Probao betu i ja sam recimo pozitivno odusevljen jer mi je igra dok je igram puno bolja nego sto mi je izgledala gledajuci videice iz igre. Ok vidi se tu da je igra razvijana uporedo i za konzole, ali recimo kontrole i jos neke druge stvari su za pc naprvaljene odlicno, interface radi odlicno, sve je brzo i intuitivno. Ja i par mojih frendova smo dugo igrali wow, probali gw2 u kojem mi se jednio svidio nacin upotrebe skilova, koji je odlicno odradjen, a ono sto me vraca na manji lvl kad dojem u regiju di su low lvl mobs, pa pvp kad hodas u vlikoj guipi i razibijas vrata pola dana , pa to sto NEMA end game pve uopce, ma cisti jad, gw2 je samo marketing i nista dugo... I tako od wowa na ovamo nismo nasli nista sto bi nas na neko duze vrijeme pribilo uz monitore, jos smo u potrazi i nakon ove bete, jos jedan frend je probao kod mene i njemu su dojmovi isto dosta pozitivni, pratiti ce mo daljnji razvoj TES online i kako sada stvari stoje vrlo vjerovatno i kupiti igru. IGRA JE IGRIVA i to je pocetak, a za sve ostalo ce mo morati sacekati da vidimo end game, support, i sve one druge stvari koje jedan mmo cine dobrim i sto nas tjera da provoimo sate i sate uz monitore...