Test Drive Unlimited 2

poruka: 2.151
|
čitano: 470.152
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Re: Test Drive Unlimited 2
manzzetta kaže...
Gmailovac kaže...
vrinho kaže...

Ako nemaš Logitech Profiler instaliraj ga odmah i makni kvačicu sa ovog. Vjerojatno ti 1 papučicu računa ko dvije.

Đabe je to,kad uopče neprihvača volan,koliko sam skonto moraš imat volan od 1200kn da bi igro TDU2 s volanom.

čista glupost. Ja imam logitech al nekošta tolko i neam baš nikakvih problema, čim sam ga stavio očitao mi ga, podesio i samo gas

Pa ako hočeš da ti se namjesti moraš bar imat volan koji košta 600-700kn,jer očito nemože na one do 400kn.

dodajte me na skype:gmailovac.......OPET ON KOMENTIRA....JEL?
14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

pa ja mislim da kad instaliraš TDU2 prvo moraš upisati cijenu volana, pa ga tek onda spojiti, jer pali samo na ove skuplje, lool

Moj PC  
7 1 hvala 0
15 godina
Hehehehehe...

Instalirao s istim cdkeyom na drugi komp u kuci.

Isti atari acc upisao.

Prekopirao savegame.

Igrao protiv brata.

Zaje*ao sam sustav sve mi se cini. Muahahahahahahahahaafaadaaaaaaa
14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

Kupio igru,sva auta u igri,level 60 i sad sva auta kupe prasinu jer se ne vozaju od mnostva sr*nja i njihovih patcheva ,sad cemo popravit ovo sad ono a otkako je igra izlasla 2 dana ukupno radi Club system.Jedu vanagu pravo

2 0 hvala 0
14 godina
protjeran
LIX kaže...
Hehehehehe...

Instalirao s istim cdkeyom na drugi komp u kuci.

Isti atari acc upisao.

Prekopirao savegame.

Igrao protiv brata.

Zaje*ao sam sustav sve mi se cini. Muahahahahahahahahaafaadaaaaaaa

Samo pazi da sustav tebe nezahebe.

17 godina
protjeran
Gmailovac kaže...
manzzetta kaže...
Gmailovac kaže...
vrinho kaže...

Ako nemaš Logitech Profiler instaliraj ga odmah i makni kvačicu sa ovog. Vjerojatno ti 1 papučicu računa ko dvije.

Đabe je to,kad uopče neprihvača volan,koliko sam skonto moraš imat volan od 1200kn da bi igro TDU2 s volanom.

čista glupost. Ja imam logitech al nekošta tolko i neam baš nikakvih problema, čim sam ga stavio očitao mi ga, podesio i samo gas

Pa ako hočeš da ti se namjesti moraš bar imat volan koji košta 600-700kn,jer očito nemože na one do 400kn.

Imaš Logitech Profiler, njega imaj upaljenog dok igraš i u njemu namjesti na global device settings report combined pedals - nemam ga sad pri ruci, no to je vjerovatno postavka koja ti radi probleme - btw ja na logitech formula force ex nemam nikakvih problema

Nobody expects the Spanish inquisition!
14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

ljudi pa di ste?? nema nikoga sit je online ali je u casinu...lixx jedini online al nemogu mu se joinat...ko zna kaj radi...al di su clanovi kluba??? Blade?? Vixen??? Zetta?? JoZo?? HAAAAAAALOOOOOOO????? Ima koga??

steta, ja jos kupio natrag ono smece od veyrona da vozimo club trke a nikog nema...jel neko za cruise...ajd cim vidite ovo dođite u igru.ajmo jedan masovni cruise...ko onaj prvi...ahhh kako je to bio dobar cruise...ajd cim vidite ovu poruku u igru, evo ja ne izlazim iz nje dok se ne provozamo malo...zmaci nastavljam do daljnjega... ;)

RCS 

[img]http://img209.imageshack.us/img209/6127/bradygamesstrategyguide.jpg[img]
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

moze li mi itko uplodat save game di je pređena ona auto škola a1,a2,a3..jer dotle dan presao i stavljao sam nove windowe pa mi se izbrisalo,,.....

HITNO.....hvala

errando discimus Make your choice
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

plizz jedino ovu igru mogu igrat duze od 2 dana,ali neda mi se ispoćetka...ima li itko....

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
PsychoticBaklava kaže...
Gmailovac kaže...
manzzetta kaže...
Gmailovac kaže...
vrinho kaže...

Imaš Logitech Profiler, njega imaj upaljenog dok igraš i u njemu namjesti na global device settings report combined pedals - nemam ga sad pri ruci, no to je vjerovatno postavka koja ti radi probleme - btw ja na logitech formula force ex nemam nikakvih problema

Nemogu narediti kako treba,bude mi sve izmješano,i restartirao postavke unutar igre na tvorničke i više nemogu dodjeliti niti nijednu tipku volanu.

Ako ti nije problem sutra da uđeš preko team viewera u moj PC pa mi narediš.

15 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

ima l iitko...????

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
laki-cakija kaže...

ima l iitko...????

sam si se zahebo, sam se izvuci iz toga...

tako sam i ja u dirt 2, bio level 25, moro rušit a nisam spremio save, pa sam morao iz početka i nikome ništa...

zato za ovo vrijeme šta tu ljude moliš da ti daju save, mogao si već večinu tih testova riješit sigurno

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
15 godina
Save je vezan uz profil online accounta, a tko je kopirao save kad je samo testove polozio...
15 godina
neaktivan
matija656 kaže...
laki-cakija kaže...

ima l iitko...????

sam si se zahebo, sam se izvuci iz toga...

tako sam i ja u dirt 2, bio level 25, moro rušit a nisam spremio save, pa sam morao iz početka i nikome ništa...

zato za ovo vrijeme šta tu ljude moliš da ti daju save, mogao si već večinu tih testova riješit sigurno

ma mogao sam qrac...samo kad se sjetim par testova za a1,a2,a3 neda mi se ponovo

14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

oče ko kupit original CD key za tdu, pošto sam ja prodo komp, pa mi više netreba  ??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Test Drive Unlimited 2

cijenu stavi pa se netko javi :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
IRebic kaže...

http://img143.imageshack.us/img143/2345/usporedba2.jpg

Evo jedne moje usporedbe grafike na skoro minimalnim postavkama i na max postavkama, slike nisu fake (slučajno ispalo da je framerate točno za 30 FPS manji)

Jedina veća razlika koju ja tu vidit je pad peformansi...

evo vam manja(da bog da se vidilo)

IRebic
14 godina
neaktivan

ček zetta?? pa kaj vise neces s nama igrati ili??? ne kuzim sad... totaly confused... :S

ako sam te skuzio prodajes igru jer si prodo komp sta znaci nemas vise komp pa nemas di vise igrati... is that corect??

WhhhhhhhYYYYYYYYYYYYYYYYYYY???????

[img]http://img209.imageshack.us/img209/6127/bradygamesstrategyguide.jpg[img]
14 godina
neaktivan
scOOby kaže...

ček zetta?? pa kaj vise neces s nama igrati ili??? ne kuzim sad... totaly confused... :S

ako sam te skuzio prodajes igru jer si prodo komp sta znaci nemas vise komp pa nemas di vise igrati... is that corect??

WhhhhhhhYYYYYYYYYYYYYYYYYYY???????

da prodo sasm komp,i uzo sam si lpt, još nisam probao inst igricu al sumljam da ču moč igrat, pogledajte po MOJ PC pa mi reci te oču moć il ne. A jja jednostavno neam vremena ovih dana da prrobam :D

15 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

zanima me samo ona utrka od 193 km ja mislim..jeli to  u MP ili SP modu???

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

Bok ljudi!

Imam problemček,završil sam B4 i A7 chalenge(2 puta) al nikako da poplave ikone(kao da nisam završil) i igra mi neda da nastavim dalje s utrkama.

Kak to riješiti?

P.S.Igra je orginal,i igram u online modu

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
laki-cakija kaže...

zanima me samo ona utrka od 193 km ja mislim..jeli to  u MP ili SP modu???

u sp ju moras proci da zavrsis turnir a u mp ju mozes odabrati za igrati. mada 45 min mp utrke... ko ziv ko mrtav.

14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

jbg ekipa, nemgu terat TDU2 na laptopu, tako da ču prodat key.

Over and out :((

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
protjeran
manzzetta kaže...

Cjenu nisi naveo,al pošto ti nisi ja ću.

key 130 kn + 50kn savegame 100% ceste, odječa auti i te pidarije

to si mi na PM poslao,inače za 120kn se može kupiti key.

14 godina
neaktivan
Gmailovac kaže...
manzzetta kaže...

Cjenu nisi naveo,al pošto ti nisi ja ću.

key 130 kn + 50kn savegame 100% ceste, odječa auti i te pidarije

to si mi na PM poslao,inače za 120kn se može kupiti key.

kao što sam ti rekao, ako ti jeftinije kupi novi, ša uopće tražiš polovni. A neču sigurno prodat key za 10 kn. Kome treba neka mi se javi

16 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

600km prijedjeno sa Alfom mojom... :D Samo taj auto vozim, jer mi je nekako najbolji za cruisanje, povuce do 200km/h, ali na uzrdicama ne moze preko 140km/h haha...

http://www.deviantpics.com/?v=testdrkuk.png

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

prodajem original CD-key za TDU2, 100kn, ako neko oče prodajem i savegame, cijena dogovorimo :D :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
IRebic kaže...

http://img143.imageshack.us/img143/2345/usporedba2.jpg

Evo jedne moje usporedbe grafike na skoro minimalnim postavkama i na max postavkama, slike nisu fake (slučajno ispalo da je framerate točno za 30 FPS manji)

Jedina veća razlika koju ja tu vidit je pad peformansi...

mislim da treba izaci i ponovo uci u igru da bi se postavke promijenile

Music4ever
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.3.2011 10:25 (Almin94).
16 godina
neaktivan

ne treba {#}

14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

Mogu li igrati sa piratskom igrom i original cdkeyem,e da i ako netko prodaje cdkey zainteresiran sam

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice