Team Fortress 2

poruka: 9
|
čitano: 1.522
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Problemi s internetom
pitanje

Kupio sam Orange Box u kojem je i Team Fortress 2.Kad sam igrao sve je bilo oke ali sada kada sam instalirao driver i software novog miša počela mi igra lagat.Jel to ima veze s mišem ili samo zbog interneta?Oće li mi sad kad dobim wireless internet to što utjecat na brzinu interneta,na ping i na latency?

TF2 TF2
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.12.2008 12:11 (mokro more).

0 0 hvala 0
17 godina
Team Fortress 2

mozda ti ima veze sa resursima kompa,mozda ti driveri jeu prevec resursa...?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. HAHA-in your face!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Team Fortress 2
autorov komentar

Neznam.A oće li se što promijeniti kad dobim bežićni internet?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
17 godina
Team Fortress 2

moze ti biti jedino sporije,pa logicno je...

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. HAHA-in your face!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Možda ti igra ne laga. Možda je problem u mouse sensitivityu. A u vezi wirelessa, možda hoće. Sve ovisi o brzini kojom ćeš se spajati na net. O tom ti to ovisi. Šta više para daš provideru, tim će ti igra manje lagati (govorit će istinu:)

Oprezan čovjek - to je nikakav čovjek
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Team Fortress 2
autorov komentar

ok thx=)

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Team Fortress 2
autorov komentar

Dobro rješio sam taj problem a sada....U tf2 ima opcija VOICE s kojom možeš pričati u serverima preko mikrofona.Ja imam na slušalicama mikrofon i na opcijama normalno radi ali u igri ništa.Ima li tko rješenje?

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Team Fortress 2
autorov komentar

Plz netko???

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Team Fortress 2

pritisni slovo V pa govori :)

edit: ups malo sam ukasnia :p

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.5.2009 19:07 (G0rilla).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice