Evo vam malo za razmisljanje koji biste end game set koristili. Usput mozete vidjeti i usporedbe dmg. i def. i ostale statove svakog seta trenutačno dostupnog za pojedinu klasu.
Evo vam malo za razmisljanje koji biste end game set koristili. Usput mozete vidjeti i usporedbe dmg. i def. i ostale statove svakog seta trenutačno dostupnog za pojedinu klasu.
Jeli ovo dovoljno? :)
Oprema Agnitor +7 osim chesta, on je class chest 900 kredita, dovoljan dok ne kupim Agnitor ili Abyss i stavim preko +9
http://img89.imageshack.us/img89/3861/tera20130304120729331.jpg
EDIT: Jeli netko na Killianu ili nekom drugom serveru (osim fraye) gdje je balkanski gild sa mnogo aktivnih? Ako znate molim vas postajte link gilda da vidim par stvari. Unaprijed hvala :)
Pozz evo ja skidam i pocet cu danas pa me zanima na kojem serveru krenit
guild u kojem sam ja je na Fraya serveru... a ima nas i na drugima
Ako neko kreće nek se javi u box za neki co op
jos nisu omogucili prebacivanje na drugi server ?
Omogučili su samo ne na svim serverima.
a na koji nacin to ide,ima opcija kod lika kad se ulazi u igri ili negdje drugdje su stavili ?
Na stranici se logiraj idi My Account i vidit ćeš.
odlicno, nasao thx....nego ima gdje bas da ima dosta ekipe odavde ili je sve rastrkano? ja vec jesam u jednom balkan guildu, ali da vidim dal se mozda izbaci prebacit?Pa vidjet...
Na kojem ste serveru?
ja dosao na zenobiju
Koliko vam ima na Zenobiji? Jeli tko na Killianu?
neam pojma iskreno,ja tu dosao posto ekipa napisala da imaju guild pa da vidim kak je,ako i ne bu ok lako prebacim lika.Tu cu dizar rangera,a a na drugom serveru imam lancera 30+ lvl.a na onaj fray nejdem jer puno i jer laga svako malo...
kod nas si uso u guild , prihvatio sam te
Koliko vas ima na Zenobiji jer ovamo na Frayi nas ima 170 u jednom a 104 na drugom balkanskom guildu.
Može li mi netko reći koliki je setup za skinuti sa službenih stranica?
Stvarno bih volio probati ovu igru, ali prije svega da se organiziram što se tiče ovoga jer setup je navodno velik.
da, dosta je velik, meni trenutno folder sa TEROM iznosi 27GB, ali to vjerojatno nije setup, vjerojatno sam instalirao u isti, vise se ne sjecam...
27gb je, ja sam ga skinu... i drugi dan izbrisao :/
Na koji server da idem? Danas sam skinuo igru. Di je na kraju Cro ekipa?
Fraya server
30lvl elf slayer eu-fraya ... balkan guild.. igra mi je najbolji mmo sto sam do sada igrao..
30lvl elf slayer eu-fraya ... balkan guild.. igra mi je najbolji mmo sto sam do sada igrao..
ti mora da si dokly ? :D
kako znas?
Ja sam isto na Frayi 49 lvl Toshizo u Team Balkan sam guildu ,a igram samo vikendom eto neda mi se questati pa zato nemam volje igrat svaki dan :(
aj recite kak je na 60 lvl ?
btw isplati uzet 1 mj da se bude veteran? ako nista da ima slotova extra i gold ?
kako znas?
Lako, pogledam u gild listu nadem slayera 30+ i vidim tebe. I onda bubnem "ti si"
IGN: Josip
Class: Sorcerer; 11 lvl
Server: Fraya - EU
danas sam krenuo igrat i prvi dojmovi su vrhunski
EDIT: 21 lvl
Tko je rekao da ima gild na Killianu? Ako netko ima njihov sajt postajte ovdje.
Koliko se ja sjecam ekipa s LOTRO-a je na Killianu. Probaj na njihovom sajtu "Last sons of Gondolin" ili tako nesto.