Team Fortress 2

poruka: 1.792
|
čitano: 465.739
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Pas Ma(s)ters Cro

Sa ili bez s, kako želite.

http://boards.4chan.org/b/
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.10.2010 21:41 (Horagio).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Team Fortress 2

Server je podignut.

Navratite

BC2 ingame: Dorjan_CRO Mene nije strah drugome stisnuti TU i Hvala, a tebe?
Moj PC  
4 0 hvala 4
15 godina
neaktivan
Team Fortress 2

sredio sam ono cekanje "waiting for players" u configu je trebalo par stvari rijesit :D

1 0 hvala 1
17 godina
Team Fortress 2

Ajde dođite na server.

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Team Fortress 2

bio danas :) dobar server... bio je pun ali nije bilo hrvata a i s tim niti bugovaca

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Team Fortress 2
zovitemebuha kaže...

bio danas :) dobar server... bio je pun ali nije bilo hrvata a i s tim niti bugovaca

Evo ja sada zavšio, još dosta ekipe ostalo igrati, jako je puno bilo Hrvata, odlično smo se zabaviliCool

Evo par slikica :)

:) :)
I skank se pridružio ;) I skank se pridružio ;)
Bilo je i guru članova Bilo je i guru članova
Tko je rekao da nema ekipe? :) Tko je rekao da nema ekipe? :)
17 godina
protjeran
Dodinho kaže...

Ajde dođite na server.

Upadam.

Kladionicarski tipovi na http://betsandtips.blogspot.com/
17 godina
neaktivan
Dodinho kaže...

Ajde dođite na server.

Znam da mene cekate, pa evo dolazimCool

Shit, shit, shit! What the SHIT!?
17 godina
neaktivan
Dodinho kaže...

Server je podignut.

Navratite

svaka čast momci ma inicijativi, ja sam mislio da više nema tako ambicioznih TFovaca na domaćoj sceni.

17 godina
Čux kaže...
Dodinho kaže...

Server je podignut.

Navratite

svaka čast momci ma inicijativi, ja sam mislio da više nema tako ambicioznih TFovaca na domaćoj sceni.

Vidjeli smo da ima dosta hrvastkih TF2 igrača, samo ih treba okupitiCool

Trudimo se, za sada je svaki dan od otvaranja navečer bio skoro pun server. Za sada je to jako dobar rezultat.

17 godina
neaktivan
Team Fortress 2

MOTHAFUCKIN WIN AGAIN

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.10.2010 21:57 (Horagio).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Team Fortress 2

Evo screenshot-i.

Watermark je od nekog convertera jer su in-game screen-ovi u nekom cudnom.

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Team Fortress 2
Pobijedili smo samo zato jer nam je Mentalist odsvirao gitaru prije početka. Puno hvala :D
Moj PC  
4 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Za Equinox se moramo pripremiti. Jedan dan bi se trebali nać' na serveru i porazgovarat o taktikama protiv njih. Da smo se dogovorili danas, ne bi popušili jednu rundu na granaryu :)

Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
protjeran
Team Fortress 2

Slijedeci put, nazalost, igrate bez mene.

Tata je mislio da je turnir jednu noc.

Pretrpio sam galamu.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Pretrpio sam galamu.

Šteta.

BTW Kome je mama došla u sobu i vikala da je neuredan?

15 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Pretrpio sam galamu.

jbg, al srećom imamo zamjene...

Inače  Horagio brijem da je kod njega to bilo Smijeh

I da, hehe, slatka pobjeda, trebao sam od početka igrat engineera na granary-u, imali bi sve pobjede...

Dompa
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.10.2010 0:20 (Dompa).
17 godina
neaktivan
Team Fortress 2

LOL :D

Inace decki svaka cast, ide to vama =)

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.10.2010 0:26 (AA-d00d).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Inače za sve članove koji su učlanjeni na steamu na ETF2L grupi ( znači svi koji igraju na highlanderu ) molimo da vidite moje razmišljanja o našem teamu tokom narednih nek. tjedana: klik

Ovo sam napravio tako da bi se lakše sporazumijevali oko klasa i tako da uhodimo pravi ritam, da svaki igrač igra sa klasom koja mu najbolje odgovara, a naravno da se rezultati i vide...

Dompa
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.10.2010 1:14 (Dompa).
16 godina
odjavljen
Team Fortress 2

ovako, ja kujca ne kuzim sto treba tamo raditi osim ubijati plave ili crvene... ok imamo one capture pointove i oni rade sto.. dodaju neko vrijeme? ne razumijem :/ ... koji jos game modovi postoje. igra mi je skroz fora ali je ne kuzim. jel iteme ako "padnu" automatski pokupim ili moram to "rucno". dalje, vidim da dosta njih ima "nestandardne" puske, bazuke itd. kako to? pretpostavljam crafting, a ako je jel onda takve craftane puske imaju veci damage ili samo drugacije izgledaju? jel mogu craftingom dobiti bolji gun? jel mogu na scouta napi7dit mitraljez ili bazuku npr?

hvala.  

horagio jesi bio na idealmatures.com pr0n stranicama, jesi gledao starije koke? e i kakva je to fora sa sesirima?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
skank666 kaže...

1) ovako, ja kujca ne kuzim sto treba tamo raditi osim ubijati plave ili crvene... ok imamo one capture pointove i oni rade sto.. dodaju neko vrijeme? ne razumijem :/ ... koji jos game modovi postoje. igra mi je skroz fora ali je ne kuzim.

2) jel iteme ako "padnu" automatski pokupim ili moram to "rucno". dalje, vidim da dosta njih ima "nestandardne" puske, bazuke itd. kako to? pretpostavljam crafting, a ako je jel onda takve craftane puske imaju veci damage ili samo drugacije izgledaju?

3) jel mogu craftingom dobiti bolji gun? jel mogu na scouta napi7dit mitraljez ili bazuku npr?

hvala.  

4) horagio jesi bio na idealmatures.com pr0n stranicama, jesi gledao starije koke? e i kakva je to fora sa sesirima?

1) Imas vise modova: ctf (capture the flag), cp (control point), pl (tu tvoj tim mora gurati kolica s bombom lol ili sprijecit drugi tim da dogura kolica do kraja)..jbt ne mogu se sjetit da li ima jos koji mod :D

2) Mislis na ove iteme za klase? Cim ti se pojave na ekranu da si ih dobio odmah su ti u backpacku. Craftani itemi imaju vecinom manji damage ali imaju neku drugu sposobnost, recimo "Natascha" minigun od Heavy-a radi 25% dmg manje od obicnog miniguna ali zato uspori gibanje tog koga gađas tako da imaš više vremena da napraviš fragNevinašce

3) Da, možeš. Svaka klasa ima određen "popis" oružja koje im možeš staviti. Recimo na scouta ne mozes staviti ubersaw vec samo na medica.

4) wtf? :D

5) Šeširi su skupi ko sam vrag za pravit (jako dug proces jer trebaš skupit prakticki bezbroj weapona prije da ih craftaš) a ništa ne rade osim da daju drugačiji izgled. Međutim kako je Valve u zadnjem updateu uveo neke novitete tako su ti neki šeširi konačno dobili neki smisao jer zajedno sa određenim ostalim itemima stvore kompletan set itema na klasi što klasi daje još neka bonus svojstva

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.10.2010 8:12 (AA-d00d).
16 godina
odjavljen

4) ma pitao me za neke zloceste stranice sa starijim kokama... on to voli

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Sad cu tu stranicu bookmarkatNevinašce

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...
skank666 kaže...

1) ovako, ja kujca ne kuzim sto treba tamo raditi osim ubijati plave ili crvene... ok imamo one capture pointove i oni rade sto.. dodaju neko vrijeme? ne razumijem :/ ... koji jos game modovi postoje. igra mi je skroz fora ali je ne kuzim.

2) jel iteme ako "padnu" automatski pokupim ili moram to "rucno". dalje, vidim da dosta njih ima "nestandardne" puske, bazuke itd. kako to? pretpostavljam crafting, a ako je jel onda takve craftane puske imaju veci damage ili samo drugacije izgledaju?

3) jel mogu craftingom dobiti bolji gun? jel mogu na scouta napi7dit mitraljez ili bazuku npr?

hvala.  

4) horagio jesi bio na idealmatures.com pr0n stranicama, jesi gledao starije koke? e i kakva je to fora sa sesirima?

1) Imas vise modova: ctf (capture the flag), cp (control point), pl (tu tvoj tim mora gurati kolica s bombom lol ili sprijecit drugi tim da dogura kolica do kraja)..jbt ne mogu se sjetit da li ima jos koji mod :D

2) Mislis na ove iteme za klase? Cim ti se pojave na ekranu da si ih dobio odmah su ti u backpacku. Craftani itemi imaju vecinom manji damage ali imaju neku drugu sposobnost, recimo "Natascha" minigun od Heavy-a radi 25% dmg manje od obicnog miniguna ali zato uspori gibanje tog koga gađas tako da imaš više vremena da napraviš fragNevinašce

3) Da, možeš. Svaka klasa ima određen "popis" oružja koje im možeš staviti. Recimo na scouta ne mozes staviti ubersaw vec samo na medica.

4) wtf? :D

5) Šeširi su skupi ko sam vrag za pravit (jako dug proces jer trebaš skupit prakticki bezbroj weapona prije da ih craftaš) a ništa ne rade osim da daju drugačiji izgled. Međutim kako je Valve u zadnjem updateu uveo neke novitete tako su ti neki šeširi konačno dobili neki smisao jer zajedno sa određenim ostalim itemima stvore kompletan set itema na klasi što klasi daje još neka bonus svojstva

Dopunit ću te :)

1.

1) CP - Capture Point - ovo su "točke" koje moraš osvojiti. Osvajaš ih tako da stojiš na njima. Klasa Scout može osvajati pointove dvostruko brže od ostalih klasa (važi se ko 2 lika kad stoji na pointu). Capture point mape se dijele na dvije vrste mapa

- mape u kojima jedan tim (BLU) napada cijelu rundu, a drugi brani (RED). Tim BLU mora osvojiti sve točke, a RED ih mora obraniti, sve do isteka vremena kojeg možeš vidjeti na vrhu ekrana. Kad BLU osvoji točku, dobe više vremena za osvajanje, a RED tu točku ne može vratiti sebi  (npr. cp_dustbowl, cp_granary)

- mape u kojima oba tima napadaju i brane istovremeno (npr. cp_granary, cp_fastlane). Ovdje se također igra na timelimit, iako ga neki serveri imaju isključeno pa se igra sve dok jedan tim ne osvoji sve pointove (većinom ih je 5). Ako se igra na timelimit i nitko ne posjeduje sve točke, onda je ili neodlučeno ili melee borba (većinom šaketanje heavya ^^). Mape su većinom simetrične.

2) CTF - Capture The Flag - klasičan ctf, uzmi zastavu (ovdje se zove intelligence i to ti je kao neka aktovka s dokumentima) i donesi ju u svoju bazu (npr. ctf_2fort).

3) PL  - Payload - imaš vagon koji morate gurati do kraja mape. Vagon se gura tako da stojiš pokraj njega. BLU napada (gura vagon), a RED brani. Kada nitko iz tima BLU ne gura vagon neko vrijeme, počinje se kretati unatrag do zadnjeg checkpointa, a osvajanjem checkpointova tim BLU dobiva vrijeme. Ako si u plavom timu, dobivaš health i ammo kad stojiš pokraj vagona. RED ne može pomicati vagon unatrag, ali može spriječiti da se kreće tako da stane pokraj vagona kad netko ga netko iz plavog tima pokreće (npr. pl_badwater, pl_goldrush)

4) PLR - Payload Race - utrka vagona, vrijeme neograničeno. Tim BLU i RED istovremeno guraju vagone i natječu se tko će ga prvi dovesti do cilja (plr_pipeline, plr_hightower).

5) Arena - to su ti većinom manje verzije "pravih" mapa. Tim pobjeđuje, ako su svi protivnici mrtvi, također ima capture point na sredini mape. Važno je napomenuti da imaš samo jedan život u rundi (arena_watchtower, arena_lumberyard).

6) KOTH - King Of The Hill - Na sredini terena je capture point kojeg morate osvojiti. Nakon što ga osvojite, igra vam odbrojava 3 minute - ako ga drugi tim osvoji, štoperica se zaustavlja i drugome timu odbrojava 3 minute. Tko zadrži capture point 3 minute, pobjeđuje.

2.

Automatski se pokupe. Neki su totalno drugačiji od "originalnih" oružja - primjerice, umjesto SMG-a za snipera možeš staviti Jarate - pišalinu koju bacaš na neprijateljima pa kad ih netko ošteti, gube više zdravlja (mini-crit). Nešto je bolje, a nešto lošije kod tih oružja. Primjerice, Direct Hit (bazuka za Soldiera) puno brže puca, ali ne radi splash damage (raketa ne radi toliku štetu oko područja gdje je udarila). Osim random dropom, dobivaš ih craftingom i milestone achievementima. Doduše, imaš i oružja koji nemaju nikakve specijalne atribute, nego sam drugačije izgledaju (Holy Mackerel - riba kao melee oružje za scouta).

3.

Bolji je, ako ti bolje odgovara, tako da da :) Ne možeš, svaka klasa ima svoja oružja.

4. Nisam, prestare su, mogao si me to na chatu ili preko pp pitati. Šeširi služe kao dekoracija i ku*čenje.

Popis svih pušaka, blueprintova za craftanje, mapa, itd. se nalaze na tf2wiki.net.

17 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Vezano uz Highlander, saznao sam neka pravila pa nas više nitko neće zaje*avat da još jednu moramo igrati:

1. mape tipa granary se igraju na timelimit, tko ima više bodova, pobjeđuje

2. na payload mapama i dustbowlu svaki tim napada i brani jednom

3. na cp_gravelpit svaki tim napada i brani dva puta (?), nisam siguran glede toga

Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Horagio kaže...

Vezano uz Highlander, saznao sam neka pravila pa nas više nitko neće zaje*avat da još jednu moramo igrati:

3. na cp_gravelpit svaki tim napada i brani dva puta (?), nisam siguran glede toga

aha, inače jel vam radi steam mislim friend lista i community ?

Dompa
17 godina
neaktivan
Dompa kaže...
Horagio kaže...

aha, inače jel vam radi steam mislim friend lista i community ?

Ne :/

15 godina
neaktivan

isss, pa ovo neće godinama se pojavit, očito radi se na nečemu kad ovako dugo nije uključen steam... a baš hoću ugrijat se sa gunslingerom Plač

Dompa
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.10.2010 18:27 (Dompa).
17 godina
neaktivan
Dompa kaže...

isss, pa ovo neće godinama se pojavit, očito radi se na nečemu kad ovako dugo nije uključen steam... a baš hoću ugrijat se sa gunslingerom Plač

On je jako dobar u napadu, dobio sam radi tog puno bodova na badwateru.

EDIT: Steam radi.

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.10.2010 18:51 (Horagio).
17 godina
Team Fortress 2

Slijedeći meč koji igramo na ETF2L se igra na Dustbowlu i Granaryu, također bih preporučio da engie koristi Wrangler i tuče po protivnicima tamo di izlaze, pogotovo na Dustbowlu.

Moj PC  
1 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice