Trebam link al da je minimalno 90% pređena igra jel koji god save da sam našao je oko 60-65% a meni treba minimalno od 90% molim vas za link unaprijed hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zar nitko?
Imam original al mi se neda više prelazit i ja sam došo do 70% al mi se neda dalje ići pa u tom je stvar
Imam original al mi se neda više prelazit i ja sam došo do 70% al mi se neda dalje ići pa u tom je stvar
a jesi gotovan... pa malo se sam muči... šta bi ti...
Ja sam prelazio prije negdje godinu dana, ali sam zbog virusa morao napraviti reinstall XP-a, a bio sam na 82% 
Nego, imam ja neki 90%+ save, samo neka mi netko kaže di stoji..Mislim, gdje ga trebam tražiti, u My Documents ili?
Ne pardon, taj save mi je na drugom kompu...
EDIT: Svejedno sam našao:
Ja sam prelazio prije negdje godinu dana, ali sam zbog virusa morao napraviti reinstall XP-a, a bio sam na 82% 
Nego, imam ja neki 90%+ save, samo neka mi netko kaže di stoji..Mislim, gdje ga trebam tražiti, u My Documents ili?
Ne pardon, taj save mi je na drugom kompu...
EDIT: Svejedno sam našao:
Hvala
Kako da uzmem motor....na Test Drive..sve sam pokusao ali nemogu da nadjem..I ako neko zna kako se igra u Multiplayer
Kako da uzmem motor....na Test Drive..sve sam pokusao ali nemogu da nadjem...
prvo se moraš vozikat okolo po mapi i otkrit sve autosalone. nakon toga se otvore motosaloni i onda moraš otić u neki motosalon i kupiti željeni motor