The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.453.972
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
16 godina
neaktivan
The Elder Scrolls V: Skyrim

Skuzio sam u čemu mi je problem, Problem je u Zvuku, tak da svi koji ne budu mogli pokrenuti Skyrim moraju napraviti sljedeče:

Izaberi u control panelu sound device koji trenutno koristiš, Stisni Properties. Idi na Advanced tab i stavi Default Format'  44.1khz 16bit. I tako radi

Meni je prije bilo na 24bit 192000Hz pa nije radilo zbog toga

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

I evo, u 3 ure ujutro, uspio sam se natjerati da odem leć, što i nebi bilo čudn oda ne ustajem oko 6.

Početni dojmovi su i više nego dobri.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Oko 7 idem s posla doma, kupim 2 bureka z mesom,2 litre mljieka i još neki junk food i krečem sa Skyrimom! I tek u srijedu popodne idem natrag na posao! Jao na što ču ličiti na poslu(zombie)!

ButcherCRO ingame! I onda neš pil, vražju mater neš pil!
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Skrbo kaže...

Skuzio sam u čemu mi je problem, Problem je u Zvuku, tak da svi koji ne budu mogli pokrenuti Skyrim moraju napraviti sljedeče:

Izaberi u control panelu sound device koji trenutno koristiš, Stisni Properties. Idi na Advanced tab i stavi Default Format'  44.1khz 16bit. I tako radi

Meni je prije bilo na 24bit 192000Hz pa nije radilo zbog toga

je i ja sam skužio nakon googleta... {#}

autori koje ignoriram: Sinatra, Ezio, alen-c, Viator, Talalej, epos, Lazarus Long
17 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...
Frenkyca kaže...

Covjece sve na ultra jos sam diro sve one postavke sa strane da budu na ultra i sve max i razocaro sam se pa po trailerima je puno puno bolje izgledalo :S i zar igra niej trebala iam i dx10?

Joj molim te...Nije ovo isprazni Crysis gdje je jedina dobra stvar tekstura i "grafika". OK teksture mogu biti bolje, itd itd. ali ugodjaj ukupni, osjecaj velicine svijeta, hladnoce, surovosti je fenomenalan. Ovo je RPG. Role, ROLE playing game... Ne znam kako to nekome nije jasno.

sve je to u redu .. ali sto jest jest.. texture su na razini 2005te..  proklete konzole - veselim se moderima

17 godina

Na službenim forumima se mnogi žale na grafiku iako su stavili ULTRA postavke... PA većina nije niti pokrenula Advance opciju gdje treba sve to uključit! Dakle, kada se stavi na ULTRA treba ići i pod Advance za podesit neke parametre koji su na medium i isključeni

VEĆA SLIKA

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 2 hvala 2
15 godina
protjeran
Genie kaže...
mislav_01 kaže...
Frenkyca kaže...

Covjece sve na ultra jos sam diro sve one postavke sa strane da budu na ultra i sve max i razocaro sam se pa po trailerima je puno puno bolje izgledalo :S i zar igra niej trebala iam i dx10?

Joj molim te...Nije ovo isprazni Crysis gdje je jedina dobra stvar tekstura i "grafika". OK teksture mogu biti bolje, itd itd. ali ugodjaj ukupni, osjecaj velicine svijeta, hladnoce, surovosti je fenomenalan. Ovo je RPG. Role, ROLE playing game... Ne znam kako to nekome nije jasno.

sve je to u redu .. ali sto jest jest.. texture su na razini 2005te..  proklete konzole - veselim se moderima

Texture su stvarno lose, al mene nesmeta a vjerojatno dobrim dijelom i zbog njihove kvalitete klizi na ultra, i to jos na lapu.

Sama igra je dobra, iako ne bas extra dobra, a mogla je bit... opet vjerojatno konzole...

Jedini pravi minus (zasad, tek sam poceo igrat) je mega retardirano konzolasko sucelja koje vec nakon kratkog vremena upoznavanja postaje iritantno do bola - doduse nekima se ono mozda i svidi ali starijim rpgijasima sigurno nece.

-To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?-
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.11.2011 7:08 (dado8).
17 godina
neaktivan
dado8 kaže...

Jedini pravi minus (zasad, tek sam poceo igrat) je mega retardirano konzolasko sucelja koje vec nakon kratkog vremena upoznavanja postaje iritantno do bola - doduse nekima se ono mozda i svidi ali starijim rpgijasima sigurno nece.

ma joj da taj ebeni meni konzolaski uzas jedan! nema ni hotkeyeva za oruzje ni magiju!!! uzas uzas.. to me jaaakkoo jako jako jako jako jako jako jako jako jako jako zifcira

a iskreno trenutno ne vidim niti razliku u fajtanju izmedju Obliviona i Skyrima....

17 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Na službenim forumima se mnogi žale na grafiku iako su stavili ULTRA postavke... PA većina nije niti pokrenula Advance opciju gdje treba sve to uključit! Dakle, kada se stavi na ULTRA treba ići i pod Advance za podesit neke parametre koji su na medium i isključeni

VEĆA SLIKA

nebitno

256 pixela textura je 256 pixela textura je 256 pixela tekstura

tu nema pomoci do modera...

ono sto mene interesira jer netko zna kako FOV porihtati? nije ko u Falloutu 3 kada si mogao otici u ini fajl i to porihati. u SkyrimPrefs.ini i Skyrim.ini nema ni traga ni glasa od FOVa.. probao sam sa F3 FOV parametrom ali isto ne radi...

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.11.2011 7:16 (Genie).
15 godina
protjeran
Genie kaže...
dado8 kaže...

ma joj da taj ebeni meni konzolaski uzas jedan! nema ni hotkeyeva za oruzje ni magiju!!! uzas uzas.. to me jaaakkoo jako jako jako jako jako jako jako jako jako jako zifcira

a iskreno trenutno ne vidim niti razliku u fajtanju izmedju Obliviona i Skyrima....

Sredit ce to modovi, valjda.. a unatoc tomu igra ipak nije bas Oblivion 2.0, dosta stvari koje su me tamo iritirale ovdje su rjesene bolje iako moglo je i trebalo jos bolje... sve u svemu nelos rpg (pogotovo u nedostatku istih) ali prosjecna ocjena PC verzije na metacriticu od 95% je sve samo ne realna.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.11.2011 7:27 (dado8).
15 godina
neaktivan

Mrzim vas {#}

Cemetary gates
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Genie kaže...

Ima...

Dodaj u favoritse sa f...

pritisni q da pregledaš te favoritse... odaberi oružje i pritisni broj 1 - x.

16 godina
neaktivan

Ja sam i više nego sretan što Skyrim ima tako lošu grafiku i da je tako dobro optimiziran jer to mi daje velike nade da ću na ovom laptopu kojeg imam u domu moći pokrenuti tu zvijer od igre {#}.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Space kaže...
Genie kaže...

Ima...

Dodaj u favoritse sa f...

pritisni q da pregledaš te favoritse... odaberi oružje i pritisni broj 1 - x.

{#}

da cemu komplicirat sa pull & drop misem kad moze jednostavniie

17 godina

Sjene na drvećima

U SkyrimPrefs.ini pronaći liniju bTreesReceiveShadows=0 te umjesto nule staviti boj jedan - bTreesReceiveShadows=1

Iako su opcije na ULTRA to nije uključeno, a stabla izgledaju mnogo ljepše.... A pošto je u igri jako puno drveća {#} dobrodošla opcija...

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
3 1 hvala 1
14 godina
neaktivan

i kakav je skyrim, jel najbolji dio serijala ili je ipak morrowind jos uvijek kralj elder scrolss fransize?

smc
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Sta mislite da li cu moci terati skyrim a da ne grafika nije (pre)grozna?  Konfu pogledajte pod 'Moj PC'. Nekako mi je 2GB rama usko grlo...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Arxi kaže...

Sta mislite da li cu moci terati skyrim a da ne grafika nije (pre)grozna?  Konfu pogledajte pod 'Moj PC'. Nekako mi je 2GB rama usko grlo...

Hočeš, neloše će ti raditi.

@Besi, rano je za reći, Morrowind je ipak Morrowind.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.11.2011 9:36 (thuglife).
16 godina
neaktivan
Hvala. Samo se nadam da ce izaci uskoro neki low-res texture pack kao u oblivionu.
13 godina
protjeran
besi kaže...

i kakav je skyrim, jel najbolji dio serijala ili je ipak morrowind jos uvijek kralj elder scrolss fransize?

Morrowind kralj...jbg, šteta.

16 godina
neaktivan

mene igra nije niti malo dojmila... razocarao sam se pomalo... {#}

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

2 1 hvala 0
14 godina
Mitsuoka kaže...

mene igra nije niti malo dojmila... razocarao sam se pomalo...  {#}

Zašto?

17 godina
neaktivan
besi kaže...

Druga su to vremena bila, meni je zbog nostalgije za tim nekim starim igrama teško više uopce donijeti objektivni sud. Ono sto cu rec za Skyrim, da je ugođaj savršeno pogođen, atmosfera je jednostavno odlicna, imersivan svijet, vrlo imersivan. A sad ako uspoređujem sa Morrowindom, ne znam mislim da je blizu. Nisam još daleko došao ali odmah u startu imam više Morrowind nego Oblivion ugođaj, a i ono dragons > oblivion gates. Sve u svemu dostojan nasljednik serijala. I danas kada ovakvih igara više nema puno, vrijedno zlata.

Htio bih još samo dodat nešto u vezi s menijima.

Da, 100% i očito je tu na djelu omraženi konzolitis. ALI, ALI nakon prilagodbe jednostavno letim kroz menije. Sve sa wasd kombinacijom tipki, lijevom rukom vrlo brzo šaltam kroz menije, oruzija, armor, spelove. Isto tako ima taj neki "favorite" sistem gdje se mogu "zapamtiti" omiljene kombinacije oruzija i spelova i i zaru borbe lako prebacit ko u svakom RPGu. Dakle usudio bih se reci da je ovo jedan od onih menija koji su na prvu uzasni, ali nakon prilagodbe zapravo ne tako loši. Ono što mene iritira u citavoj prici je da mi PC igraci ipak znamo šta je meni, inventory u RPG igrama, da volimo one kockice sa itemima, portret lika i tako. Pa bi bilo dobro da to omoguce, kad bi bio nekakav mod za to ako je uopce moguce.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.11.2011 10:00 (mislav_01).
17 godina

Pozz...

Evo sve leti na High + advanced options.

Odlična optimizacija -maleni pomak u grafici + odlična atmosfera no ?!? -  neki čudan osjećaj

razočaranja.. nemam pojma... izgleda da smo očekivali tko zna što ...

EDIT: Naravno ...odlična igra ipak gledajući sve sastavnice.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.11.2011 9:51 (froggybone).
16 godina
neaktivan
Tiby kaže...
Mitsuoka kaže...

mene igra nije niti malo dojmila... razocarao sam se pomalo... {#}

Zašto?

Očekivao sam bolje mimike lica, pokreti su ostali na razini Obliviona po ovome sto sam malo igrao, izbornici su očajni, tab me vise zivcira, grafika me razocarala, je da nije previse bitna i dok igras ni ne ides za tim, ali kad su najavljivali neke spektakle.. razočaranje, previse sam ocekivao od ovoga.... to je zasad sami pocetak, vise nisam stigao ni igrat ali trenutno mi nije ni prioritet... sad mogu 3 dana ucit elektrotehniku bez tuge sto ne mogu igrat skyrim

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
Mitsuoka kaže...

mene igra nije niti malo dojmila... razocarao sam se pomalo...  {#}

Zašto?

Očekivao sam bolje mimike lica, pokreti su ostali na razini Obliviona po ovome sto sam malo igrao, izbornici su očajni, tab me vise zivcira, grafika me razocarala, je da nije previse bitna i dok igras ni ne ides za tim, ali kad su najavljivali neke spektakle.. razočaranje, previse sam ocekivao od ovoga.... to je zasad sami pocetak, vise nisam stigao ni igrat ali trenutno mi nije ni prioritet... sad mogu 3 dana ucit elektrotehniku bez tuge sto ne mogu igrat skyrim

Očekivati nešto previše nije dobro tako i u stvarnom životu obično onda podbace očekivanja, makar u moru raznih FPS-ova ovakvoj igri trebalo bi dati šansu.

Veliki sam fan Morrowinda i Falout mi je dosta dobro sjeo pa se nadam kako će me Skyrim oduševiti.

Kad će više taj City Express.

16 godina
neaktivan

@Tiby: kaj si naručio od GMC-a?? Jesu li ti poslali mail da je igra poslana?

UPRAVO DOŠAO!!

GMC FTW!!

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.11.2011 10:07 (NightShadow).
14 godina
NightShadow kaže...

@Tiby: kaj si naručio od GMC-a?? Jesu li ti poslali mail da je igra poslana?

Jesam ali nitko ništa ne javlja, na žalost.

Budem ih zvrcnuo.

Sada zvao poslano jučer znači STIŽE.{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.11.2011 10:09 (Tiby).
16 godina
neaktivan

WOW koja papirus mapa!!

17 godina

Meni je igra kao što rekoh odlična! Volim taj open world i moram priznat da mi je draža od Witchera2, (koji je odličan). A zašo mi je draža? Pa zato jer radeći jedan quest putujući do lokacije uškicam neku građevinu, neki fight i slično i skrenem sa puta te izgubim sat i pol istražujući to područje. Pa vremenski uvjeti, spusti se magla, nedugo nakon toga počne padat kiša, (koja napokon ne pada dvije minute, evo upravo igram i kiša pada cijelu noć i već je jutro no magla i kišurina ne staje, odlično. Pa snjeg u brdima...

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
13 1 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice