TES V: Skyrim - Modding

poruka: 383
|
čitano: 98.907
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: The Elder Scrolls V: Skyrim
13 godina
Ajde da pitam da ne lutam ---- od nekih modova mi zna puknut textura odredjena ( tipa kanen u snjegu, zid u pecini itd.. ) odnosno postane crna - e onda ja prebacim mod neki drugi preko toga ( cave npr ) i onda bude dobro i tak malo po malo negdjd pukne negdje me izbace iz igre itd... ---- e sad moje je pitanje u cemu je stvar dali je textura prevelika ( 2000/4000 ) a ja imam 2gb memorije i nemam instalirano onaj mod 4bg virtualno jer je Razor verzija igre itd..., --- u cemu je problem, npr onaj mod di su kompletni gradovi radjeni me baca van iz igre - doduse skinuo sam najjacu verziju ------ dali onda skidati samo od 1mb rezolucije ili to nije bitno dal je ( 1024,2084,4000 ) ??????
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
I nisam mjenjao nista u .ini file-u, i kako radi taj fxaa 1.4 ili novi 2.0 dali se on instalira normalno kao mod pa se stisne kvacica na fxaa tam na onom djelu za graficku u igri ??? I vidi sam da aj mod ima 4 mogucnosti, di se to bira !??
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Najvjerovatnije jer imaš 2GB radne emorije. Tada ti niti nema smisla instalirat 4GB. Gubitak tekstura, lomljenej istih, promjena boja... Većinu problem riješava 4GB patch, ali za njega treba imati 4Gb radne memorije.

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
A i za taj 4bg patch trebam imati original jer ide preko steam-a koliko sam skuzio !? A s memorijom mi je problem jer je ploca ddr2 i sad bi trebao mjenjat memoriju prkc i plocu a bas mi se neda ali morat cu vidim :(
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Morat cu mjenjati ako bozicnicu dobim,, -----Nisam dugo pratio procesore, mbo i memorije pa ne znam kaj pametno za kupiti od AMD-a do kakvih 850kn, mbo do kakvih 850kn i vudim da je 2x4gb ddr3 335 kn to je valda ok ---- daklem koji proc od amd-uzeti i koju plocu, moze i na pm hvala
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: TES V: Skyrim - Modding
VooDooZg kaže...
A i za taj 4bg patch trebam imati original jer ide preko steam-a koliko sam skuzio !? A s memorijom mi je problem jer je ploca ddr2 i sad bi trebao mjenjat memoriju prkc i plocu a bas mi se neda ali morat cu vidim :(

netrebaš meni radi na "jogurt" verziji taj 4GB.exe...evo ja ču bubnut kmplet texture folder+meshes+.esp fileove na torrent pa si ih skinite...jeste da mi je upload 20kb, al ko ga hebe...i nemojte gasit download ako bude spor napočetku...to če bit jer budem samo ja seed-o, a poslije če bit brže...

13 godina
Pa stavi na mediafire ili rapid ili tak nesto - ajde mim te daleko je lakse tak skinuti
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

evo torrent pošto imam acc...neda mi se raditi sad za mediafire ili neki drugi acc...osim toga ako bude ekipa seedala onda budete mogli skidati punom brzinom, a i meni raste reputacija na stranici...

http://extratorrent.com/torrent/2568151/Skyrim+complete+texture+pack.html

Enjoy, share & seed!!!

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.12.2011 17:31 (scOOby).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Najvjerovatnije jer imaš 2GB radne emorije. Tada ti niti nema smisla instalirat 4GB. Gubitak tekstura, lomljenej istih, promjena boja... Većinu problem riješava 4GB patch, ali za njega treba imati 4Gb radne memorije.

Znači, na 4GB radi kako treba? Koliko ti proces rezervira memorije tokom igre?

Meni je konstantno negdje 40% memorije zauzeto i kad pogasim ove resource hog-ove (FF, JVM, skype, VMWare), a uz to imam i problem što mi Win7 prepoznaje samo 3GB memorije (x86, na x64 vidi sve), pa ne znam jel mogu računat da će mi taj patch biti od koristi... bar dok ne poduplam količinu memorije i prijeđem potpuno na x64.

In any moment of decision, the best thing you can do is the right thing, the next best thing is the wrong thing, and the worst thing you can do is nothing. —Roosevelt
14 godina
neaktivan

ako imaš bar 3gb radit bi moralo...ispod 3gb memorije ne šljaka...{#}

woooow, UPLOAD torrent mi je trenutno na 100 kb/s...ajde svi skidat...seedam punom parom

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.12.2011 22:09 (scOOby).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Neznam šta je scOOby stavio veličine 1.44GB na torrent, jer ovi modovi po uputama iz prvog posta sve skupa teže oko 2.48GB......

Ja odustajem od ovog threda jer su neki ljudi debili pa me na privatnim porukama napadaju da nemam pojma i da uništavam igru.......... Samo neznam tko ih tjera da to instaliraju....

Toliko od mene u vezi Skyrim modinga......

GTFO

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.12.2011 23:58 (doktor1).
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pa nećeš valjda dopustiti da te par debila uništi?

Tema je izvrsna i sve radi kako spada, te stvarno ne mogu vidjeti negativnu stranu ičega što se nalazi ovdje. {#} 

Osim možda malog performance dropa, ail to je očekivano. 

13 godina
odjavljen

Da nemoj odustati. Meni se neda po nexusu tražiti modove i isprobavati ih. Ovo kaj ti napraviš je stvarno dobro, a onima kojima ne radi problem je do njih jer vjerojatno nisu u potpunosti pratili upute( tak nisam niti je prvi put pa mi se zato igra rušila), i jednostavnije je staviti mod koji je netko već isprobao.

0 0 hvala 0
17 godina
doktor1 kaže...

Neznam šta je scOOby stavio veličine 1.44GB na torrent, jer ovi modovi po uputama iz prvog posta sve skupa teže oko 2.48GB......

Ja odustajem od ovog threda jer su neki ljudi debili pa me na privatnim porukama napadaju da nemam pojma i da uništavam igru.......... Samo neznam tko ih tjera da to instaliraju....

Toliko od mene u vezi Skyrim modinga......

GTFO

Ne dopusti da te gotovani, lijeni ljudi i oni koji ne žele naučiti čitajući cijelu temu naživciraju. Ova tema ni nije za njih već za nas koji znamo i želimo da Skyrim bude ljepši.

Hvala ti na dosadašnjem radu jer sam uz sve teksturne setove u tvom popisu našao i neke koji su mi promakli(sve skupa preko 3 gige:) kao i injector (kojega se ne bih usudio sam stavljati, a koji je ALFA za dobar prikaz). {#}

17 godina

GTFO {#}

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina

upadam u nezgodnoj situaciji al moram.

doktor,kad bi ipak nasel mogucnost da uplodas svoj data folder,pomogel bi nama smotanima jako puno. nekima ispadne prekomplicirano,krivo se napravi nesto ili se jednostavno javi cudan bug. pbs(privredna banka skarim) mi je sela na hipoteke(imam kljuc od kuca al kuca nije moja,a krevet mi ownan,nestala sva srebrnina iz kuce i novi lcd),a i lidač se uclani u b.a.b.e i pocne se qrcit i kao,slucajno pogubi sve kaj tegli.

i nakon nekoliko instalacija,nemas vise volje za ista osim unistall,a opet....bed ti je

mislim,kad ti vidim screenove i ono kaj ja napravim... lokva agonije

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.12.2011 1:22 (phnx).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Evo ti još screenova pa se potrudi.........već sam deset puta rekao da sa 20kb/s neću uploadat ništa... sve je ljepo objašnjeno i to se napravi za vražijih 25 minuta ako se sljede upute!!!

bla bla

bla bla

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.12.2011 1:28 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Evo ti još screenova pa se potrudi.........već sam deset puta rekao da sa 20kb/s neću uploadat ništa... sve je ljepo objašnjeno i to se napravi za vražijih 25 minuta ako se sljede upute!!!

bla bla

bla bla

meni ovaj mod sj*bao vatru tako da su oko nje crne kocke... ko da igram minecraft

17 godina
alscaul kaže...
doktor1 kaže...

bla bla

bla bla

meni ovaj mod sj*bao vatru tako da su oko nje crne kocke... ko da igram minecraft

Na ovakve komentare samo kažem ---- sami ste nešto syebali a ne modovi... jer ako kod mene i još xxxxxxxxxxxxxx ljudi to radi kako spada.... STFU - nitko nije kriv nego VI koji neznate snimit mod kako treba!!! Nema se više o čemu razgovarat

Ili kupite nvida grafičku karticu --- mala šala, ali priznajte svi - istina {#}{#}

doktor over and out

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.12.2011 1:50 (doktor1).
17 godina
neaktivan

FFS dajte pustite čovjeka na miru. Isproba sve i ponudi vam upute i linkove na pladnju i to još nije dosta. Najbolje da još dođe svakome doma i napravi sve za svakoga.

Ne vidim kakav je problem čitati upute i copy/pejstati datoteke onim redoslijedom koji je istaknut u uputama. Iskreno mogao bi to bez problema uploadat na dropbox ili negdje drugdje ali ne ću samo zato je ne vidim u tome smisla. Kad je sve što vam treba malo vremena i strpljenja.

A ako imate problema instalirajte jedan mod pa povjerite dal igra normalno radi. Pa opet sljedeći mod, pa provjera, itd. A kad se i dogodi neko sranje bar znate gdje je problem i lako ga možete izbjeći.

Btw.  @doktor1 ja sam na beta driverima pa nemam nikakvih problema. Nije ni do toga :P

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.12.2011 2:17 (ZC_Someone).
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

ja ga ne napadam... samo velim da mod može biti bugan i instalirao sam ga prema readme....

Nakraju reinstalirao skyrim jer brisanjem moda bug je ostao

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ma ajde pusti trollove, nećeš valjda zbog njih odustat... to im je i bio cilj, ne šalju sigurno PM-ove da budu ignorirani, nego da ostvare neki efekt, a to su izgleda uspjeli.

Sad kako hoćeš, možeš popustit, a možeš i nastavit pisat korisne postove i pomagat ljudima, evo vidiš da nas ima koji cijenimo tvoje postove.

Ako ti se piše, piši. Ako ne, nije problem, nikome ništa ne duguješ. Samo ne daj da drugi odlučuju o tome i dižu ti tlak. {#}

A one što postavljaju stalno ista pitanja jer im se ne da čitat već napisano ignoriraj, svejedno nisu tvoja ciljana publika.

In any moment of decision, the best thing you can do is the right thing, the next best thing is the wrong thing, and the worst thing you can do is nothing. —Roosevelt
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Prvo, zadnje i osnovno, (kako sam ovo ljepo sročio to je strašno...)

Da sve ovo radi treba imati grafičku karticu u rangu GTX460, (PROVJERENO) i 4GB RADNE MEMORIJE.

Komentari tipa imam 2GB i 1GB na grafičkoj su apsurdni!!!

Ajde mi objasnite jedno.....

Ljepo sam napisao 4GB ili LAA je OBAVEZAN... I sada netko sa 2GB radne memorije ide snimat sve ove modove i onda se u temi žali kako to sve nevalja!!!

Ova igra praktički sa svim tim modovima izgleda bolje nego kakva Kriza, (karikiram, ali nisam daleko od istine), i utupite si u glavu da sa nekim ATI 5670, 4850 ,4870, nvidia 8800, 9800, GTS250 i sličnim karticama nemožete to tjerat.

To nisam nagalsio u prvom postu jer sam mislio da ljudi razumiju do koje granice im računalo može vuć detalje!!!

Da nespominjem primjere tipa... imam 2GB radne memorije, neznam podesit LAA ili 4GB!!!! Pa kako ćete i dati Skyrimu da koristi više od 2GB radne memorije ako vaše računalo ima 2GB!!!

Čitajte šta piše i pogotovo kada skidate modove!!!

Mogu se kladit takođe, da mnogi skidaju one 2048x2048 rezolucije jer kažu...."ma to moj komp može"---- E očito nemože!! Te rezolucije su za kakve GTX560Ti, GTX570, AMD 5870, 6950 i slično!!!!!!!!!!

I kao uvijek na kraju....... sve te teksture rade bolje na nvidia karticama nego AMD, (ATI).

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.12.2011 2:31 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

e doktore...sve je nutra...komplet kaj si stavil u prvi post, ama baš svi modovi.Meni šljaka super al mi ubilo FPS toliko da sad moro "kombinirat", al uglavnom radi ko curica sve.Ispalo je 1.44GB jer sam sve stavil u rar. Uglavnom mislim da nema samo modova iz 2.1 updatea, košare, vreče NPC obleka i to...jbga...dok sam vidio da si i to stavio sam več bio stavio na net... :S

a šta se tiče tih koji se bune, samo stavi u prvi post rečenicu "Ovo radite na svoju odgovornost i da ti ne snosiš nikakve posljedica u slučaju da neko zezne" i KURI TE BOLAC {#}!!! A oni nek whine-ju negde drugdje. Aj očekujem još dobrih modova od tebe.

{#}

17 godina
scOOby kaže...
doktor1 kaže...

e doktore...sve je nutra...komplet kaj si stavil u prvi post, ama baš svi modovi.Meni šljaka super al mi ubilo FPS toliko da sad moro "kombinirat", al uglavnom radi ko curica sve.Ispalo je 1.44GB jer sam sve stavil u rar. Uglavnom mislim da nema samo modova iz 2.1 updatea, košare, vreče NPC obleka i to...jbga...dok sam vidio da si i to stavio sam več bio stavio na net... :S

a šta se tiče tih koji se bune, samo stavi u prvi post rečenicu "Ovo radite na svoju odgovornost i da ti ne snosiš nikakve posljedica u slučaju da neko zezne" i KURI TE BOLAC {#}!!! A oni nek whine-ju negde drugdje. Aj očekujem još dobrih modova od tebe.

{#}

Ma da.... zaboravio sam na .rar {#}

Omašio sam........ceo fudbal

Ali šta je najbitinije ovi modovi šta su tu ne ubijaju FPS!!! Mislim naravno da neće biti kao u vanilla na 50 FPS već na cca 38, (karikiram)

FXAA injektor ne ubija FPS uopće!!! Ništa!! To je osvjetljenje i ja sam napravio ona dva, (v2.0 i v2.1) koja mi se čine najbolja.

Po meni je taj FXAA pun pogodak ilitiga zamjen za nvidai Ambien oclusion (kako se već piše)!

Sa Ambient occlusionm igra dobje jednu dubinu, ali meni ubije FPS sa 45/50 na 25/35, a FXAA to odradi bez gubitka performani!

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.12.2011 2:38 (doktor1).
14 godina
neaktivan
phnx kaže...

upadam u nezgodnoj situaciji al moram.

doktor,kad bi ipak nasel mogucnost da uplodas svoj data folder,pomogel bi nama smotanima jako puno. nekima ispadne prekomplicirano,krivo se napravi nesto ili se jednostavno javi cudan bug. pbs(privredna banka skarim) mi je sela na hipoteke(imam kljuc od kuca al kuca nije moja,a krevet mi ownan,nestala sva srebrnina iz kuce i novi lcd),a i lidač se uclani u b.a.b.e i pocne se qrcit i kao,slucajno pogubi sve kaj tegli.

i nakon nekoliko instalacija,nemas vise volje za ista osim unistall,a opet....bed ti je

mislim,kad ti vidim screenove i ono kaj ja napravim... lokva agonije

samo si trebo otič 8 postova gore i stavio sam link za kompletan folder sa svim doktorovim modovima...znači meni radi...ljudi mi javili da radi...bemu miša, onda vi ostali zeznete da vam ne radi...

evo ti link...imaš i extra upute uz moj folder...

http://extratorrent.com/torrent/2568151/Skyrim+complete+texture+pack.html

17 godina

UPDATE 2.0b

Ništa novo, već zahvaljujući kolegi scOOby svi modovi do updatea v2.1 su zapakirani i stavljeni na torent

Tko nije modao igru evo link na torrent - KLIK

Samo stavit modove iz updatea v2.1

+

Immersive Skyrim Thunder

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.12.2011 3:00 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Machiavelli kaže...
doktor1 kaže...{#}

Meni je konstantno negdje 40% memorije zauzeto i kad pogasim ove resource hog-ove (FF, JVM, skype, VMWare), a uz to imam i problem što mi Win7 prepoznaje samo 3GB memorije (x86, na x64 vidi sve), pa ne znam jel mogu računat da će mi taj patch biti od koristi... bar dok ne poduplam količinu memorije i prijeđem potpuno na x64.

Normalno da¸64 bitni os vidi svu memoriju... Pa zar je dana još netko na x86 ilitiga 32 bitnom... {#}

Uglavnom, ja imam 4GB DDR3 i otkad sam ga natjero da koristi 4GB, (ja korisitm LAA, a ne 4GB Skyrim) kada bacim Alt+Tab vimim da mi ej memorija na kakvih cca 3.15........ Prije je bila na cca 2.65...

Tak oda ako i imaš 32 bitni OS možeš to tjerat....

DMAN rek sada vidi sa moram u LINKS po još 4GB DDR3 memorije

ššššš - možda su u šumi
13 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
Machiavelli kaže...
doktor1 kaže...{#}

Normalno da¸64 bitni os vidi svu memoriju... Pa zar je dana još netko na x86 ilitiga 32 bitnom... {#}

Uglavnom, ja imam 4GB DDR3 i otkad sam ga natjero da koristi 4GB, (ja korisitm LAA, a ne 4GB Skyrim) kada bacim Alt+Tab vimim da mi ej memorija na kakvih cca 3.15........ Prije je bila na cca 2.65...

Tak oda ako i imaš 32 bitni OS možeš to tjerat....

DMAN rek sada vidi sa moram u LINKS po još 4GB DDR3 memorije

Nek dura još malo, kad uzmem SSD to će mi biti dobra motivacija da se bacim na posao i pripremim sve za prelazak na x64... nije baš lako rušit potpuno uspostavljenu platformu na kojoj se nešto i radi.{#}

A za igre sam i stavio jedan sporedni Win7 x64, samo sam Skyrim stavio na ovu da mi bude pri ruci, mislio sam da ću češće igrat. {#}

Ma neka, probat ću taj patch na x86, pa ako budem imao ikakvih sumnji, stavit ću i na drugom sistemu, pa da lupim benchmark i vidim kakva je razlika.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.12.2011 16:21 (Machiavelli).
13 godina
odjavljen

Ma nije do grafičke nego do nesposobnih ljudi. Ja imam 4850 i sa svim modovima koje si stavio i na High-very high radi normalno. Istina  ja sam skinuo večinu tekstura 1024x1024 ali nema nikakvog rušenja i artefekata.

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: The Elder Scrolls V: Skyrim
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice