Team Fortress 2

poruka: 1.792
|
čitano: 465.922
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Gledam ovo. Pogledajte koje su najranjivije točke, gdje se najviše killova dogodi i sl. tako da znate s kojih pozicija je bolje napadati, a s kojih braniti. Ja ću pokušati na kartama označiti gdje će tko i u kojoj fazi otprilike biti, naravno, ako mislite da bi moglo bolje, recite :) Samo moram nać' vremena da to napravim... Equinox je glede skilla vjerojatno jači od nas, moramo ih dobiti na taktiku.

Evo slika:

EDIT: evo još neke sitnice za mape - dustbowl i granary

cp_dustbowl cp_dustbowl
cp_granary cp_granary
http://boards.4chan.org/b/
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.10.2010 20:57 (Horagio).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Team Fortress 2

eee imam pitanje....a  neda mi se sad trazit po googlu.....jer trebam kupit org tf2 da mogu igrat online ili ima neka druga caka.....

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Da.

Μολὼν λαβέ!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Team Fortress 2

da?........

15 godina
Team Fortress 2

Trebas org, i nije skup.

XFIRE; mypet
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ok....hvala....

16 godina
protjeran
Horagio kaže...

Zasto podatci nisu jos uvijek uneseni na stranice ETF2l-a???

Pise samo 6-0 i to tek kad kliknes na vrijeme mech-a.

17 godina
neaktivan
AngusCro kaže...

eee imam pitanje....a  neda mi se sad trazit po googlu.....jer trebam kupit org tf2 da mogu igrat online ili ima neka druga caka.....

Steta sto to nisi pitao pred cca. 2 tjedna.

Bio je na akciji za par eura.

Cypher: Ignorance is bliss.
16 godina
neaktivan
Horagio kaže...
Mentalist kaže...

Slijedeci put, nazalost, igrate bez mene.

Tata je mislio da je turnir jednu noc.

Pretrpio sam galamu.

Šteta.

BTW Kome je mama došla u sobu i vikala da je neuredan?

Meni :(

Horagio kaže...

Gledam ovo. Pogledajte koje su najranjivije točke, gdje se najviše killova dogodi i sl. tako da znate s kojih pozicija je bolje napadati, a s kojih braniti. Ja ću pokušati na kartama označiti gdje će tko i u kojoj fazi otprilike biti, naravno, ako mislite da bi moglo bolje, recite :) Samo moram nać' vremena da to napravim... Equinox je glede skilla vjerojatno jači od nas, moramo ih dobiti na taktiku.

Evo slika:

EDIT: evo još neke sitnice za mape - dustbowl i granary

Ako se domhag slaze ja bi htio da za stalno promijenimo klase. Sa pyrom mi ide bolje na pl mapama.

Kill a man, one is a murderer; Kill a milion, a conqueror; Kill them all, a God.- Jean Rostand(1894-1977)
16 godina
odjavljen
Horagio kaže...
BTW Kome je mama došla u sobu i vikala da je neuredan?
Living.Dead kaže...
Meni :(
LOL! ZLOCKO JEDAN!
Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
neaktivan

Inače meni odgovara da igram sa engineerom na svim mapama ( jer Horagio ima neš u planu ), a mislim da ćeš ti livingu biti zamjena s luxyem za pyra, eto...

A ako ćemo igrat u subotu Napalma će mijenjat Executor tako da smo to sredili.

Inače Horagio još dalje čekam onaj plan, sredi ga danas...

Dompa
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.10.2010 16:16 (Dompa).
16 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Sry ljudi zadnji put sam bio zivcan jer ti problemi sa skolom + glavobolja su me iscrpili.

Kill a man, one is a murderer; Kill a milion, a conqueror; Kill them all, a God.- Jean Rostand(1894-1977)

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Team Fortress 2

Jel LivingDead moj rasplakani Splico? Nemoj vise molim te. Bolio me trbuh kolko sam se smijao kad se zalio na onog Spy-a u nedjelju. Igra je zabavna sama po sebi, ali to je bilo previse. Izlanuo se Samo hrabro u subotu.....

Bolje da ti stisnem TD, nego samar. - Erich Hartmann \m/

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Team Fortress 2

E ima li jos tko osjecaj da igra laga u zadnje vrijeme? Pogotovo dok je server pun, mislim ping mi je oko 60 i to je ok ali jbt osjetim bas one ruzne trzaje..

Shit, shit, shit! What the SHIT!?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
AA-d00d kaže...

E ima li jos tko osjecaj da igra laga u zadnje vrijeme? Pogotovo dok je server pun, mislim ping mi je oko 60 i to je ok ali jbt osjetim bas one ruzne trzaje..

Da jucer sam osjetio lag. Ali imao sam filing da je bilo zbog grafike (nikad prije). Malo sam smanjio aaf na 2x i onda je bilo ok. Ali ne kuzim zasto.

Bolje da ti stisnem TD, nego samar. - Erich Hartmann \m/
17 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Ja ne bih rekao da je meni zbog grafe, to su bas oni trzajevi od spore veze, inace jesam probao smanjit detalje ali nije pomoglo, tako mi je vec ~3 tjedna =/

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Hej ekipa u kojem ste vi klanu vidim da se igra volio bih i ja nisam neki profić ali uvijek igram timski i idem za objective volio bih uć pa eto ako mogu puno hvala.

16 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Sorry no sad je kasno za prijavljivanje.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Sorry na double postu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.10.2010 21:05 (Living.Dead).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tallahasee kaže...
AA-d00d kaže...

Da jucer sam osjetio lag. Ali imao sam filing da je bilo zbog grafike (nikad prije). Malo sam smanjio aaf na 2x i onda je bilo ok. Ali ne kuzim zasto.

općenito se osjeti random lag nakon mann-co apdejta, kratki ali koji put i grdi freezovi bez povećanja pinga ili nekih FPS anomalija. Vjerojatno posljedica apdejta ko i većina problema koji tak nastaju pa ih moraju krpat s 5 sljedećih zakrpa.

Living.Dead kaže...

Sorry no sad je kasno za prijavljivanje.

Za highlander, jasno je, mada ak bi planirali nešto više nakon toga imajte u vidu sve zainteresirane. Fino vam ide ovog trena i bilo bi mi žao da se rasplinite istog trena čim vam dodijele medalje.

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.10.2010 18:38 (Čux).
15 godina
Team Fortress 2

kupio orange box, i hocu se spojit na server, igra se freeza i u pomoć stiže task manager.

XFIRE; mypet
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Konfiguracija?

Jesi probao reinstalirat?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
AA-d00d kaže...

Konfiguracija?

fixan problem.

XFIRE; mypet
17 godina
neaktivan
null kaže...
AA-d00d kaže...

Konfiguracija?

fixan problem.

Ako nije problem, napisi kako si rijesio. Mozda pomogne nekom.

Cypher: Ignorance is bliss.
14 godina
neaktivan

Pozdrav svima,

Guru-Gaming Zero Team Fortress ekipa traži nove članove. Ja sam ovdje ispred ekipe da pokušam skupiti par regruta za naš tim.

Osnovni preduvjeti:

- Završena srednja škola

- Barem 200 sati igranja TF2 do sada

- Broadband pristup internetu (NE modemski) i slušalice/mikrofon

- Slobodno večer iza 20:00 sati bar 3-4 puta na tjedan

- Vrlo je poželjno da imate savladane osnovne motorne tehnike [skokovi za dema/sollyja, double-jump za skauta, itd.]

O nama i vama:

Mi smo druga postava Guru-Gaming klana, malo nam treninzi škripe, srednjoškolci nam najčešće izostaju zbog svojih obveza i ne uspijevaju uvijek pratiti našu želju, vrijeme i dostupnost, stoga tražimo po jednu rezervu za svaku od klasa. Ozbiljni kandidati bi trebalo da me dodaju na steam da se dogovorimo za termin probe. Nakon jedne ili dvije večeri nakon što probate s nama odigrati par competative warova, ekipa zajedno odlučuje o najboljim kandidatima i eventualnim dopunama. Dopune imaju jednaku šansu kao i ostali da u budućnosti stvore svoju poziciju u timu i da se izbore za poziciju u roasteru ekipe.

Nadamo se boljem odzivu :) Ako ste siti pub servera i svi vam liče na noobove, vrijeme je da probate competative play. Highlander je lijepa zamisao ali ne pokazuje prave čari igre 6v6, mi smo svi zagrijani za malo bolji gameplay no što se može naći na pub ili lobby serverima. Javite se!

Pozdrav

Lucian

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.10.2010 3:37 (Lucian).
17 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Woohooo, na pola puta sam da craftam kapu za soldiera, jos 2 refined metala i to e to, imam kompletCool

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.10.2010 22:54 (AA-d00d).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Hehe, ja također imam refined metal... Uz to naravno još nek 10 itema kaj sam dobio za craftat, idem baš pogledat kaj mogu s tim...

Dompa
15 godina
Team Fortress 2

ima tko shortstop ili nesto novo od scouta?

XFIRE; mypet
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
null kaže...

ima tko shortstop ili nesto novo od scouta?

Ovdje se prijavi i ponudi nešto za shortstop, sigurno će netko prihvatiti ponudu.

No Pain No Gain | Croatia - Hrvatski Team Fortress 2 server
15 godina
neaktivan

sad sam baš pogledo, još mi fali 2 refined metala do nove kapice, la la la la xD

Dompa
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice