The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.459.518
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
15 godina
The Elder Scrolls V: Skyrim

Jel mozda jos neko naletio na bug u questu Elder knowledge? Moram pricat sa urag gro-shub na Winterhold college-u, no kad dođem do njega i stisnem E za razgovor, ništa se ne desi. On samo ponavlja jednu te istu stvar. Trazio sam po netu al nemogu nac rješenje problema. Za svaku informaciju sam zahvalan.

Uvijek postoji način, ali obično ne funkcionira.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Jel se zaletio tko u Blackwater pass?

OMG!!!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Fre3man69 kaže...

Jel mozda jos neko naletio na bug u questu Elder knowledge? Moram pricat sa urag gro-shub na Winterhold college-u, no kad dođem do njega i stisnem E za razgovor, ništa se ne desi. On samo ponavlja jednu te istu stvar. Trazio sam po netu al nemogu nac rješenje problema. Za svaku informaciju sam zahvalan.

Probaj extractat "Skyrim - VoicesExtra.bsa" u Data folderu sa BSA Unpackerom. Meni je bilo normalno kad sam s Uragom pričao, ali sam prije toga extractao ovo jer mi je Esbern bio bugovit. Možda je povezano.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2011 18:34 (idoh).
14 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

Staljine, tvoj avatar mi odvlači pažnju od čitanja postova.

Nisi u redu {#}

primi moje iskrene... ovaj... isprike

Smrt jednog čovjeka je tragedija, smrt milijuna - statistika.
15 godina
idoh kaže...
Fre3man69 kaže...

Probaj extractat "Skyrim - VoicesExtra.bsa" u Data fodleru sa BSA Unpackerom. Meni je bilo normalno kad sam s Uragom pričao, ali sam prije toga extractao ovo jer mi je Esbern bio bugovit. Možda je povezano.

To vec jesam. I meni je Esbern bio bugovit. Izgleda da nazalost nije povezano.

Uvijek postoji način, ali obično ne funkcionira.
17 godina
Psiho246 kaže...

Malo sam se razocarao, ali samo malo.

Difficulty level je nekako neujednacen.

Sad sam lvl 15 dual wield warrior i ne moze mi nitko nista te je igra prelagana, a opet kada naides na nekog bossa, zna te ubiti u 2-3 udarca.

Zmajevi koji su izgledali opako i uzbudljivo su drek. Zmaja ubijem u manje od 30 sekundi bez da se ijednom uplasim da cu morati loadati.

Potion of fire resistance i mogu stajati ispred njega, a njegov plamen ce mi jedva healt skinuti.

Probat cu opet dici difficulty, iako mi je bilo malo pretesko zadnji put kad sam to napravio, vidjet cemo kako je sada.

Inace, igra je mrak.

doktor1 kaže...

Na kojoj težini igraš? Ja igram na Expert i taman mi je. Još kada pravilno razvijam lika za moj način igre.... Taman. Adept je smeće od težine

Đapa club kaže...

Ja sam sa adepta prešao ne expert i nije više toliko jednostavno. Treba taktike kod jačih protivnika zato prijatelj uvijek dobro dođe. Više nigdje ne putujem sam uvijek je netko samnom. Čak niti na adept nije lako, ako naletiš na bandu, ali netreba previše truda da ih se pobije. Na expert je druga priča, a Master sam malo probao i zanimljivo je no nemam vremena...

Bas sam poslje posta prebacio na expert i puno je bolje!

Sada imam izazov, znam i umrijet, a prisiljen sam taktizirati sto je super!

Inace ja uvijek igre prelazim na normal jer smatram da je to tezina na kojoj je developer zamislio da se igra igra, pa tek drugi prijelaz povecam tezinu.

Ocito su malo lose procijenili ovdje, ali nema veze, expert je taman!

- Psiho246
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2011 18:51 (Psiho246).
17 godina

OPREZ - mogući spoiler

#!

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

OPREZ - mogući spoiler

#!

Zas uvijek kad vidim spolier moram pogledat, da si samo stavio video nebi gledo{#}

15 godina
neaktivan

jeli se meni čini ili zmajevi nisu ni tračak pametni koliko su ih hvalili?

baš me živciraju.. jučer izađem iz nekog grada, i vani zmaj kojeg sam odmah ubio.. unlockam stormcall i naravno idem odmah isprobati i pobijem hrpu ljudi iz grada.. rekoh ništa, loadam autosave, kad ono glupi zmaj me neće opet napasti.

proveo sam oko pol sata loadajući i pokušavajući navesti glupana da me napadne, i na kraju mi je uspjelo :)

danas izlazim iz nekog cavea i opet čujem zmaja i automatski quicksaveam. naravno opet me debos nije htjeo napasti, nego sam opet trčkarao naokolo pokušavajući ga pogoditi tkoznačime. 

na kraju sam se popeo visoko na neku planinu i uspio ga pogoditi magijom i dobiti ga da se fajtamo. btw jedina korist od konja su terrain exploitovi lol

nakon što sam ga skinuo skoro do kraja frajer opet pobjegne tako da nema šanse da ga stignem LOL..

sad bi mu j.m. kaj se usro LOL

ne odustajem dok ga ne ubim {#}

Beware of the MamićTrollFejs
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ko stalno ima problema sa čuvarima ima dobar perk koji omogucava da ih podmitite.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
nine kaže...

jeli se meni čini ili zmajevi nisu ni tračak pametni koliko su ih hvalili?

baš me živciraju.. jučer izađem iz nekog grada, i vani zmaj kojeg sam odmah ubio.. unlockam stormcall i naravno idem odmah isprobati i pobijem hrpu ljudi iz grada.. rekoh ništa, loadam autosave, kad ono glupi zmaj me neće opet napasti.

proveo sam oko pol sata loadajući i pokušavajući navesti glupana da me napadne, i na kraju mi je uspjelo :)

danas izlazim iz nekog cavea i opet čujem zmaja i automatski quicksaveam. naravno opet me debos nije htjeo napasti, nego sam opet trčkarao naokolo pokušavajući ga pogoditi tkoznačime. 

na kraju sam se popeo visoko na neku planinu i uspio ga pogoditi magijom i dobiti ga da se fajtamo. btw jedina korist od konja su terrain exploitovi lol

nakon što sam ga skinuo skoro do kraja frajer opet pobjegne tako da nema šanse da ga stignem LOL..

sad bi mu j.m. kaj se usro LOL

ne odustajem dok ga ne ubim {#}

ja obicno napravim shout neki i uvijek dode...valjda se primjeti :D

14 godina
protjeran

vrati se par stranica nazad i naći ćeš moj post, baš sam pričao kako sam ga sreo na cesti i ukakio se od straha. dojahao je iza mene i skoro sam sa stolice pao od iznenađenja haha

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. Mahatma Gandhi
15 godina
neaktivan

sat i pol vremena kasnije zmaj mrtav lol..

bio je previsoko da bi ga shoutom pogodio.. čak ni magije i strelice ga nisu mogle pogoditi.

popeo se sa konjem jako visoko, pogodio ga par puta lightening boltom i polako ga na konju furao etapu po etapu dole.. kad je došao do čistine, sletio je i mogao sam ga ubiti :)

čini mi se da mora biti neka čistina da bi se moglo zmaja ubiti

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ako vas zanima enchanting, kupite sve iteme jeftinije od 30ak golda.

Uparite sa popunjenim soul gemom i levelanje je vrlo brzo..

17 godina
neaktivan

Moram se nažalost složiti s ovim likom. UI je najgora stvar u igri. Nešto ovako komplicirano i nepraktično jednostavno ne bi trebalo imati mjesta u RPGu. Sve to lijepo izgleda ali nakon stotinjak sati igre jedino bitno će biti da li je jednostavno i efikasno za koristiti. Prčkanje po zvjezdicama koje smo vidjeli već sto tisuća puta postane s vremenom iritantno a ne impresivno.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Moj PC  
3 8 hvala 0
14 godina
neaktivan
Koji je vama vrag? Brže se ni u jednom inventoryu nisam snalazio. Samo treba se naviknut. Za čas sam počeo lijevom rukom manevrirat.
14 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Ako si {#} slobodno mi pošalji PM i zanemari ovaj post gore {#}

CAR ... {#}

xfact
17 godina

Nije mi se svidio UI u oblivionu... još manje kad su ga samo prebacili u fallout, ali ovaj u skyrimu mi je sasvim alright.

Brzo se privikne na njega, sve je fino u svojim rubrikama...

Kakva je situacija sa kućama u Skyrimu.

Trenutačno imam jednu u onom prvom gradu Whitehall ili kako već sa svim nadogradnjama.

Problem je u tome što tamo ima samo jedan chest... a pošto sve živo stavljam tamo malo sam prekrca

tu škrinju pa je problem za naći traženi predmet.

Je li skuplje kuće imaju vise chestova... bolji inventory managment ?

I jel nestaju item ako ih samo dropaš u kuću ?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ak u falloutu nisu nestajali valjda ni ovde nece

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Odabrao sam norda....trebao sam uzeti onu mačku što vidi po mraku,i građena je za stealth i magiju...{#}

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Space kaže...

Nije mi se svidio UI u oblivionu... još manje kad su ga samo prebacili u fallout, ali ovaj u skyrimu mi je sasvim alright.

Brzo se privikne na njega, sve je fino u svojim rubrikama...

Kakva je situacija sa kućama u Skyrimu.

Trenutačno imam jednu u onom prvom gradu Whitehall ili kako već sa svim nadogradnjama.

Problem je u tome što tamo ima samo jedan chest... a pošto sve živo stavljam tamo malo sam prekrca

tu škrinju pa je problem za naći traženi predmet.

Je li skuplje kuće imaju vise chestova... bolji inventory managment ?

I jel nestaju item ako ih samo dropaš u kuću ?

Imaš bar 2 chesta..

Osim toga imaš hrpu raznih containera, uključujući po jedan sa svake strane kreveta, i još jedan dresser u spavaćoj sobi..

Nije bitno koliko je on "fizički" velik, stane sve nutra..

15 godina
neaktivan

jel zna neko kako stavit jednu magiju u obe ruke pa da budu jace?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Jednostavno nije pregledan, i zahtjeva bjesomucno scrolanje dolje i gore, nikakve informacije ne vidis o svojem liku nego ih trebas traziti u par razlicitih menija, te se jedan cak otvara kroz options menu. Tesko je vidjet sto imas opremeljeno na svojem liku isto tako. Jednostavno je frustrirajuce. Dao bih ovaj UI za onaj iz Morrowind-a anytime.  

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2011 19:54 (Ylem).
14 godina
neaktivan

Ja sam na pocetku igre na jednom djelu mape pobaco iteme nedavno sam se vrato nakon 14h igranja i itemi su još tamo. Tako da misim da ih možeš pobacat di hoces...

@deathCLAW klikneš na spell ljevim il desnim klikom na mišu da staviš u ljevu il desnu ruku ili obje...

Da ih koristiš kao kombiniranu magiju trebaš otkljucat perk u Destructionu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2011 20:01 (k1klop).
17 godina

al isto tako ja sam vidio NPCeve kak se znaju odmah grabat za stvari koje bacim u gradu, tak da valjda ovisi o lokaciji:/

15 godina

Danas su me napali neki hired banditi ili šta ja znam već. Jedva sam ubio tu trojicu. Kod jednog od njih sam našao pismo. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

jedan mali exploit koji smo frend i ja skužili.. nije moj đir ali tko voli nek izvoli

na početku na tutorialu možete lika koji vas vodi (ovisno za kojim ste trčali) lupati do iznemoglosti bez ikakvih posljedica. kada padne, nakon minute se opet digne i možete nastaviti. frend izašao iz tutoriala na lv15 i one handed 50+ lol

par sati kasnije je na nekom low lvl mobu nabio block na 100

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2011 20:07 (nine).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Sad sam riješio nekih 6-7 dungona putujući do nekog questa da ukradem planove Silver papcima. Kad sam vukodlak shebu me u tri udarca ako se ne "nahranim" a dok se hraniš još uvijek peštaju po tebi.. :)

I adept nije toliko lagan meni. Možda sam pussy ali vodim svoju podanicu svugdje sa sobom te nas ponekad ubijo oboje. Pogotovo oni dungoni sa goblinima (neam pojma kako se zovu).

Nikako ih nemožeš izdvojiti, uvijek mob. I onda dok ja jednog riješavam trojica me tuku a ja ne mogu sa mojim two handed oružjem rješavati više njih brzo, a moja cijenjena podanica se gubi te nikako da privuče dio mob-a za sobom..

Napokon sam također izabrao stranu, stormcloudsi su ti. Odluka je pala nakon što me zahebo kapetan imperialsa koji se predstavljao drukčije. Glumio je nekog zabrinutog stanovnika Skyrima te me molio da skupim neku

masku koja će mu pomoći da se bori protiv zla. Sve je išlo polako te sam onda naletio na boss-a te se ubio od muke. Load-ao sam nekih 9-10 puta. Gad je imao neki štap koji je nabijao 50 vatrene štete a mene bi to rješilo bez problema..

Pravario sam ga na principu; vrti se oko stupa i gađaj ga fireboltima dok mu ne smanjiš energiju i onda charge! Za to mi je trebalo nekih 25 minuta i 50-ak boltova.. Al imao je dobar drop, taj vatreni štap te tu masku opasnu koja mi dodaje čak 80 stamine. I ja izlazim lagano vani na terasu a ono leteći pacov. Ravno na mene. Naravno ja ga riješim u nekih 5-10 min i ajmo dalje.

Kad ono dole "ponizni" stanovnik skyrima u imperial armoru razgovara sa nekim imperial kapetanom. Nisam ih ni načuo a oni na mene. Brzo su prevrnuli očima te otputovali u toplije krajeve. :)

Tu se stalo, a sad slijedi nastavak.. :)

Zeppe :D
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2011 20:15 (Zeppe).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Markus Dignus kaže...
Koji je vama vrag? Brže se ni u jednom inventoryu nisam snalazio. Samo treba se naviknut. Za čas sam počeo lijevom rukom manevrirat.

Snalazim se i ja, nije u tome problem. Ali ima puno malih nelogičnih sitnica koje su u članku dobro primijećene. Nije baš sad da su izbornici katastrofa. Ali nakon 20-30h igre učestalo tipkanje kroz prenatrpani meni do traženog itema, neuspješno nabadanje onih zvijezda da dođem do perka kojeg hoću i općenita nepreciznost miša postane prilično iritantna. To se jednostavno moglo bolje napraviti.

{#}

link

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2011 20:17 (ZC_Someone).
15 godina
protjeran
nine kaže...

jedan mali exploit koji smo frend i ja skužili.. nije moj đir ali tko voli nek izvoli

na početku na tutorialu možete lika koji vas vodi (ovisno za kojim ste trčali) lupati do iznemoglosti bez ikakvih posljedica. kada padne, nakon minute se opet digne i možete nastaviti. frend izašao iz tutoriala na lv15 i one handed 50+ lol

par sati kasnije je na nekom low lvl mobu nabio block na 100

{#}

Dinamo živi vječno
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice