi kao na početku onda se i level sporije diže. 

16 godina
neaktivan
xhopeon kaže...

U SkyrimPrefs.ini isključi ili smanji shadow i water efekte, e sad kako i na što se ne bih mogao sjetit, dovoljno davno sam to čačkao da sam zaboravio, guglaj, imaš i onaj ini tweaker.

Na mom računalu radi dovoljno dobro da bude igrivo (učitavanje većih mjesta nekad potraje i do minutu), spašava me proc i memorija (točnije onaj tweaker da igra koristi više od 2GB RAM-a), bitno da mogu igrati dok dođe nova grafička, a tada se kreće ispočetka {#}

hvala idem odmah isprobati

S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice