The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.451.201
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
14 godina
neaktivan
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Mitsuoka kaže...
l0k1 kaže...

kad izlazi igra 11.11?gledam neku novu igru koja izlazi do kraja godine da pocnem igrat..bf3 mi se nije nesto svidjelo,dali ima ovorena beta za ovo?i gledo sam na base hostu nema kljuceva dali je to ono kupis key i igras ili moras svaki mjesec placat?

momak ovo ti nije MP igra.

{#} uups nisam ni gledo mislio ko jos igra singlplayer{#}

17 godina
protjeran
l0k1 kaže...

Samo milijuni ljudi, sitna brojkica :P 

''Mulder, toads just fell from the sky!'' ''I guess their parachutes didn't open.''
16 godina
neaktivan
l0k1 kaže...
Mitsuoka kaže...
l0k1 kaže...

kad izlazi igra 11.11?gledam neku novu igru koja izlazi do kraja godine da pocnem igrat..bf3 mi se nije nesto svidjelo,dali ima ovorena beta za ovo?i gledo sam na base hostu nema kljuceva dali je to ono kupis key i igras ili moras svaki mjesec placat?

momak ovo ti nije MP igra.

Jedina igra koju sam igrao MP je bila Trackmania.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
l0k1 kaže...

Za betu moras pre orderat igru  {#}

http://www.elderscrolls.com/skyrim/pre-order/ 

/sarcasm 

haris771EuW LOL account free cookies >>> http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4df75d3e1113d133303996&amp
15 godina
neaktivan
The Elder Scrolls V: Skyrim

Sta mislite ako si uzmem igru sa zavvia da li ce mi carinit kutiju

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.10.2011 1:01 (marko778).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
marko778 kaže...

U slucaju obicne edicije vjerovatno nece , al ako ces uzet veliki collectors edition onda moguce .

haris771EuW LOL account free cookies >>> http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4df75d3e1113d133303996&amp
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.10.2011 1:03 (hari85).
15 godina
neaktivan
hari85 kaže...
marko778 kaže...

U slucaju obicne edicije vjerovatno nece , al ako ces uzet veliki collectors edition onda moguce .

Ne uzeo bi si normalno samo su mi neki rekli da bi mi mogli carinit tih 260 kn pa zato pitam a i ljepse mi je imat kutiju nego samo key

16 godina
neaktivan

Par skenova iz manuala za XBox verziju:

http://imgur.com/a/RFee1#J3eIg

Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Sve je u toj igri kao sa drugoga svijeta {#} osim animacija koje vidim u gameplayu koje su uzasno katastrofalne za 2011 godinu nadam se da da ce to u finalnoj verziji igre biti popravljeno "nadam se"

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Ja se samo nadam da neće biti fail poput Obliviona. {#}

1 13 hvala 0
17 godina

Ljudi kaj ja to ćujem,da je igrica jako linearna tj svijet je velik samo što je sloboda kretanja mala

daj mi recite jel to istina?

BF3:crna_bandera
14 godina
neaktivan
Wolf88 kaže...

Ljudi kaj ja to ćujem,da je igrica jako linearna tj svijet je velik samo što je sloboda kretanja mala

Vidjet ćemo.

Remember, remember the Fifth of November, The Gunpowder Treason and Plot, I know of no reason Why Gunpowder Treason Should ever be forgot.
13 godina
odjavljen

Igra nebi smjela biti linearna. Ja se nadam da neće ispasti kao RAGE, da će ju prilagoditi PC-u s obzirom da ju rade i za konzole.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
formula1live kaže...

Igra nebi smjela biti linearna. Ja se nadam da neće ispasti kao RAGE, da će ju prilagoditi PC-u s obzirom da ju rade i za konzole.

Ne vidim zašto bi uopće bilo straha da će ''ispasti kao RAGE'', totalno druga ekipa radi na ovom naslovu.

''Mulder, toads just fell from the sky!'' ''I guess their parachutes didn't open.''
13 godina
protjeran

Na sreću. {#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Wolf88 kaže...

Sve što si rekao se kosi sa više manje svim što Elder Scrolls serijal predstavlja.... Otkud ti to opće?

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
13 godina
protjeran

Zmešalo mu se s DA2. {#}

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Wolf88 kaže...

Igra je ustvari bas suprotna od onog sta si ti napisao.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.10.2011 9:43 (toTheCore).
17 godina
neaktivan
toTheCore kaže...
Wolf88 kaže...

A ti si negdje igrao pa možeš potvrditi da nije tako?

Evo recimo dojmovi ljudi koji su igrali, to je NightShadow postao na prošloj stranici:

NightShadow kaže...
  • Mountains, sadly, DO guide the player. On my first play, I tried to turn around and head back past the start point and head North East - hit a bunch of unclimbable rocks and tried pushing around them. Before I knew it, I was entering Riverwood from the back on accident; totally unintentionally.

I sad bi se mogli zabrinuti jer su rekli da je večina mape planinska. A ja ne želim nikakvo vođenje za ruku. Slobodno i onaj kompas isključe.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.10.2011 11:31 (ZC_Someone).
17 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
toTheCore kaže...
Wolf88 kaže...

A ti si negdje igrao pa možeš potvrditi da nije tako?

Evo recimo dojmovi ljudi koji su igrali, to je NightShadow postao na prošloj stranici:

NightShadow kaže...
  • Mountains, sadly, DO guide the player. On my first play, I tried to turn around and head back past the start point and head North East - hit a bunch of unclimbable rocks and tried pushing around them. Before I knew it, I was entering Riverwood from the back on accident; totally unintentionally.

I sad bi se mogli zabrinuti jer su rekli da je večina mape planinska. A ja ne želim nikakvo vođenje za ruku. Slobodno i onaj kompas isključe.

I sad bi neki trebali odigrati Morrowind i Oblivion da shvate da su i tamo postojale stjene - planine koje se nisu mogle proći. Određene planine su bile prestrme za slobodno penjanje, pa se je moralo ići utabanim putem.

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded ----- Iron Within, Iron Without!
17 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...

I sad bi neki trebali odigrati Morrowind i Oblivion da shvate da su i tamo postojale stjene - planine koje se nisu mogle proći. Određene planine su bile prestrme za slobodno penjanje, pa se je moralo ići utabanim putem. 

U Morrowindu zbog levitacije to čak ne bi ni uzimao u obzir jer s planinama nisi uopće mogao voditi igrača. To je bila prva stvar koju sam si nabavljao, constant levitation + boots of blinding speed. A u Oblivion možda u 5% slučajeva. Inače se dalo penjati na više manje sve bez korištenja puteljaka. To mi je bila strast. :)

Ono što ja hoću reći da ovdje nitko ne zna točno jer nije igrao. A glasine i dojmovi onih koji su igrali kruže internetom i kažu da nije baš sve tako bajno. Budemo vidjeli... nije baš da se meni hoće igrati TES koji me tjera da idem točno zadanim puteljcima.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.10.2011 11:53 (ZC_Someone).
17 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
MegaMass 2000 kaže...

U Morrowindu zbog levitacije to čak ne bi ni uzimao u obzir jer s planinama nisi uopće mogao voditi igrača. To je bila prva stvar koju sam si nabavljao, constant levitation + boots of blinding speed. A u Oblivion možda u 5% slučajeva. Inače se dalo penjati na više manje sve bez korištenja puteljaka. To mi je bila strast. :)

Levitacija opet ne mjenja činjenicu da se na neke planine nisi mogao popeti, a da pri tome nisi išao "utabanim" putem.

Ja sam imao lika (ork koji je bio glup ko stup) koji nije koristio levitaciju (tako sam ga role playao), pa se nisam baš mogao popeti svugdje.

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded ----- Iron Within, Iron Without!
17 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...

Levitacija opet ne mjenja činjenicu da se na neke planine nisi mogao popeti, a da pri tome nisi išao "utabanim" putem.

Ja sam imao lika (ork koji je bio glup ko stup) koji nije koristio levitaciju (tako sam ga role playao), pa se nisam baš mogao popeti svugdje.

Nije problem u samoj planini. Stvar je u tome da developer ne može onda iskoristiti tu planinu u svoju korist. Već mora uzeti u obzir i druge pristupe. Ti ćeš po puteljku, ja ću levitirati, netko treći će skočiti 100m pomoću scrolla i svi ćemo doći na isto mjesto na drugačiji način. Na kraju developer mora prilagoditi igru svim pristupima što automatski daje igri veću kompleksnost i daleko veći replay value. I to je ono čega je recimo Morrowind imao na bacanje a osjetilo da nedostaje u Oblivionu.

Npr. onaj quest u Oblivionu kad trebaš za vladaricu Burme tražiti neki kamen u Pale Passu. Imaš sat i pola skriptiranog gameplaya tijekom kojeg uvijek moraš proći istim putem i istim špiljama te se boriti se s skoro istim neprijateljima (pale pass ogres). Naravno imaš na izbor različite pristupe s različitim klasama (mač, magija, šuljanje). Ali zašto ne bi imali i više pristupa s istom klasom (ko nekad).

I sad je problem ak Skyrim nastavi u smijeru kojim je Oblivion krenuo. Jednostavno htio bi da takvih questova ima u Skyrimu čim manje. Zato ne želim da me tjeraju samo po puteljcima. Hoću i alternativu.

16 godina
neaktivan

Ja se ispricavam, krivo sam shvatio onaj tvoj post. Mozda da si odmah obrazlozio ne bi bilo toliko krivih replya {#}

A sto se tice slobode, mislim da nece biti losija situacija nego u Oblivionu. Ali sumnjam da ce biti bolja, znaci da ce igra dopustati jos vecu slobodu kretanja nego u Oblivionu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
toTheCore kaže...
Wolf88 kaže...

Ja igru nisam igrao pa neznam kakva,meni su to ljudi rekli koji su je navodno probali pa zato pitam pošto sam oblivion bio igrao i jako mi se svidio otvoreni svijet

ako bi ovo bila istina onda bi to bio veliki minus za Skyrim

BF3:crna_bandera
13 godina
odjavljen

Neznam da li je već tko napisao, ali baš čitam da je jedan tester prošao igru za 2 sata i 16 minuta. Valjda je prolazio samo glavni quest, ali ipak mi to izgleda malo.

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.10.2011 14:55 (formula1live).

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Možda je Korejac. {#}

Uostalom, sjećaš se da su Morrowind prelazili za 11+ minuta, a moglo ga se igrati mjesecima. I godinama.

5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

reintalirao Oblivion cisto da se vratim u formu za Skyrim... Jedno od need to play igara koje izlazu... veselim mu se se kao malo dite...

Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Abomb kaže...

reintalirao Oblivion cisto da se vratim u formu za Skyrim... Jedno od need to play igara koje izlazu... veselim mu se se kao malo dite...

Nisi jedini {#}

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
15 godina
neaktivan
formula1live kaže...

Neznam da li je već tko napisao, ali baš čitam da je jedan tester prošao igru za 2 sata i 16 minuta. Valjda je prolazio samo glavni quest, ali ipak mi to izgleda malo.

to je jako dobar znak da igra nije linearna, za informaciju, morrowind je moguce zavrsiti u 15 minuta...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice