TF2 hrvatski community, odrzali smo 1v1 scout turnir nedavno, sljedeci ce bit uskoro, registrirajte se na forum.
kad padne redizajn HCLa i izade L4D2, to ce bit tf2/l4d community sa downloadima, posebnim forumom i nadam se velikom ekipom :)
TF2 hrvatski community, odrzali smo 1v1 scout turnir nedavno, sljedeci ce bit uskoro, registrirajte se na forum.
kad padne redizajn HCLa i izade L4D2, to ce bit tf2/l4d community sa downloadima, posebnim forumom i nadam se velikom ekipom :)
Traje samo 2 sata.
Ovaj popust traje do 2. novembra...
Team Fortress 2 is available for only $2.49/£2.49/2,49€ for the next two hours. Offer ends exactly at 2:00pm Pacific Time. LINK
Akcija je ponovno u tijeku, ako ste slučajno propustili jučer.
Traje još sat i pol pa požurite.
AAA i opet sam zakasnio :D...
A jbte da san zna prije, valjda se može preko paypala imam ja neki acc koji nije stavljen na HR, i na njemu 5-6 dolara, ah
Ljudi, opet su stavili cijenu na 2,50 eura!
Nisam gledao datum
Ponovno je akcija :D
Oprosti, ali ja vrtim TF2 na max. sve postavke, bez ikakvok stekanja.
Conf:
P4 3.2 GHz @ 3.4
Radeon x1600 xt @ 256 mb
2 GB Corsair RAM
Internet brzina: T-com MaxADSL @ 4Mbita
Taman. : )
Ajme, ahhh, ja imam na Paypal Racunu 8 eura(acc je za USA), i sad da cu narucit triba karticu neku unit da bi mogao kao dokaz ili nesto(a nemam kartice) i evo sad nemogu narucit.
Igrica je jako dobro zaštićena i steam je jeako dobro zaštićen nećeš uspjet igrat bezveze skidaš, moći ćeš igrat samo crackirane servere a kada dođe update onda ti svi crackirani serveri nestanu.
ajd molim vas nek mi neko kupi taj key za 2.50$ .... ja imam 15 god i nemam nikakve kartice ili nesto slicno a volio bih igrat tu igricu
inace xfire mi je rebelsy ako netko ima ... ima 1100h cod2 i 800h cod4 :D
ajd molim vas nek mi neko kupi taj key za 2.50$
akcija ti je već 3 puta istekla...
a jbg...jucer mi neki lik bio reko da ima za 2.50$ i ja mu reko da mi kupi .. kaze nema para ... -.-' a sta 15kn 15kn nece propast .. a moze mene usrecit :D
jel ima ko viska keyeva ? :D
Naravno sinoc sam do 21h pokusavao kupiti i nikako mi nije htjelo proci prvu provjeru stalno neki internal error.. Cim je proslo 21 i cijena narasla na 15 EURA provjera je prosla Ocito je bila prevelika navala ....