HAHAHHAHAHAHAHHAH !!! mozes ih prodat jedino ako ti ponestane para ili mjesta u garazi
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav,
Kupio sam jucer igru i moze li mi netko pomoci. Kako napraviti free roam za vise igraca tj. frendove. Znam da je max igraca po sessionu 8. Ako moze mali tutorial ako nije problem. Tnx
kolko ja znam kad ukljucis online interactions svi igraci tdu2 sta su online su u free room sta ne
Da to sam i ja saznao ali kada npr kliknem npr na nekog frenda ili drugog igraca i join, izbaci nam error kao da je nemoguce se joinat ovom igracu jer se nalazi negdje gdje ja nemogu doci. Probali smo se naci na mapi da smo jedan pokraj drugog ali se ne vidimo.
Da to sam i ja saznao ali kada npr kliknem npr na nekog frenda ili drugog igraca i join, izbaci nam error kao da je nemoguce se joinat ovom igracu jer se nalazi negdje gdje ja nemogu doci. Probali smo se naci na mapi da smo jedan pokraj drugog ali se ne vidimo.
stvarno neznam
Izgleda da je server offline već par dana,također nikog ne vidim na serveru,očito rade nešto.
Ima li zainteresiranih za kakvu djiradu veceras oko 10?
ljudi moji birc je otvoren...i ja šljakam...sad se to mora malo staložiti a i radim stalno navečer pa sam doma tek posle 23h...jbga...drugi tjedan sam prijepodne pa moze onaj cruise kaj sam planiral...
Ja ne mogu veceras. Uglavnom za diradu napisi dan dva prije, da znamo :P
Ima li zainteresiranih za kakvu djiradu veceras oko 10?
ja sam za.
Zvone
to je tdu1 ne 2
mijenjam f1 2010 key za TDU2 ako neko zeli?
edit: dao bih i dirt3, batman arkham asylum ili operation flashpoint:red river za TDU2.... mozda bi dao i 2 igre za ovu...
Oce li kakva djirada brzo?
Neki event, nesto.. ono 7 pivi do Jadrana il slicno?
jel ti to meni prkosiš? de nek neko makar kaze di ima za kupit key al da nemoram placat karticama jer ih nemam.... samo opce uplatnice i to....
jel ti to meni prkosiš? de nek neko makar kaze di ima za kupit key al da nemoram placat karticama jer ih nemam.... samo opce uplatnice i to....
http://base-host.com.hr/44-test-drive-unlimited-2-cd-key.html
danas odma uplacujem...
decki evo stigao mi key za igru, sad me zanima jel postoji mogućnost da ja save game iz singleplayera koristim u multiplayeru da nemoram sve od pocetka... jer sam na 40 lvl otprilike.... i neznam di trebam aktivirat key? u igri ili na njihovoj stranici u onaj reedem code???
decki evo stigao mi key za igru, sad me zanima jel postoji mogućnost da ja save game iz singleplayera koristim u multiplayeru da nemoram sve od pocetka... jer sam na 40 lvl otprilike.... i neznam di trebam aktivirat key? u igri ili na njihovoj stranici u onaj reedem code???
Koliko me pamcenje sluzi sp save ne ide u mp. Morat ces od nule za multiplayer.
A sta se tice keya, sacuvaj save i instaliraj nanovo sa tim origigi keyem.
znaci nemoram tamo na njihovoj stranici u reedem code to upisivat?
a kad bi mi neko poslo svoj save game od multiplayera jel bi tako moglo?
Pozdrav svima :)
Dal itko ima 100% save zato sto sam reinstallo windowse pa sam izgubio svoje.
Ako netko ima molim vas da date
Your NAT type is: Strict: Symmetric
trebam pomoc, ja dok sredim igru proce me volja za igranjem... :(
sad sam rjesio portove, al mi u igri kad napravim acc (upisem nick, onaj username sa atari.com i pass) stisnem ok i on mi nakon jedno 1-2 min izbaci poruku:
The Test Drive Unlimited 2 server is not available at this time. Please try again later. tako nesto.... poludit cu -.-
de jel moze neko provjerit jel rade serveri? neznam jel do mene il serviri stvarno ne rade.... molim vas
jesam, imam acc... ja kad uđem u igru, napravim acc, upisem nick, upisem korisnicko ime sa kojim se logiram na stranicu njihovu i pass, on meni napravi online profil al nece da se poveze na server... portove sam otvorio, sve sam sredio to al nece connect :S
jesam, imam acc... ja kad uđem u igru, napravim acc, upisem nick, upisem korisnicko ime sa kojim se logiram na stranicu njihovu i pass, on meni napravi online profil al nece da se poveze na server... portove sam otvorio, sve sam sredio to al nece connect :S
pa jel imaš original skinutu igru ili si išao samo na onu cracknu verziju?
igra je skinuta s neta neznam koja verzija i onda sam instaliro one update i stavio key... i key radi.... daj link koju verziju trebam skinuti...