The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.454.272
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
13 godina
odjavljen
The Elder Scrolls V: Skyrim

Update 1 je vani koji popravlja stabilnost i Questove

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim

http://steamcommunity.com/id/mislav113/screenshots

Nekoliko SSova sa samog pocetka igre.

Dodavat cu ih kako perem. Obozavam ovo kod ovog serijala. Upravo krenem u grad gdje me posalje prvi quest, vidim neku zivinu u sumi, ubijem je, zaskoce me 2 bandita, a kad ono stoje ispred nekog minea, i sad evo me u tri pm ispod zemlje bauljam istrazujem :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.11.2011 19:36 (mislav_01).
15 godina
neaktivan

@XVII Mini

Probaj...

Ili guglaj (https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=7480-WUSF-3601)

Odnosno da :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.11.2011 19:17 (idoh).
16 godina
neaktivan
XVII Mini kaže...
XVII Mini kaže...

Bok, ima netko da je kupio BOX? 

http://www.sophoslab.hr/igre-pc/71/pc-igra-elder-scrolls-v-skyrim/8164/ - dali se sa ključem koji ste dobili iz kutije može aktivirati na Steam?

Itko?

Ne da možeš, nego moraš!!

16 godina
neaktivan

http://www.ign.com/videos/2011/11/10/skyrim-pc-gameplay-commentary?objectid=93395&show=HD

20ak minuta PC verzije..

UI je opet loš, ali mislim da je informacija o hotkey kriva..

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.11.2011 20:11 (NightShadow).
17 godina
neaktivan

Još 5 sati!!! Upravo downloadam preko steama, od sutra me nema u stvarnom zivotu. Koliko citam i gledam recenzije i ocjene ljudi koji su igrali ovo je definitivni GOTY, igretina nad igrama, prosjek 95% ocjene, nevjerojatno. Slusam soundtrack, koji je nevjerojatno dobar i jedva cekam. Kakvi BF-ovi, COD-ovi, ovo se igra stotinama sati. 

P.S. kupio sam Steam key preko g2play za 314 kn. 

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina

Meni je nekako čudno kako igra ima samo nekih 5-6 gb ,a Oblivion je imao nekih 4.5 gb. Nekako mi je to čudno jer je ipak to nova igra ,ali opet RAGE ima nekih 15gb pa je opet dosta kratka.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ovo kupujem sigurno, cim bude love, i malo pojeftini. A do tad cu se snaci  {#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
da, htio sam pitat, kolko gb ima kad se instalira?
It is I, trackmanijak
14 godina
neaktivan

A joj što ste se uhvatili grafike. Neznam što očekujete, to je modificirani i maksimalno dorađeni i optimizirani Oblivion Engine + Teksture većih rezolucija i naravno napredniji shader sistem i to je to. Kolko vidim igra je prilično dobro optimizirana i uglavnom se izvodi na visokim detaljima na prosječnim konfiguracijama sa koje kakvim GTX 460 karticama. Igra izgleda ljepo, vidi se da je dotjerana u vizualnom smislu, engine je sređeniji i dotjerani Oblivion u smislu grafike. Što nije uopće loše, Oblivion dan danas nema lošu grafiku, kome je potreban uopće novi Crysis.

Grafika je tu da služi svrsi, dovoljno da ne odbije igrača od igranja, a baš me briga dali igra koristi Screen Space Ambient Occlusion ili nema HDR.

Autore koje ignoriram: Tallahasee, Fićo_CoD5, Promatrač, proćerani

10 0 hvala 1
14 godina

Stvarno sve pohvale, igra je PREDOBRA! Sva srica sto sam na godisnjem jos 10 dana... {#}

Jedno pitanje za one koji igraju... Kako rotirati i zumirati items-e u inventory-u? Triban pregledat onu sapu za otvoriti ona vrata, ali nikako skontati...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jel ima još netko problema sa spavanjem? Meni ne radi. Odaberem kolko dugo hoću spavati ili čekati i pritišćem yes i enter ali uopće ne reagira.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ne znam, ja obično legnem u krevet, zažmirim i brzo zaspim. probudim se drugi dan i moram u školu :/

It is I, trackmanijak
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.11.2011 20:54 (Markus Dignus).
15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Oduševljavaju me male sitnice, kada pada kiša na rijeci se vide kapljice, ribe skaču iz rijeke, životinje trčkaraju šumom.....

Atmosfera, sloboda kretanja, izgled....bravo Bethesda

AJ vjerovaću ti, ja sam baš mislio da će igra bit neoptimizirana, a izgleda da sam se prevario.

F.C LIVERPOOL
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.11.2011 21:10 (Praetorian1).
16 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...
doktor1 kaže...

Oduševljavaju me male sitnice, kada pada kiša na rijeci se vide kapljice, ribe skaču iz rijeke, životinje trčkaraju šumom.....

Atmosfera, sloboda kretanja, izgled....bravo Bethesda

AJ vjerovaću ti, ja sam baš mislio da će igra bit neoptimizirana, a izgleda da sam se prevario.

Iako je to možda preoptimistično, ali dali će mi laptop koji pokreće Oblivion bez ikakvih problema na minimalnim postavkama i noramlnoj rezoluciji pokretati Skyrim? Znam da je strašno glupo pitanje, ali kad kažete da je tako dobro optimizirano...

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
17 godina
neaktivan

Hahaha koja scena. Prvo ko najveci njub naletim na trap i popusim pol healtha od nekih siljaka koji se nalaze na vrhu nekog stubišta. I ok nastavim ja dalje i napadnu me 3 neka lika. I ja lagano to čistim i povlacim se nazad gore uz stepenice...i surprise surprise opet stanem na isti trap i umrem :D

17 godina

bio mi je uzitak pratiti ovu temu (nisam nesto sudjelovao), ali sada Vas napustam i ode uzivati u Skyrimu... kad se kroz kojih mjesec-2 izdovoljim vratit cu se i pogledati sto se pricalo i dogadjalo u medjuvremnu

uzivajte!

:dragonshout:

and the heavens shall tremble
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Igra me oduševila!! Još da vidim kakav će biti Batman, ali ovo je za sada za mene GOTY!!

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
2 0 hvala 4
14 godina
doktor1 kaže...

Igra me oduševila!! Još da vidim kakav će biti Batman, ali ovo je za sada za mene GOTY!!

Must not look at the pictrues :P

Ja sam si naručio Morrowind + ekspanzije + Oblivion + ekspanzije pa je prvo to na redu, a onda dolazi ovo :D

http://steam-expo.com/ But, you won't find love in a, won't find love in a hole. It takes more than fucking someone to keep yourself warm.
17 godina
doktor1 kaže...

Još, još!! {#}

Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
16 godina
neaktivan

Hvala bogu da je sutra petak, I'll see you soon Skyrim.

SpyGi je mato.
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.11.2011 21:39 (Gauta).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Pao je prvi......

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...

Ja sam si naručio Morrowind + ekspanzije + Oblivion + ekspanzije pa je prvo to na redu, a onda dolazi ovo :D

E ovaj čovjek je kralj. Koja volja! Ja ću ipak popustit i zaigrat prije nego izađe hardkor mod (kasnit će cration kit, pa i modovi {#})

It is I, trackmanijak
14 godina
Markus Dignus kaže...
OriginalEXE kaže...

E ovaj čovjek je kralj. Koja volja! Ja ću ipak popustit i zaigrat prije nego izađe hardkor mod (kasnit će cration kit, pa i modovi {#})

Pa gle, nije mi gušt igrat ovakvu legendarnu igru ako ne odigram prethodnike. Nikud mi se ne žuri, planiram još poživiti :)

http://steam-expo.com/ But, you won't find love in a, won't find love in a hole. It takes more than fucking someone to keep yourself warm.
16 godina
neaktivan

Obično ne uzimam igre na dan izlaska ali toliko me nahajpalo da nisam izdržao (95 na metacriticu, reviewovi, reakcije ljudi na forumu, po drugim siteovima..). Steam key je naručen, dolazi u 1 iza ponoći sa game.co.uk (35 funti).

Da bar mogu uzeti godišnji. :-(

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...
Markus Dignus kaže...
OriginalEXE kaže...

Pa gle, nije mi gušt igrat ovakvu legendarnu igru ako ne odigram prethodnike. Nikud mi se ne žuri, planiram još poživiti :)

Pogotovo Morrowind ;)  puno bolji od Obliviona ako mozes preboljet grafiku.

haris771EuW LOL account free cookies >>&am
15 godina
neaktivan

Prvo sam je mislio uzet za PC (bolja grafika) al onda sam pogledao Xbox 360 vs PS3 i vidio da je PS3 verzija dosta bolja od Xbox 360 verzije pa sam je odlucio naruciti za PS3 stvarno predobro izgleda na konzolama a i nisam do sada odigrao nijedan TES na konzoli pa rekoh Skyrim hocu JEDVA CEKAM!!!

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
boxer kaže...
doktor1 kaže...

Još, još!! {#}

http://steamcommunity.com/id/mislav113/screenshots

Stavljam kako idem stalno SSove.

15 godina
neaktivan

Mehanika igre kompletno baca na Fallout 3, vidi se da je Bethesda.

I dalje je kretanje 'wobbly' odnosno nekako lelujavo. Nema oštrine pri pokretima, više miš nekako klizi.

Grafika je u najmanju ruku rečeno čudna;

sve u udaljenosti,light efekti, sjene i refleksije izgledaju nevjerojatno ali katastrofalno loše izbliza, teksurue su nikakve.

Nafrljio sam sve na ultra koliko ide i klizi ok, nisam još detaljno gledao frameove da znam korigirati ali za sad sam zadovoljan.

Sama igra je, well... let's just say da nema puno igara u kojima me napadne zmaj 2 sekunde nakon što krenem igrati.

Kreacija lika je detaljna, voice acting je zasad toliko dobar da mi ide na živce loš lip-sync na modelima, znate na šta mislim.

Borba je jako dobro izvedena ali govorim samo o melee-u koji sam stigao isprobati.

Sve u svemu, vidim se jedno 100ak sati u ovome, čiste uživancije {#}

edit: pics

ja u nekoj pripizdini ja u nekoj pripizdini
..opet ..opet
..tree stump ..tree stump
zgibali smo s mjesta nesreće zgibali smo s mjesta nesreće
spajders! spajders!
Bring out your dead!
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.11.2011 22:37 (forzzuk).
Moj PC  
1 1 hvala 1
17 godina

Losije od Morrowinda, bolje od Obliviona.

To je moj prvi utisak.

Grafika me s tehnicke strane i nije nesto impresionirala, ali sa umjetnicke strane je bolja 10x od Obliviona. (iako nisam jos prakticki nista vidio pa ne mogu suditi objektivno)

Animacije su me odusevile jer napokon imamo TES gdje zamah sjekirom izgleda kao zamah sjekirom, te naravno skok izgleda kao skok.

Menu-i su dosta izkonzolirani sto me malo iritira, ali samo malo, naviknete se brzo. (nije dovoljno dobar support za mis, radeno za gamepad)

Sam inventori screen je dosta bolji od Oblivion-a.

- Psiho246
Moj PC  
1 1 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice