The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.458.241
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
15 godina
protjeran
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Eld kaže...
doktor1 kaže...

Strašno....

Sreo sam psa koji govori po imenu Barbas!! Šta je najbolje, ja mu kažem da mi je čdno šta pas govori a on meni: "Zemlja u kojoj lete zmajevi, hodaju mačke na dvije noge i razne druge spodobe ja se nađem čudit psu koji govori"{#}

Igra je zaista razradjena koliko se valjda moglo. Ja sam u jednom questu pratio neku zensku u sobu da mi da predmet i prvo mi je rekla da zatvorim vrata za sobom. Mozda sitnica ali mene je odusevilo!

Šta ti mislio odma biće ševe? omfg

Dinamo živi vječno
16 godina
neaktivan
The Elder Scrolls V: Skyrim

LOL

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2011 23:07 (Igor_76).

9 0 hvala 0
17 godina
Kora kaže...
Eld kaže...

Šta ti mislio odma biće ševe? omfg

Omfg ti samo na sex mislis :)))

14 godina
protjeran

ma sigurno je mislio da se idete gledat samo hehehe

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. Mahatma Gandhi
17 godina

Aj, da i ja napišem nešto nakon par sati igranja. 4-i lvl, wood elfica, luk i strijela. Mapa je preogromna, na nekom bezveznom questu sam hodao punih 45 minuta, nisam mogao vjerovati. Igram na laptopu, low-medium postavke, al nema veze, igra totalno uvuče u svoj svijet, pa i zaboravim na lošu grafiku i povremeno trzanje. Bio sam skeptičan kad sam vidio veličinu od 5-6gb, i još kad sam vidio da je engine stari, al ni to nema veze jer imamo zmajeve! :)

Suma je da imam kolokvij u srijedu, a teško nalazim slobodno vrijeme za učenje. :)

totus mundus agit histrionem
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

jel rijesio ko problem bez zvuka,sve sljaka sam nema zvuka

0 0 hvala 0
15 godina

evo počeo sam igrati i stvarno me igra oduševila. Trenutno sam 5.level i nisam baš nešto puno igre prešao,ali vjerujem da će što duže budem igrao biti sve bolje jer sam zasada impresioniran, glavni questovi su odlični a ima i puno drugih stvari za raditi i pomagati drugima,tako da nikad nije dosadno i stalno te tjera da igraš. 

I da,ovo mi je prva igra u serijalu i prezadovoljan sam,tako da igra za početnike nije teška i svima onima koji se pitaju hoće li zaigrati jer nikad ovo nisu igrali,neka im ovaj moj post bude poticaj da zaigraju.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.11.2011 1:03 (antimadridista).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

ako imas BlackBox verziju pojavio se fix za sound,samo malo potrazi.

17 godina
Detailed Faces Detailed Faces
No More Blocky Faces No More Blocky Faces
Enhanced Blood Textures Enhanced Blood Textures
Enhanced Night Skyrim Enhanced Night Skyrim
Vurts Skyrim Flora Overhaul Vurts Skyrim Flora Overhaul
Improved Dragon Textures Improved Dragon Textures
ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.11.2011 7:55 (doktor1).
Moj PC  
13 0 hvala 13
14 godina
neaktivan
SinCr0 kaže...

Aj, da i ja napišem nešto nakon par sati igranja. 4-i lvl, wood elfica, luk i strijela. Mapa je preogromna, na nekom bezveznom questu sam hodao punih 45 minuta, nisam mogao vjerovati. Igram na laptopu, low-medium postavke, al nema veze, igra totalno uvuče u svoj svijet, pa i zaboravim na lošu grafiku i povremeno trzanje. Bio sam skeptičan kad sam vidio veličinu od 5-6gb, i još kad sam vidio da je engine stari, al ni to nema veze jer imamo zmajeve! :)

Suma je da imam kolokvij u srijedu, a teško nalazim slobodno vrijeme za učenje. :)

Skyrim koristi Creation engine kojem je ovo prva implementacija, Oblivion je koristio Gambryo (koji je čak i u Morrowindu bio korišten), tak da nemam pojma otkud ti ovo boldano..

Dovoljno je samo da staneš do najbližeg drva/grma i zarotiraš kameru i razlika će ti odmah biti očita...

17 godina

{#}

____________________-

PC Case

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.11.2011 1:15 (doktor1).
Moj PC  
6 0 hvala 4
14 godina
protjeran

0 0 hvala 0
17 godina
McVily77 kaže...
SinCr0 kaže...

Skyrim koristi Creation engine kojem je ovo prva implementacija, Oblivion je koristio Gambryo (koji je čak i u Morrowindu bio korišten), tak da nemam pojma otkud ti ovo boldano..

Dovoljno je samo da staneš do najbližeg drva/grma i zarotiraš kameru i razlika će ti odmah biti očita...

Šta ovaj engine nije bio korišten u New Vegasu?

EDIT: Ok, vidim da nije, samo sam bio krivo informiran. Hvala na informaciji.

totus mundus agit histrionem
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.11.2011 1:22 (SinCr0).
15 godina
neaktivan

Malo in-game slikica za laku noć:

Elder tree Elder tree
Moja likuša Moja likuša
Throat of the World Throat of the World

3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

fakat vise nemam snage,imo sam xp i radi igrice promjenim na win7,na xp steka u prirodi a na 7 nema  zvuka i cim krenem igrat dodemo sa kocijama do sela i taman stanu da sidu i neki bug bude i oni ko majmuni sjede  i kljucaju i nis se ne dogada i jos zvuka nema,ISUUUSEEEE   STAA DAAA VIIISEEE RRRADDDIIIMMMMMM

2 3 hvala 0
15 godina
sale21 kaže...

...,ISUUUSEEEE   STAA DAAA VIIISEEE RRRADDDIIIMMMMMM

Kupi igru...

LoL nick: Strongtoni R.I.P EP
13 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...
sale21 kaže...

...,ISUUUSEEEE   STAA DAAA VIIISEEE RRRADDDIIIMMMMMM

Kupi igru...

pa da mi i ona vise ne sljaka

15 godina

hmm.

Onog jetija kod graybeardsa sam nekako riješio s pomočnicom, ali na slijedečem main Q gore u planinama me dočekaju još 2 i nema šansi obojicu ubiti. Mislim da sam se zaletio s main story jer sam lvl 7 tek.

Probao sam dual hand mač, pa one hand mač i štit, pa sve magije koje imam i gad jednostavno ima previše HP-a.

Tribalo bi se vratiti i malo raditi side Q. I čini mi se da samo sa dual hand mačem i blokom nemoš daleko dogurati u igri. Prisiljava te igra kombinirat jedna ruka magija, jedna oružje.

Ali je igra ^^. Kombinacija Gothic 3 i Obliviona....

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Džabe ti block kad te tresne i odnese 30,40% healtha, i ti cicaš potione, trčkaraš, tresne te još jednom pošteno i pokojni si. A od pomoćnice ništa i ne očekujem, glupa koza, skoro, ali zaista skoro da bi mi bolje bilo samom, jedino mi služi kao teretni magarac, tovar jel te.

Do prvog dućana di istresem sav taj đubar, armore itd.

Eh,da, i ja sam došao u taj - ja ga zovem Isengaard {#}, sad krenio baš u planinu, nekako mi se ne sviđa baš sa lvl7 gore šalabajzati, vidjet ćemo kad ću proći bar sa hit n runom ako ima prostora.

Cemetary gates
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

sinoć igrao dokle god sam si mogao dopustiti xD

trenutno  Lvl 7, koljem sa destruction i one handed xD još se ne mogu odlučiti dal da specijaliziram neki od elemenata u destruction tree pa za sada uzimam apprntice i dalje do master destruction. onaj companion kojeg mogu summonati dosta pomaže, iako nisam mislio da će moć xD 

otkrio sam i Lunar Forge koja mi se jako dopala, iako je nisam iskoristio pa nisam siguran imaju li sva oružja fogeana tamo taj enchantment ili samo neka, ali ako je sudeći po pronađenom dnevniku, sva su takva xD

također dosta se zabavljam sa Companionsima, otkrio sam njihovu tajnu, a danas se spremam učiniti uslugu nekome u whiterunu tako što ću ubiti jednog određenog redguarda u nekoj zabiti xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

kako doci do vrha planine pokraj riverwooda?

moram pricati s nekim gaberdsima, nikako pronaci put do gore :/ 

hodam okolo naokolo...

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja upao u neki Darkwater Pass, tako nešto, unutra spodoba brže sam izletio nego bauljao pošteno. Dosta su žilavi i nezgodni, dosta healtha imaju, jednog po jednog još nekako s pomoćnicom, ali kad su dvojica - pevaj borbene, druže.

Nisam otkrio kuda vodi..pokušat ću sa lvl10,12 kad budem.

Cemetary gates
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
rebelsy kaže...

kako doci do vrha planine pokraj riverwooda?

moram pricati s nekim gaberdsima, nikako pronaci put do gore :/ 

hodam okolo naokolo...

Trebaš dođi u gradić Ivarstead, i od tud se početi penjati na planinu, a na mapi se nalazi dolje desno od planine

14 godina

Neznam kako vama ali po meni su gradovi užasno napravljeni. Nijedan mi nije privlačan za živjet u njemu niti mi izgledaju tipično nordijski. Recimo tko se sjeća Brume iz Obliviona, sa karakterističnim krovovima i rasporedom kuća, to je po meni nordijski grad a uopće se ne nalazi u Skyrimu. Da ne pričam o gradovim na sjevero zapadu koji su svi od kamena, čak su i kreveti kameni. Kao da dwarfovi žive tamo.

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

MODOVI

Bio si nešto govorio prije za teksture oružja, koji je to mod bio?

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/#!/bf3/soldier/theSEKIman/stats/188613961/
15 godina
protjeran

vec su krenuli texture modovi...kad izađe nesto poput qurals texture mod kao za oblivion(koji s ovim modom izgleda kao da je jucer izisao) igra ce izgledati jos nevjerovatnije.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Prince-Artas kaže...

Trebaš dođi u gradić Ivarstead, i od tud se početi penjati na planinu, a na mapi se nalazi dolje desno od planine

Otkrio sam taj gradic, ali opet nisam jucer otkrio put do planine...vjerovatno zato sto me uvijek nesto odvuce na drugu stranu pa se pogubim...

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka
16 godina
Nothing lasts forever
Moj PC  
0 0 hvala 2
17 godina
neaktivan

Upravo radim questove u mage collegeu i mogu reći da sam jako zadovoljan poboljšanjem kvalitete questova u odnosu na Oblivion. Dok su tamo guild questovi bili sasvim jednostavni (odi tu i tu donesi mi to i to...) ovdje te questovi uvuku u priču, kao da igraš main quest. U drugim "guildovima" još nisam bio ali se nadam da će i njihova priča biti ovako kvalitetna.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Fake_Alert kaže...

Užas od moda!!!! Nemojte ni stavljat. Doslovno užas!!

ššššš - možda su u šumi
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice