Našo sam mamuta do pola zaleđenog u ledu i u njemu zabijene dwarven mace i strijele
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
malo slika
de probaj duckface bas ima neku facu za to
Našo sam mamuta do pola zaleđenog u ledu i u njemu zabijene dwarven mace i strijele
SS or it didnt happen :D
evo, ja tek danas počeo igrat
igral sam zadnja 4 sata i oduševljen sam igrom :)
Skyrim Adventure...
Ajde mi recite pošto nisam kupio igru a niti skinuo onu drugu verziju da probam, dali je igra sličnija morrowindu ili opet slično kao oblivion u smislu mehanike borbe itd??
Ja sam odlucio malo ne uzimati nove questove dok ne rijesim hrpetinu koje vec imam i ne ocistim mapu malo. To je strasno, rijesis jedan quest i usput pokupis jos najmanje tri :)
Ma pokupit ćeš nešto garant.....
Doktore, u tebe to izgleda k'o stvarnost. Ja sam sad jako ljubomoran.
SS or it didnt happen :D
Izvolite -KLIK
Doktore, u tebe to izgleda k'o stvarnost. Ja sam sad jako ljubomoran.
Misliš ovako
...........
Još malo nafriziro.....
ccccc, sad se još to i nabija na nos. Znao sam da će doći do toga doktore.. ;)
lol, tek sam sad skuzio zasto mi NPC-evi svako malo govore: "izgledas ko da si bolestan,blijed si.."
zato kaj sam se borio protiv vampira i valjda su me zarazili xD, nisam znao da te mogu zaraziti ako te soraju s magijom ili oruzjem.
na svu srecu sam se izljecio na vrijeme i to slucajno u whitegardu kod onog drveta velikog, di je onaj svecenik i kriz iza njega..
Joj što zbunjujete ljude i ne čitate..
Armsman (100% više dmg) radi sa daggerima, dok perk za mačeve radi sa... wait for it... MAČEVIMA.
I nije tako dobar kao što se čini s obzirom da je samo 20% sa 3 boda, a critical dmg se računa od base dmg (bez enchantova i smithinga)..
Radije pojačajte power attack sa dw za 50% jer je ionako opako jak..
I možda da manje stamine troše power napadi kad se nađete protiv više protivnika.
I nemojte koristiti konzolu, jer vam se onesposobe steam achievementi (nadam se da ste kupili ovo remek djelo za 249kn)..
Misliš ovako
Ma teraj se znaš kam
Hebeš vozački, čim skupim pare ide novi komp.
http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=590
evo i ovo, novo.
Dwemer Centurion Guardian...najveće muke dosad, gore nego 2 zmaja zajedno.
ljudi, pls
zanima me kolko otprilike traje skyrim
sa svim questovima...
da bubnem...150 sati ?
Easy..
Lik ima dobvar napad sa parom, ali je spor i blesav..
Samo se trebaš zaletiti i to iza njega, općenito nastojte napadati sa strane.
Centurion je velik i najčešće ga možeš oko nekog stupa pričekati pa udriti sa druge strane.
Boss fightevi su općenito relativno jednostavni.
Odmičeš se od njega izbjegavajući power napad, kad promaši zaletiš se i udariš power attack ili 1-2 puta ako je power predug, pa opet u pozadinu..
Ako te drmne, heal..
Onda nabaviš marked for death shout i bude još jednostavnije..
Sprint ako trebaš pobjeći na brzinu.
Ja se više mučim ako ima više dobro levelanih neprijatelja..
Ali igram bez companiona, bez conjurationa, bez fury, bez destruction tako da jesam slabiji protiv više protivnika.
300+

Hebeš vozački, čim skupim pare ide novi komp.
http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=590
evo i ovo, novo.
Loša je ta voda...Jako....
Kada sve bude na jednom mjestu nadopunit Modding temu.
ja sam ga ubio na najsmijesniji nacin lol
ako je to taj isti, znam da je neka velka parna masina, ali u jednoj prostoriji gdje se otvore vrata da se dodje do njega..ja sam izaso iz te sobe, zatvorio je, a ostavio kompanjona unutra lol..tad jos nije mogla umrijet, lydia il kako se vec zove..
stojao sam iza vrata i cekao cooldown za shout i da mi se magicka napuni, kad se napuni, otvorim vrata, uradim shout, udarim cekicem i opet zatvori vrata..i tako jedno 4 put i tad je lego xD
prezivila je, al sam se ismijo hahah..taman cura se malo oporavi, ustane, onaj je klepi i opet leze xD
nekad ga uspije jednom udarit prije toga ^^
kasnije ju je giant opleo i mrtva je sad
Evo napokon i ja "nabavio" ovu igru, čuo sam da je dobra pa sam reko sam sebi, zašto ne? xD I ugl., došlo je do toga da se nemrem skinut s nje Tek sam na početku, al mi je tako yebeno zanimljiva da ne znam oću ikad prestat. I da, prva mi je igra iz franšize Elder Scrollsa :D
Baš me zanima:
42 | Heavy Armor |
---|---|
25 | Light Armor |
16 | One kapuljače i ogrtači za mag |
6 | Sve po malo |
ljudi, pls
zanima me kolko otprilike traje skyrim
sa svim questovima...
da bubnem...150 sati ?
Cijela vjecnost
Uuuu, dobio zanimljiv quest iz Dark Brotherohooda. Zaboravio koliko je sati, užas je ova igra, kradljivac života.
Treba ubiti mladenku, koja je član kraljevskog vijeća...prvo sma mislio da je car meta, al zasad još nije.
Uuuu, dobio zanimljiv quest iz Dark Brotherohooda. Zaboravio koliko je sati, užas je ova igra, kradljivac života.
Treba ubiti mladenku, koja je član kraljevskog vijeća...prvo sma mislio da je car meta, al zasad još nije.
Ubiti ces ti Emperora ne brini se :D