Čemu sve to? Pomislio sam da je cheat jer u postavkama nema 11.og levela. Pa pokušao sa cheat engine-om i to dobio, pomislio da varaš te stavio tu na forum, ti dokazao da nisi, i što sad, čemu ljutnja?
P.S APazinjan, da li možeš nekako pokušati da na svakom levelu bude slika od 10-og levela, pokušavao sam ali mi nije uspijevalo, hoće stara da igra (da vas tu sje*e ) a smeta joj to što su kockice iste boje kao i background na svakom levelu, pa ako može da slika od 10-og, 20-og itd.. levela (ona crno-naranđasta) bude za svaki level? Hvala
Evo, napravljeno, makar je i sad naranđasta pozadina i narančaste kockice u svakom lvl-u tako da neznam, jedino ako ti stara voli naranđastu ;) Promjeniti boju backgrounda bez mijenjanja boje kockica neznam :p
LINK do data foldera - samo zamjeni sa postoječim
evo još 1 "cheat"
Nači da te ne ubacujem na listu jer varaš :D
Lista je osvježena :)Natjecanje traje još malo :D
Moj novi score
Da nisi nekog zaboravio??
Možemo i sliku score staviti umjesto gameplaya?
Moze, samo detaljnu analizu slike ce izvrsiti BannedOnThisForum, tako ti je bolje da ne pokusavas varati
Lista je osvježena :)Natjecanje traje još malo :D
Moj novi score
Da nisi nekog zaboravio??
Na listi si ispričavam se... Za sada drugo mijesto :) Sretno :D
Da možeš....
Rekordi se popravljaju vidim
Još cca. sar vremena i gotovo
Nagrada je wallpaper pack
Najvjerovatnije sljedeče natjecanje će biti turnir mali....
ftw
Uuuu koliki score
Svaka čast
Daniman dokad još traje natječaj, da nagovorim staru da odigra koju, dao mi je APazinjan verziju igre gdje je na svakom levelu ista slika
Daniman dokad još traje natječaj, da nagovorim staru da odigra koju, dao mi je APazinjan verziju igre gdje je na svakom levelu ista slika
Traje još 5 minuta...
Ajmo ljudi još 5 minuta, i prvo natjecanje gotovo
Natjecanje Gotovo...
Da prvo natjecanje u tetrisu je gotovo nadam se da su svi uživali. Za sada nisam vidio nikakav problem u natjecanju pa se bude održalo i sljedeće...
Ono što sada trebamo je proglasiti pobjednika...
Pobjednik je ''guest_185'' sa 2399 boda...
Pobjedniku hvala na sudjelovanju, i svaka čast na tako velikom bodu, nadam se da češ se natjecati i u sljedečem krugu
Nagrada je wallpapers pack , znam nije ništa veliko no čovjeka veseli
Nagradu će dobiti u PP
A vi ostali na žalost nemam utiješnu nagradu no možda bude tokom sljedečega natjecanja
Eto nadam se da ste svi zadovoljni,hvala svima na sudjelovanju...
Što se tiče drugoga kruga budete dobili informacije danas...
Moderatori lock temu sad.
Moderatori lock temu sad.
Ne! Uskoro počinje novo
Ne! Uskoro počinje novo
Za iduće natjecanje bi mogli promijeniti tetris verziju, možda sad onaj pentix?
Ili ovaj
Pentix mi dobro neradi...
Ovaj drugi nisam još probao...
Koji je razlog mjenjanju možemo zamoliti apazanjarina da napavi da se pozadine ne mjenjaju ako je to problem :)
Pentix mi dobro neradi...
Ovaj drugi nisam još probao...
Koji je razlog mjenjanju možemo zamoliti apazanjarina da napavi da se pozadine ne mjenjaju ako je to problem :)
Razlog mijenjanja je bio zato jer mi je tu bilo najlakše oku za pratiti boje, na ostalim mi smeta
P.S ovaj drugi link, tu ima nekoliko vrsta tetrisa, igrat se može isključivo pentix, zato jer je to klasični tetris dok je revolution kao "prelaženje" igre, a igra nije full tako da nisu svi leveli tu.