The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.453.182
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
13 godina
odjavljen
The Elder Scrolls V: Skyrim

E blago onome ko bude igro ovo na HIGH... Sto jos nisu optimizovali{#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Comi123 kaže...

Pa na kojoj ces rezoluciji igrati?

Remember, remember the Fifth of November, The Gunpowder Treason and Plot, I know of no reason Why Gunpowder Treason Should ever be forgot.
13 godina
neaktivan
Mr.greenx kaže...
Comi123 kaže...

da, imaš pravo...imao sam jedan video u pozadini koji se digo do kraja i taj je vrtio...sad kad ponovno pustim neće...i bolje možda, sad nestajem s neta jer će biti gadno:)

13 godina
odjavljen
Mr.greenx kaže...
Comi123 kaže...

1280x1024 i samo da mogu izvuci visoke detalje... Ali ako budem morao igracu i na 1024x768...

14 godina
neaktivan
Comi123 kaže...
Mr.greenx kaže...
Comi123 kaže...
1280x1024 i samo da mogu izvuci visoke detalje... Ali ako budem morao igracu i na 1024x768...

Mozda ces moci, vidjet cemo.

Remember, remember the Fifth of November, The Gunpowder Treason and Plot, I know of no reason Why Gunpowder Treason Should ever be forgot.
13 godina
odjavljen

{#} Vala kad sam vrteo METRO 2033 na VERY HIGH (bez Anti-Aliasinga) moci cu i ovo na HIGH... A mislim da i vi znate koliko je Metro zahtevan...

16 godina
neaktivan
Comi123 kaže...

{#} Vala kad sam vrteo METRO 2033 na VERY HIGH (bez Anti-Aliasinga) moci cu i ovo na HIGH... A mislim da i vi znate koliko je Metro zahtevan...

Na kojoj rezolcuji vrtiš?

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
13 godina
odjavljen
thuglife kaže...
Comi123 kaže...

Opet kazem 1280x1024 ili 1024x768... Metro sam na 1024x768 i VERY HIGH. Mogu i sa 1280x1024 ali u nekim delovima (One misije na povrsini) FPS mi se malo smanjuje.

16 godina
neaktivan

Opet kazem 1280x1024 ili 1024x768... Metro sam na 1024x768 i VERY HIGH. Mogu i sa 1280x1024 ali u nekim delovima (One misije na povrsini) FPS mi se malo smanjuje.

Lol, lako ti je na toj rezi vrtit na najviše.

da imaš jači monitor, nabiješ rezolucije a smanjiš detalja ljepše bi izgledalo nego tako.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
13 godina
odjavljen
thuglife kaže...

da imaš jači monitor, nabiješ rezolucije a smanjiš detalja ljepše bi izgledalo nego tako.

Imam 19" monitor i zadovoljan sam. Nego vidim da ti imas T220 jel? I 4870 sa 512 MB. Kako ti radi to?

16 godina

Oke ti se brines hoce li ti na HIGH sa HD 4850 ? na toj rezoluciji pa naravno da hoce , kad meni na AOC 22" sve igre rade na ULTRA , uz poneke izuzetke kao Crysis 2  i jos par sve vrhunski radi na +30 FPS i ocekujem Skyrim na HIGH ako ne onda ide nova graficka mora se Skyrim na HIGH igrati :P

What is family ? :) http://www.youtube.com/watch?v=ht5yucPQtQ4 http://www.youtube.com/watch?v=wL3J4YKwepc
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
odjavljen
doky01akablava kaže...

Oke ti se brines hoce li ti na HIGH sa HD 4850 ? na toj rezoluciji pa naravno da hoce , kad meni na AOC 22" sve igre rade na ULTRA , uz poneke izuzetke kao Crysis 2  i jos par sve vrhunski radi na +30 FPS i ocekujem Skyrim na HIGH ako ne onda ide nova graficka mora se Skyrim na HIGH igrati :P

Meni Crysis 2 na 1280x1024 radi na MAX bez pada FPS-a... A sto se Skyrim-a tice, ova moja grafa ipak ima 1 GB, mada sam cuo da to pomaze samo na vecim monitorima i rezolucijama.

16 godina
neaktivan

Imam 19" monitor i zadovoljan sam. Nego vidim da ti imas T220 jel? I 4870 sa 512 MB. Kako ti radi to?

A radi... Nekako, radilo je na mixu medium high koliko se ja sjećam, na rezoluciji 1650 x 1050.

Uglavnom, zadovoljan sam.

15 godina
neaktivan

Pogodite kojeg cete starog prijatelja opet viditi ;) 

Spoilers

http://i.imgur.com/TjqFz.jpg

haris771EuW LOL account free cookies >>> http:
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Spoilers

41 Kliknuo sam, a želio sam
1 Kliknuo sam, a nisam želio
21 Nisam kliknuo
It is I, trackmanijak
17 godina
neaktivan
Markus Dignus kaže...
hari85 kaže...

Spoilers

Spoiler:

To smo mi!

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded ----- Iron Within, Iron Without!
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.11.2011 18:55 (MegaMass 2000).
14 godina
neaktivan

Cuj ti ovu bethesdu vec su nam u oblivionu dali logo od skyrima{#}.(sad sam malo odigrao oblivion{#})

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.11.2011 19:10 (Mr.greenx).

5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
It is I, trackmanijak
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.11.2011 19:12 (Markus Dignus).
14 godina
neaktivan

There's  no end to the conspiracy{#} haha

16 godina
hari85 kaže...

Spoilers

Steta nisam igrao Shivering Isles on je tamo jel tako ?

Jeli ima tko kakvih gameplay linkova , nista nema na yt-u i google-u , a oni prethodno od gore ne rade.

Zelim se malo ufurati prije petka :D

[V] [U] [C] [O]
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.11.2011 19:30 (doky01akablava).
14 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...
hari85 kaže...

1.Steta nisam igrao Shivering Isles on je tamo jel tako ?

2.Jeli ima tko kakvih gameplay linkova , nista nema na yt-u i google-u , a oni prethodno od gore ne rade.

1. Stvarno steta, meni je shivering isles bio odlican.

2. Mozes skinuti, samo malo proguglaj.

16 godina
Mr.greenx kaže...
doky01akablava kaže...
hari85 kaže...

1.Steta nisam igrao Shivering Isles on je tamo jel tako ?

2.Jeli ima tko kakvih gameplay linkova , nista nema na yt-u i google-u , a oni prethodno od gore ne rade.

1. Stvarno steta, meni je shivering isles bio odlican.

2. Mozes skinuti, samo malo proguglaj.

Ma nije mi se dalo , previse sam postao razmazen teksturama i svim tweakovima,modovima koji su Oblivion ucinili igrom kakva je trebala biti , a povratak na vannila gameplay koji ima Shivering Isles ne bi mogao progutati pa eto...

Aj molim  te ako nije problem posalji na PM , prvih 5 stranica samo official gameplay sa E3 sa QuakeCon ...

[V] [U] [C] [O]
14 godina
neaktivan

Ja jednostavno ne mogu odoljeti ovim video zapisima od gameplaya, tako da jednostavno moram pogledati, ali su ih već uklonili, tako da ako neko naleti na neki video od ovih 5 sati gameplaya neka odmah posta :D

Life is Hard :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

{#}.

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.11.2011 22:22 (Mr.greenx).

10 0 hvala 1
16 godina

Ja sam obični stari prdonja i namjeravam ovo igrati na ultra, ak nebu kaj u redu mjenam proc, mbo, rame i coller! Grafa mora rigat vatru! heheh

ButcherCRO ingame! I onda neš pil, vražju mater neš pil!
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.11.2011 22:33 (Butcher).
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 3
14 godina
neaktivan

Ovaj lik stalno uploada nove video zapise od 20-25 minuta. Trenutno je stavio 15 partova. Gledao sam 3-4 čitava ostale nisam, oduševljen sam kako i on, tako i ja :) 

Life is Hard :)
14 godina
neaktivan

We are on Morndas, Sun's Dusk 7th and there remains

3 days / 12 hours / 53 minutes / 34 seconds

(305614.119 seconds)

Before the return of Alduin!!!!!!!!!

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
CoLdPlay kaže...

Ovaj lik stalno uploada nove video zapise od 20-25 minuta. Trenutno je stavio 15 partova. Gledao sam 3-4 čitava ostale nisam, oduševljen sam kako i on, tako i ja :) 

Ja sam gledao(random) samo 9-ti cak sam se i nasmijao, RIP oscar...(vidjet ces {#})

15 godina
Butcher kaže...

Ja sam obični stari prdonja i namjeravam ovo igrati na ultra, ak nebu kaj u redu mjenam proc, mbo, rame i coller! Grafa mora rigat vatru! heheh

bez problema sigurno {#}

a i ja ću,joj samo ću buljiti u travu i gledati iglice na borovima.zmajevi mogu ćekati.

Cpt_LIAR
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice