The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.459.278
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
15 godina
The Elder Scrolls V: Skyrim

Jel ikako moguće ukras spellove koje prodaje Lucanu Valeriusu, kad odem na pickpocket nema tam ni po cjeloj kući?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
sad me to sjetilo jednog još iz Obliviona, nisam ga uspio probati al ne znam el netko već je, kad se nabiješ u zid iza ćoška gdje te nitko ne vidi pa šuljaš i nabiješ stealth? el šljaka i ovdje, znam da je tamo bilo sa Q autowalking pa sam nerijetko ostavio preko noći da se puni... 
Ovdje može biti VAŠA reklama!
15 godina
neaktivan

@ZC_Someone

OMFG ta slika me drito podsjeća na moju avanturu sa zmajem hahahaha.. kaje najkomičnije glupi konj se drito može penjati uz okomite zidove lol

Beware of the MamićTrollFejs
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ako idem u Winterhold Colledge,da li moram nužno postati Mage ili mi samo pomaže da poboljšam magiju?

F1 2011 Codemasters
16 godina

Kupio danas prvog konja. E sad me zanima ima li koja naredba da me konj prati? Ili ostaje tamo gdje sam ga ostavio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
emerik kaže...

Ako idem u Winterhold Colledge,da li moram nužno postati Mage ili mi samo pomaže da poboljšam magiju?

vjerojatno ćeš se morati učlaniti u mages guild da bi mogao koristiti njihove usluge, ali to ne znači da postaješ mage. možeš ti koristiti koja god hoćeš sredstva za obavljanje questova, osim u rijetkim slučajevima. također postoji mogućnost da će ti neke usluge psotati dostupne tek nakon što pređeš određeni rank u guildu

16 godina

imao sam onu svoju robinju,

na nekoj misiji sam dobijo druga i robinja je nestala.

sad sam rjesio misiju, drugar je otisao a robinja se nije pojavila.

kako je vratim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Kupio danas prvog konja. E sad me zanima ima li koja naredba da me konj prati? Ili ostaje tamo gdje sam ga ostavio.

Nema naredbi za konja (pozivanje, slanje kući, itd...) već on stoji na mjestu gdje ga ostaviš, a ako otputuješ u bilo koji grad fast travelom onda je u staji izvan grada.

Btw, mogli su ubaciti onaj companion wheel iz Fallout: NV, bilo bi lakše kontrolirat followere i konje.

Eh, i primjetio sam da vendori dobivaju bolju opremu kako ja dižem levele, tako da onaj Riverwood Trader već prodaje elven armor na mom 12 lvl-u :(

To mi nije baš cool, trebali su ostavit sistem iz Morrowinda...što je inače s opremom, u recimo bandita, jeli se i ona poboljšava s mojim levelom?

13 godina
odjavljen

E ovako. Nabavio sam igru prije 2 dana. Tacnije u nedelju vece (Update neki od 128 MB instalirao). Ne znam sta da vam kazem. Ovo je meni vise od igre (neki ce se sigurno smijati). Grafika, gameplay, prica, jednostavno osjecate da ste dio tog nevjerovatno kreiranog svijeta. Bethesdi hvala za ovo i zelim im da im 6 dio bude jos bolji (ako je moguce). I da, da ne zaboravim, pogledajte moj PC. Imam windows 7 32-bit (znaci samo vidi 3 GB), najnoviji drajveri od moje graficke treba da su 11.xxx.xx a ja imam neke starije 8.xx.xx. Igram na 1280x1024 SVE NA ULTRA Anti-Aliasing 8X, neki drugi Anti-Aliasing 16X, sve cekirano,i ima nesto FXAA ne znam kako se zvase. SVE te opcije do kraja. SVE ALI ZNACI SVE NA MAKSIMALNO. IGRA JEDNOSTAVNO LETI... Optimizacija vrhunska. Ako ne vjerujete ja bi zaista htio dokazati ali ne znam kako, jer cudim se problemima nekih ciji je PC deset puta jaci od mog.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
znamo mi, znamo. =)
16 godina
neaktivan
deathCLAW kaže...

jel zna neko kako stavit jednu magiju u obe ruke pa da budu jace?

Moraš prvo otključati perk koji to podržava, onda unequipaš što god da imaš u rukama i equipaš željenu magiju.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
16 godina

Gdje mogu dobiti magiju Frost?

F1 2011 Codemasters
17 godina
Comi123 kaže...

Igram na 1280x1024 SVE NA ULTRA Anti-Aliasing 8X, neki drugi Anti-Aliasing 16X, sve cekirano,i ima nesto FXAA ne znam kako se zvase. SVE te opcije do kraja. SVE ALI ZNACI SVE NA MAKSIMALNO. IGRA JEDNOSTAVNO LETI... Optimizacija vrhunska. Ako ne vjerujete ja bi zaista htio dokazati ali ne znam kako, jer cudim se problemima nekih ciji je PC deset puta jaci od mog.

Eto zašto ti "leti"..... Sa tim postavkam u 1920x1080 rezoluciji biš imao 15 FPSa (8xAA)

ššššš - možda su u šumi
14 godina
neaktivan

upravo probo.. svidio mi se definitivno posto sam prasio morr i oblivion vise desetaka puta.. ui mi je malo sje al sto je tu je .. pa eto zbrisah sve (igro do lvl3) i kupio orginal  na steamu!!! {#}

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

OMG idem polako za jednim questom i vidim obican mali svjetionik pa reko aj usput nabrzaka pokupit sta ima.........sat i po sam proveo tamo,dobio neki random quest kad sam uso.....ev iscrpljen sam...........ali nagrada je odlicna:D

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
emerik kaže...

Gdje mogu dobiti magiju Frost?

Kupi je od nekog mage prodavača, a koliko ja znam ima nekoliko mjesta na kojima je se može načći ( nađe se knjiga, akd se pročita spell je naučen ).

@traktorista, u tome i jest lijepota igre.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2011 21:25 (thuglife).
17 godina
neaktivan
PeaceFrog kaže...
...što je inače s opremom, u recimo bandita, jeli se i ona poboljšava s mojim levelom?

Mislim da se poboljšava.

Ja sam svoj prvi elven armor nabavio negdje između 10. i 15. levela od mrtvog lopova koji me htio opljačkati. Ubrzo sam na slični način našao i rukavice te u Skyforgeu kupio kacigu, čizme i štit. Već polako nalazim i scaled armor koji je stepenicu iznad elvena kad su laki oklopi u pitanju.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2011 21:27 (ZC_Someone).
15 godina
neaktivan

Meni igra radi na 1680x1050, ultra, editan systempref.ini na oko 40-50 fps...

Kako ubijate zmjave? Na prosloj stranici sam procitao da uzmete neku magiju protiv vatre... di to kupiti i kako se tocno zove?

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
stitch kaže...

Eh sreće, prvi cave u koji sam uletio je bio krcat vampirima, koji su me kolektivno zlostavljali. I frost troll mi ubije konjetinu.

Trenutno lvl 9 Nord, koji u Ivarsteadu prodaje krumpire za siću.

Odlična igra, vrijedna čekanja i novca. Iako mi je Morrowind i dalje najdraži dio serijala, Skyrim ima svoje čari.

Dali mozda netko zna kako se zove taj cave?

Cuo sam da je dosta blizu Helgena,ali nikad nisam uspio naci.

17 godina

presao sam jucer skyrim do prvog zmaja, pa danas nabavio cod mw3, odigra kampanju, jer znam da ce me skyrim zarobit.

sto reci... igra je fantasticna, malo cu se jos poigrat sa grafickim opcijama da izgleda jos bolje...

inace uzeo sam rasu nord, i bazirat cu se na 1 handed sword (samo sword nista vise) i shield, heavy armor, restoration magic i smelting.

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
neaktivan
Ne kuzim, imam low komp i zelim izgasit sjene da igra ide jos fluidnije (ko hebe sjene), i editam onaj .ini file, pogasim sve sjene koje se mogu pogasit (i sta pise po internetu), save-am, udjem u igru, sjene ukljucene?!
17 godina

Knjige su odlične. A iz njih se može i štošta naučit ako ih se čita....

EDIT: Morao sam..... {#}

Oblivion Era Oblivion Era
The Art Of War Magic The Art Of War Magic
ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2011 22:18 (doktor1).
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja sam naletio na Oblivion Crysis, doslovno prepričan cijeli Oblivion, dok je naš ( bivši ) lik oslovljen, s prisioner ( zatvorenik ), priča se njegova priča, odnosno priča cijele igre, od početka do kraja, jako lijepo i sažeto napravljeno.

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Ja sam naletio na Oblivion Crysis, doslovno prepričan cijeli Oblivion, dok je naš ( bivši ) lik oslovljen, s prisioner ( zatvorenik ), priča se njegova priča, odnosno priča cijele igre, od početka do kraja, jako lijepo i sažeto napravljeno.

Iskreno se nadam da će taj stari lik imati neke uloge u Skyrimu, bar tamo pred kraj... znam da je mrtav ali možda kroz nešto drugo... ali ako u ovom ima istne, pls ne stavljajte na forum, želim to sam otkriti!

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
17 godina

Definitivno su qestovi random. Sada mi Companions (vukodlaci) daju skroz druge questove nego prije kada sam igrao.

A ovo je otprilike put koji trebam preći. U tri sela po nagrade od questova pa istući nekog lika koji oko Riftena radi s*anja... Nemam konja, (nema se para), a fast travel ne koristim jer uništava igru i njenu osnovnu zamisao i igrivost......

Oboružat se napicima i krenut u avanturu.... (pogotovo cure poison jer evo...opet - slika 2)

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2011 22:38 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jos uvijek cekam svoj primjerak sa zavvi-a!

He who dares, Wins!

1 0 hvala 0
17 godina

Strašno....

Sreo sam psa koji govori po imenu Barbas!! Šta je najbolje, ja mu kažem da mi je čdno šta pas govori a on meni: "Zemlja u kojoj lete zmajevi, hodaju mačke na dvije noge i razne druge spodobe ja se nađem čudit psu koji govori"{#}

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
20 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Jedan od načina kako lagano riješiti Zmaja

Div je izašao kao pobjednik ovog dvoboja i za nagradu osvojio set strijela :D Div je izašao kao pobjednik ovog dvoboja i za nagradu osvojio set strijela :D
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2011 23:00 (McVily77).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
doktor1 kaže...

Strašno....

Sreo sam psa koji govori po imenu Barbas!! Šta je najbolje, ja mu kažem da mi je čdno šta pas govori a on meni: "Zemlja u kojoj lete zmajevi, hodaju mačke na dvije noge i razne druge spodobe ja se nađem čudit psu koji govori"{#}

Igra je zaista razradjena koliko se valjda moglo. Ja sam u jednom questu pratio neku zensku u sobu da mi da predmet i prvo mi je rekla da zatvorim vrata za sobom. Mozda sitnica ali mene je odusevilo!

17 godina

vidim ima masu knjiga... da li igra detektira automatski koje knjige procitas, u smislu da kraj knjige postoji oznaka tipa (already read)

It's not who u are, it's who u know.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice