Test Drive Unlimited 2

poruka: 2.151
|
čitano: 469.947
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Test Drive Unlimited 2
tony_vk_bbb kaže...
Može se prodat auto osim da ti nestane mjesta u garažama...odeš kod onoga lika što prodaje aute na crno kod kojega si otišao na početku igrice pa su bila tri auta ford mustang lacia delta i nezz koji je bio treci auto i kod njega trebaš otic na self cars i tamo možeš prodat...nemam ja tu opciju nezz zašto ali sam vidio na you tube kako je neki lik snimio kako se prodaje auto...ja ne mogu prodati ni na takav način od moji protivnika osvojene aute...neznam zašto...imam od rayana touareg i od Miami Haris ford mustang ali osim svojih ni jedne druge aute ne mogu prodat i ne mam tu opciju kod onoga lika...izgleda da sam skinio lošiju verziju...jbmti igricu i skidanje...upiši na you tube test drive unlimited 2 sell cars pa će ti biti tamo kako prodat auto....

HAHAHHAHAHAHAHHAH !!! mozes ih prodat jedino ako ti ponestane para ili mjesta u garazi {#}

GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
14 godina
Test Drive Unlimited 2

Pozdrav,

Kupio sam jucer igru i moze li mi  netko pomoci. Kako napraviti free roam za vise igraca tj. frendove. Znam da je max igraca po sessionu 8. Ako moze mali tutorial ako nije problem. Tnx

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Test Drive Unlimited 2

kolko ja znam kad ukljucis online interactions svi igraci tdu2 sta su online su u free room sta ne{#}

GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Test Drive Unlimited 2

Da to sam i ja saznao ali kada npr kliknem npr na nekog frenda ili drugog igraca i join, izbaci nam error kao da je nemoguce se joinat ovom igracu jer se nalazi negdje gdje ja nemogu doci. Probali smo se naci na mapi da smo jedan pokraj drugog ali se ne vidimo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Strider-X kaže...

Da to sam i ja saznao ali kada npr kliknem npr na nekog frenda ili drugog igraca i join, izbaci nam error kao da je nemoguce se joinat ovom igracu jer se nalazi negdje gdje ja nemogu doci. Probali smo se naci na mapi da smo jedan pokraj drugog ali se ne vidimo.

stvarno neznam {#}

16 godina
neaktivan
Strider-X kaže...

Izgleda da je server offline već par dana,također nikog ne vidim na serveru,očito rade nešto.

14 godina
neaktivan

Ima li zainteresiranih za kakvu djiradu veceras oko 10?

14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

ljudi moji birc je otvoren...i ja šljakam...sad se to mora malo staložiti a i radim stalno navečer pa sam doma tek posle 23h...jbga...drugi tjedan sam prijepodne pa moze onaj cruise kaj sam planiral...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

Ja ne mogu veceras. Uglavnom za diradu napisi dan dva prije, da znamo :P

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
JozoMunja kaže...

Ima li zainteresiranih za kakvu djiradu veceras oko 10?

ja sam za.

Zvone

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.7.2011 21:05 (ZvSp).
14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

zanima me dali je ovo mod

ja cu sad kupit igru pa me zanima kakvi su auti tamo?? ima li bmw-a audi golf itd?? ali bez moda??

pOtPiS
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Test Drive Unlimited 2

Da,to je mod jel u TDU 2 nema BMW-a,imas audi,vw,mercedes,ford ... lista

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
marino15 kaže...

zanima me dali je ovo mod

ja cu sad kupit igru pa me zanima kakvi su auti tamo?? ima li bmw-a audi golf itd?? ali bez moda??

to je tdu1 ne 2

15 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

mijenjam f1 2010 key za TDU2 ako neko zeli?

edit: dao bih i dirt3, batman arkham asylum ili operation flashpoint:red river za TDU2.... mozda bi dao i 2 igre za ovu...

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.7.2011 18:57 (karlo666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

Oce li kakva djirada brzo?

Neki event, nesto.. ono 7 pivi do Jadrana il slicno?

{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

jel ti to meni prkosiš? {#}  de nek neko makar kaze di ima za kupit key al da nemoram placat karticama jer ih nemam.... samo opce uplatnice i to....

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
karlo666 kaže...

jel ti to meni prkosiš? {#}  de nek neko makar kaze di ima za kupit key al da nemoram placat karticama jer ih nemam.... samo opce uplatnice i to....

http://base-host.com.hr/44-test-drive-unlimited-2-cd-key.html

15 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

{#} danas odma uplacujem...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

decki evo stigao mi key za igru, sad me zanima jel postoji mogućnost da ja save game iz singleplayera koristim u multiplayeru da nemoram sve od pocetka... jer sam na 40 lvl otprilike.... i neznam di trebam aktivirat key? u igri ili na njihovoj stranici u onaj reedem code???

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.7.2011 13:48 (karlo666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
karlo666 kaže...

decki evo stigao mi key za igru, sad me zanima jel postoji mogućnost da ja save game iz singleplayera koristim u multiplayeru da nemoram sve od pocetka... jer sam na 40 lvl otprilike.... i neznam di trebam aktivirat key? u igri ili na njihovoj stranici u onaj reedem code???

Koliko me pamcenje sluzi sp save ne ide u mp. Morat ces od nule za multiplayer.

A sta se tice keya, sacuvaj save i instaliraj nanovo sa tim origigi keyem.

15 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

znaci nemoram tamo na njihovoj stranici u reedem code to upisivat?

a kad bi mi neko poslo svoj save game od multiplayera jel bi tako moglo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

Pozdrav svima :)

Dal itko ima 100% save zato sto sam reinstallo windowse pa sam izgubio svoje.

Ako netko ima molim vas da date {#}

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

Your NAT type is: Strict: Symmetric

trebam pomoc, ja dok sredim igru proce me volja za igranjem... :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Test Drive Unlimited 2

Idem danas na aerodrom kad ono naletim na nekog golog tipa sa povezom preko glave iza pulta. Odvali sam se kad sam ga vidio.{#}

SLIKA 1

SLIKA 2

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.7.2011 16:04 (Jack Sparrow).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

sad sam rjesio portove, al mi u igri kad napravim acc (upisem nick, onaj username sa atari.com i pass) stisnem ok i on mi nakon jedno 1-2 min izbaci poruku:

The Test Drive Unlimited 2 server is not available at this time. Please try again later.  tako nesto.... poludit cu  -.-

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

de jel moze neko provjerit jel rade serveri? neznam jel do mene il serviri stvarno ne rade.... molim vas

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Serveri trenutno rade.

Edit: Jesi li se registrirao na http://www.testdriveunlimited2.com?

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.7.2011 10:55 (zstef).
15 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

jesam, imam acc... ja kad uđem u igru, napravim acc, upisem nick, upisem korisnicko ime sa kojim se logiram na stranicu njihovu i pass, on meni napravi online profil al nece da se poveze na server... portove sam otvorio, sve sam sredio to al nece connect :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
karlo666 kaže...

jesam, imam acc... ja kad uđem u igru, napravim acc, upisem nick, upisem korisnicko ime sa kojim se logiram na stranicu njihovu i pass, on meni napravi online profil al nece da se poveze na server... portove sam otvorio, sve sam sredio to al nece connect :S

pa jel imaš original skinutu igru ili si išao samo na onu cracknu verziju?

15 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

igra je skinuta s neta neznam koja verzija i onda sam instaliro one update i stavio key... i key radi.... daj link koju verziju trebam skinuti...

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice