Dal bi mogo ja na hd 6850 i athlon x3 450 na 3,5ghz igrat na high detaljima na rezi 1280x1024?
Da.
Dal bi mogo ja na hd 6850 i athlon x3 450 na 3,5ghz igrat na high detaljima na rezi 1280x1024?
Da.
Imam 4gb rama.
I nam mom PC igra radi na ultra, jedino sam sjene dao na high. Imam od 30-60 fps, starno super optimizcija.
Da.
Sa tim PC-om na toj rezi moze sve da igra na MAX sve zive reflekse, anti-aliasing, shadows, sve... Jer ja mogu a njegova grafa je jaca od moje.
Izvinjavam se sto opet naglo upadam... Ne pratim ovu temu jer nemam vremena od Skyrim-a Samo dva mala pitanja. Koji je maksimalni level u igri i i do kojeg levela se mogu uzimati perkovi? Pravim novog lika pa ako neko hoce da mi odgovori. Sto brze to bolje. Hvala.
Tepretski 81. ( tada digneš sve perkove na 100 ), ali se nakon 50., počinje jako teško levelati.
Ti kazes da: tada dignes sve perkove na 100. Koliko ja znam ne podizu se perkovi nego SKILOVI, jel da? Nego jel istina da se perkovi uzimaju samo do 50 levela?
Ako ti tako kazes
Igra li netko kao assassin?
Šteta što igra ima bugova. Već 2 questa ne mogu završiti zbog njih. Ne vjerujem da će patchevi omogučiti daljnje nastavljanje questa jednom kad zablokira.
To i mene odbija od igranja, ima dosta bugova, pa ću ja ljepo pričekat patcheve.
Jesi prije 5670 imao 8800GS?
nasao sam bug u igri
rijec je o questu pod miscellaneous, odnosno side quest-u
ime questa je Kill the Hagraven Petra, smjestenog u Blind Cliff Cave, istocno od Markarth-a
radnja questa je ubiti predhodno imenovanog npc-a, a quest daje jedna druga hagraven vjestica koja je zatvorena u kavezu. radi se o tome da vjesticu koja daje quest treba osloboditi i skupa s njom ubiti Petru, međutim kako su te kuje opake s magijom ja je nisam htio osloboditi nego sam zelio sam dovrsiti posao u slucaju da njih dvije ne udruze protiv mene, jer i jedna hagraven je pain in the ass, a dvije je katastrofa.
na kraju ako niste isli skupa sa njom i dođete kasnije ona nece prihvatiti da je Petra ubijena, mada sam ja nju dovukao ovoj drugoj ispred nogu. nazalost autosave nije spremio igru prije ulaska u Blind Cliff Cave, tako da quest ne mogu zavrsiti. a posto je side quest mislim da nece imati nekog vitalnog utjecaja na pricu itd...
volio bih da mi netko kaze sto se dogodi kad se quest zavrsi.
Nope. Nikad nisam imao nVidiu. Samo 5670 ,a prije toga integriranu gma 3100.
E onda nebih znao...Sori :/
Skinio si vjerovatno patch od enb jelda....svakom pise 8800gs il enb adapter.....nemas brige u vezi toga
Skinio si vjerovatno patch od enb jelda....svakom pise 8800gs il enb adapter.....nemas brige u vezi toga
Moguće. Skidao sam nekakve fixeve pa samo možda i to skinuo.
Glavno da mi zbog toga ne pada fps..
Bitna stvar šta me također oduševila. Nakon 40 sati tamnice i spilje nisu repetativne, (valjda sam dobro napisao). Fantastično! A i mapa je ogromna,(kažu iz Bethesde kao iz Obliviona) ali toliko različita na mjestima da je to odlično. Još kada izbace neki DLC kao Shivering Isle, (koji me je u vrijeme Obliviona oduševio sa dizajnom) veselju neće biti kraja!!
GOTY - EOD
Ono što mi se nevjerojatno sviđa u igri da nema GLUPOG respawna, tj. kada pobiješ svo ljudstvo u nekoj tamnici, i vratiš se nakon nekog vremena opet u nju, leševi i dalje ostaju a nema drugih protivnika
Zasad 14h igranja i lvl 9, istražujem sve živo,trenutno kupujem kuću.... nadam se +200h igranja!
Ja igram.
Uletim u dungeon, uključim šuljanje, pokoljem ih sve da me nitko ni ne primjeti.
Jedino s Chief-ovima treba malo više truda.
Koristim Bow (3x dmg) i dagger (15x dmg )
ima li zmajeva nakon zadnjeg questa ili svi nestanu
Svi nestanu.
Svi nestanu.
Ne nestanu!!
Otkuda ti takva informacija..
Ma zafrkavam tipa
Ono što mi se nevjerojatno sviđa u igri da nema GLUPOG respawna, tj. kada pobiješ svo ljudstvo u nekoj tamnici, i vratiš se nakon nekog vremena opet u nju, leševi i dalje ostaju a nema drugih protivnika
Zasad 14h igranja i lvl 9, istražujem sve živo,trenutno kupujem kuću.... nadam se +200h igranja!
Ja sam naleto na respawn jednom, kad Arkhane Universityu trebam donijeti 3 knjige, boss na toj lokaciji mi je bio prejak, nedavno se vratio nakon dsota vremena i svi su bili živi.
Kad opališ cleard lokacije druga je stvar, onda si pobio sve i miran si.
Ja igram.
Uletim u dungeon, uključim šuljanje, pokoljem ih sve da me nitko ni ne primjeti.
Jedino s Chief-ovima treba malo više truda.
Koristim Bow (3x dmg) i dagger (15x dmg )
Respekt!
Kako sam samo u Morrowindu uživao kao assasin...
Jel' teško igrati u Skyrimu kao assassin?
Dakle, koji su onda armori najbolji po klasi?
Deadric, Dragon, Orc...?
Deadric i Dragon su stavljeni kao zadnja dva perka i traže najveći level skilla pa pretpostavljam da su oni ali nisam siguran pa pitam.
ima, probaj nakon par dana (u igri čekaj) ući u neku špilju koja nije vezana za neki quest, bit će opet krcato, što je i realno, jer bilo bi glupo da pobiješ sav život u igri a da se nitko novi ne "doseli" na taj prostor.
respawn je jedno, ali stvar je u tome ako tamnica koju si ocistio ponovno se napuni bilo bi dobro da je neka druga skupina naseli.
npr ako si prvi put bio u tamnici punoj vampira, neka je sad nasele neki odbjegli mage-ovi i sl.
Dakle, koji su onda armori najbolji po klasi?
Deadric, Dragon, Orc...?
Deadric i Dragon su stavljeni kao zadnja dva perka i traže najveći level skilla pa pretpostavljam da su oni ali nisam siguran pa pitam.
Daedric je najjači armor u igri.