Test Drive Unlimited 2

poruka: 2.151
|
čitano: 470.460
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Test Drive Unlimited 2
manzzetta kaže...
made kaže...

evo nije me bilo par dana pa vidim slike sa vw bubom pa di to mozes uzet u igri aj ti jos nisam naso to je neki patch ,update? sta

nije to patcha ni ništa, nego kad skupiš sve wreckove na Ibizi 1 dobiješ bubu

kad sjupis sve dobis bubu. al vidio sam da neki voze spaceka to isto dobis ili?

16 godina
protjeran
Test Drive Unlimited 2

IGRA MI JE PREDOBRA.. preso sam tdu 1 sve kaj se dalo prec i gusto sam se.. sada vozim tdu2   i mogu rec da me igra ponovo ocarala.. graficki je izvrsno dotjerana ispolirane.. neke scene izgledaju fotorealisticno na max detaljima.. asfalt izgleda bolje neg ikad.. kisa sunce vrijeme.. komadi u autopraoni.. di ces bolje.. igram ju opusteno, istrazivacki i bas se gustam u svakom kilometru.. steta sto nema benzinskih postaja pa da jos malo pridonese tom stihu..   na tastaturi je malo shebano vozit   pa sam se odmah prebacio na jedan i neponovljivi xbox 360 gamepad i nakon toga samo uzivancija..   vidim stavili su i novotarija.. mapa je ogromna.. steta sto nisu ljude uspili ugurat djelovalo bi zivotnije kud i kamo..no inace sve 5

i jedan tip posto vidim da rulja zuri samo da zavrsi: NEZURITE!,GUSTAJTE..igra nije nfs da se zavrsi u jednom danu.. naglasak je na istrazivanju i otkrivanju.. kupovi su meni prakticki sporedna stvar u igri..   i jos nesto off road je zakon!!

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.3.2011 9:03 (dokly).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
made kaže...
manzzetta kaže...
made kaže...

evo nije me bilo par dana pa vidim slike sa vw bubom pa di to mozes uzet u igri aj ti jos nisam naso to je neki patch ,update? sta

nije to patcha ni ništa, nego kad skupiš sve wreckove na Ibizi 1 dobiješ bubu

kad sjupis sve dobis bubu. al vidio sam da neki voze spaceka to isto dobis ili?

imaš 6 wreckova (svaki auto po 10, Ibiza 1,2 i Oahu 1,2,3,4)

14 godina
neaktivan

Druze, pri pocetku instalacij mi je zatrazio CD KEY koji sam ukucao i nastavio sa instalacijom, a kada sam zavrsio instalaciju sada mi trazi  online aktivaciju softwarea bez koje ne mogu poceti sa igranjem, i kada sam tu ponovo ukucao CD KEY rekao mi je da nije ispravan, pa ako ti nije problem mozes li ti meni dati CD KEY da pokusam sa tim ? Hvala

14 godina
protjeran
moke89 kaže...

Druze, pri pocetku instalacij mi je zatrazio CD KEY koji sam ukucao i nastavio sa instalacijom, a kada sam zavrsio instalaciju sada mi trazi  online aktivaciju softwarea bez koje ne mogu poceti sa igranjem, i kada sam tu ponovo ukucao CD KEY rekao mi je da nije ispravan, pa ako ti nije problem mozes li ti meni dati CD KEY da pokusam sa tim ? Hvala

Staž 0dana,tako da ti nitko neće dati key,nitko te nepoznaje uopče,tako da ti bez problema nekome možeš ukrasti key.

dodajte me na skype:gmailovac.......OPET ON KOMENTIRA....JEL?
17 godina
moderator
moke89 kaže...

Zašto citiraš (ustvari odgovaraš) poruku od prije par mjeseci kad su bili aktuelni beta ključevi? Normalno da ti nije ispravan kad je izašla kompletna igra u međuvremenu. Kupi ključ, upiši ga i nećeš imati problema.

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.3.2011 13:52 (DrNasty).
16 godina
moke89 kaže...

Već je bilo par takvih pitanja pa....

Pošalješ Atariju mail i besplatno dobiješ key, također možda ti i uvale neku ukrajinku da ti otpleše nešto ako nisi zadovoljan, imaju jako dobar support, a alternativni način je ovaj :

http://base-host.com.hr/44-test-drive-unlimited-2-cd-key.html i samo dodaš u košaricu i daš broj kartice.

1001010 1100001 100000 1110011 1100001 1101101 100000 1101011 1110010 1100001 1101100 1101010 100000 100001 100000 1101 1010 1101 1010
14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

A moze li se igrica igrati u offline mode-u? ono za svoju dusu,i da nije potrebna nikakva aktivacija i tako to ?

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
moke89 kaže...

A moze li se igrica igrati u offline mode-u? ono za svoju dusu,i da nije potrebna nikakva aktivacija i tako to ?

Kupiš igru, napraviš offline profil i igraš za svoju dušu. Ako si mislio na piratstvo, takva pitanja ovdje nemoj postavljati, jer ti neće donijeti ništa osim bana. Ne bi bilo loše pročitati i pravila, ako misliš sudjelovati na forumu i dalje (ako ti pomoć oko piratstva nije jedini razlog registracije).

Sa ovim ćemo završiti ovu priču oko piratstva, daljnje rasprave će biti sankcionisane.

17 godina
protjeran
Test Drive Unlimited 2

SANKCIONIRANE!

WTF je ovo, upravo sam snimio.

FPS pada najviše dok snimam s xfire, dok snimam s Fraps fps drop je manji.

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

novi patch i serveri trenutno ne rade

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

ekipa, pa di ste svi, ja se već 2 dana vozam, otvaram ceste, a nikoga nema online ??

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

ljudi ja bio 2 dana u ZG i danas iopet jurim za ZG na opet nekoliko dana...dok se vratim budem javil a onda sljedi zabava...za clanove klubamogu samo reci da cemo zacas imati Gumball 3000...pa spremajte aute, obljepite ih da ste spremni za to...više informacija kad se vratim doma...

[img]http://img209.imageshack.us/img209/6127/bradygamesstrategyguide.jpg[img]
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Test Drive Unlimited 2

Nisam u nijednom klubu, al dok vozim se po hawaima, sve je KRCATO ljudima.

Trenutno me možete naći u Lotus Evori :D. Najljepši auto u igri.

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
scOOby kaže...

ljudi ja bio 2 dana u ZG i danas iopet jurim za ZG na opet nekoliko dana...dok se vratim budem javil a onda sljedi zabava...za clanove klubamogu samo reci da cemo zacas imati Gumball 3000...pa spremajte aute, obljepite ih da ste spremni za to...više informacija kad se vratim doma...

kako misliš da obljepimo aute ??

16 godina
protjeran
Test Drive Unlimited 2

upravo kupio igru.. e sad imam neke "ex save-ove".. dal se to moze prebacit na org il moram sve ponovo?{#}  gumball here i come :)))

EDIT:kako se mogu otvorit slike iz igre?naso ih u my documents ali sa nicim nemogu otvorit?   extenzija pise jpg?

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.3.2011 18:02 (dokly).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

u zadnje vrijeme, tocnije od danas  mi igra povremeno se zaledi, jednostavno sve stane, i nakon 10 sekundi se sve vrati u normalu, i normalno moram resetirat utrku.... kida zivce za ne povjerovat.... isto tako sam primjetio da mi igra lagano stuca na pojedinim lokacijama,  nikad prije se to nije dogadalo.... jel ima netko slicnih problema?

It s me against the world
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
gamer2 kaže...

u zadnje vrijeme, tocnije od danas  mi igra povremeno se zaled

Ja ne.

And Justice For All....
16 godina
Test Drive Unlimited 2

Di ima tuner za japanske aute, ne mogu ga naći?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Test Drive Unlimited 2

Evo spreman sam za Gumball, ovaj skin me dosta izmučio ali zbilja uživam u tome kad je dosadno i imam vremena {#}

Aston1 Aston1
Aston2 Aston2
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
Zašto kad se kupuje bugatti piše da ima tuner za njega, a ni na havajima ni u ibizi ga nisam našao ?
1001010 1100001 100000 1110011 1100001 1101101 100000 1101011 1110010 1100001 1101100 1101010 100000 100001 100000 1101 1010 1101 1010
14 godina
neaktivan
vrinho kaže...

Evo spreman sam za Gumball, ovaj skin me dosta izmučio ali zbilja uživam u tome kad je dosadno i imam vremena {#}

Odlican skin!

HR naljepnica  - {#}

Svaka cast na detaljima.

Mitch kaže...
Zašto kad se kupuje bugatti piše da ima tuner za njega, a ni na havajima ni u ibizi ga nisam našao ?

Tuner za Bugatti je European Tuner. Nalazi se na Havajima.

Evo par slika mog uratka za Gumball i pozicija tunera za Bugatti na Hawaima.

EU Tuner Hawaii EU Tuner Hawaii
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.3.2011 18:01 (JozoMunja).
16 godina
protjeran
Test Drive Unlimited 2

u koji klub hr da se uclanim za taj gumball? novi sam pa neznam.. odlican skin btw ;)

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
JozoMunja kaže...
vrinho kaže...

Odlican skin!

HR naljepnica  - {#}

Svaka cast na detaljima.

Mitch kaže...

Tuner za Bugatti je European Tuner. Nalazi se na Havajima.

Evo par slika mog uratka za Gumball i pozicija tunera za Bugatti na Hawaima.

Extra si ovo uradio, nego jel vi vidite klub svoj... ja nikako da udjem u klub kao da nisam ni u jednom klubu a znam da nisam nista dirao lol.

14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

nisam baš pratio, al imali određeno kako mora auto biti obljepljen, ili možemo kako očemo, jedino što mora biti GUMBALL 3000 ili ??

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
manzzetta kaže...

nisam baš pratio, al imali određeno kako mora auto biti obljepljen, ili možemo kako očemo, jedino što mora biti GUMBALL 3000 ili ??

samo sprćkaj nešto, napiši gumball 3000 i kratice od kluba ali ak si lud ko ja i imaš volje... {#}

@dokly

Javi scoobyu da te stavi na listu

Evo novog

1 1
2 2
3 3
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.3.2011 3:25 (vrinho).
14 godina
neaktivan
vrinho kaže...
manzzetta kaže...

samo sprćkaj nešto, napiši gumball 3000 i kratice od kluba ali ak si lud ko ja i imaš volje... {#}

@dokly

Evo novog

aha, ode onda i ja nešto složit :D

btw predobro uređen auto :D

16 godina
neaktivan
manzzetta kaže...
vrinho kaže...
manzzetta kaže...

@dokly

Evo novog

aha, ode onda i ja nešto složit :D

btw predobro uređen auto :D

Slažem se s manzzettom,odlično napravljeno vrinho.

14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

nego odakle ti monsterov znak, ja to neam ?? i nemogu napravit ovo što si stavio iza, na branik i bočni lim, ono narančast ??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

moze mi netko reci kako i gdje da napravim offline profil da mi netraži update itd!!?

errando discimus Make your choice
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice