Team Fortress 2

poruka: 1.792
|
čitano: 465.305
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Team Fortress 2
M_dipl. kaže...

Možda upadam kao padobranac, ali danas naletih na Final Combat, kinesku kopiju TF2, i stvarno me nasmijalo, pa eto: 

{#}

Taj Final Combat izgleda kao spoj Bfh-a i tf2.

Mape su jako slične onima u igri Battlefield eroes

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
CodEA kaže...
M_dipl. kaže...

Možda upadam kao padobranac, ali danas naletih na Final Combat, kinesku kopiju TF2, i stvarno me nasmijalo, pa eto: 

{#}

Taj Final Combat izgleda kao spoj Bfh-a i tf2.

Mape su jako slične onima u igri Battlefield eroes

misliš izgleda kao spoj pljački TFa i BFHa {#}

16 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Moze li IP od nekih domacih dobrih servera?

Idu dva momka jedan je pametan,a drugi također navija za Sarajevo!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...

Maloprije, lol.

Koliko puta se to meni dogodilo, jednostavno zaboravim da te vlastiti sentry može ubiti{#}

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Team Fortress 2

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
AA-d00d kaže...
M_dipl. kaže...

Maloprije, lol.

Koliko puta se to meni dogodilo, jednostavno zaboravim da te vlastiti sentry može ubiti{#}

Da, ali imas Destruction tool za osvetu. Necu da se druzim uopste sa Sentry-em koji je ubio svog tvorca, svog oca.

Wrangler je oruzje nesvjesnog samoubice.

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.8.2011 8:37 (Mentalist).
17 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Da, ali imas Destruction tool za osvetu. Necu da se druzim uopste sa Sentry-em koji je ubio svog tvorca, svog oca.

Wrangler je oruzje nesvjesnog samoubice.

Nemoj sina kriviti za očeve greške!

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
15 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Otvorene su prijave za devetu Wierplay TF2 ligu (druga liga po veličini u europi), pa ako vam je dosadilo napucavanje po pub serverima ili samo želite iskusiti čari kompetitivnog Team Fortressa, skupite svoje prijatelje (treba vas biti minimalno 6) i prijavite se. 

Pravilo za unlockove je Vanilla, tako da nove igrače netreba brinuti manjak novih oruzja. Ostale detalje o ligi pronađite na njihovoj stranici:

http://tf2.wireplay.co.uk/index.php?pg=news&nid=254

Good Luck and Have Fun

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.8.2011 12:31 (DRookie).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Otvorene su prijave za desetu ETF2L sezonu  (najveća TF2 liga na svijetu), pa ako vam je dosadilo napucavanje po pub serverima ili samo želite iskusiti čari kompetitivnog Team Fortressa, skupite svoje prijatelje (treba vas biti minimalno 6) i prijavite se (uf sto volim copy/paste).

Pravilo za unlockove je Vanilla, tako da nove igrače netreba brinuti manjak novih oruzja. Ostale detalje o ligi pronađite ovdje:

http://etf2l.org/2011/08/27/sweet-spice-season-10/

1 0 hvala 0
15 godina
Team Fortress 2

jel vama rade serveri meni je steam napravio update i sad veli da svi serveri koriste stariju verziju jel se zna kad će bi to gotovo za par sati ili više ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Frag Zona TF2 turnir

Ekipa Frag Zone vas poziva da se prijavite na lokalni TF2 turnir

(sve se igra preko neta ofkors)

FRAG ZONA CHALLENGE #1

- svi su pozvani

- timovi su sastavljeni od po 9 igrača, od svake klase po jedan igrač (9vs9)

- sva oružja su dozvoljena

- Pravila turnira

- rok za prijave timova i igrača na forum je 30.09.

Svakako se prijavite i ako nemate tim od 9 igrača, naznačite koliko vas ima.

Prijavite se i kao pojedinac sa informacijama:

- nick na steamu i link

-koju klasu bi mogli igrati i koju klasu nikako ne možete igrati.

Prijava timova/igrača

Turnir je 4 fun {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.9.2011 17:04 (M4RTY).

3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Frag Zona TF2 turnir

Dobrodošla Marty! :D

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics}
14 godina
neaktivan
Re: Frag Zona TF2 turnir
dumba kaže...
M4RTY kaže...

Ekipa Frag Zone vas poziva da se prijavite na lokalni TF2 turnir

(sve se igra preko neta ofkors)

Treba netko usamljenog starca? :D

Ako te još zglobovi služe....... {#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Treba nekome Haunted Metal Scrap?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Moraću i ja dati igru još jednu šansu, možda mi se igra prvi put nije svidila jer sam ja igrao mape s više od 30 igrača. Ja sam mislio što nas je više to bolje, ali u tim se mapama nezna tko tu koga.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Vidio sam da neki ljudi neznaju sto je competative TF2, a da ih zanima, pa ako slucajno ima zainteresiranih igraca koji bi htjeli isprobati TF2 u kompetativnom 6v6 formatu, a neznaju gdje i kako bi tome pristupili, neka slobodno mene kontaktiraju (Druki - http://steamcommunity.com/id/DRookie/).

Jedini zahtjev je posjedovati headset ili tabletop mic, da vas se moze cuti.

Tko nezna sto je competative TF2 i kako funkcionira moze proci linkove na ovom forumu:

http://etf2l.org/forum/league/topic-12510/?recent=274229

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Team Fortress 2

E super, baš me to zanimalo. Dodao sam te. :)

Možete mi vi ostali koji igrate TF2 napisati ovdje vaš nick ili poslati na PM da vas dodam na Steamu. :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Steam - Cobanac12

Noob team fortress 2 player and wannabegoodspy :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Kreiran je Team Random za sve one koji žele igrati na Frag Zona turniru

http://www.fragzona.com/forum/viewtopic.php?f=5&t=35

Za sva pitanja vezana za turnir slobodno me dodajte na Steam

http://steamcommunity.com/id/marty_

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Team Fortress 2

E bok decki moze mi netko koji itemčić poslat{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Jel ima netko mozda "cloak and dagger", a da mu je viska ili da ga ne koristi u potpunosti. Inace 90% vremena sam spy, a cloak and dagger mi je potreban za 

Your Eternal Reward

Nebih volio da mi post djeluje napasno ali zadnjih dva tjedna gotovo da nista od dropanja {#}

Btw. dodajte me anyways

Steam - Cobanac12

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.9.2011 9:50 (Cobanac).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Team Fortress 2

E poz ljudi imam jedno pitanje, msm da sam to negdje čuo, jer se smije imati upaljen Torrent dok se igra tf2.?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ako ti ne smeta za latenciju na serveru zašto ne...

Dompa
15 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Isuse ne mogu vjerovat cega sve ima u Team fortressu. Da ne povjerujes, jucer sam vidio nesto najgluplje i najsmijesnije ikad pojavljeno u online gamingu. Jel mozda itko jos primjetio ove shit Pay 2 win servere? Pa za ne povjerovat!

Beskonacna municija, beskonacno mnogo sentria, beskonacna nevidljivost sa spyem, povecan movment speed za 200%, dvostruko veca sansa za critove, heal za 50% hpa svakih 4 sekundi, vjerovatno jos toga za kupnju nekakvog premium statusa na serverima. Takvih je servera sve vise i vise. Valve treba poduzet nesta u vezi tog. Svasta

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cobanac kaže...

Isuse ne mogu vjerovat cega sve ima u Team fortressu. Da ne povjerujes, jucer sam vidio nesto najgluplje i najsmijesnije ikad pojavljeno u online gamingu. Jel mozda itko jos primjetio ove shit Pay 2 win servere? Pa za ne povjerovat!

Beskonacna municija, beskonacno mnogo sentria, beskonacna nevidljivost sa spyem, povecan movment speed za 200%, dvostruko veca sansa za critove, heal za 50% hpa svakih 4 sekundi, vjerovatno jos toga za kupnju nekakvog premium statusa na serverima. Takvih je servera sve vise i vise. Valve treba poduzet nesta u vezi tog. Svasta

Lol, pa nemoj igrat na tim serverima. Sta ti to smeta?

Odrzavanje servera kosta novce, mjesecno, i ako ima glupih ljudi koji ce zaista platiti da bi imali prednost nad ostalima u obicnoj online igri... nek im bude.

Ja da imam svoj server i da uocim taj interes, odmah bi krenuo tim stopama.

It is loneliness that makes the loudest noise... This is true of men as of dogs... - Eric Hoffer \n http://alone.pleasantnightmare.com
15 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Nista meni to ne smeta jer to zaobilazim u sirokom luku al je totalno glupo i sramotno i sto je najgore, siri se ko kuga. Ako ne mozes odrzavat server zbog financijskih problema, bogme ne moras radit ni budalu od sebe. Unlimited sentries? Ma presmijesno

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Samo održavati server? Lol, na tome se da i zaraditi. Bar sam takav dojam dobio dok sam bio admin TF2 servera. Doduše ja to nikad ne bi stavio na svoj server. Npr. imati prateće rakete za soldiera je po meni čisti kretenizam koji graniči s aimbot hackovima.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Cobanac kaže...

Nista meni to ne smeta jer to zaobilazim u sirokom luku al je totalno glupo i sramotno i sto je najgore, siri se ko kuga. Ako ne mozes odrzavat server zbog financijskih problema, bogme ne moras radit ni budalu od sebe. Unlimited sentries? Ma presmijesno

Raj za demomane {#}

15 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Jel mi moze netko nes poslati za scouta, bitte?????????????????????????????????{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Kakvi su to serveri achievment_delta idle tak nes. Vidim to su neki hackani lobby, jel mogu dobit ban, jer na takvom jednom serveru pise "aim at person and write !bp" upisem to i nista :S. Molim pomoc.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice